Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!! πολλη ζεστη...απαπα...εχουμε βρασει απο χθες!!!!! εμεις εχουμε κ τρομερη υγρασια εδω, κ αν και δεν ειναι πολυ υψηλη η θερμοκρασια δεν μπορεις να αναπνευσεις!!!!!! τι κανουν οι εγκυουλες;;;; εμεις εδω καλα, ολο κ καπου παμε καθε μερα γιατι δεν παλευεται η κατασταση στο σπιτι...προχθες πηγαμε Ρεθυμνο, καθισαμε ολη μερα σχεδον...σημερα εχει απογευματινο μπανιο γιατι θελω να κανω γεμιστα σε λιγο κ να σιδερωσω...ακομη δε βγηκαν τα αποτελεσματα των παιδικων σταθμων...φιλια!!!!! καλο σ/κ να εχουμε!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

αννα το ριξατε στις βολτες ε?καλα κανετε!!

σοφακι πηγες στον ενδο?τι σου ειπε?

μαρακι που εισαι εσυ?ολα καλα?

εμεις καλα...δυσκολευομαι να κοιμηθω τα βραδια ζεσταινομαι παρα πολυ...αντε να πεσει λιγο η θερμοκρασια να ησυχασουμε!

πολλα φιλια και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα!!!

ετοιμαζόμαστε για μπανάκι!!!

πήγα στον ενδο προχθές...όλα καλά μου είπε...και τώρα που με είδε κι απο κοντά οτι είμαι αδύνατη και σιγουρευτηκε, μου είπε οτι δεν έχω θέμα με το ζάχαρο αλλά καλό είναι να προσέχω για να μην παρω κιλά...

του εξήγησα οτι δεν κάνω τη διατροφή που μου έδωσε και οτι απλά δνε τρωω καθόλου γλυκά και ψωμί και απο μακαρόνια τρωω ολικής και ρύζι καστανό και μου είπε μια χαρά και αν μπορώ να το συνεχίσω γιατι μόνο καλό θα μου κάνει...

εννοείται οτι αν θελήσω γλυκάκι επιτρέπεται αλλά όχι υπερβολές...

εγω θα συνεχίσω ως έχει...καλά είμαι τωρα....δεν πεινάω...

άντε να φάω και κανένα σιροπιαστό που το ζητάω μέρες!!!

χθες έλιωσα!!!

σιδέρωνα απο τις 4 μέχρι τις 9!!!

μετά ο μπέμπης είχε πάθει αμόκ!!! χτυπιοταν σαν τρελός!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα!

8 και σημερα!

ειμαι ηδη αθηνα αρα γενναω οποτε θελω (ή μαλλον οποτε θελει ο μπεμπης)!

αυριο ο Αρης εχει υπηρεσια και θα βαρεθω τη ζωη μου, δεν μπορω να παω πουθενα κουραζομαι απιστευτα και ΠΟΝΑΩ κοριτσια! ποναει πολύ και καθε μερα η πλατη μου, ποναω από κατω, το κεφαλι μου, τα ποδια μου ΟΛΑ! Ετσι μου ερχεται να τους ζητησω ΄να μου κανουν υπερηχο και να μπω να γεννησω να τελειωνω! σκεφτομαι μονο το αδερφακι μου που παραθεριζει στην αμαλιαδα και μου λεει "ασε ρε Μαρια να τελειωσουν πρωτα οι διακοπες μου και μετα γεννας" :rolleyes:

καλησπερα!

8 και σημερα!

ειμαι ηδη αθηνα αρα γενναω οποτε θελω (ή μαλλον οποτε θελει ο μπεμπης)!

αυριο ο Αρης εχει υπηρεσια και θα βαρεθω τη ζωη μου, δεν μπορω να παω πουθενα κουραζομαι απιστευτα και ΠΟΝΑΩ κοριτσια! ποναει πολύ και καθε μερα η πλατη μου, ποναω από κατω, το κεφαλι μου, τα ποδια μου ΟΛΑ! Ετσι μου ερχεται να τους ζητησω ΄να μου κανουν υπερηχο και να μπω να γεννησω να τελειωνω! σκεφτομαι μονο το αδερφακι μου που παραθεριζει στην αμαλιαδα και μου λεει "ασε ρε Μαρια να τελειωσουν πρωτα οι διακοπες μου και μετα γεννας" :rolleyes:

Αντε βρε Μαρακι υπομονη, σε λιγες μερουλες θα κρατας αγκαλια τον μπεμπακο σου!!!!! μπραβο, μπραβο...σου ευχομαι ολα να πανε τελεια...θα ζησεις για 2η φορα το θαυμα!!!!!! Πολλα φιλια...κ υπομονη με τους πονους...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

συμπεθεράκι μου πλησιάζει η μεγάλη μέρα ε???

