Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και χρονια πολλα!!

μαρακι χρονια πολλα να σε χαιρομαστε!με το καλο ο μπεμπης!

σοφακι να χαιρεσαι τη βαλερια!!

ελενιτσα μπραβο για το μαρινουλη μια χαρα τα καταφερατε!

να σας γραψω κ εγω τα νεα μου απ το γιατρο...ο μπεμπης ειναι μολις 2600 γραμ..παλι δε πηρε πολυ βαρος...το χω παρει αποφαση δε προκειται να γεννηθει πανω απο 3 κιλα...αγχος εξακολουθω να εχω και μου μπαινουν παλι ιδεες μηπως συμβαινει τιποτε και δε παιρνει βαρος..ουφ..κατα τ αλλα καλα μου γραψε παλι εξετασεις αιματος-να δουμε τον αιματοκριτη...του ειπα οτι ο σιδηρος μου κανει δυσκοιλιοτητα μου λεει υπομονη πρεπει να τον παιρνω...αντι για 2 χαπακια την ημερα παιρνω ενα..ευχηθειτε μου να ναι καλες οι εξετασεις αλλιως δε με βλεπω καλα...παρασκευη θα τις κανω.κλεισαμε επομενο ραντεβου γι ατη δευτερα οπου ειπε θα με δει και κολπικα...ωχ αμαν σκεφτομαι...μου λεει δε θα πονεσεις τωρα θελει να δει αν εχει μαλακωσει ο τραχηλος...του λεω την επομενη φορα καλυτερα...για να δουμε μπας και τη γλιτωσω.

μιλησαμε παλι και γι ατο τοκετο μου λεει πρεπει να προετοιμαστεις ψυχολογικα οτι θα πονεσεις...πως προετοιμαζεσαι δηλ για κατι τετοιο:confused: αχ εχει γουστο να μ αφησει χωρις επισκληριδιο...δε τη θελέι καθολου...ο αντωνης εχει αρχισει ηδη να βαζει στοιχηματα στα ποσα λεπτα θα ζητησω επισκληριδιο και καισαρικη...6 λεπτα μου δινει λεε:tongue:-τουλαχιστον φροντισε του λεω να βγαλουμε κανα χρημα:tongue: τουλαχιστον θα ναι μεσα κ ο αντωνης οταν θα γενναω-για οσο αντεξει.κατα τ αλλα εχω αρχισει και σκεφτομαι την καισαρικη παλι...δε ξερω μου φαινεται δυσκολο ν αντεξω τους πονους χωρις επισκληριδιο...θα δειξει.

πολλα φιλια σε ολες!

βρε Σοφια μου μην αγχωνεσαι:Dμια χαρα ειναι ο μικρος και εχεις λιγο καιρο ακομα να παρει βαρος.ο Α γεννηθηκε 39+6 ΚΑΙ ΗΤΑΝ 2.740!!!ξερεις ποσο γρηγορα θα παρει βαρος???5 μερες μετα ηταν 3 κιλα:Dπαντως και εγω πιστευω οτι παιζει καπιο ρολο το καπνισμα....συνεχεια με ρωτουσαν οι γιατροι αν καπνιζα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης:(

οσο για τους πονους ....τι να πω.πραγματικα σου ευχομαι να καταφερεις να γεννησεις φυσιολογικα με η χωρις επισκληριδιο!!!ειναι πολυ ωραια εμπειρια:Dδεν θα σου πω οτι δεν ποναει...ολοκληρο παιδι θα κανεις αλλα μετα ξεχνας τον πονο....θυμασαι οτι πονουσες αλλα δεν θυμασαι την ενταση του πονου!!!!καταλαβαινεις τι εννοω!!!

σιγουρα θα ευχηθω να τα καταφερει το Σοφακι απο την Καλαματα χωρις επισκληριδιο γιατι ξερω οτι το θελει πολυυυυ!!!!!!!!!!!!:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι μου τι κάνεις???????

βολτάρετε συνεχεια με τον Ανασταση ε?

τέλεια!

