Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!

κατερινακι σ ευχαριστω πολυ!!οποτε μπορεσεις δε βιαζομαι!δε θελω για νεογεννητο για 6μηνων + θα ναι μια χαρα.

ευμορφια ναι λογικα εγω θα μαι η επομενη:P

μαρακι που εισαι?ετοιμη για τη μεγαλη μερα?με το καλο!!

εγω πηγα για περπατημα χθες...δεν εχω αντοχες ομως...μαλλον θα δοκιμασω σεξ νομιζω θα ναι πιο ξεκουραστο:tongue:

φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

σύμπι μου αυριο η μεγάλη μέρα!!!!!!!!!

τέλεια!!!!!!!!!

όλα καλά θα πάνε και θα έχεις αγκαλίτσα το 2ο κουκλάκι σου!!!

Κατερινάκι κάπου είχε πάρει το μάτι μου μανούλες που βαζουν αγγελίες για πώληση τετοιων ειδών....στις Ελληνίδες μαμάδες νομίζω...

για τα ρουχαλάκια δωστα στο Σοφάκι που είναι και Αθήνα...

Σοφάκι είδες που δεν ήθελες να πιείς το σίδηρο???

μια χαρα ανεβηκε ο αιματοκρίτης σου!

Ευμορφάκι μου γλυκό πλησιάζουν οι μέρες να ξεκουραστείς κι εσυ και να απολαύσεις την οικογένεια σου!!!

το μικρό σου αγγελλούδι ε? πάντα έτσι να είναι!!!

για την πάνα σιγά...θα την κόψει και τη βραδυνη όταν θα είναι έτοιμος!

Εγω σημερα έπαθα πατατράκ!!!

κοιμόμουν ωραία και καλά και στις 7 το πρωί με επιασε μια κράμπα στη δεξιά γάμπα....δε μπορώ να σας περιγράψω τον πόνο!!!

φώναζα!!!

ξύπνησε και η Βαλ και ήρθε κα με είδε χάλια και έκλαιγε το πουλάκι μου...

δαγκωθηκα παρόλο που πονούσα τρελά για να μη φοβάται...μου έκανε μαλάξεις ο άντρας μου και ψιλοπέρασε μετά απο κανένα 10 λεπτο, ωστόσο πονάω ακόμα...

μιλάμε για απίστευτο πόνο όταν με έπιασε....δεν το έχω ξανανιώσει αυτό το πράγμα...

Λες και με έχουν μουτζωσει την τελευταία εβδομάδα...

πρωτα επιπεφυκίτιδα και στα 2 μάτια, μετα επιχείλιος ερπης, τωρα η κράμπα συν λίγο πονολαιμο....:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

μια και σημερα! ευχαριστω πολύ για τις ευχες και θελω να σας πω οτι εχω αναγκη οοοολλληηη σας τη θετικη ενεργεια για αυριο! η ζωη μου προκειται να αλλαξει (για αλλη μια φορα) σημαντικα. δεν το εχω συνειδητοποιησει,μην πω και ψεματα ευχομαι ομως η μεταβαση σε αυτη την αλλη κατασταση να γινει οσο το δυνατο πιο ομαλα :P

για αυριο δεν εχω αγχος γιατι πολυ απλα δε σκεφτομαι τιποτα (για την ωρα). ευχομαι να κοιμηθω λιγακι το βραδυ να ξεκουραστω αλλα και αυτο να μη συμβει who cares?

ευμορφακι μου οντως πως περασε ενας χρονος; ειναι αληθεια πως τα 2α παιδια μεγαλωνουν γρηγοροτερα και ευκολοτερα; δεν σας κρυβω πως μου φαινονται βουνο να τα ξαναπερασω ολα. δοντια, φρουτοκρεμες, ξενυχτια, κολικους κλπ φιουφ παλι κλαιγομαι...

Καλημέρα!!!

τέλεια!!!!!!!!!

κοιμόμουν ωραία και καλά και στις 7 το πρωί με επιασε μια κράμπα στη δεξιά γάμπα....δε μπορώ να σας περιγράψω τον πόνο!!!

φώναζα!!!

δαγκωθηκα παρόλο που πονούσα τρελά για να μη φοβάται...μου έκανε μαλάξεις ο άντρας μου και ψιλοπέρασε μετά απο κανένα 10 λεπτο, ωστόσο πονάω ακόμα...

μιλάμε για απίστευτο πόνο όταν με έπιασε....δεν το έχω ξανανιώσει αυτό το πράγμα...

