Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολα καλα θα πανε Μαρακι μου!:-)

Αντε πλησιαζει η ωρα που θα γνωρισεις τον παιδαρο σου:-)

Θα ειμαι εδω τριγυρω να μαθω τα ευχαριστα:-)

Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια:-):-):-):-):-)

Φιλακια

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααα:D:D:DΜαρακι ολα καλα να πανε!!!!!!!!!ερχεται ο κουκλος σου!!!!τωρα που γραφω ή εχεις τον παιδαρο αγκαλια ηδη ή ετοιμαζεσαι!!!!σου στελνω πολυυυυυυυυυ θετικη ενεργεια και σε σκεφτομαι πολυ!!:D:D

οι υπολοιπες καλα??

βρε Σοφακι τι επαθες παλι????οι κραμπες πονανε απιστευτα.το ιδιο ειχα παθει και εγω στον υπνο στον Α. ειχα πεταχτει μεχρι το ταβανι απο την τρομαρα και τον πονο!!!!καποιος σε ματιασε κοριτσι μου:D:tongue:

εμεις καλα ειμαστε!!!!δεν εχω νεα να σας γραψω.....συνεχιζουμε τα μπανια μας και τις βολτες με αμειωτο ρυθμο!!!!!

ο Α εχει εξελιχθει σε μεγαλο πολυλογα!!!δεν σταματαει ουτε οταν κοιματε!!!!!υποφερουν τα αυτια μας:Dθα εκανε απιστευτο διδυμο με την Βαλερια:D:Dχαχαχαμολις ξυπνησε και φωναζει οτι πειναει.....εδω τριγυρω θα ειμαι.περιμενω και εγω τα νεα απο το Μαρακι...φιλια σε ολες!!

καλημεραααααααααααα:D:D:D:D

XWF8p2.png

καλημερα κ απο μενα!

δεν εχουμε νεα απ το μαρακι?λογικα θα κραταει ηδη τον μπεμπη αγκαλια!

σοφακι εσυ πως εισαι?

εγω εχω ραντεβου σημερα το μεσημερι με το γιατρο...ελπιζω μονο να γλιτωσω τη κολπικη εξεταση.εντωμεταξυ αυτες τις μερες νιωθω τσιμπηματα χαμηλα και τραβηγματα στη τομη...να ναι λετε φυσιολογικο?

εδω γυρω θα μαι κ εγω..περιμενω να διαβασω νεα για το μαρακι μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ.......ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟς ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ!!!!

1832577gcltq2pl11.jpg

Γεννησε το Μαράκι???????!!!!!!!!!!!!!

1570276p7fznjzt7p.gif

Να σας ζήσει ο αγοραρος!!!!

Να ειναι γερός και τυχερός και να εχει μόνο υπεροχες στιγμες στη ζωη του!!!

Και σεις να ειστε γεροί κ δυνατοί για να τον καμαρώνετε πάντα!!!!!

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ.........ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΟΥ ΓΙΟΥΣ....... οποτε μπορεσεις περιμενουμε με καθε λεπτομερεια τη γεννα σου!!!!! κ οι υπολοιπες εγκυουλες με το καλο!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφιες πλησιάζει και η δικη σας στιγμη... αντε με το καλό...

Σοφιααα ενημερωσε μας καλε για τη συμπι σου.....

Πως εισαι ? Ενταξυ το πόδι ?

Σοφάκι θα σου στείλω μνμ ή θα σε παρω τηλ να τα πουμε κ να κανονισουμε για τα ρουχαλακια.

XwAPp3.png

192330w69jt3a3vk.gif

Μαρακι μου να σου ζησει ο παιδαρος:-):-):-):-):-)

Να ειναι γερος,καλοτυχος και παντα ευτυχισμενος!

Του ευχομαι να εχει μια γλυκια ζωη με ανθρωπους διπλα του, που θα τον αγαπουν!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα! Γράφω από το κινητό γιαυτό θα είμαι λακωνική!

Η συμπι μου γέννησε έναν παιδαρο 3700 γρμ ο οποίος θηλάζει μια χαρά!