τέλεια!!!

το 2ο αστέρι σου έρχεται!!!!

όλα τέλεια θα πάνε! μην αγχωνεσαι καθόλου!!!

εγω ξύπνησα με πρησμένα μάτια...κάτι αλλεργικό πρέπει να είναι...θα κάνω κομπρεσούλες με χαμομήλι μήπως και βελτιωθεί η κατασταση...

δεν κοιμάμαι και καλά τα βράδια....ζεσταίνομαι πάρα πολύ...

ουφ!!!

με επισκέφθηκαν και οι καούρες...οπότε ξερω οτι απο δω και πέρα το ζάχαρο μου το πρωί θα βγαίνει ανεβασμένο αφού τρωω 12-1 το βραδυ σταφυλι για να ανακουφιστώ!

χθες πήγαμε για μπάνιο και ήρθε και η κουνιάδα με την ανιψιά μαζί μας.

Είχα φτιάξει μάφινς με αλεύρι ολικής αλέσεως και έδωσα στα παιδιά να φάνε μετά το μπάνιο...

και τι μου είπε ρε παιδιά????????

"καλά έχεις ρωτήσει τον παιδιατρο που δίνεις στη Βαλ ολικης? αυτά δεν κάνουν καλό...τα παιδιά πρέπει να τρωνε πολλή ζάχαρη!"

μην ψάχνετε τι σχέση έχει η ζαχαρη με τα ολικής....δικό της συμπέρασμα!

εννοείται δεν μπήκα καν στον κόπο να της εξηγησω...της είπα απλά οτι δεν ρωτάω τον παιδιατρο για το τι θα ταισω το παιδί μου και το άφησα εκεί...δεν θα καταλάβαιανε έτσι κι αλλιώς!

Ρωτησα χθες τη Βαλ τι δωρο θέλει για τη γιορτη της μεθαύριο και μου είπε οτι θέλει να της πάρω κινητό για να μιλάει με τον πελάτη!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

θα την πάω στα τζάμπο να διαλέξει!

να βγω κι εγω να ψωνίσω τιποτα για μένα για το μαιευτηριο γιατι θα μπω στο μηνα μου και τιποτα δε θα έχω ετοιμάσει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!και καλη εβδομαδα να εχουμε!

μαρακι αντε μια βδομαδα σου μεινε!την αλλη δευτερα θα κρατας το μπεμπη σου αγκαλια!

σοφακι ευτυχως δροσισε λιγο αυτες τις μερες...εγω κοιμαμαι καλυτερα τωρα..μακαρι να μεινει ετσι!

ηθελα να σας ρωτησω...τι σιδηρο παιρνετε?σας εχει κανει δυσκοιλιοτητα?εγω μαλλον θα το σταματησω γιατι αρχισα να χω προβλημα...αυριο που θα παω στο γιατρο θα του το πω.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερααααα!

βρε συμπι πως την αντεχεις την κουνιαδα; η μια τουβλια μετα την αλλη! σε εχει ξεκανει λεμε :tongue:

η Βαλ κινητο θελει ε για να μιλαει με τον πελατη; μηπως ειναι και λογιστρια; εμενα ο Κων/νος δε θελει να του φερει ποδηλατο ο αδερφος του γιατι εχει (ενα της πλακας). θελει πεντε αυτοκινητακια. το εμαθα αυτο ενα βραδυ που αφου φιλησε την κοιλια μου ειπε "μωρακι μου σε αγαπαω αλλα μην μου φερεις ποδηλατο γιατι εχω. θελω 5 αυτοκινητακια ":p οικονομικος θα μας βγει. βεβαια μην βλεπετε και πολλες αγαπες. ηδη θελει να φορεσει τις πανες του μπεμπη (νουμερο 2 3-6 κιλά) και θελει και την ημερα πανα οχι βρακακι. θελει να κανει μπανιο με τα σαμπουαν του μπεμπη "για να του τα τελειωσει" οπως λεει κλπ κλπ. αρχισαμεεεεεεε:tongue:

Σοφακι νο2 τι κολλημα εχεις φαει με την δυσκοιλιοτητα; πιες σιδερο και φαε σταφυλια, συκα , ροδακινα. εγω βρε παιδι μου μια χαρα με το σιδηρο. ισως γιατι τσακιζω τα φρουτα.tardyferon gyno παιρνω που εχει και φυλλικο οξυ.

Καλημέρα Σοφάκι!

εγω παίρνω ferro sanol...έπαιρνα tardyferon στην αρχη αλλά επειδή δεν είχε αποτέλεσμα το άλλαξα!

