Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Καταρχήν να ευχηθώ στο Ελλάκι μας που κλείνει τα 3 σήμερα!!!

Πάντα γερή και χαρούμενή να είναι Σοφάκι και να τη δείτε όπως επιθυμεί!!!

1058101k4jweu8296.gif

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και συνεχίζω...

ευτυχως μας πήραν στον ιδιωτικό παιδικό και μου έφυγε το άγχος της μετακίνησης!!!

πήραν και τις κόρες 2 φίλων μας, μικρότερες βέβαια, αλλά χάρηκα!!!

σύμπι είδα οτι πήραν και τον Κωνσταντινο ε?

και της Λενιώς!

ωραία!!!

δεν πάμε για μπανάκι σημερα...πολλή ζέστη και το απόγευμα θα πάμε για αρνί σουβλας στην αδερφή μου!!!

χθες βγήκαμε για καφεδάκι...η Βαλ αρχηγός....μέχρι και τα παιδάκια του δημοτικού την ακολουθούσαν!!!

ο άντρας μου μου έσπασε τα νευρα...κόλλημα με την κόρη του...

"και τώρα που παέι?"

"κοίτα πως κρέμεται απο το κάγκελο....θα πέσει..."

"πως θα την κάνουμε να κάτσει μαζί μας???"

έλεος βρε χριστιανέ του λέω...άστο το παιδάκι να παίξει...

ε κι αμα πέσει θα κλαψει και θα της περάσει....άγχος ο δικός μου!!!

απαπαπα....δεν ξαναβγαίνω μαζί του!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερες!

Χρονια πολλα ΖοζουνοΕλισσαβετούλα :)! υγιης και ευτυχισμενη να εισαι καμαρι μου και μονο αγαπη να παιρνεις στη ζωη σου! τα καλυτερα ευχομαι! Σοφακι να το χαιρεστε το παιδακι σας, να ειναι παντα καλα!

πως ειστε σημερα κορες; κανενα Σωτηρη , καμια Σωτηρια; εγω εχω 3 ατομα καλους φιλους που γιορταζουν σημερα αλλα για επισκεψεις δεν ειμαι! εχθες το βραδυ ελεγα οτι θα γεννησω. πονουσε η μεση μου (ηπια ντεπον) και ο μικρος μου εριξε ΠΟΛΥ ξυλο! πονουσα παντου. δεν μπορουσα να παω ουτε μεχρι την τουαλετα. ο Κων/νος κοιμοταν διπλα μου και το μυαλο μου στροφαριζε για να δω τι κινησεις πρεπει να κανω αν τυχον και μου σπασουν τα νερα. πηγαινα καθε λιγο και ελεγχα να δω αν εχω αιμα στην τουαλετα. τελικα καπως βολευτηκα, με πηρε ο υπνος και ξημερωθηκα! τα χρειαστηκα!

ναι Σοφακι μου μας πηραν και εμας στον παιδικο, στην 2η επιλογη μου, ειναι δημοσιος΄. τωρα να δουμε ποτε και τι πιστοποιητικα χρειαζονται. θα πρεπει να μιλησω και με την υπευθυνη να δω αν μπορω να τον στειλω από την καινουργια χρονια. εχθες παντως που τον ρωτησα αν θελει να παω σχολειο μου ειπς :"οχι ακομα" :rolleyes:!

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

κοψαμε τη τουρτα μας χθες κ η ελλη εσβησε μονη της το κερακι...μεγαλωσε η σκατουλα!

νομιζω γιορταζει και η ευμορφια σημερα χρονια σου πολλα!!

σοφακι και μαρακι συγχαρητηρια για το σταθμο καλη αρχη!!και η ελενιτσα περασε ε?

σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο να δω πως θα παω μεσα στη ζεστη...μακαρι να χει παρει κανα γραμμαριο ο μπεμπης!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

συγχαρητηρια και για εσας Σοφακι μου που σας πηραν στο σταθμο της επιλογης σας! μια χαρα :)

βρε κοριτσια θα εχω προβλημα μολις κατεβει ο αρης από αθηνα. με το που παταει το ποδι του στο σπιτι ξεκιναει τις απαγορευσεις στον μικρο για το πιο μικρο θεμα μεχρι το πιο μεγαλο πχ αγορασα εκεινο το αφρολουτρο για το μικρο. του ειπα λοιπον του Κων/νου οτι ειναι για τον μπεμπη μας. ο Κων/νος λοιπον (αναμενομενο) μου λεει:"μαμα θα κανω και εγω μπανιο με αυτο" Ενταξει καμαρι του λεω εγω οτι θες. ερχεται ο Α από αθηνα.."μπαμπα κοιτα! ειναι του μπεμπη μας το αφρολουτρο αλλα και εγω θα κανω μπανιο με αυτο"

Αρης: "οχι. μια φορα θα κανεις μονο και μετα θα κανεις μετα δικα σου γιατι αυτο ειναι του μπεμπη"! απογοητευση ο μικρος... και αλλα και αλλα χωρις τελειωμο!

αποτελεσμα; ο Κων/νος: "να φυγεις!, φυγε μαπαμπα" Αρης: "και που να παω;" Κων/νος:"να φυγεις να πας στην Αθηνα". χωρις υπερβολη με το που θα μπει στο σπιτι μετα από κανενα μισαωρο μαξιμουμ κλαιω και εγω και ο Κων/νος! την βλεπω δυσκολη την προσαρμογη!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

κοψαμε τη τουρτα μας χθες κ η ελλη εσβησε μονη της το κερακι...μεγαλωσε η σκατουλα!

νομιζω γιορταζει και η ευμορφια σημερα χρονια σου πολλα!!

σοφακι και μαρακι συγχαρητηρια για το σταθμο καλη αρχη!!και η ελενιτσα περασε ε?

σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο να δω πως θα παω μεσα στη ζεστη...μακαρι να χει παρει κανα γραμμαριο ο μπεμπης!

πολλα φιλια σε ολες!

καλημερα Σοφακι! μονη σου θα πας στον γιατρο; τι ωρα εχεις ραντεβου;

με τον αντωνη θα παω...4.30 εχω ραντεβου κ ειναι στο κεντρο..

4.30 ε; χαλια ωρα οντως! τουλαχιστον να παρκαρετε κοντα! αντε καλα αποτελεσματα και φιλια στον μπεμπακο :)

σ ευχαριστω!παντα μου κλεινει πρωτο ραντεβου για να μη περιμενω...δε το χω καθολου με τις αναμονες...ελπιζω αυγουστιατικα να μην εχουμε θεμα με το παρκινγκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

Πολύ φαί χθες αλλά τι να το κάνεις....ένα σιροπιαστό τράβαγε η ψυχή μου εμένα...

τωρα περιμένω το μπαμπά μου που θα έρθει να μας δει...

πωπω δύσκολο βράδυ περασα....

και με ανοιχτο αιρκοντισιον έσκαγα...

τρελός ιδρωτας...

αφού σηκώθηκα κατα τις 3 και πήγα και πήρα πετσέτες και έστρωσα για να κοιμηθω πάνω τους!!!

ο μπέμπης κάνει τα δικά του μέσα...αισθάνθηκα μια πολύ έντονη κινηση το βραδυ, ελπίζω να μη γύρισε ισχιακός...

σύμπι κάτσε και εξήγησε στον Άρη ρε συ...

πες του οτι το μόνιμο όχι δε βοηθάει σε κάτι...

μπορεί απλά όταν δε θέλει να κάνει κάτι ο Κων/νος, να αλλάζει θέμα την ωρα εκείνη...

Σοφάκι καλά αποτελέσματα στον ντοκτορ!

θα συζητησετε και για το φυσιολογικό φαντάζομαι σημερα ε?

εγω κατα τις 20 του μήνα θα πάω...τωρα έχει πάει διακοπούλες ο δικός μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σοφακι!

ετσι λεω να του πω για ενα πλανο τοκετου να δω και αντιδρασεις.

