Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η Σοφια που ειναι σημερα?

ελα ντε?σοφακι μπες καλε να πεις μια καλημερα ανησυχουμε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ουφ επεστρεψα...

καλε μην ανησυχειτε! εχθες ειπε το Σοφακι οτι καποιο προβλημα ειχε ο υπολογιστης, θα τον πηγαιναν για φτιαξιμο και δεν ηξερε ποτε θα ξαναμπει!;)

Γεια σας

Πριν λίγο μπήκα σπίτι, τι ζέστη είναι αυτή ?

Εχτες κ προχθές είχα ρεπό κ είχαμε πάει στη μαμά μου για μπανακι κ ήταν υποφερτά αλλά στον Πειραιά δε παλεύεται.

Λοιπόν στο πάρτι περάσαμε σουπερ σας ευχαριστώ κ πάλι για τις ιδέες.

Ααα Σοφία τις αραβικές τις γέμισα με κοτοσαλατα κ έγιναν τέλειες !

Το μόνο κακό του να έχεις γενέθλια όμως καλοκαιριάτικα κ μάλιστα μες τη καρδια του καλοκαιριού είναι ότι οι περισσότεροι έχουν φύγει για διακοπές συν του ότι φέτος παρόλο που δεν ήρθαν κάποιοι τα σπίτι γέμισε, τα φαγητά έφτασαν οριακά και τέλος σκάσαμε από τη ζέστη.

Από του χρόνου μάλλον θα γίνονται Σεπτ. κ μάλλον σε παιδότοπο.

Ελενίτσα , καλό στρατιωτικό να έχει το αδερφακι σου. Πως ήταν στην ορκωμοσία ?

Ρε συ είναι τιμητικό να σε βάλουν στη προεδρική φρουρά κ οι τσολιάδες είναι όλοι ένας κ ένας δεν παίρνουν όποιον κ όποιον .

Καλορίζικο κ το νέο σας σπιτάκι. Το μόνο θετικό της μετακόμισης (γιατί έχει πολυυυυ κούραση) είναι ότι κάνεις καλό ξεκαθάρισμα στα πράγματα που πραγματικά χρειάζεσαι.

Μπράβο κ στο Μαρινουλη για τη πάνα. Και εμείς πολύ καλά τα πάμε με το εγχείρημα.

Σοφία όλα καλά με το μπεμπακι, να δεις που θα πάρει αρκετό βάρος κ επίσης αν μπορείς προσπάθησε να μη τρως «τσάμπα θερμίδες (υδατάνθρακες)» προτίμησε πρωτεΐνες (έτσι θυμάμαι μου έλεγε ο γιατρός μου) καλλίτερα να φας 10 ψητές μπριζόλες παρά 1 μακαρονάδα, θα ευχαριστηθείς μεν αλλά μόνο εσύ το μπεμπακι δε θα πάρει κάποιο θρεπτικό στοιχείο.

Όσο για το σίδηρο μην είσαι απόλυτη ότι θα σου προκαλέσει δυσκοιλιότητα και αν είναι απαραίτητος παρτον μη ρισκάρεις.

Πάω να απλώσω φιλιααααα

XwAPp3.png

Καλημέρα σας! Γράφω από το κινητό γιατί ο υπολογιστής είναι για φτιαξιμο!ζέστη πολλή κ σε συνδιασμό με τον καπνό από τις φωτιές η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτικη... Δε μπορώ να σχολιάσω πολλά τώρα! Αύριο έχω κ ραντεβού με τον ενδο... Φιλάκια!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και φιλακιαααααααα συμπι!

ποτε θα ειναι ετοιμο το λαπιτοπ;

ζεστη και σημερα αληθεια αλλα ευτυχως τελειωνω και εγω λιγο με τις δουλειες μου οποτε ειμαι πιο χαλαρη...

νεα δεν εχουμε, ο μικρος εχει ηρεμησει αρκετα (να ανησυχησω;) και απλα θεωρω οτι δεν χωραει να κανει σβουρες, καπου εχει σφηνωσει!

Κατερινακι μου;ολα καλα με εσας ετσι; να σου πω... νεα για αδερφακι θα ακουσουμε από σεν αή δεν παιζει κατι τετοιο; σταθμο θα πατε φετος;

Ελενιιιττσσαααα!!!!!!!!!

