Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης μου γραψε σιδηρο...αλλα δε ξερω αν θα το παρω ακομα...εκεινος λεει οτι σε 4 βδομαδες μπορει ο αιματοκριτης μου να φτασει μεχρι 29,5...microfer λεγεται ο σιδηρος το χει παρει καμια?μου πε αν πεσει κ αλλο ο αιματοκριτης(με 26 οριο) πρωτα θα με βαλει για μεταγγιση και μετα για τοκετο...ουφ δε ξερω τι να κανω..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρηκα αυτο για το bishop score

http://wellroundedmama.blogspot.gr/2012/02/induction-math-importance-of-bishop.html

σοφακι πως σου φαινεται?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!

Αννουλα καλως ορισατε και παλι μετα τις διακοπες σας! ζηλευω τοσο πολύ να ξερεις. εγω ζω με την ελπιδα ότι του χρονου που θα εχει μεγαλωσει και ο 2ος μπεμπακος μου θα παω διακοπες καιθα τρελαθω στα μπανια. ελπιζω με λιγα λογια οτι ολοι θα ειμαστε καλα, υγιεις και οικονομικα καλυτερα να φυγουμε λιγακι να αλλαξουμε παραστασεις. σκεφτομαι σοβαροτατα το ενδεχομενο να αγορασουμε μεγαλη σκηνη με δωματια και να κανουμε καμπινγκ. του καμπινγκ δεν ημουνα ποτε αλλα τωρα με τις φτωχειες θα γινω :)))!

Σοφακι από Κερκυρα! γιουπιιιιιιιιιιιιιι! ειδες ο κουκλος ο Αναστασης; μωρε καλα την ειδα εγω την φωτο στον κηπο χωρις πανα! ειδες που το σχολιασα; ολα καλα με το μαναρακι σου λοιπον! αντε παμε για αλλα τωρα :P

Σοφακι από αθηνα: σουπερ ο μικρουλης σου ετσι; μπραβο, συνεχιζε την αποχη από το καπνισμα και θα παρει τα πανω του το μωρακι. σου ευχομαι επισης να πετυχεις τον πολυποθητο φυσιολογικο τοκετο που τοσο επιθυμεις!

εγω παντως κοριτσια δεν πιστευω οτι θα φτασω μεχρι τις 20/8 και μακαρι να βγω ψευτρα. ΠΟΝΑΩ λεμε! ουτε να κοιμηθω δεν μπορω ειμαι και πρησμενη, χαλια...αστε που εχθες το βραδυ εφαγα 2 σουβλακια, εναν κουβα πατατες τηγανητες και ενα κρουασαν σοκολατα! αποτελεσμα; +1 κιλο σημερα το πρωι το οποιο μεχρι το βραδυ θα το ξεφορτωθω εννοειται. θα φαω καλα το μεσημερι και το βραδυ αγγουρι! τιποτε αλλο....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

Σοφακι κερκυραιικο οντως σε χασαμε βρε παιδι μου.....ειδες το παιδακι σου μια χαρα με το κοψιμο της πανας...και εμεις ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας πουμε πως κοψαμε την πανα επιτελους!!!!!εχτες το βραδυ κοιμηθηκε με το βρακακι του και δεν ειχε βραχει...σηκωθηκε το πρωι πηγε εκανε τσισα του και αδειασε το γιο γιο στη λεκανη ο νοικοκυρης μου!!!αχ ευτυχως μου εφυγε ενα βαρος.....

Σοφια2 μια χαρα ο μπεμπης σου......εγω παντως επειδη εχω στιγμα και σιδηροπενικη αναιμια σου λεω να πιεις τον σιδηρο που σου εδωσε!!!!τωρα που εφαγες τον γαιδαρο μην μας κανει θεμα η ουρα....χαχαχαχαχ!!!!!

Μαρακι μου...αχ τι θα σε κανω εσενα!!!τι σου εχω πει ....δεν πηρες το κιλο απ τα σουβλακια που εφαγες εχτες το βραδυ.....παιζουν και αλλα ρολο!!!!να την ακους την παλια.......και εγω ειμαι σιγουρη οτι ο νεαρος σου θα βγει νωριτερα...κατι για 15 αυγουστο πιστευω......ειναι πιο ζορικος απ τον Κωνσταντινο, εχω την εντυπωση!!!!

