Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

γράφω τώρα που βλέπω γιατι δεν ξέρω για πόση ώρα θα κρατησει!!!

σας είπα απο χθες για τα μάτια μου...

όλο το βραδυ σηκωνόμουν ανα μιση ωρα και έπλενα τα μάτια μου γιατί γέμιζαν συνέχεια με ένα λευκό κολλώδες υγρό και δεν άνοιγαν μετά άμα το άφηνα να ξεραθεί...

τωρα σηκώθηκα και είναι τούμπανο πρησμένα και τα 2...

θα πάω οφθαλμίατρο μετά...υποφέρω...

Κατερινάκι να τον στείλετε παιδικό το Νικόλα!

καλό θα του κάνει!

θα ξεκολλήσει κι απο εσάς και θα παίζει ωραία με τα παιδάκια!

εμείς βγηκαμε χθες για καφεδάκι, συναντήσαμε και ένα ζευγάρι φιλους με το γιο τους και κάτσαμε μαζί τους...

η Βαλ πήγε και κατσικώθηκε σε ένα παιδάκι που έπαιζε μπάλα με το μπαμπά του!!! τι τους έλεγε μια ώρα, δεν ξέρω!!!

έχει πολύ γέλιο πάντως!!! λέει λέει το στόμα της και δε σταματάει!:D

εγω έχω αρχίσει και αγχωνομαι γιατι κοντεύω να μπω στο μήνα μου και τίποτα δεν έχω ετοιμάσει!!!

Παρήγγειλα δοκιμαστικά μια τριάδα φορμάκια απο νεξτ για να δω τη φόρμα και την ποιότητα τους και αμα βγουν καλά θα πάρω άλλες 2 τριάδες...

2 σετ θέλω σεντονάκια για το πυρεξάκι στο μαιευτηριο, να τα βάζω και στο πορτ μπεμπέ μετά...

πρέπει να κάτσω να τα γράψω...

επίσης δεν ξέρω για εσάς στα μέρη σας, αλλά εδω οι φαρμακοποιοί ετοιμάζουν πάλι τα ίδια απο Σεπτέμβρη οπότε πρέπει να πάω απο τωρα να γραψω οτι χρειάζομαι απο φάρμακα να μην τρέχω μετά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

Κατερινακι μου ο μικρος μπορει να εχει κολλημα μαζι σας αλλα αν συναναστραφει με αλλα παιδακια θεωρω θα του αρεσει και θα σας ξεχασει σχετικα ευκολα :rolleyes:. τα παιδια, παιδια θελουν!

συμπι σε βλεπω για φουλ επιπεφυκιτιδα και αντιβιωτικο κολλυριο! δε νομιζω να υπαρχει θεμα στο μηνα σου! παντως εδω και καποιες μερες και τα δικα μου ματια ειναι υγρα με αρκετες τσιμπλες που ξεραινονται (πανω από το φυσιολογικο δηλαδη) αλλα ως εκει... δεν μου δημιουργειται μεγαλυτερο προβλημα

περαστικα σου!

μπραβο και στη Βαλ που ειναι τοσο κοινωνικη! ο δικος μου στο εχω ξαναπει... με τιποτα να κανει τετοια!

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι περαστικα!γραψε μετα να μας πεις τι ηταν αυτο τελικα.

κατερινακι να παει παιδικο ο νικολας μονο καλο θα του κανει!

εγω σημερα θ απαω στο γιατρο αργουτσικα θα σας τα πω αυριο τα νεα γιατι δε ξερω τι ωρα θα γυρισω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

φτου....ο οφθαλμιατρος μου λειπει διακοπές....άντε να βρω άλλον τωρα....

χάλια είμαι ρε γμτ...

και διαβασα οτι κολλάει κιόλας αυτό που "διέγνωσα" οτι έχω: βακτηριδιακη επιπεφυκιτιδα...

ελπίζω να μην κολλήσω τη Βαλ...