όχι οτι τωρα βλέπω διαφορά....χαχαχαχα!! εμένα είναι θέμα οργανισμού...

καλύτερα να κάνεις κάτι να βοηθησεις με τη δυσκοιλιότητα παρά να σταματήσεις το σίδηρο Σοφάκι...απο τη στιγμή κιόλας που σου έχει μιλήσει και για μετάγγιση ο γιατρός...

και εδω υποτίθεται οτι δρόσισε αλλά εγω λιώνω...

και δεν το θέλω και το αιρ κοντισιον βρε παιδι μου...με ενοχλεί...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααα!

βρε συμπι πως την αντεχεις την κουνιαδα; η μια τουβλια μετα την αλλη! σε εχει ξεκανει λεμε :tongue:

η Βαλ κινητο θελει ε για να μιλαει με τον πελατη; μηπως ειναι και λογιστρια; εμενα ο Κων/νος δε θελει να του φερει ποδηλατο ο αδερφος του γιατι εχει (ενα της πλακας). θελει πεντε αυτοκινητακια. το εμαθα αυτο ενα βραδυ που αφου φιλησε την κοιλια μου ειπε "μωρακι μου σε αγαπαω αλλα μην μου φερεις ποδηλατο γιατι εχω. θελω 5 αυτοκινητακια ":p οικονομικος θα μας βγει. βεβαια μην βλεπετε και πολλες αγαπες. ηδη θελει να φορεσει τις πανες του μπεμπη (νουμερο 2 3-6 κιλά) και θελει και την ημερα πανα οχι βρακακι. θελει να κανει μπανιο με τα σαμπουαν του μπεμπη "για να του τα τελειωσει" οπως λεει κλπ κλπ. αρχισαμεεεεεεε:tongue:

Σοφακι νο2 τι κολλημα εχεις φαει με την δυσκοιλιοτητα; πιες σιδερο και φαε σταφυλια, συκα , ροδακινα. εγω βρε παιδι μου μια χαρα με το σιδηρο. ισως γιατι τσακιζω τα φρουτα.tardyferon gyno παιρνω που εχει και φυλλικο οξυ.

άσε ρε συ....τωρα λέει τα ελαφριά της...

δεν ξέρω αν σας έχω πει τη σούπερ ντούπερ αταακα με το Ρίο, μια και είναι επίκαιρο λόγω της επόμενης Ολυμπιάδας...

πάνε με τον άντρα της διακοπές...και περνάνε απο το Ρίο...

και της λέει ο άντρας της:

"να εδώ είναι το Ρίο!"

για να λάβει τη θεική απαντηση:

"ουάου!!! τόσο μικρό χωριό και κάνει τόσο μεγάλο καρναβάλι???"

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μα φυσικά και είναι λογίστρια η Βαλ!!!:D:D:D

όποιο έντυπο της ζητήσεις ξέρει να στο φέρει!

της ζητησε ο μπαμπάς μου αν του φτιάξει τη δηλωση και έφερε κανονικά έντυπο Ε1 απο το συρτάρι του άντρα μου για να του τη φτιάξει!

κι εγω πιστευω οτι η Βαλ όπως ο Κωνσταντίνος θα κινηθεί στο θέμα του μπέμπη...

τη μια λέει οτι θα τον προσέχει και την άαλλη να τον πετάξουμε στα σκουπίδια!!!:shock::shock::shock:

μετά λέει οτι θα τον κάνει μπάνιο,κλπ και μετά οτι θα κοιμάται εκείνη στην κούνια του και να βάλουμε το μπέμπη στο κρεβάτι της!

τωρα της δείχνω φωτο που ήταν μωρό και της λέω οτι έτσι θα είναι και ο μπέμπης μικρούλης...φαίνεται να της αρέσει η προοπτική...

εγω πιο πολυ φοβάμαι τους τρίτους ρε γμτ...

που θα δίνουν πολλή σημασία στο μπέμπη και θα αρχίζουν τις οδηγίες στη Βαλ, να τον προσέχει, να τον αγαπάει και τα λοιπά γνωστά...

δηλαδή εμείς θα προσπαθούμε να τον δεχτεί και οι υπόλοιποι θα μας δημιουργούν πρόβλημα....είμαι 100% σιγουρη!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χα χα χα χα... ο αντρας της επρεπε να της πει οτι "ποιο καρναβαλι; μονο; τωρα να δεις που θα διοργανωσει και τους ολυμπιακους!!!!¨":tongue:

καλα τους τριτους και εγω τους φοβαμαι αλλα δεν μπορω να τους ελεγξω... βλεποντας και κανοντας! θα κοιταξω να τους απομονωσω τουλαχιστον στην αρχη!