πολυ ζεστη...κ εγω τα βραδια δε μπορω...ασε που σηκωνομαι τουλαχιστον 3-4 φορες για κατουρημα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα......δεν διαβασα και πολλα απ αυτα που γραψατε.....

καταρχην Χρονια πολλα στην Ελλη μας.....Σοφακι να την χαιρεστε να ειναι γερη και καλοτυχη ....οτι καλυτερο ευχομαι!!!

Διαβασα και εγω τα νεα για τους παιδικους....μπραβο μας!!!!

Μαρακι μου μη μου στεναχωριεσαι...κανε αυτο που ειπε και η συμπι σου....μιλα με τον Αρη!!!και για τον μπεμπιτο...βιαστικουλη τον βλεπω.....!!!αρχισε το παρτυ βλεπω.....

Ζωιτσα μου μια χαρα τα παιδακια σου, πρωτοπορα σε ολα....μην ανησυχεις για τον Τεο...θα το ξεπερασει....ειναι μια δυσκολη φαση...τα κανει και ο Μαρινος μου ...αν τον πειραξεις ..απλα σε ισοπεδωσε!!!!Αχ ειναι πολυ ωραια στην Λευκαδα....αν θυμαμαι ειπες οτι μενει η μανουλα σου εκει?

Εμεις σ/κ πηγαμε και ειδαμε ενα τελειο σπιτι....στο οποιο θα μετακομισουμε μεσα στον μηνα.....4 υπνοδωματια, τζακι, αποθηκη, γκαραζ, wc και μπανιο....τελειο και μονο 350? το μηνα!!!ειναι μιας φιλης μας...το μονο αρνητικο ειναι που ειναι μακρια απ την μαμα μου, το σχολειο.....γενικως ΑΠ ΟΛΑ!!!

Εχτες πηγαμε μια βολτα στο χωριο....με τον αδερφο μου και την κοπελα του...ηταν και οι δικοι μου εκει....παιξανε και τα παιδια...

αααα και να ευχηθω και στο Ευμορφακι μας!!!!Χρονια πολλα κοριτσι....να εισαι παντα καλα μαζι με την πανεμορφη οικογενεια σου!!!!

καλησπερα σας!!!!! να ευχηθω πρωτα Χρονια πολλα στην Ελλη σου Σοφια μου, πολυχρονη να τη χαιρεστε κ με το καλο ο μπεμπης σας!!!!!!! Χρονια πολλα κ στην Ευμορφια!!!!!! Εμεις χθες αργα το απογευμα γυρισαμε απο Χανια, περασαμε υπεροχα!!!!!!! Καθισαμε 3 μερες, θαλασσα, πισινα, φαι ολη μερα κ νυχτα...η μικρη περασε φανταστικα, ξενυχτησε ολες τις ημερες πολυ κ απο χθες του δινει κ καταλαβαινει στον υπνο...ελπιζω ολες να ειστε καλα...η ζεστη καλα κρατει...υπομονη οι εγκυουλες...Βρε Μαρακι μιλα στον Αρη, δεν μπορει να ειναι τοσο απαγορευτικος κ ουτε να εχετε τοσο διαφορετικη "γραμμη" απεναντι στο παιδι...ο ενας ναι ο αλλος οχι...ο διαλογος ειναι η λυση σε ολα!!!!! συγχαρητηρια κ για τους παιδικους...εγω στην αναμονη...ελπιζω να μην αργησουν πολυ τα δικα μας γιατι θα με φαει η αγωνια!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερααααααα:Dτι κανετε????απαραδεκτη ειμαι :(.....καταρχην να ευχηθω χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζαν τις τελευταιες μερες...χρονια πολλα και καλα.γεροι να ειστε!!!!ελενιτσα να χαιρεσαι το κοριτσι σου:Dεστω και αν στα λεω καθυστερημενα::oops:

Σοφια μου χιλιοχρονη και ευτυχισμενη η Ελλη σου.Να την δειτε οπως επιθυμειται και πανω απο ολα γεροι να ειστε ολοι:Dμε το καλο να ερθει και ο μπεμπης σας!!!