Σόρι που δε μπήκα νωρίτερα να σας ενημερώσω αλλά έχει έρθει η αδερφή μου κ καταλαβαίνετε τι γίνεται με 2 3χρονα στο σπίτι!

Αύριο θα μπω από τον υπολογιστή να σας γράψω και τα νέα μου από το ντόκτορ αλλά κ να γράψω τις ευχές μου κανονικά στη συμπι μου!

Καληνύχτα!!! :-D :-*

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

μαρακι να σας ζησει ο μπεμπης!!με το καλο να πατε σπιτακι σας!

κατερινακι οκ θα περιμενω μην η τηλ.

εγω πηγα στο γιατρο χθες ολα καλα ο μπεμπης 2760...αχ θα με σκασει ο μικρος...τσουκου τσουκου αν παρω ολο το μηνα θα φτασει 3κιλα...ξερει καμια τι αποκλιση εχει ο υπερηχος?

ευτυχως δε μου εκανε κολπικη εξεταση...ανανεωσαμε το ραντεβου για την αλλη δευτερα.

τωρα ετοιμαζομαστε να παμε οφθαλμιατρο γι ατην ελλη ετσι προληπτικα ειχα κλεισει ραντεβου.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

Καταρχήν να ευχηθώ στη σύμπι μου!!!

192330w69jt3a3vk.gif

Να σας ζήσει ο παίδαρος!!!!

Πάντα υγεία και χαρές να έχει στη ζωή του!!!

Family of 4 πλέον!!!

Πόση ευτυχία!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τα νέα μου απο τον ντοκ τωρα...

ο μπεμπίτος μια χαρα....2200γρμ αλλά δε θα βγει και πρώτο μπόι! λίγες μέρες πίσω το μηριαίο του σε σχεση με τις εβδομάδες που είμαι αλλά μια χαρά!!!

Σοφάκι ο υπερηχος παίζει στο +- 10%.

Τα αμνιακά μου ήρθαν σε φυσιολογικά πλαίσια και το κεφάλι του μπέμπη είναι απλά μια εβδομάδα μεγαλύτερο οπότε και απο εκεί είμαστε οκ!

Κατά τα άλλα θύμωσα με το γιατρό μου...

όχι επειδή μου είπε κάτι που δεν ήξερα αλλά που μου τα γυρνάει τωρα...

του ζήτησα να περιμένουμε τις 40 και αρνήθηκε...

Αλλά θα το θεωρούσα πιο τίμιο εκ μέρους του να μου πει δεν αναλαμβάνω vbac παρα να μου παρουσιάζει προβλήματα που δεν υπάρχουν...

Τεσπα το συμπέρασμα είναι οτι θα περιμένουμε μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη...αν δεν κάνει εμφάνιση ο μπέμπης νωρίτερα, ο γιατρός νομίζει οτι θα μου κάνει πρόκληση...αλλά στην πραγματικότητα θα του πω να πάμε για καισαρική...

δεν ρισκάρω μαζί του πρόκληση...

Δε στεναχωρηθηκα γιαυτα που μου είπε γιατι τα ήξερα....

απλά με θύμωσε η συμπεριφορά του...:evil:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

1441915csw094iaau.gif

βρε τι όμορφα νέα μαθαίνω γυρίζοντας από τις διακοπές!!! να ζήσει το μωρουδέλι σου μαράκι μου, να είναι γερό, τυχερό, χαρούμενο και πάντα να σας κάνει περήφανους και να το καμαρώνετε! καλή επιστροφή στο σπίτι και καλή ανάρρωση εύχομαι! μυρίζει υπέροχα ε??? αχ τι όμορφα! ετοιμαστείτε και οι υπόλοιπες για όμορφες πεντάμορφες στιγμές!

σοφάκι μου 22 σεπτέμβρη πόσο θα είσαι?? σου είπε γιατί αρνείται να περιμένει μέχρι τις 40 εβδομάδες?? πότε είχες πητ κανονικά? παίζει βρε να σκάσει μύτη και νωρίτερα από μόνος του ο μικρός όπως της άννας! δεν παίζει? πώς τα βλέπεις τα πράματα?

για να μην πας 22 σεμπτέμβρη??? να πεις ότι κάτι σου έτυχε?? :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...