Σοφακιιιιιιιιιιιιι που εισαι καλε?

Ελενακι μου ας ειναι και 15 αυγουστο δε με νοιαζει! εγω 12/8 θα ειμαι αθηνα!

εντωμεταξυ δεν ξερω πως πονανε και οι συσπασεις! δεν ξερω τι πονοι ειναι αυτοι που εχω χαμηλα. οφειλονται μονο στο κεφαλι του και στην πιεση που ασκει αυτο ή παιζει και κατι αλλο;

καλα... ξεχασα να σχολιασω το σπιτι που περιεγραψες εχθες! μου φανηκε ΤΕΛΕΙΟ! η μονη μου ενσταση ειναι σχετικα με το πως θα προλαβαινεις να το ξαθαριζεις και το ποσα χρηματα θα θες το χειμωνα για να το ζεστανεις! κατα τα αλλα σουπερ!

οσο για το κιλο μου... εχεις απολυτο δικιο οτι παιζουν κι αλλα και πιο πολυ νομιζω η κατακρατηση που κανω με τη ζεστη... ουφ!

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

τι ζέστη σημερα...

αμπάρωσα το σπίτι και άνοιξα αιρκοντισιον...

ήθελα να πάω και σούπερ αλλά που να τη βγάλω με τέτοια ζέστη τη Βαλ....θα λαλήσει κι αυτή κι εγώ μαζί!!!

ο υπολογιστης μας έχει πάθει πατατράκ και το απόγευμα θα τον πάμε για φτιάξιμο...οπότε δεν ξέρω για ποσο θα με χάσετε!

Σοφάκι συγχαρητηρια για τον Αναστάση!!!

είδες???

έπρεπε απλά να αισθάνεται ετοιμο το παιδι!!!

Αννούλα κάνατε και τις διακοπουλες σας!!!! σούπερ!!!

κι εγω ζηλεύω!!!

και ήθελα να πάμε κι εμείς κάπου κανένα 3ημερο αλλά δε μου βγαίνουν οι μέρες...δεν προλαβαίνω...

Σοφάκι απο Αθήνα, δε θυμάμαι αν σε έχω ρωτήσει...πόση είναι η ανοχή σου στον πόνο??? γιατι σου λένε όλοι οτι δε θα αντέξεις τους πόνους???

αν όντως δεν αντέχεις, πρέπει να οπλιστείς με όλο σου το κουράγιο και την υπομονή...πριν καμια 20αριά μέρες έκανε μια γνωστη μου δακτυλική αποκόλληση και είπε οτι πονάει πολύυυυυ......οπότε να ξέρουμε τι μας περιμένει...

εσένα ρε συ σε περιμενει τουλάχιστον μεχρι τη 40!!!

εμένα μεχρι την 39 λέει...

όσον αφορά την επισκληρίδιο, εγω εχω διαβασει οτι στο vbac είναι απαραίτητη για να χαλαρώσει η επίτοκος και να επέλθει πιο εύκολα ο τοκετός...τωρα σε τι δόσεις γίνεται δε γνωρίζω...

καλά για το σίδηρο απορώ και που το σκέφτεσαι...

η σκέψη της μετάγγισης δε σε φοβίζει καθόλου βρε κορίτσι???

πιες το σίδηρο σου να βοηθησεις όσο μπορείς ρε συ...

το bishop score δεν το ξέρω...θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο...

σύμπι οι συσπάσεις είναι όταν πετρωνει η κοιλιά σου για μερικά δυετερόλεπτα και θεωρούνται πιο ανησυχητικές όταν συνοδεύονται απο πόνο γιατι υπάρχουν και οι προπαρασκευαστικές χωρίς πόνο...

βρε τι λες???

έτσι έυκολα νομίζεις οτι μπαίνει ένα κιλό???

απο μια βραδυνη γουρουνιά???

εγω δε ζυγίζομαι καθόλου αλλά βλέπω οτι δεν έχω παρει...στη Βαλ τέτοια εποχή ήμουν πρησμένη!

Λενιώ μπράβο και στο Μαρινούλη για την πάνα!!!