ελαααααααααααααα καλημερα και απο μενα!!!!

Κατερινακι μου.....οπως τα λες..ενας και ενας παει Π.Φ....ο αδερφος μου ειναι και 1.94!!!!καλα περιττο να σας πω οτι εχθες οποιος μου μιλαγε για τον αδερφο μου εκλαιγα σαν τα μικρα που τους πηραν το γλυφιτζουρι!!!!τετοια κατασταση.....ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα......!!!στην ορκωμοσια τελειαααααααα πρωτος πρωτος και καμαρι εμεις...σαν τις κουκουβαγιες!!!

Ωχ το ξεχασα πως εχει χαλασει το λαπτοπ......καταλαβαινω την κατασταση εκει Σοφακι μας ειπαν πως πεφτουν και σταχτες απ την πυρκαγια........

Μαρακι ο μπεμπιτος θα εχει παρει θεση το μαναρακι μου....ετοιμος για εξοδο!!!!!

να τον χαιρεσαι τον παιδαρο αδερφο σου Ελενιτσα! θα ειναι κουκλος τσολιας!

ο μπεμπακος μου ηδη από την 30/7 που εκανα υπερηχο ηταν καφαλικος... κοινως: γυρισμενος τουμπα :tongue:

καλημερα κ απο μενα!

ειχα ξεχασει κ εγω οτι ειχε χαλασει ο η/υ της σοφιας!

ουφ ζεστη και σημερα!πηγαμε πρωι πρωι παιδοοδοντιατρο γι ατην ελλη ολα καλα μας ειπε να συνεχισουμε να πλενουμε τα δοντακια μονο με νερο εφοσον δεν εχει μαθει να φτυνει κ οταν μαθει να βαλουμε οδοντοκρεμα...γυρω στα 4-5 θα κανουμε και φθοριωση...ηταν πολυ καλη παντως!

εγω μπηκα στο μηνα μου σημερα...ουφ ακομα 4 βδομαδες!!!πολυυυυυς καιρος μου φαινεται!!

ξεκινησα και το σιδηρο...αντε να δουμε!

μαρακι ποτε ερχεσαι αθηνα?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα κ απο μενα!

ειχα ξεχασει κ εγω οτι ειχε χαλασει ο η/υ της σοφιας!

ουφ ζεστη και σημερα!πηγαμε πρωι πρωι παιδοοδοντιατρο γι ατην ελλη ολα καλα μας ειπε να συνεχισουμε να πλενουμε τα δοντακια μονο με νερο εφοσον δεν εχει μαθει να φτυνει κ οταν μαθει να βαλουμε οδοντοκρεμα...γυρω στα 4-5 θα κανουμε και φθοριωση...ηταν πολυ καλη παντως!

εγω μπηκα στο μηνα μου σημερα...ουφ ακομα 4 βδομαδες!!!πολυυυυυς καιρος μου φαινεται!!

ξεκινησα και το σιδηρο...αντε να δουμε!

μαρακι ποτε ερχεσαι αθηνα?

πολλα φιλια σε ολες!

αντε με το καλο και εσυ........ποποποο σε λιγες μερες θα αρχισουν να ερχονται παλι μωρακια......τι καλα!!!!!

Μαρακι σε ευχαριστωωωωωωωωω!!!!κουκουβααααα

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!!!!!!

Τον φτιάξαμε τον υπολογιστή και πετάει!!!

πολλά γράψατε και τι να πρωτοσχολιάσω!!!

Ελενάκι να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!

καλά Π.Φ. σούπερ!!!

δύσκολα μεν αλλά πολυ τιμητικό!

Βεβαια όταν έμενα Αθήνα εγώ ήμουν ο εφιάλτης των τσολιάδων!!!

το τι τους έλεγα...:rolleyes:

είχα και 2 φίλους που ήταν εκεί...το μόνο αρνητικό που τους άφησε η όλη εμπειρία είναι που λόγω της πολλής ορθοστασίας και της εκπαίδευσης, έχουν κάποια προβληματάκια με τη μέση τους...