πρωτα επιπεφυκίτιδα και στα 2 μάτια, μετα επιχείλιος ερπης, τωρα η κράμπα συν λίγο πονολαιμο....:(

καλημερα! συμπι διαβασα για την κραμπα στο φεις.... συμβαινουν αυτα; στην εγκυμοσυνη. εγω νομιζω στον Κων/νο το παθαινα πιο συχνα. τωρα λιγες φορες και οχι πολύ εντονα. η κραμπα ειναι ατιμο πραγμα και ναι..ΠΟΝΑΕΙ! παρε μαγνησιο τις λιγες εβδομαδες που απομενουν ισως βοηθησει

Σύμπι ξεκινάω απο σήμερα να στέλνω θετική ενέργεια!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

όλα θα είναι τέλεια!!!

Εννοείται οτι αμέσως μόλις αισθανθείς οκ, θέλω να μου στείλεις μηνυματάκι με τα νέα ε????????

για την ακρίβεια θέλω mms να δω και το νινάκι σου!!!!!!!!!!!!

πωπω ρε συ....τι ωραία!!!

μωρουδίλα και πάλι στο σπίτι σας!!!

εγω πήρα αγκαλιά τη μπουμπού της Βελ και μου φάνηκε τόσοοοοο μικρή!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! συμπι διαβασα για την κραμπα στο φεις.... συμβαινουν αυτα; στην εγκυμοσυνη. εγω νομιζω στον Κων/νο το παθαινα πιο συχνα. τωρα λιγες φορες και οχι πολύ εντονα. η κραμπα ειναι ατιμο πραγμα και ναι..ΠΟΝΑΕΙ! παρε μαγνησιο τις λιγες εβδομαδες που απομενουν ισως βοηθησει

δεν το είχα ξαναπάθει....έκλαιγα απο τον πόνο...:(

μωρε δεν το θέλω το ρημάδι το μαγνήσιο...

άλλωστε αυριο που έχω γιατρό θα τον ρωτησω πότε να το σταματήσω!!!

χαχαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν του λέω οτι δεν το παίρνω γιατι θα με κράξει!!!:oops:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπραβο μαρακι ολα θα πανε καλα αυριο!!σου στελνω κ εγω τη θετικη μου ενεργεια!θελω κ εγω μηνηματακι οταν αισθανθεις καλα!

σοφακι ολα μαζι σου ετυχαν πωπω...κραμπες ειχα στην ελλη αρκετες πονανε πολυ...δε νομιζω οτι το μαγνησιο βοηθαει και πολυ παντως...μασαζ και ξεκουραση θελει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μπραβο μαρακι ολα θα πανε καλα αυριο!!σου στελνω κ εγω τη θετικη μου ενεργεια!θελω κ εγω μηνηματακι οταν αισθανθεις καλα!

σοφακι ολα μαζι σου ετυχαν πωπω...κραμπες ειχα στην ελλη αρκετες πονανε πολυ...δε νομιζω οτι το μαγνησιο βοηθαει και πολυ παντως...μασαζ και ξεκουραση θελει.

το κινητο σου το εχω Σοφακι μου; καλημερα!

Διαφημίσεις

καλημερα!

μια και σημερα! ευχαριστω πολύ για τις ευχες και θελω να σας πω οτι εχω αναγκη οοοολλληηη σας τη θετικη ενεργεια για αυριο! η ζωη μου προκειται να αλλαξει (για αλλη μια φορα) σημαντικα. δεν το εχω συνειδητοποιησει,μην πω και ψεματα ευχομαι ομως η μεταβαση σε αυτη την αλλη κατασταση να γινει οσο το δυνατο πιο ομαλα :P

για αυριο δεν εχω αγχος γιατι πολυ απλα δε σκεφτομαι τιποτα (για την ωρα). ευχομαι να κοιμηθω λιγακι το βραδυ να ξεκουραστω αλλα και αυτο να μη συμβει who cares?

ευμορφακι μου οντως πως περασε ενας χρονος; ειναι αληθεια πως τα 2α παιδια μεγαλωνουν γρηγοροτερα και ευκολοτερα; δεν σας κρυβω πως μου φαινονται βουνο να τα ξαναπερασω ολα. δοντια, φρουτοκρεμες, ξενυχτια, κολικους κλπ φιουφ παλι κλαιγομαι...

Μαρακι μου σου στελνω κι εγω ολη μου την θετικη ενεργεια:-):-):-)

Να δεις που θα πανε ολα καλα και θα κρατας αγκαλια το δευτερο αγγελουδι σου!

