Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εμενα δε μου είχε μιλήσει για αυτές τις 2 επιλογές που αναφέρεις. Πρέπει βέβαια να μου το έβαλε με κάποια βελόνα γιατί μου είπε ότι θα νιώσω ένα τσιμπήματακι (δεν κατάλαβα κάτι σπουδαίο), έμεινα λίγη ώρα ξαπλωμένη γιατί αυτό πήζει και μετά σπιτάκι μου! Αν το ενδομήτριο σου δεν παχαίνει ικανοποιητικα να το κάνεις γιατί το κόστος μιας εμβρυομεταφορας και η αποτυχία της είναι πολύ περισσότερα από 400 ευρώ. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν έκανε κάποιο κακό σε κάτι. Στη χειρότερη να μην κάνει τίποτα. Που όμως το prp ενδομητρίου έχει αποτέλεσμα, δεν είναι σαν το prp ωοθηκών που σε κάποιες μπορεί να έχει και σε κάποιες όχι. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, θα σ ακούσω και θα του πω εγώ να το κάνουμε. Το Νοέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα πέτυχε απλά δεν προχώρησε, και μ είπε οσως το ενδομητριο δεν μπόρεσε να το κρατήσει ίσως το έμβρυο δεν ήταν καλό και έπεσε, και για ν αποκλείσουμε το ενδομητριο σκέφτηκε το prp 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να τον χαιρεσαι μαναρι τον αδερφουλη! πως τον λενε; Μύρωνα ή Αιμιλιανο; αυτο βλεπω στο εορτολογιο;

γιατι δεν θελετε προεδρικη φρουρα; τσολιας στα ανακτορα! γουαου! εμενα μου φαινεται τοσο τιμητικο!

σε ευχαριστω......Τριανταφυλλο τον λενε!!!!Ωραια η προεδρικη φρουρα και πολυ τιμητικο οπως λες....αλλα δεν ξερει κανεις τι εκπαιδευση τραβανε 2 μηνες!!!ειχε παει και ο Κ. εκει.....πολυ ζορικο!!!!δεν μπορεις να φανταστεις......

σε ευχαριστω......Τριανταφυλλο τον λενε!!!!Ωραια η προεδρικη φρουρα και πολυ τιμητικο οπως λες....αλλα δεν ξερει κανεις τι εκπαιδευση τραβανε 2 μηνες!!!ειχε παει και ο Κ. εκει.....πολυ ζορικο!!!!δεν μπορεις να φανταστεις......

νομιζω οτι δεν πειραζει να ζοριστει και λιγο! καλο θα του κανει, θα αντρωθει πιο πολύ! τι να σου πω δεν ξερω! θα τον δειτε αγνωριστο μετα την εκπαιδευση! ΓΟΜΑΡΙ :tongue::tongue:

καλημερα σας!!!!! ζεστη κ εδω πολυ...η μικρη παει για μπανιο με τον παπου κ τη γιαγια, ολοκληρη εκδρομη δηλαδη πανε Ελουντα μερια...χθες πηγαμε κ της πηραμε παπουτσια αθλητικα για το χειμωνα νουμερο 27 η κυρια...εχει μια ποδαρα γυναικα πραμα!!!! χαχαχα....(εγω σημειωτεον βαζω 36!!!!) ψωνιζουμε εμεις για τον παιδικο χωρις να ξερω τιποτα ακομα...εχω μεγαλη αγωνια!!!!! Ελενακι ο,τι καλυτερο ευχομαι για τον αδελφο σου, μπορει να ειναι κ πλακα τελικα...Ευμορφια καλε κ μονο που σε διαβασα κουραστηκα...χαλαρωσε οσο μπορεις στις διακοπες σου γιατι δε σε βλεπω πολυ καλα!!!!!! Μαρακι αμαν ποσο σε σκεφτομαι με αυτη τη ζεστη...υπομονη κοντοζυγωνεις!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!! ζεστη κ εδω πολυ...η μικρη παει για μπανιο με τον παπου κ τη γιαγια, ολοκληρη εκδρομη δηλαδη πανε Ελουντα μερια...χθες πηγαμε κ της πηραμε παπουτσια αθλητικα για το χειμωνα νουμερο 27 η κυρια...εχει μια ποδαρα γυναικα πραμα!!!! χαχαχα....(εγω σημειωτεον βαζω 36!!!!) ψωνιζουμε εμεις για τον παιδικο χωρις να ξερω τιποτα ακομα...εχω μεγαλη αγωνια!!!!! Ελενακι ο,τι καλυτερο ευχομαι για τον αδελφο σου, μπορει να ειναι κ πλακα τελικα...Ευμορφια καλε κ μονο που σε διαβασα κουραστηκα...χαλαρωσε οσο μπορεις στις διακοπες σου γιατι δε σε βλεπω πολυ καλα!!!!!! Μαρακι αμαν ποσο σε σκεφτομαι με αυτη τη ζεστη...υπομονη κοντοζυγωνεις!!!!