Ευμορφάκι μου κουράστηκα μόνο που διάβασα το μήνυμα!!!

υπομονή βρε κοριτσάκι μέχρι τις 23 και μετά χαλάρωσε....

συνεγκυούλες Μαράκι και Σοφάκι έχω απορία...

τι φοράτε??????????

έχω μεγάλο θέμα....

αυτη τη στιγμή απο ρούχα έχω μόνο 4 φορέματα και ένα σορτς πρόχειρο...

έχει κατέβει τόσο κάτω η κοιλιά μου που οτιδήποτε έχει λάστιχο, με ενοχλεί...

πήγα στο ζαρα χθες μήπως βρω κανένα σορτς πιο φαρδυ και είχαν βγάλει τα χειμωνιάτικα!!!

σε μαγαζιά με αθλητικά έχουν πολυ φαρδιά λάστιχα και δε μπορω να τα φορέσω με τίποτα...:(

χθες πήγαμε παιδότοπο με κάτι φίλους...απο τις 8 μέχρι τις 12 το βράδυ!!!

μιλάμε λύσσαξε η Βαλ!!!

ανεβαινε κατέβαινε χοροπηδούσε!!!

εννοείται οτι ήταν το μόνο παιδί που όλες οι κοπέλες την καληνυχτισαν και ήξεραν το όνομα της!!! χαχαχαχα!!!

πήρα και τιμές για το παρτυ μας...καλές μου φάνηκαν...κανα 200άρι μάλλον θα μας πάει...

σημερα έχω ραντεβού με τον ενδο....να δω τι θα πει...

έκανα και εξεταση ζαχάρου εκτός απο το θυρεοειδή...

και με όρια 70-110 εγώ είχα 69!!!

και το προηγούμενο βράδυ είχα φάει καρμπονάρα!!!

και χθες που έφαγα και παγωτό και ένα σωρό τηγανητά στην ποικιλία το βράδυ, μια χαρά ήταν οι μετρησεις μου...

καλά είδα που λέγατε για νούμερα παπουτσιών...

το παιδί μου φοράει 23!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

τρελή οικονομία στα παπούτσια...τα κρατάμε τουλάχιστον ένα χρόνο!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι για τη δυσκοιλιότητα, η κουνιάδα μου που είχε θέμα, έπαιρνε γάλα Μαγνησίας και έκανε πολυ καλή δουλειά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

σοφακι περιμενουμε νεα απ τον ενδο!κ εγω τελευταια μετρηση σακχαρο νηστειας ειχα 71...υπογλυκαιμιες χαχα:tongue:

οσο γι ατα ρουχα...με βολευουν τα φορεματα περισσοτερο...εχω και κατι καπρι εγκυμοσυνης κ αυτα με βολεψαν δε μπορω να πω.τωρα που εχει εκπτωσεις αν πηγαινες σε κανα λητω μηπως εβρισκες κατι...

με το σιδηρο ευτυχως προς το παρον δεν εχω προβλημα...το παιρνω βεβαια μολις 2 μερες.

οι υπολοιπες που ειστε?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Δεν έχουμε Λητώ εδώ Σοφάκι αλλά και πάλι τωρα στον 8ο να αγοράσω ρουχα εγκυμοσύνης μου φαίνεται κάπως!!!

πρέπει να μαζέψω δυνάμεις να κάνω καμια γυρα στα μαγαζιά ακόμα!!!

να πάρω και κανενα νυχτικό-πυτζάμες για το μαιευτήριο...

για το μπέμπη καμια 12άδα φορμάκια 0-3 λέτε να φτάνουν???

δε θέλω να κάνω τις υπερβολές που έκανα στη Βαλ και έμειναν όλα αφόρετα...

αιματοκρίτη 28 εγώ Σοφάκι!!!

χαχαχαχαχα!!!!

πάτος!!!

αλλά δεν τον έχω δει και ποτέ πάνω απο 30 στη ζωή μου!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχχα στα ιδια ειμαστε...28 κ εγω:tongue: σε παω μια κοντρα:tongue:

12 φορμακια μια χαρα μου φαινονται...εγω πηρα μια 7αδα απο μοδερ πολυ απαλα...ισως παρω αλλα 5.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...