Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

συμπι για να παρηγοριέσαι και μενα με ρωτησαν προχθες αν είμαι σιγουρη οτι δεν έχω δίδυμα!!!

χαχαχαχααχαχαχα!!!!

οι ραγάδες μου εμφανίστηκαν μια εβδομάδα πριν γεννήσω και ήταν τραγικές....ο πωπός μου και οι μηροί μου ήταν λες και με είχες μαστιγωσει!!!

αχ για τη συνάντηση τι να πω.....περάσαμε τέλεια!!!!!

πήγαμε στο σπίτι της Βελ, είδα επιτέλους τη μπεμπούλα την κουκλίτσα, γνώρισα Κλεό μετα του συζύγου (καταπληκτικά παιδιά!), σκάσαμε και απο το φαί!!!

και απο την πολλή κουβέντα φωτο δε βγάλαμε αλλά θα ξαναβρεθούμε οπότε πιστευω να βγάλουμε τότε!!!

ο Φ. μας έκανε ένα φοβερό μπάρμπεκιου και η Βελ αντιστοίχως είχε ετοιμάσει ένα σωρό πράγματα, η Κλεό μου έφερε δωρο για τον μπέμπη κουκλίστικη diaper cake και στη Βαλ πανέμορφα κοριτσίστικα πράγματα!!!

Γενικά ήταν όλα πολύ ωραία!!! και τα φαγητά και η ατμόσφαιρα....σούπερ!!!!

ρισπεκτ στη Βελ που λεχώνα πράγμα έκανε όλο αυτό!!!

η Βαλ με το Λεόντη έπαιζαν, τσακωνονταν και τούμπαλιν!!!

εντάξει η Βαλ ήταν λίγο παραπάνω drama queen απ'όσο θα έπρεπε αλλά οκ!!!

ε και αφού τους ξεθεώσαμε οικογενειακώς, φυγαμε!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω τι ομορφα που τα περιγραφεις! φανταζομαι οτι η πραγματικοτητα θα ηταν ακομα καλυτερη :P

μπραβο, παντα τετοια, τι καλα!

τελικα η Βελ εχει καμια ελπιδα να της μοιασει η μπουμπου η παλι ο Φ κλωνοποιηθηκε; χα χα χα... εντωμεταξυ ειναι φοβερο. η Βελ εχει χαρακτηριστικα που θεωρητικα και συμφωνα με τους κανονες του Μεντελ υπερισχυουν εναντι αυτων του Φ. (τα καστανα ματια εναντι των γαλανων, καστανα μαλλια vs ξανθων κλπ κλπ)

για τις ραγαδες δηλαδη εχω ελπιδα οτι δεν θα αποκτησω; τουλαχιστον να γλιττωσω από αυτες. εχω και κατι μηνες να ασχοληθω και να βαλω εστω λιγη βαζελινη!

Ναι ήταν πάρα πολύ όμορφα!!!!

και ευτυχως που νυσταξαν τα παιδια και φυγαμε κατα τις 12 γιατι αλλιως εκεί μας έβλεπα ακόμα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

α καλά σε ποιόν μοιάζει η μπουμπού μη με ρωτάς!!!

δεν το'χω με αυτά!!!!

και δίδυμα να δω μπορεί αν μην καταλάβω οτι είναι ίδια!!!:tongue::tongue::tongue:

Για τις ραγάδες ναι νομίζω οτι τη γλίτωσες!!!

δεν πιστευω να βγουν μετα τη γέννα!!!

μόνο το στηθος να προσέξεις που με το θηλασμό θα γίνει τούμπανο!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι πολυ χαιρομαι που περασατε καλα χθες!

μαρακι κ εγω ειδα χθες στον υπνο μου οτι μου σπασαν τα νερα:P

πηγα πρωι πρωι κ εκανα τις εξετασεις μου, απογευμα θα χω τ αποτελεσματα...για να δουμε.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ναι ήταν πάρα πολύ όμορφα!!!!

και ευτυχως που νυσταξαν τα παιδια και φυγαμε κατα τις 12 γιατι αλλιως εκεί μας έβλεπα ακόμα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

α καλά σε ποιόν μοιάζει η μπουμπού μη με ρωτάς!!!

δεν το'χω με αυτά!!!!

και δίδυμα να δω μπορεί αν μην καταλάβω οτι είναι ίδια!!!:tongue::tongue::tongue:

Για τις ραγάδες ναι νομίζω οτι τη γλίτωσες!!!