Θα σου φαινεται τοσο μικρο σε συγκριση με τον Κων/νο.Θα νομιζεις οτι μπορει να σπασει ,γιατι ειχες ξεσυνηθισει.

Και ναι, τα δευτερα μεγαλωνουν μονα τους.Ολα καλα θα πανε:-)

Με το καλο να τον αντικρυσεις και να τον σφιξεις στην αγκαλια σου:-):-):-):-):-)

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!!!

τέλεια!!!!!!!!!

Κατερινάκι κάπου είχε πάρει το μάτι μου μανούλες που βαζουν αγγελίες για πώληση τετοιων ειδών....στις Ελληνίδες μαμάδες νομίζω...

για τα ρουχαλάκια δωστα στο Σοφάκι που είναι και Αθήνα...

Σοφάκι είδες που δεν ήθελες να πιείς το σίδηρο???

μια χαρα ανεβηκε ο αιματοκρίτης σου!

Ευμορφάκι μου γλυκό πλησιάζουν οι μέρες να ξεκουραστείς κι εσυ και να απολαύσεις την οικογένεια σου!!!

το μικρό σου αγγελλούδι ε? πάντα έτσι να είναι!!!

για την πάνα σιγά...θα την κόψει και τη βραδυνη όταν θα είναι έτοιμος!

φώναζα!!!

Σοφακι κι εγω το ειχα παθει στην δευτερη εγκυμοσυνη.Αφου σφαδαζα απο τον πονο.

Και ξερεις ποιο με εκνευρισε πιο πολυ?Που κοιμοταν διπλα μου ο Σ.και δεν ακουσε το παραμικρο.Ουτε να με τριψει ουτε να μου συμπαρασταθει βρε αδερφε:-P

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρες!!!

Ευμορφάκι εμένα δε γινόταν να μη με ακούσει ο Παν!!!

στην αρχη φώναξα τόσο πολύ απο τον πόνο που ξύπνησε η Βαλ και ήρθε τρέχοντας απο το δωμάτιο της!

με έπιασε και στον ύπνο και πανικοβλήθηκα λίγο γιατι δεν ήξερα τι μου γινόταν!!!

τωρα με πονάει αρκετά το πόδι μου...δυσκολεύομαι να το πατήσω καλά...

το κούρασα κιόλας το πρωί γιατι με έπιασε προκοπή να πλύνω μπαλκόνια και να κάνω διάφορες δουλειές με ορθοστασία...

ελπίζω να περάσει σύντομα!!!

να φέυγουν ένα ένα όλα αυτά που έπαθα!!!

γιατι συν τοις άλλοις, κάπου χτύπησα το δαχτυλο μου προχθες και μου έφυγε το μισό νυχι απο το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού!!!

μια ομορφιά είμαι!!!

με σπασμένο νυχι, επιχειλιο έρπη, επιπεφυκιτιδα....κούκλα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

Μακμαράκι, η μεγάλη μέρα φτάνει..εύχομαι με το καλό όλα, καλή δύναμη, τυχερή είσαι , σε περιμένουν ιδιαίτερες στιγμές, ζήσε τις και απόλαυσέ τις..

Θα είμαι σε επαφή με τη σύμπι σου, να μάθω τα ευχάριστα.

Η οποία σύμπι σου, στη συνάντηση που είχαμε, μου έδειξε πόσο έτοιμη είναι για το μωρό της , που θα έρθει κι αυτο με το καλό. Λιμπιζόταν την μπεμπού μου, όλο τη γυρόφερνε, όλο αγκαλίτσες και τρυφεράδες.Σαν έτοιμη απο πάντα!!

Αυτά είναι τα ωραία, είμαστε τυχερές που αξιωνόμαστε και τα ζούμε.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ:P:p

Βελουδακι μου με συγκινησες πολυ! ειναι 7 και κατι πμ ετοιμαζομαι για ΙΑΣΩ και πραγματικα εχω πολυ αγχος το οποιο ακομα δεν εχω εξωτερικευσει παρα μονο γραπτως :rolleyes:! μαλλον θα μου βγει μεσα στο χειρουργειο και θα τρεμω σαν το ψαρι παλι...

να με σκεφτεστε σημερα με ολη σας τη θετικη ενεργεια γιατι νοιωθω χειροτερη και από πρωταρα αληθεια! αντε τα γεννητουρια ξεκινησαν και παλι. Σοφιες ακολουθειτε!:P

καλημεραααααααααααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...