εγω, παρόλο που στο γκρουπ του vbac στο φέις με έχουν απογοητευσει καθως καταλαβαίνω απο τα λεγόμενα τους οτι είναι σίγουρες οτι δε θα τα καταφέρω λόγω του γιατρού μου, είμαι πολύ αισιοδοξη οτι θα έχω την ευκαιρία έστω να ζήσω τους πόνους! την κατάληξη δεν την ξέρω ωστόσο!

αν δε με αφησει τουλάχιστον μεχρι τις 40 ο ντοκ, ξέρω οτι θα ειναι δυσκολα αλλά δεν το βάζω κάτω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

σοφακι η καισαρικη παντα υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου μου...θελω να σκεφτομαι οτι εχω κ αυτη την επιλογη αν δεν αντεξω.

οσο γι ατο βαρος δε ξερω..πιθανον η φυση ξερει τι κανει...δε θα ηταν δυνατον να βγαλω 4η 5 κιλα παιδι υποθετω!μεταξυ μας δε νομιζω οτι φταιει το τσιγαρο-αλλωστε εχω μολις εναμιση μηνα που το ξαναρχισα και κανω 6-7 την ημερα...ο πλακουντας ειναι καλος και τα ντοπλερ επισης...δεν ειναι θεμα οτι δε τρεφεται δηλαδη το παιδι...τι να πω δε ξερω.να γεννηθει γερο μονο!!

κ ανυπομονω πολυ να ερθει η μερα που θα γεννησω...μου φαινεται σα να μη περνα ο καιρος...βλεπω το ημερολογιο και λεω εχω τρεις ακομα βδομαδες...πως θ αντεξω?

σοφακι ευχομαι να δεχτει ο γιατρος σου το πλανο σου κ ο μπεμπης να ερθει φυσιολογικα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα!!τι κανετε??

Μαρακι χρονια πολλα .να εισαι παντα γερη:Dλιγο εμεινε....εφτασες στο τελος:Dτο καλυτερο δωρο θα παρεις φετος για την γιορτη σου!!!!εναν μπεμπουλη κουκλο:D:D

Σοφακι χρονια πολλα για την Βαλερια!!να ειναι γερη και να την δειτε οπως επιθυμειτε:Dμε το καλο και ο μπεμπιτος!!!!

ελενιτσα μπραβο στον Μαρινουλη:Dτι κανουν τα αλλα ζουζουνια σου???λιγο εμεινε και ξεκινανε παλι τα σχολεια!!!

εμεις καλα ειμαστε :Dολο βολτες και μπανια.....ο μικρος το καταευχαριστιετε:Dτον κοιταζω και δεν το πιστευω οτι μεγαλωσε τοσο ...σε λιγο ξεκινανε και τα γενεθλια στι καφε μας!!!!!!!!!!φτανει ο μηνας μας!!!!!!

οι υπολοιπες καλα?????τα μικρα σας????

Σοφια δεν ξεχασα τα δικα σου νεα:Dεπανερχομαι...

ευχαριστωωωωωωωωω! ειναι και δωρο γενεθλιων γιατι εχω γενεθλια στις 24/8 :) θα τα περασω στο μαιευτηριο αγκαλια με το κουκλι μου!

Καλησπέρες!!!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το κορίτσι μου!!!

Σοφάκι αν ο γιατρός δεν επισημαίνει κάτι για το βάρος του μπέμπη, μην αγχώνεσαι...δε γεννιούνται άλλωστε όλα τα μωρά 3,5 κιλά!

για το σίδηρο φούλαρε τις μηχανές....φτάνεις στο τέλος...

προσπάθησε να πίνεις 2 την ημέρα...

η δυσκοιλιότητα παλεύεται ρε συ με πολλούς τρόπους!

φάε ακτινιδια,συκα,δαμάσκηνα...και γενικά οτι ξέρεις οτι σε βοηθάει...

εμένα πάντως με τη διατροφή με τα προιόντα ολικής, είδα οτι βελτιωθηκε πολύ η λειτουργία του εντέρου μου.