δεν πιστευω να βγουν μετα τη γέννα!!!

μόνο το στηθος να προσέξεις που με το θηλασμό θα γίνει τούμπανο!

μεχρι τις 12; βρε αθεοφοβη αρμενικη επισκεψη εκανες; απα παααα... χα χα χα πλακα κανω ετσι;

για το στηθος τι να κανω; μονο καμια παρακληση στην παναγια να μην μου γινει ακομα χειροτερο από οτι ειναι!

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι πολυ χαιρομαι που περασατε καλα χθες!

μαρακι κ εγω ειδα χθες στον υπνο μου οτι μου σπασαν τα νερα:P

πηγα πρωι πρωι κ εκανα τις εξετασεις μου, απογευμα θα χω τ αποτελεσματα...για να δουμε.

πολλα φιλια σε ολες!

καλημερα Σοφακι! καλα αποτελεσματα να εχεις με τις εξετασεις σου! 1 εβδομαδα διαφορα εχουμε οποτε ειναι λογικο να βλεπουμε τα ιδια ονειρα! ευσεβεις ποθοι :D

Διαφημίσεις

χεχεχε!!!

ναι κάτσαμε αρκετά αλλά πέρασε η ωρα με την κουβέντα χωρίς να το καταλάβουμε!

μόλις άρχισε να κουτουλάει ο Λεόντης αντιληφθηκαμε οτι είχε περάσει η ώρα!!!:D

για το στηθος βαζε καμια κρεμούλα ή βαζελίνη...

Σοφάκι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις!!!

τα όνειρα όπως το είπε και η σύμπι....ευσεβείς πόθοι!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερούδια κορίτσια..πως είστε? Μακ, μιλούσα λίγο πριν με τη Σοφάκι και μου επιβεβάιωσε οτι γεννάς με το καλό την Δευτέρα:P Τι ωραία, εύχομαι να πανε όλα πρίμα, ανώδυνα και με μεγάλη συγκίνηση. Μην φοβάσαι την καισαρική, για εμένα η εμπειρία της δεύτερης ήταν σαφώς καλύτερη της πρώτης, πρέπει να τη δεις και εσύ δυναμικά, και όλα , πολύ γρήγορα, θα είναι ΟΚ. Που θα γεννήσεις τελικα? Επίσης, στον Πειραια, στα παλιά μου λημέρια, που έφαγες? Πειραϊκή μήπως? Θα είμαι σε επαφή με το Σοφάκι για να μάθω νέα σου.

Καλά, εχθές ήταν πολύ καλά και για εμένα..ευχαριστώ Σοφάκι και Κλοκλό μας γέμισε χαρά η παρουσία τους εχθές, πολύ ανανεωτικό ήταν όλο αυτο, με τη Σοφια δεν είχαμε συναντηθεί καθόλου μετά τη γέννηση της μπέμπας..αχ κορίτσια, η μπέμπα ξύπνησε και τρέχω,. επανέρχομαι

Καλημερούδια κορίτσια..πως είστε? Μακ, μιλούσα λίγο πριν με τη Σοφάκι και μου επιβεβάιωσε οτι γεννάς με το καλό την Δευτέρα:P Τι ωραία, εύχομαι να πανε όλα πρίμα, ανώδυνα και με μεγάλη συγκίνηση. Μην φοβάσαι την καισαρική, για εμένα η εμπειρία της δεύτερης ήταν σαφώς καλύτερη της πρώτης, πρέπει να τη δεις και εσύ δυναμικά, και όλα , πολύ γρήγορα, θα είναι ΟΚ. Που θα γεννήσεις τελικα? Επίσης, στον Πειραια, στα παλιά μου λημέρια, που έφαγες? Πειραϊκή μήπως? Θα είμαι σε επαφή με το Σοφάκι για να μάθω νέα σου.

Καλά, εχθές ήταν πολύ καλά και για εμένα..ευχαριστώ Σοφάκι και Κλοκλό μας γέμισε χαρά η παρουσία τους εχθές, πολύ ανανεωτικό ήταν όλο αυτο, με τη Σοφια δεν είχαμε συναντηθεί καθόλου μετά τη γέννηση της μπέμπας..αχ κορίτσια, η μπέμπα ξύπνησε και τρέχω,. επανέρχομαι

σε τρελανε η συμπι μου; θελω πολύ να σας γνωρισω ρε γμτ!

