Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

edo me piran emena pou diavaza!!

ωρες ωρες που τα σκέφτομαι μου έρχεται να παω να τη βρω έτσι για να μου δώσει μια απάντηση γιατί??? γιατί ξεχώρισε τόσο τα 2 παιδία της??? τώρα ειδικά που έγινα και εγώ μάνα μου φαίνονται ακόμα πιο σκληρά αυτά που του έκανε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

... και η μάνα μου δεν ήθελε το Νίκο γιατί πριν το Νίκο είχα χωρίσει με κάποιον που γούσταρε πολύ και νόμιζε΄οτι έφταιγε ο Νίκος.... της πήρε κανα χρόνο να το χωνέψει αλλά αναγκάστηκε γιατί έχανε και εμένα μαζί απο το πείσμα της.... τώρα απλά τον λατρεύει γιατί τον γνώρισε καλα μετα απο τόσα χρόνια!

Emena δεν μπορει να τον γνωρισει κοριτσακι γιατι ειναι και 1000 χλμ μακρια, τον εχει στα 11 χρονια 4 φορες!Για να πω την αληθεια ουτε εγω εχω καλες σχεσεις μαζι της , παντα με τον μπαμπα μου ειχα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ωρες ωρες που τα σκέφτομαι μου έρχεται να παω να τη βρω έτσι για να μου δώσει μια απάντηση γιατί??? γιατί ξεχώρισε τόσο τα 2 παιδία της??? τώρα ειδικά που έγινα και εγώ μάνα μου φαίνονται ακόμα πιο σκληρά αυτά που του έκανε!

Σε καταλαβαινω α π ο λ υ τ α !!!

Σε καταλαβαινω α π ο λ υ τ α !!!

έχουμε κοινά στη σχέση μας με τους άντρες μας... αλλά το καλύτερο κοινό στοιχείο είναι η γεννηση των παιδιών... που διαφέρουν μόνο 3 μέρες... στο δημοτικό είχα ένα φίλο που είχαμε γεννηθεί την ίδια ημερομηνία και χρονολογία, στο ίδιο μαιευτήριο και διαφορά ώρας 5 λεπτα??? τρομερό!!!

.... κοριτσάκι χάρηκα που τα είπαμε και γνώρισα και εσένα καλύτερα ... πάω για ύπνο!!! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

έχουμε κοινά στη σχέση μας με τους άντρες μας... αλλά το καλύτερο κοινό στοιχείο είναι η γεννηση των παιδιών... που διαφέρουν μόνο 3 μέρες... στο δημοτικό είχα ένα φίλο που είχαμε γεννηθεί την ίδια ημερομηνία και χρονολογία, στο ίδιο μαιευτήριο και διαφορά ώρας 5 λεπτα??? τρομερό!!!

.... κοριτσάκι χάρηκα που τα είπαμε και γνώρισα και εσένα καλύτερα ... πάω για ύπνο!!! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

κι εγω χαρηκα κοριτσακι , μολις ταισα τον γιοκαμου και παω να βγαλω επιτελους γαλα και μετα υπνο!!!!

καλη μας ξεκουραση!!

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Εδω εχει παρα πολυ αστατο καιρο με πολλη βροχη και κρυο.

Κορίτσια μόλις επιβεβαιώθηκε οτι έχω τη νέα γρίπη!!!

πήγα το πρωί και έκανα το τεστ και τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα!!!

Περαστικα σου Σοφακι.Ευχομαι να την περασεις οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα γινεται.Ευτυχως ξεμπερδεψες.Για πες μου τι συμπτωματα εχεις?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα κοριτσια!τι κανουν τα μωρακια σας σημερα?

αχ ελευθερια αυτο που λες εσυ το εχω βιωσει..ισως οχι σ αυτο το βαθμο που περιγραφεις αλλα καταλαβαινω πολυ καλα τι λες.η μαμα μου παντα ξεχωριζε εμενα κ τον αδερφο μου παντα μας συγκρινε ο αδερφος σου ειναι καλος κ εξυπνος εσυ χαζη κ αχρηστη-εν απαραδειγμα λεω.γ αυτο κ ειχα γραψει οτι οι σχεσεις μας ηταν παντα ανταγωνιστηκες.μεχρι να ενηλικιωθω αυτο με πληγηνωε.τωρα που το χω ξεπερασει μπορω ν απω οτι εχω καταλαβει τη μανα μου-οχι οτι την δικαιολογω βεβαια.ο αδερφος μου ειχε ταλαιπωρηθει στη γεννα -ισως απο κει να ξεκινησε αυτη η αδυναμια.οσες φορες της εχω μιλησει γ αυτο λεει πολυ αππλα οτι το φανταζομαι οτι ποτε δεν εγιναν ετσι τα πραγματα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Kαλημερα!

Εδω εχει παρα πολυ αστατο καιρο με πολλη βροχη και κρυο.

Περαστικα σου Σοφακι.Ευχομαι να την περασεις οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα γινεται.Ευτυχως ξεμπερδεψες.Για πες μου τι συμπτωματα εχεις?

καλημερα ευμορφια!κ εδω χαλια καιρο εχει κ πολυ κρυο!

σημερα θα μου φερουν το θηλαστρο.μιλησα κ με συμβουλο θηλασμου κ μου ειπε5-6 πραγματα...θα εθει τη δευτερα να με δει.ελπιζω να πανε ολα καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα φιλες μου καλες!!