τωρα για τη γέννα...

αν σε αγχώνει ο πόνος και δεν είσαι έτοιμη να το ζήσεις με οτι μπορεί να περιλαμβάνει ένας φυσιολογικός τοκετός, γιατι δεν ξανακανεις καισαρική ρε συ? απλά να περιμένεις τις 40 εβδομάδες για να προλάβει να παρει όσες περισσότερες μέρες γίνεται ο μπέμπης!

εγω τη Δευτερα έχω το κρίσιμο ραντεβού των διαπραγματευσεων με το γιατρό μου...

Θα του προτείνω το εξής:

να περιμένουμε μέχρι τις 40 και αν δε γίνει κάτι, να κάνουμε δακτυλική αποκόλληση υμένων και αν σε λίγες ώρες δεν έχουμε εξέλιξη να πάμε για καισαρική...

ελπίζω να μην επιμείνει για τις 39 εβδομαδες...:rolleyes:

εχετε κολλησει με τον φυσιολογικο για τα καλα ετσι ; ευχομαι ολα να σας πανε τελεια!!!!!!!! εμενα ουτε καν με ρωτησαν, ουτε καν το συζητησαν, γιατι δεν ξερω :cool:

καλημερα!

καινουργια μερα ξημερωσε αντε να δουμε τι θα μας φερει! βαριεμαι αφορητα. δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα, αυτο εχει σαν αποτελεσμα να σπρωχνω τις μερες με το ζορι. εχθες πηγαμε πειραια, φαγαμε θαλασσινα (τσακισα μια υπεροχη γαριδομακαροναδα) και μετα πηγαμε για καφεδακι. ηταν ομορφα και το σπουδαιοτερο περασαν πολλες ωρες ευχαριστα! ανυπομονω να γεννησω να εχω κατι να ασχοληθω :tongue:. το χειρουργειο φυσικα το τρεμω και δεν φανταζομαι καθολου αυτες τις ωρες. την επισκληριδιο την τρεμω (ποναω ηδη), την ωρα του νυστεριου δεν μπορω ουτε να την σκεφτομαι, οσο για το μετα που θα κανω 2 μερες να παρω τα ποδια μου.... :|

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

το κορίτσι μου ακόμα κοιμάται....θαύμα!!!

πως το'παθε??? χαχαχαχα!!!

αχ σύμπι δεν είναι οτι έχω φάει κόλλημα με τον φυσιολογικό...

αλλά μετά την κρίση πανικού που είχα πάθει μέσα στο χειρουργείο στη Βαλ, η σκέψη να το ξαναπεράσω δε μου είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη...

Γιατί κατά τα άλλα και απο άποψη ανάρρωσης ήμουν πολύ καλά στη Βαλ!

Δεν έχω παράπονο οτι ταλαιπωρήθηκα απο την καισαρική.

είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!!!

γιατι είμαι σίγουρη οτι θα περάσω τέλεια το απόγευμα!!!

θα είμαι με Κλεό και Βελ!!!

γιούπι!!!:D:D:D:D:D:D:D

Σοφάκι κοντεύεις ρε συ....καλά δεν είχα συνηδειτοποιήσει οτι πας για 38η εβδομάδα τωρα!

όπως και αν έρθει, να είναι γερός ο μπέμπης! αυτό έχει σημασία!;)

Σήμερα το μενού μας έχει καλαμαράκια κοκκινιστά με ρυζάκι!

και μακαρόνια με κιμά για τη Βαλ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

καινουργια μερα ξημερωσε αντε να δουμε τι θα μας φερει! βαριεμαι αφορητα. δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα, αυτο εχει σαν αποτελεσμα να σπρωχνω τις μερες με το ζορι. εχθες πηγαμε πειραια, φαγαμε θαλασσινα (τσακισα μια υπεροχη γαριδομακαροναδα) και μετα πηγαμε για καφεδακι. ηταν ομορφα και το σπουδαιοτερο περασαν πολλες ωρες ευχαριστα! ανυπομονω να γεννησω να εχω κατι να ασχοληθω :tongue:. το χειρουργειο φυσικα το τρεμω και δεν φανταζομαι καθολου αυτες τις ωρες. την επισκληριδιο την τρεμω (ποναω ηδη), την ωρα του νυστεριου δεν μπορω ουτε να την σκεφτομαι, οσο για το μετα που θα κανω 2 μερες να παρω τα ποδια μου.... :|

Καλημέρα συμπι!!!