και το σπίτι που λες σούπερ ακούγεται!

εμείς αν μετακομίσουμε, θα το κάνουμε του χρόνου...

προς το παρόν θα ξαναζητήσουμε στον ιδιοκτητη μείωση γιατι άλλαξαν και οι εργασιακές συνθήκες του άντρα μου...

δεν ξερω αν ξεχναω κάτι να σχολιάσω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ελενιτσα μετακομιζετε?με το καλο!

μαρακι λες να ερθει νωριτερα ο μπεμπης?αν εχεις πονο χαμηλα παιζει να ναι και συσπασεις...εγω καμια φορα νιωθω πιεση χαμηλα αλλα οχι πονο.

σοφακι η αντοχη μου στο πονο ειναι....μηδενικη:tongue: πιθανον οντως να μην αντεξω αλλα θα χω παρει μια γευση απ τους πονους της γεννας!

για το σιδηρο θα παω να τον παρω σημερα κ αν ειναι θα ξεκινησω...αν δω οτι μου δημιουργει προβλημα θα το σταματησω...οχι τη μεταγγιση δε τη σκεφτομαι καθολου το θεωρω απιθανο ενδεχομενο για μενα!

ουφ πολυ ζεστη...τι θα κανουμε?τα χω παιξει!!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ελενακι μου ας ειναι και 15 αυγουστο δε με νοιαζει! εγω 12/8 θα ειμαι αθηνα!

εντωμεταξυ δεν ξερω πως πονανε και οι συσπασεις! δεν ξερω τι πονοι ειναι αυτοι που εχω χαμηλα. οφειλονται μονο στο κεφαλι του και στην πιεση που ασκει αυτο ή παιζει και κατι αλλο;

καλα... ξεχασα να σχολιασω το σπιτι που περιεγραψες εχθες! μου φανηκε ΤΕΛΕΙΟ! η μονη μου ενσταση ειναι σχετικα με το πως θα προλαβαινεις να το ξαθαριζεις και το ποσα χρηματα θα θες το χειμωνα για να το ζεστανεις! κατα τα αλλα σουπερ!

οσο για το κιλο μου... εχεις απολυτο δικιο οτι παιζουν κι αλλα και πιο πολυ νομιζω η κατακρατηση που κανω με τη ζεστη... ουφ!

Λοιπον για τις συσπασεις..ειναι κατι σαν κραμπες ....ποση ωρα κρατανε?αν δεις οτι κρατανε περισσοτερο χρονο..παρε και τον γιατρο τηλ.

Για το σπιτι.. ειναι τοοοοοοοοσο τελειο που θα χαιρομαι να το καθαριζω...ασε που θα γινει και πολυ ξεκαθαρισμα πριν παμε εκει....

για τον χειμωνα εχει τζακι ενεργειακο που ζεσταινει σχεδον το περισσοτερο....

Για τα δικαιολογητικα.....θα στειλουν απ την εεταα τα χαρτια μεχρι της 3/9 και εμεις πρεπει μεχρι 13/9 να παμε στον παιδικο σταθμο..θα σου δωσουν αυτοι τι ακριβως χρειαζεται ....αλλα αν θυμαμαι καλα ....μια φωτο μικρη του παιδιου, εν α πιστοποιητικο οικ.καταστασης...και κατι ακομα αλλα δεν θυμαμαι...και υπογραφεις εκει μια συμβαση.....αυτα!!!

καλημερα κ απο μενα!

ελενιτσα μετακομιζετε?με το καλο!

μαρακι λες να ερθει νωριτερα ο μπεμπης?αν εχεις πονο χαμηλα παιζει να ναι και συσπασεις...εγω καμια φορα νιωθω πιεση χαμηλα αλλα οχι πονο.

σοφακι η αντοχη μου στο πονο ειναι....μηδενικη:tongue: πιθανον οντως να μην αντεξω αλλα θα χω παρει μια γευση απ τους πονους της γεννας!

για το σιδηρο θα παω να τον παρω σημερα κ αν ειναι θα ξεκινησω...αν δω οτι μου δημιουργει προβλημα θα το σταματησω...οχι τη μεταγγιση δε τη σκεφτομαι καθολου το θεωρω απιθανο ενδεχομενο για μενα!