Αμαν πρωι πρωι,δακρυσα με αυτα που διαβαζα!

Να σας πω πως εχουμε σχεδον κοινες ''ιστοριες''?

Εγω ευτυχως εχω 2 γονεις αξιολατρευτους,δεν μας εχουν ξεχωρισει σε τπτ!!

Αλλα ο αντρουλης μου εντελως το αντιθετο!!

Μεγαλη ιστορια...

Μπαινω σας διαβαζω και φευγω,,,αρχισα να κανω τα δοντακια μου και το απογευμα λειπω κανενα 2ωρο,απονευρωση χθες.βαρεθηκα να εχω το στομα μου ανοιχτο επι μια ωρα!!

Παω να διαβασω και τις υπολοιπες σελιδουλες!!!

Καλημερα σοφακι και ευμορφια :)...Αθηνα χαλια καιρο,,αντε να καταλαβουμε χριστουγεννα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

Καλε τι καιρος ειναι αυτος???χθες βραδυ ξυπνησα καποια στιγμη σπο τον αερα , πανικος!!

Αυπνη ειμαι , ειπα να αλλαξω του μπεμπουλη το προγραμμα και το αποτελεσμα ηταν να εχει ξυπνησει δεν ξερω ποσες φορες. Ειπαμε αντι να κανουμε μ ανακι στις 10 και 11 το βραδυ (απο τι 8 εως 9:30 ως συνηθως τουλαχιστον κοιμαται) να του κανω στις 7:30 κοιηθηκε στις 8 μια χαρα στις 12 πριν παω για υπνο τον ταισα , εφαγε μια χαρα και στος 2:30 μια γκρινια ενα κακο μεχρι τις 4 , τον ταισα , τον κουνησα , τιποτα! και γενικα ολο το βραδυ γκρινιαζε !!

Παω να βγαλω γαλα και να φτιαξω ενα ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας απο τη μάνα-γουρούνα!!! χρουτς χρουτς!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα περαστικά!!!

Ευτυχώς είμαι αρκετά καλά και χωρίς πυρετό!

Το μόνο κακό είναι οτι μάλλον κόλλησε η μπέμπα...ελαφρά μεν αλλά νομίζω οτι κόλλησε...έκανε πράσινα κακά χθες και έχει συνέχεια πυρετούλη 37,3...αλλά είναι ευδιάθετη οπότε δεν ανησυχώ!

Ευμορφία μου τα συμπτώματα είναι τα κλασικά της γρίπης...πυρετό στην αρχή, ερεθισμένος λαιμός, βήχας, καταρροή και το πιο "επικίνδυνο" είναι το βράσιμο στο στήθος που αν δεν προσέξει κάποιος μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε πνευμονία...

έκανε και ο άντρας μου το τεστ και είναι αρνητικός ευτυχώς ωστόσο η παδίατρος απαγόρευσε να έχει επαφή με το παιδί!

οπότε δε φτάνει που είμαι αρρωστούλα, πρέπει να κρατάω και αποκλειστικά μόνη μου το παιδί...

κορίτσια πεθεροκαμμένα υπάρχουν και χειρότερα...

εκτός απο @$$@πεθερά, να έχεις και #@$@%#%κουνιάδα!!!

με το που έμαθε οτι είμαι άρρωστη άρχισε να φτιάχνει σενάρια οτι κάποιος ήρθε σπίτι και με κόλλησε...με λίγα λόγια οτι έχω γκόμενο και τον έφερα σπίτι και με κόλλησε!!! και αυτά τα έλεγε στον άντρα μου!!

ο οποίος της είπε οτι το τελευταίο άτομο που ήρθε σπίτι μας ήταν η κόρη της οπότε να πάνε να κοιταχτούν μήπως μας κόλλησε εκείνη!!!

ε μα πια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα μανουλες, κ εδω ο καιρος χαλια ειναι.... Συννεφια κ κρυο... Ριξ'τε μια ματια...

http://www.paros-live.gr/

Κ μεις απο γονεις αστα... Εμενα ο πατερας μου ειναι διακοσμητικος κ του αντρα μου ειναι σουπερ-κακομαθημενοι, ποτε δε νοιαστηκαν για αυτο το παιδι τους, για τα αλλα ομως ναι! Κ το παιζουν κ αγαπημενοι.. εκει ειναι που μου τη δινει! Επι της ουσιας ομως μηδεν... Ασε γιατι αν αρχισω κ εγω να σας λεω, θα κλαιμε η μια για την αλλη κ ολες μαζι.

Τι αλλα νεα κατα τ αλλα??

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλα Σοφια πεθανα!!!!!!! Μ'εκανες κ γελασα πραγματικα!!! Ακου σε κολλησε ο γκομενος!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Κ ηθελα να στο γραψω χτες να μην πεις στους συγγενεις για τη γριπη κ σε φανε κοριτσακι μου!!!! Αντε πια!!!

Ακου την κολλησε ο γκομενος! Σε καλο σου!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερούδια !!!

Αχ Μαριανθη ας ήμουν στη Πάρο και ας είχε συννεφιά.:cool:

Από σήμερα το αλάνι μου αποφάσισε να αρχίσει δίαιτα :confused: δεν τρώει , εντάξει του λέω και ωραίος είσαι και κορμάρα :lol: αλλά όχι από τώρα να μην τρως - αν συνεχίσει θα πάρω τη παιδίατρο , θέλω να πιστεύω ότι σήμερα απλά δεν έχει πολύ όρεξη.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...