καλημερα!!!!!!!!! οντως μεγαλο ποδι εχει η μικρα! φαντασου οτι ο Κων/νος φοραει 28 και το ποδι του ειναι πραγματικα μεγαλο! τι υψος εχει η κορη σου παιδι μου;

εκδρομουλα παει ε;

Τελικα δεν ειναι πλακα...μου το επιβεβαιωσε πριν απο λιγο.Την Παρασκευη παει Αθηνα.....

Και εμεις 27 φοραμε......οντως μεγαλο ποδαρι!!!!για 3 χρονων παιδι....

καλημερα κ απο μενα!

ευμορφια μου μπραβο και γι ατο παιδικο και για τις πανες!με το καλο να παρεις την αδεια σου και να ξεκουραστεις!

ελενιτσα μπραβο για τον αδερφο σου προεδρικη φρουρα θα συμφωνησω με το μαρακι ειναι πολυ τιμητικο!

σοφακι ποιο σιροπι γι ατη δυσκοιλιοτητα λες?να το παρω κ αυτο αν ειναι!

σημερα βραζει ο τοπος...πολυ ζεστη!δεν υπαρχει περιπτωση να βγω απ το σπιτι!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κ απο μενα!

ευμορφια μου μπραβο και γι ατο παιδικο και για τις πανες!με το καλο να παρεις την αδεια σου και να ξεκουραστεις!

ελενιτσα μπραβο για τον αδερφο σου προεδρικη φρουρα θα συμφωνησω με το μαρακι ειναι πολυ τιμητικο!

σοφακι ποιο σιροπι γι ατη δυσκοιλιοτητα λες?να το παρω κ αυτο αν ειναι!

σημερα βραζει ο τοπος...πολυ ζεστη!δεν υπαρχει περιπτωση να βγω απ το σπιτι!

πολλα φιλια σε ολες!

καλημερα Σοφια!!!!! εγω επαιρνα το duphalac, πολυ καλο κ δραστικο!!!!

ovvZp2.png

καλημερα!!!!!!!!! οντως μεγαλο ποδι εχει η μικρα! φαντασου οτι ο Κων/νος φοραει 28 και το ποδι του ειναι πραγματικα μεγαλο! τι υψος εχει η κορη σου παιδι μου;

εκδρομουλα παει ε;

τεραστιο ποδι παιδι μου το ξερω...1 μετρο ειναι η κυρια...παντως απο τοτε που γεννηθηκε ειχε τεραστιες πατουσες, ηταν κ σαν τη μυξα κ το μονο που ξεχωριζε ηταν οι πατουσες της...εκδρομουλα ναι κ γω ηδη αισθανομαι μονη!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Τελικα δεν ειναι πλακα...μου το επιβεβαιωσε πριν απο λιγο.Την Παρασκευη παει Αθηνα.....

Και εμεις 27 φοραμε......οντως μεγαλο ποδαρι!!!!για 3 χρονων παιδι....

ε καλη εκπαιδευση τοτε...οντως ειναι τιμητικο!!!! δεστε το ετσι!!!!! να τον χαιρεστε κιολας τον αδελφο!!!!

ovvZp2.png

καλημερα Σοφια!!!!! εγω επαιρνα το duphalac, πολυ καλο κ δραστικο!!!!

αυτο δεν ειναι για παιδια?υπαρχει και για ενηλικες η ειναι το ιδιο?και σε τι δοσολογια το επερνες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ε καλη εκπαιδευση τοτε...οντως ειναι τιμητικο!!!! δεστε το ετσι!!!!! να τον χαιρεστε κιολας τον αδελφο!!!!

Σε ευχαριστω.......ναι μωρε ειναι το πρωτο σοκ..θα το χωνεψουμε!!!!ξερω πως ειναι τιμητικο πολυ....ηταν και ο αντρας μου εκει και ξερω.....:rolleyes:

αυτο δεν ειναι για παιδια?υπαρχει και για ενηλικες η ειναι το ιδιο?και σε τι δοσολογια το επερνες?

εχει κ για ενηλικες...δεν ξερω αν ειναι το ιδιο, παντως αυτο που ειχα εγω δεν εγραφε απεξω για παιδια, συνηθως ο,τι ειναι για παιδια το γραφει κ απεξω. Αν θυμαμαι καλα επινα 2 κουταλιες της σουπας καθε πρωι...ρωτα ομως κ το γιατρο σου...εμενα παντως με ειχε βοηθησει πολυ...κ εχει κ ωραια γευση (βασικο για μενα!!!!!!)

ovvZp2.png

εχει κ για ενηλικες...δεν ξερω αν ειναι το ιδιο, παντως αυτο που ειχα εγω δεν εγραφε απεξω για παιδια, συνηθως ο,τι ειναι για παιδια το γραφει κ απεξω. Αν θυμαμαι καλα επινα 2 κουταλιες της σουπας καθε πρωι...ρωτα ομως κ το γιατρο σου...εμενα παντως με ειχε βοηθησει πολυ...κ εχει κ ωραια γευση (βασικο για μενα!!!!!!)

ευχαριστω πολυ!θα τον ρωτησω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...