καλά τη Βαλ προσπαθω να τη μαζέψω και λίγο γιατι παραείναι κοινωνική...φοβάμαι οτι αν τη χάσω λίγα δευτερόλεπτα απο τα μάτια μου, άνετα μου την κλεβουν...και θα πάει και οικειοθελώς το παιδί μου!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

οσο για τη Βαλ εχεις ενα δικιο. τουλαχιστον εγω σε αυτο εχω μια ηρεμια παραπανω. δεν παει ευκολα αν δεν γνωριζει. αυτοι που βουτανε παιδια ομως ξερουν να τα προσεγγιζουν δυστυχως :cry:

Ελενακιιιιιιιι που εισαι;

Γεια σας τσουπρες μου.....λοιπον καταρχην μου λειψατε...προσπαθω να μπαινω απ το κινητο αλλα δεν.....τεσπα.Εμεις κλεισαμε το μαγαζι για 2 εβδομαδες...και ειμαστε στο πανηγυρι της Τεγεας..οι πελοποννησιες ισως το ξερουν!!!!εχουμε ενα μπαρ εκει και ενα παρκινγκ....καλα χαμος!!!!πολυς κοσμος...πολυ δουλεια!!!!

Ας σχολιασω τωρα...Μαρακι μου με το καλο το μπεμπακι σου...δειχνει και απ τα σημαδια πως ηρθε η ωρα!!!! περιμενω ενημερωση μετα μηνυματος ετσι σε οτι απροοπτο!!!Σοφακι μου καλα η κουνιαδα εχει σπασει καθε ρεκορ......της απονεμω το χρυσο μεταλλιο Βλακειας!!!χαχαχαχαχαχαχα μιας και ειναι επικαιρο το θεμα των μεταλλιων!!!στις υπολοιπες πολλαααααααα φιλια.....

αααααααα ο αδερφος μου με το που μπηκε Π.Φ πηρε αδεια 10 μερες...οποτε τον εχω εδω και βοηθαει........στις 20 μπαινει παλι μεσα!!!!τελικα τωρα που ειδε λιγα πραγματα απο κει σαμπως του αρεσει.....εν τω μεταξυ λεει εχτες του πατερα μου:" ο ενας σου γιος εγινε κοκκινοσκουφης(αεροπορια στρατου) και ο αλλος γαλαζοσκουφης(ευζωνας) τι αλλο θελεις πια να κανουμε για την τιμη σου"........χαχαχαχαχαχαχα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γελια καναμε!!!!ελπιζω να ξαναμπω......... Μαρακι οτι σου ειπα για τους παιδικους ισχυει!!!!

ο Μαρινος εκοψε μια και καλη την πανα!!πολυ γρηγορα...δεν το περιμενα.....ουτε κατουριεται την νυχτα...απ το πρωτο βραδυ.....και τραβαει και το καζανακι ο μαγκας!!!

Καλησπέρες!!!

πήγα στο γιατρό το πρωί...

συμπι μια χαρα διάγνωση μου έκανες!!! ακόμα και στη θεραπεία έπεσες μέσα!!!

επιπεφυκιτιδα και κολλύριο αντιβιωτικό μου έδωσε!

πήγα και στα bershka και ψωνισα κάτι ψιλά μετά...

πήρα μια ελαστική φουστίτσα, ένα μπλουζάκι και 2 φόρμες, μια κάπρι και μια μακριά...25 ευρω όλα μαζί!

αν η φουστίτσα μου πεσει καλή θα παώ να την πάρω και σε σκέτο μαυρο που την είχε!

να και ένα καλό πυο μου έκανε η διατροφή!!!

ψωνίζω ρούχα σε νούμερα που θα μου κάνουν και μετά τη γέννα!!!

το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό έξω...μαζί με την κουνιαδα και την ανιψιά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

έφαγα μουσακά που βαριόμουν να φτιάξω στο σπίτι!!!;)

αυριο γιορτάζει και το κορίτσι μου!!!

Ελενάκι έχω πολλά χρόνια να έρθω στο πανηγύρι στην Τεγέα!!!

καλές δουλειές να έχετε....να ρέει το χρήμα!!!:D:D:D

μια χαρα και ο γαλαζοσκούφης σας ε?

μπράβο και στο Μαρινούλη με την πάνα!!!

Σοφάκι θα αναμένουμε τα νέα απο το γιατρό!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!

περαστικα συμπι μου θα δεις αμεσως βελτιωση, σημερα θα μας βλεπεις καλα :rolleyes: εχω πειρα εγω με τις επιπεφυκιτιδες, τις παθαινω για την πλακα μου γι αυτο και ξερω. θα σου εδινα και κολλυριο αλλα το απεφυγα. αν δεν εβρισκες γιατρο θα σε εξυπηρετουσα χα χα χα χα!