γαριδομακαρονάδα ε?

πωπω τι είπες τωρα...

Μήπως να ξεσηκωσω τον άντρα μου να πάμε κι εμείς καμια βολτίτσα παραλιακά για φαγάκι???

πονάει ρε συ η επισκληρίδιος???

εγω είχα κάνει ραχιαία και δε θυμάμαι καν πότε μου την έκαναν!!!

για την ωρα του νυστεριού τι να πω...την ξερεις την άποψη μου!!!

για το μετά, να σηκωθείς όσο πιο γρηγορα γίνεται, την ίδια μέρα και να περπατάς όσο πιο πολύ μπορείς...θα συνέλθεις πολύ πιο γρηγορα απο το να κάθεσαι ξαπλωμένη!

εγώ έπαιρνα αυτό που κρεμάνε τον ορό με τα ροδάκια και στηριζόμουν, προκειμένου να περπατάω και απο την επόμενη μέρα φρόντιζα μόνη μου τη Βαλ!

πήγαινα λίγο σαν γάμμα στην αρχή αλλά μετά ίσιωσα!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι πως ειναι το ματι σου?περασε καθολου?

μαρακι αντε λιγο εμεινε-5 μερες για την ακριβεια!

κοντευω κ εγω θεωρητικα εχω 2,5 με 3 ββομαδες ακομα...για να δουμε.

κ εγω δε μπορω να πω οτι ταλαιπωρηθηκα με τη καισαρικη δε θυμαμαι να πονεσα ιδιαιτερα.

κατα τ αλλα καλα πριν λιγο ξυπνησε και η ελλη ορεξατη ως συνηθως...να δω τι θα την κανω.προχθες πηγαμε τζαμπο και πηραμε τσαντουλα για τον παιδικο.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα Σοφακι!

ευτυχως έκανε καλή δουλειά το κολλύριο και είναι μια χαρά τα μάτια μου!!!

θα το συνεχίσω βέβαια λίγες μέρες ακόμα μην έχω καμία υποτροπή...

ξεκίνησες καθόλου περπάτημα να βοηθήσεις την κατασταση Σοφάκι???

ορεξάτη η Έλλη ε?

εμένα την έχει καταβρει με τα τουβλάκια και τις πλαστελίνες η Βαλ!

όλο φτιάχνει γκρεμίζει, φτιάχνει γκρεμίζει!!!

και όταν βαριόμαστε της βάζω τραγουδάκια και χορεύει!

αγαπημένο της αυτες τις μέρες είναι το "έλα βρε Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε!" :tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

η επισκληριδιος δεν ειναι οτι με πονεσε τοσο οσο το οτι μου χτυπησε νευρο και μου μουδιασε ενα δαχτυλο στο ποδι το οποιο ξεμουδιασε 6 μηνες μετα (χωρις υπερβολη!). απλα τη φοβαμαι...

και εγω στις 5 μερες ειχα αναρρωσει αρκετα αλλα οσο και να το κανεις ειναι χειρουργειο βαρυ δεν κανει να σηκωνεις βαρος κλπ κλπ αρα και αλλοι περιορισμοι!

Σοφακι ποσο σε ζηλευω που θα συναντηθεις με τα κοριτσια. να μου τις φιλησεις :P

Σοφια2 εμεις τσαντουλα εχουμε για τον παιδικο αλλα να δουμε αν θα παμε :confused:... μεγεια σας :P

Διαφημίσεις

περπαταω οποτε βρω ευκαιρια αλλα οχι συστηματικα...εχει και ζεστη ακομα ρε γμτ...δε βλεπω να κινουνται τα πραγματα παντως...θα μου πεις νωρις ειναι ακομα..αλλα πολυ φοβαμαι πως ουτε στις 40 βδομαδες θα γεννησω.