αααα αν μαθετε κατι για τους παιδικους και τα δικαιολογητικα πειτε μου ετσι; θα χασω επαφη. εχω στο μυαλο μου αυτα που ειπε και η ελενιτσα για τις προθεσμιες!

λεω να παω τον μικρο στην παιδικη χαρα... πως θα περασει η μερα μου;:|

κοίτα στο εεταα γραφει οτι θα στειλουν τα χαρτια στους παιδικούς μέχρι τις 3/09 και μετα έχουμε περιθωριο να τα πάμε μέχρι τις 13/09 τα δικαιολογητικά.

α δε σας είπα!!!

παίζει να πάω τη Βαλ στο δημόσιο αν ισχύει κάτι που μου είπε μια γνωστη που στέλνει κι αυτη το παιδι της στον ιδιωτικό...

της είπε η διευθυντρια να της πληρώνει κανονικά το μηνιάτικο και κάθε 3μηνο που θα πληρώνεται απο τον εεταα να της τα επιστρέφει!!!

καλά εννοείται οτι δεν παίζει να κάνω εγω κάτι τέτοιο...

ελπίζω για το καλό της να μην τολμήσει καν να ζητησει κάτι τέτοιο!!!

εγω πρέπει να καθαρίσω φασολάκια και βαριέμαι....

και η Βαλ βαριέται και σκεφτόμουν κι εγω την παιδική χαρά αλλά έτσι όπως είναι τα μάτια μου πρησμένα δεν είναι να κυκλοφορώ!:tongue:

η κουνιάδα ρε συ δεν παλευεται!!!

και το πιο αστείο είναι όταν λέει τις ασυναρτησίες της, που επικαλείται πάντα κάποιον...

πχ με τα ολικής αλέσεως, επικαλέστηκε τον ενδοκρνολόγο μου ο οποίος της είχε πει κι εκείνης όταν ήταν έγκυος να κάνει διατροφή και να τρώει ολικης,κλπ αλλά λέει με το που γέννησε της είπε να τα κόψει οπωσδήποτε τα ολικής γιατι δεν κάνουν καλό!!!

χαχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!

βαριέμαι και να απαντήσω....ή μάλλον ξέρω οτι και να απαντησω δε θα με ακούσει οπότε γιατι να σπαταλάω το χρόνο μου???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ δε ξερω τι θα κανω...ισως μου τ αλλαξει και μενα...για τη δυσκοιλιοτητα με βοηθανε τ ακτινιδια...αλλα τα εχω ως τελευταια λυση...ξερω γω φοβαμαι μηπως τα συνηθισει ο οργανισμος μου και μετα δε με πιανουν...

σοφακι καλα πολυ γελασα με το ριο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αχ δε ξερω τι θα κανω...ισως μου τ αλλαξει και μενα...για τη δυσκοιλιοτητα με βοηθανε τ ακτινιδια...αλλα τα εχω ως τελευταια λυση...ξερω γω φοβαμαι μηπως τα συνηθισει ο οργανισμος μου και μετα δε με πιανουν...

σοφακι καλα πολυ γελασα με το ριο!!

βρε φάε τωρα και ακτινιδια και οτι άλλο νομίζεις οτι σε βοηθαει...ένας μήνας έμεινε...

μην αφησεις το σιδηρο όμως...

καλά έχει πει πολλά τέτοια η κουνιάδα...ποιό να πρωτοθυμηθώ!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας ,

Μαράκι σε λίγες μερούλες θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου.

Με το καλό κοριτσαρα μου, πέρασε όμορφα τις τελευταίες μέρες που τον έχεις στη κοιλίτσα, τράβηξε φωτο και διασκέδασε το …. Μετά ξέρεις…. έρχονται ξενύχτια (γλυκά ξενύχτια όμως) :tongue:

Παιδικό όλο λέμε να πάμε να δούμε κ όλο το αναβάλουμε, άσε που με το κόλλημα του Νικόλα μαζί μας να δω πως θα τον πείσουμε να κάτσει .. θα δούμε από αρχές Σεπτ.

Νέα για αδελφάκι από μας δε θα ακούσετε δυστυχώς :( (δε θα θελα να το σχολιάσω παραπάνω )

Σοφία εγώ έπαιρνα legofer (νομίζω) και ήμουν σουπερ ντουπερ – πριν είχα θέμα – αφού σκεφτομουν να παίρνω το σίδηρο μπας κ φτιάξει το σύστημα χαχα τόσο καλά!;)

Το Βαλεριακι στα χνάρια του μπαμπά του.. μια χαρά το κορίτσι σου. Καλά τι φοβερές ατάκες πεταει η κουνιάδα σου, πρέπει να έχεις λιώσει στο γέλιο έτσι ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...