Ελενιτσα μου μπραβο στο Μαρινο σου. εγω λογω του οτι ειμαι σε αυτη την κατασταση και δεν εχω κουραγιο να κοψω την βραδυνη πανα στον Κων/νο με τα οποια ατυχηματα αυτη η προσπαθεια συνεπαγεται, το εχω αφησει ετσι το παιδακι μου . ελπιζω να μην κανω κακο. ενα μεσημερι παντως που ειχα ξεχασει να παρω πανες μια χαρα στεγνο σηκωθηκε το πουλακι μου.

Καλημέρα!!!

χρόνια πολλά συμπι μου!!!

να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!

το δωράκι σου θα καταφτάσει σε 5 μερούλες!!!;)

να χαίρομαι κι εγω την κοράκλα μου!!!

η οποία έχει κάτσει στην ανοιχτη μπαλκονόπορτα και ακούει τη λειτουργία απο την εκκλησία δίπλα!!!

μιλάμε για προσήλωση!

έπρεπε να την πάω εκκλησία κανονικά αλλά δεν την πάλευα!

ευτυχως το κολλύριο έκανε δουλειά άμεσα!

είμαι πολύ καλύτερα!

tobradex μου έδωσε ο ντοκ!

δε θυμάμαι....έχουμε άλλες εορτάζουσες???

τεσπα....χρόνια πολλά σε όλους!!!

πάω να ετοιμαστω για βολτίτσα!!!

η Βαλ θέλει λέει να πάμε για καφέ για να παίξει τάβλι!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!! χρονια πολλα!!!!! Μαρακι γιορταζεις;;; αν ναι χρονια πολλα, με το καλο ο μπεμπαρος σου!!!!!!! Εμεις εδω γυρνοβολαμε συνεχως...ετοιμαζομαστε για μπανακι μετα παρεας κ μετα κρασοκατανυξη!!!!! Σοφακι περαστικα ρε συ με το ματι, τι επαθες παιδακι μου...χρονια πολλα κ στο κοριτσι σου!!!!! Να το χαιρεσαι!!!! Να το δεις οπως ποθεις!!!!! φιλια πολλα σε ολες...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλημερα και χρονια πολλα!!

μαρακι χρονια πολλα να σε χαιρομαστε!με το καλο ο μπεμπης!

σοφακι να χαιρεσαι τη βαλερια!!

ελενιτσα μπραβο για το μαρινουλη μια χαρα τα καταφερατε!

να σας γραψω κ εγω τα νεα μου απ το γιατρο...ο μπεμπης ειναι μολις 2600 γραμ..παλι δε πηρε πολυ βαρος...το χω παρει αποφαση δε προκειται να γεννηθει πανω απο 3 κιλα...αγχος εξακολουθω να εχω και μου μπαινουν παλι ιδεες μηπως συμβαινει τιποτε και δε παιρνει βαρος..ουφ..κατα τ αλλα καλα μου γραψε παλι εξετασεις αιματος-να δουμε τον αιματοκριτη...του ειπα οτι ο σιδηρος μου κανει δυσκοιλιοτητα μου λεει υπομονη πρεπει να τον παιρνω...αντι για 2 χαπακια την ημερα παιρνω ενα..ευχηθειτε μου να ναι καλες οι εξετασεις αλλιως δε με βλεπω καλα...παρασκευη θα τις κανω.κλεισαμε επομενο ραντεβου γι ατη δευτερα οπου ειπε θα με δει και κολπικα...ωχ αμαν σκεφτομαι...μου λεει δε θα πονεσεις τωρα θελει να δει αν εχει μαλακωσει ο τραχηλος...του λεω την επομενη φορα καλυτερα...για να δουμε μπας και τη γλιτωσω.