μακαρι τα πραγματα να ειναι οπως τα λες... η εμπειρια με το παιδι το 2ο πως ειναι; αυτο πες μου!

Πειραικη στον "Διασημο" φαγαμε και ηπιαμε καφεδακι στην "πισινα"!

παω για σιδεροοοοοοοοοοο!

Εμείς ευχαριστούμε Βελουδάκι!!!

Και για την υπέροχη φιλοξενία και για το πολύυυυυ φαί και για τη φανταστική παρέα!!!

παρεπιμπτόντως παρα την κατανάλωση γλυκών που έκανα, μια χαρά το ζάχαρο μου!!!:D:D:D

Και για άλλη μια φορά ρισπεκτ που ακόμα δε σαράντισες και το έκανες όλο αυτό!!! εγώ ούτε κατά διάνοια να έκανα κάτι τέτοιο!!!:tongue::tongue::tongue:

το μπεμπί φανταστικό!!!

αφού όταν μπήκαμε στο σπίτι αυτό κοιμόταν και παρά τις φωνές μας, ούτε που κουνήθηκε!!! αστεράκι μου γλυκό!!!

φτου φτου και ξαναφτού!!!!

σε τρελανε η συμπι μου; θελω πολύ να σας γνωρισω ρε γμτ!

μακαρι τα πραγματα να ειναι οπως τα λες... η εμπειρια με το παιδι το 2ο πως ειναι; αυτο πες μου!

Πειραικη στον "Διασημο" φαγαμε και ηπιαμε καφεδακι στην "πισινα"!

παω για σιδεροοοοοοοοοοο!

η Βαλ κυρίως τους ζάλισε με τις φωνές της και το δράμα της αλλά είναι ευγενικό κορίτσι η Βελ!!! δε θα πει τίποτα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσάκια,

Χρόνια πολλά Μαρακι κ από εδώ ότι επιθυμείς , με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το νέο μωράκι σας ! Πότε γεννάς ρε συ ? Δευτέρα ? Φιλιά στον Κωνσταντίνο σου

Σοφακι να χαίρεστε το κορίτσι σας , να είναι πάντα καλά το Βαλεριακι, το τσαχπινάκι !!!

Σοφιααα όλα οκ με τις εξετάσεις ? Τι κάνει το Ελλάκι ?

Δούλευα, ω ναι κ όμως, έως τις 12 το βράδυ ανήμερα της Παναγίας, τι να πεις.

Επίσης ήθελα να σας πω πως σκοπεύουμε να πουλήσουμε τη βρεφική μας προίκα αν ξέρετε κάποια κοπέλα που να χρειάζεται κούνια με στρώμα, πάρκο, καρεκλάκι φαγητού, καρότσι, αλλαξιερα ,αποστειρωτη πείτε μου.

Επίσης ρε γμτ έχω κ καποια μπουφαν κ ρουχα αλλά δε μου πάει η καρδιά να τα πουλήσω , τα χρειάζεται κάποια ? Αν ναι πείτε μου να τα βρω να βάλω φωτο.

Καληνύχτααααα

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερες!

ευχαριστω Κατερινακι μου για τις ευχες!

για τα ρουχαλακια δε ξερω αν χρειαζεται η συμπι μου μερικα ή η Σοφια γιατι και οι 2 περιμενουν αγορι και ειχαν κοριτσακι. μπορειτε να συνεννοηθειτε :P

πως ειστε γενικως σημερα; εγω πειστηκα οτι πριν την Δευτερα δεν προκειται να γεννησω τελικα. βολεμενος ειναι ο μπεμπης και ας με εχει ρημαξει στην κλώτσια. με πηρε και η μαια εχθες. μου ειπε 7.30 να ειμαι στο ΙΑΣΩ. σημερα θα παω κομμωτηριο και λεω να ξυρισω και ποδι. τα αλλα ξυρισματα αυριο μαλλον αν και δεν βλεπω την τυφλα μου και πιθανον να πετσοκοφτω. επισης δεν ρωτησα τη μαια μεχρι τι ωρα μπορω να φαω το βραδυ γιατι εχουμε να φαμε και κλυσματακι πρωι πρωι μπλιαααξξξξξξξξξξξξξξ!