ουφ πολυ ζεστη...τι θα κανουμε?τα χω παιξει!!

πολλα φιλια σε ολες!

Σοφάκι πάρε το σίδηρο και αφού θα πας στο φαρμακείο, πες να σου δώσει και ένα σιροπάκι για τη δυσκοιλιότητα...

οπότε δε θα έχεις θέμα...

κρίμα είναι...

μηδενική αντοχή στον πόνο ε?

τότε πραγματικά θα σου πρότεινα να μην προχωρησεις σε δακτυλική αποκόλληση...περίμενε μέχρι τις 40-41 εβδομάδες να σε πιάσουν πόνοι και βλέπεις τότε καλύτερα...

για τη ζέστη αιρκοντισιον, πολύ παγωμένο νερό και υπομονή!!!

εγω πάω να φτιάξω ένα μιλφειγ sweet&balance που πήρα...

αν και τι δε θα δινα για ένα σιροπιαστό!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ:-(ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:-(ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΣΤΙΣ 23/8:-(:-(:-(ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...Α,ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ:$ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ!ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ.ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ.ΦΟΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΑ(1 ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 3-5 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ):-(ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΛΥΣΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ:-(Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΦΟΒΑΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ.Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΡΙΑ...ΕΜΕΝΑ ΤΟ 24ΩΡΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ...Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕΡΑ,ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ,ΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΛΕΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΘΥΜΩΣΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑ ΣΦΗΝΑ.ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΥΠΟΜΟΝΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ Η ΩΡΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ:-):-*

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερες!

Ευμορφακι μου πολλα συγχαρητηρια! εισαι αξια και μανουλα δυο παιδιων και συζυγος και εργαζομενη! δεν εχω λογια, το μονο που θα σου πω ομως ειναι να κοιτας και λιγο την ευμορφια γιατι αν σπασεις δε νομιζω οτι υπαρχει κανενας να σε συνεφερει :|... προσεχε κοριτσακι μου. μετα τις 23/8 αραξε οσο μπορεις. επιστρατευσε μανα, πατερα, αδερφη, αδερφο ότι εχεις τεσπαντων, πες τους οτι κατεβαζεις ασφαλειες (εντελως) εστω για ενα τριημερο και ξεκουρασου! σε βλεπω με υπερκοπωση οπως αλλωστε βλεπω και μενα σε λιγους μηνες :cry:... το παιζουμε και λιγο σουπερ women! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

οι υπολοιπες τσουπροτσες τι κανετε; εγω σε λιγακι βγαινω για εξωτερικες δουλιτσες αλλα σημερα θα πηγαινω ΠΑΝΤΟΥ με το αυτοκινητο! δεν παλευεται! μερα ειναι θα περασει!

καλημερα.....

Ευμορφακι μου ταλαιπωρη μανα.....καλε σιγα σιγα.....θα παθεις τιποτα και θα σε τρεχουν!!!εχεις και 2 παιδακια.....οπως λεει και η Μαρια κλεισε τον διακοπτη την ωρα των διακοπων και ξεκουρασου.......ξερω πως ειναι δυσκολη η κατασταση, αλλα αν δεν εισαι εσυ καλα δεν θα ειναι και οι υπολοιποι!!!!

Μαρακι μου καλημερα....τι κανει το μπεμπε σημερα? ηρεμησε καθολου ?

εγω πολυ στενωχωρημενη σημερα....δεν εχω κλεισει ματι....πηραν τηλ τον αδερφο μου εχτες το βραδυ οτι η μεταθεση του ειναι για την προεδρικη φρουρα!!!!!!!μας ηρθε ο ουρανος κεραμιδα....σημερα που μπηκε μεσα θα μαθει περισσοτερα....αλλα φοβαμαι πως δεν του κανουν πλακα οπως εκεινος νομιζει!!!!!Παρεπιπτοντως σημερα γιορταζει κιολας το αδερφακι μου!!!!

να τον χαιρεσαι μαναρι τον αδερφουλη! πως τον λενε; Μύρωνα ή Αιμιλιανο; αυτο βλεπω στο εορτολογιο;

γιατι δεν θελετε προεδρικη φρουρα; τσολιας στα ανακτορα! γουαου! εμενα μου φαινεται τοσο τιμητικο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...