μιλησαμε παλι και γι ατο τοκετο μου λεει πρεπει να προετοιμαστεις ψυχολογικα οτι θα πονεσεις...πως προετοιμαζεσαι δηλ για κατι τετοιο:confused: αχ εχει γουστο να μ αφησει χωρις επισκληριδιο...δε τη θελέι καθολου...ο αντωνης εχει αρχισει ηδη να βαζει στοιχηματα στα ποσα λεπτα θα ζητησω επισκληριδιο και καισαρικη...6 λεπτα μου δινει λεε:tongue:-τουλαχιστον φροντισε του λεω να βγαλουμε κανα χρημα:tongue: τουλαχιστον θα ναι μεσα κ ο αντωνης οταν θα γενναω-για οσο αντεξει.κατα τ αλλα εχω αρχισει και σκεφτομαι την καισαρικη παλι...δε ξερω μου φαινεται δυσκολο ν αντεξω τους πονους χωρις επισκληριδιο...θα δειξει.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα! ευχαριστω πολύ για τις ευχες και ευχομαι και για το Βαλεριακι μας τα καλυτερα! να ειναι υγιης να την χαιρεστε και να σας κανει υπερηφανους μια ζωη (που δεν αμφιβαλλω καθολου)!

Σοφακι ειναι μικρουλης ο μπεμπακος αλλα μεσα στα φυσιολογικα ορια ναι; νομιζω οτι ευθυνεται το τσιγαρο και τιποτε αλλο. το καπνισμα δημιουργει ελλιποβαρη μωρα αυτο ειναι γνωστο, δε νομιζω οτι το παιδι εχει κατι αλλο!

Καλησπερα!!τι κανετε??

Μαρακι χρονια πολλα .να εισαι παντα γερη:Dλιγο εμεινε....εφτασες στο τελος:Dτο καλυτερο δωρο θα παρεις φετος για την γιορτη σου!!!!εναν μπεμπουλη κουκλο:D:D

Σοφακι χρονια πολλα για την Βαλερια!!να ειναι γερη και να την δειτε οπως επιθυμειτε:Dμε το καλο και ο μπεμπιτος!!!!

ελενιτσα μπραβο στον Μαρινουλη:Dτι κανουν τα αλλα ζουζουνια σου???λιγο εμεινε και ξεκινανε παλι τα σχολεια!!!

εμεις καλα ειμαστε :Dολο βολτες και μπανια.....ο μικρος το καταευχαριστιετε:Dτον κοιταζω και δεν το πιστευω οτι μεγαλωσε τοσο ...σε λιγο ξεκινανε και τα γενεθλια στι καφε μας!!!!!!!!!!φτανει ο μηνας μας!!!!!!

οι υπολοιπες καλα?????τα μικρα σας????

Σοφια δεν ξεχασα τα δικα σου νεα:Dεπανερχομαι...

XWF8p2.png

Καλησπέρες!!!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το κορίτσι μου!!!

Σοφάκι αν ο γιατρός δεν επισημαίνει κάτι για το βάρος του μπέμπη, μην αγχώνεσαι...δε γεννιούνται άλλωστε όλα τα μωρά 3,5 κιλά!

για το σίδηρο φούλαρε τις μηχανές....φτάνεις στο τέλος...

προσπάθησε να πίνεις 2 την ημέρα...

η δυσκοιλιότητα παλεύεται ρε συ με πολλούς τρόπους!

φάε ακτινιδια,συκα,δαμάσκηνα...και γενικά οτι ξέρεις οτι σε βοηθάει...

εμένα πάντως με τη διατροφή με τα προιόντα ολικής, είδα οτι βελτιωθηκε πολύ η λειτουργία του εντέρου μου.

τωρα για τη γέννα...

αν σε αγχώνει ο πόνος και δεν είσαι έτοιμη να το ζήσεις με οτι μπορεί να περιλαμβάνει ένας φυσιολογικός τοκετός, γιατι δεν ξανακανεις καισαρική ρε συ? απλά να περιμένεις τις 40 εβδομάδες για να προλάβει να παρει όσες περισσότερες μέρες γίνεται ο μπέμπης!

εγω τη Δευτερα έχω το κρίσιμο ραντεβού των διαπραγματευσεων με το γιατρό μου...

Θα του προτείνω το εξής:

να περιμένουμε μέχρι τις 40 και αν δε γίνει κάτι, να κάνουμε δακτυλική αποκόλληση υμένων και αν σε λίγες ώρες δεν έχουμε εξέλιξη να πάμε για καισαρική...

ελπίζω να μην επιμείνει για τις 39 εβδομαδες...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...