μαρακι ευχαριστω!κ εμεις ειχαμε τσαντα απο περυσι αλλα ηθελε καινουρια...καλομαθε μου φαινεται:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γιατι να μην πάει σχολείο ο Κων/νος βρε συμπι?

να πάει και μια χαρά θα τα περνάει!!!

μπορεί στην αρχη να δυσκολευτεί λίγο με την προσαρμογή αλλά μετα θα είναι σούπερ!

άντε ρε συ....6 μηνες μουδιασμένο το δάχτυλο απο την επισκληρίδιο???

να βγαινεις βραδακι που δροσίζει για περπάτημα Σοφάκι!

εμένα λογικά απο αρχες Σεπτέμβρη θα μου επιτρέψει!

κι εμείς πήραμε τσάντα!

βασικά είχαμε πάει στο σπρίντερ και ειδε μια με την πολυ ποκετ και τη ζητησε και ο πατέρας της έτρεξε να της την πάρει!!!:tongue::tongue::tongue:

λες και βάζουν τίποτα μέσα!!!

μια αλλαξιά ρούχα βάζουμε εμείς όλη κι όλη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Βγήκα για ψώνια με το κορίτσι μου, με πήραν τηλ και απο τον παιδικό....'ξεκινάμε 3 Σεπτέμβρη!!!

κάτι χαρτιά χρειάζονται μόνο...

κανονικά τα παιδακια μεσω εσπα ξεκινουν μετα τις 13 αλλά επειδη εμείς πηγαίναμε και πριν, θα μας πάρει απο νωρίς!!!

πόσο χάρηκα δε λέγεται!!!

Θα έχω χρόνο να ετοιμάσω τα πράγματα μου και να βγαίνω και κανένα μισάωρο το πρωί για περπάτημα!!!

και με πήραν τηλ και για ένα δυσάρεστο...

πάνε επειγόντως με ασθενοφόρο τη θεία μου Αθήνα για χειρουργείο...ανευρυσμα κοιλιακής χωρας...

άντε να δούμε...

4 μέρες είναι που έχει έρθει απο Αμερική και της έκατσε αυτό...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λεω να μην παει λογω του μωρου, μην μου το κολλησει τιποτα!

ναι το δαχτυλο μου ξεμουδιασε οταν ο Κων/νος ηταν κατι περισσοτερο ή λιγοτερο από 6 μηνων!

περαστικα στη θεια! πω πω την καημενη γκαντεμια! ας την προλαβουν τουλαχιστον και δεν βαριεσαι ολα στο προγραμμα ειναι!

καλημεραααααααααα!

συμπι θελουμε νεα από τη συναντηση και φυσικα καμια φωτο αν παιζει!

εγω το βραδυ πονουσα χαμηλα, δε μπορουσα κλασσικα ουτε πλευρο να γυρισω αφηστε που ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα και πως εφευγα από το μαιευτηριο ξεπρησμενη και στα κιλα μου :). εδω δεν εχω ζυγαρια και φοβαμαι μηπως χασω το μετρο :rolleyes:

τι αλλο; ποναωωωωωωωωω....

α εχθες πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και μου λεει ο βιβλιοπωλης:

"ποτε με το καλο;"

"τη Δευτέρα"

"αντε ολα καλα να πανε. αγορακι;"

"ναι ναι"

"πρεπει να ειναι τεραστιων διαστασεων! καλα εισαι και εσυ αλλα φαινεται μεγαλο:shock:"

χα χα χα... τι θα βγαλω βρε παιδια; προχθες σας ειπα που μια κοπελα με ρωτησε στο σουπερ μαρκετ ανα ειμαι στο μηνα μου και αν εχω διδυμα ή τριδυμα;:tongue:

συμπι; οι ραγαδες της εγκυμοσυνης σου εμφανιστηκαν αφου γεννησες ή ειχαν φανει οσο ησουν τσιτα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...