ωραια κουβεντα πρωινιατικα!:tongue:

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

κατερινακι αν εχεις ρουχαλακια που δε χρειαζεσαι θα ηθελα μερικα..η ελλη μια χαρα μας εχει τρελλανει γλωσσα δε βαζει μεσα της:P

πηρα τις εξετασεις χθες ευτυχως ανεβηκε ο αιματοκριτης...ειναι στο 30!!μια χαρα.θα συνεχισω το σιδηρο αλλα μονο ενα την ημερα.

μαρακι μεθαυριο γεννας!το εχεις συνειδητοποιησει?πωπω εφτασε η ωρα!!με το καλο!!

πολλα φιλια και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας

Έφτασε η ώρα Μαρω, άντε με το καλό. Έφτιαξες μαλλί ? Μη σε δει ο γιος ο νεότερος αχτένιστη… όλα κ όλα. :tongue:

Σήμερα στη παιδική χαρά ήταν μια μαμά με το μικρό της κ θήλαζε , τι ωραία εικόνα.

Σοφακι, μια χαρά οι εξετάσεις σου μπράβο βρε , οκ θα σου βάλω φωτο να τα δεις από εβδομάδα , γιατί θα λείψω 2-3 μέρες , συν ότι πρέπει να τα βρω κιόλας μες στη ντουλάπα που γίνετε ο χαμός. Δεν είναι για νεογέννητο έτσι ?

Φιλιά καληνύχτα

XwAPp3.png

Καλησπερα!

Μαρακι μου χρονια πολλα!Εφτασε ο καιρος να γεννησεις ε?

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι!

Πωπω...τι θυμηθηκα τωρα...Δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος που η Μαρια μου θα γινει 1 χρονων...

Σοφια μια χαρα και ο αιματοκριτης σου.Συνεχισε να παιρνεις τον σιδηρο.Η επομενη που γενναει εσυ εισαι?

Σοφακι μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!Καμια φορα διαβαζω τα καμωματα της και γελαω.

Αλλη χαρη εχουν τα κοριτσακια...πως να το κανουμε...Θα το καταλαβεις οσωνουπω:-)

Κι εσυ απ'οτι διαβαζω τα πας μια χαρα με το ζακχαρο πλεον.

Ελενιτσα μου τι κανουν τα ζουζουνια σου?Καθαρισατε κι εσεις απο την πανα ε?Μπραβο στον Μαρινουλη!

Κι εμεις καθαρισαμε αλλα οταν ειναι να κανει κακα μου ζηταει πανα και του την βαζω γιατι μου τα κανει μια φορα καθε 5 μερες.Δεν σημαινει βεβαια οτι επειδη του την εβαλα θα τα κανει κιολας.

Επεισης φοραμε και το βραδυ.Δεν ειναι ετοιμος ακομα.Καθε πρωι η πανα του ειναι γεματη τσισα.

Το κοριτσι μου κανει βηματακια:-)Ειναι πολυ ησυχη και βολικη.Δεν με κουραζει στο φαι,δεν με κουραζει στον υπνο,δεν καταλαβαινω ποτε βγαζει δοντια...

Αυριο επιτελους ερχεται ο αντρουλης μου απο την Χαλκιδικη.Το αλλο Σαββατο εχουμε γαμοβαφτιση.

Ο αδερφος μου παντρευεται και βαφτιζει τον ανιψιο μου.Στα γενεθλια της Μαριας μου.

Και στις 16/9 ,στα γενεθλια μου,παντρευεται ο αδερφος του Σαββα.Εχουμε πολλα events αυτον τον χρονο.

Εγω περιμενω πως και πως την αδεια μου...δεν ξερω αν θα παμε πουθενα:-( αλλα τουλαχιστον θα ειμαστε οικογενεια κι οχι σκορποχωρι.

Καληνυχτα σε ολες,στα παιδακια σας και στα μπεμπακια μεσα στις κοιλιτσες σας!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!!!! Μαρακι εφτασε η ωρα καλη μου!!!!! Αυριο το πρωι θα γινεις 2η φορα ευτυχισμενη μανουλα!!!!! Αντε κοπελα μου με το καλο, ολα θα πανε τελεια!!!!!! Περιμενουμε ανταποκριση κ νεα...απολαυσε την τελευταια σου μερα γιατι απο αυριο ερχονται τα καλυτερα....φιλια πολλα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...