Ευμορφια χρονια σου πολλα!!!!να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου!!!:D

Μπραβο στον Κων/νο,τον Μαρινο και την Βαλερια που θα πανε παιδικο!!!!:D

Μαρακι πλησιαζουν οι μερες που θα εχεις τον μπεμπουλη αγκαλια!!!!!:Dολα τελεια θα πανε!!

Σοφακι καλο το κατσικι στη σουβλα????:)θελω και εγωωωωω...

τα νεα μας....καλα ειμαστε αν και σημερα τρεχαμε στη δερματολογο γιατι γεμισε το κεφαλι του ιδρωτηρια απο την ζεστη και φαινεται σαν να επαθε εγκαυματα:(ειπε με το φαρμακο σε 3-4 μερες θα ειναι ενταξει.

επισης εδω και 2 εβδομαδες ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:Dμεσα σε 2 μερες και απο την τριτη μερα μεχρι και σημερα χωρις ουτε ενα ατυχημα!!!!!και την μεσημεριανη!!!!!και απο την πρωτη μερα και η βραδυνη στεγνη...ουτε μια σταγονιτσα δεν του ξεφευγει!!!!!:Dακομα δεν του εχω βγαλει βεβαια την βραδινη....σκεφτομαι μετα απο το ββ2μηνο...μην αγχωθει.ξεκινησαμε στο γιο-γιο και απο προχθες δεν το θελει αλλο και κανει στη λεκανη κανονικα .

δεν θελει να τον ρωταω εγω...νευριαζει :rolleyes:...ερχεται και μου τα λεει μονος του!!!

ενα θεματακι εχουμε γιατι ντρεπεται και προσπαθουμε να το ξεπερασουμε.δεν θελει να κανει εκτος σπιτιου καθολου:(κρατιεται ωρες μεχρι να επιστρεψουμε.

ρωτησα και τον παιδιατρο αν υπαρχει προβλημα για ουρολοιμωξη ή παλινδρομηση ουρων αλλα μου ειπε πως δεν εχει αναγκη.αν και 2-3 μερες τωρα μου ζηταει να κανει και στον κηπο...οποτε ειμαστε σε καλο δρομο πιστευω:)

αυταααααα....μπορει να ξεχασα να σχολιασω τπτ αλλα διαβασα πολλες σελιδες .συγχωρεστε με αν ξεχασα καμια:D:D

XWF8p2.png

καλησπερα!

σας ευχαριστω για τις ευχες και παλι!

σοφακι μπραβο στον ανασταση που εκοψε τη πανα!ειδες που αγχωνοσουν?:rolleyes:

λοιπον...πηγα στο γιατρο..ολα καλα ευτυχως ο μπεμπης μεγαλωσε 2475 τον μετρησε..μου πε αν παρω ολο το μηνα μπορει αν φτασει μεχρι 3500...συζυτησαμε για το τοκετο..μου πε κ μενα σοφακι οτι δε θα περιμενει μετα τις 40 βδομαδες...του λεω γιατι?μου λεει μετα θα μεγαλωσει πολυ η μητρα:confused: τεσπα...μου λεει στην αρχη προκληση δε κανω...αν ξεκινησει μονος του ο τοκετος εχει καλως...ε μετα που του ελεγα κ εγω τι ειχα διαβασει μου λεει αν ξεκινησουν οι πονοι θα σου κανω προκληση να βοηθησουμε...του λεω μεχρι ποσες ωρες θα περιμενει να εξελιχθει ο τοκετος...μου λεει αναλογως τι διαστολη εχω πως ειναι ο τραχηλος ε μου λεει δε θα σ αφησω να γεννας και 2 μερες αν δεν υπαρχει εξελιξη θα κανουμε καισαρικη..οκ μεχρι εδω ολα καλα....μου λεει επισκληριδιο δε κανει στο vbac γιατι δε θα μπορει να καταλαβει αν παθω ρηξη μητρας...πρεπει να νιωθω λεει τον πονο να του το πω...ισως μου λεει μου κανει μια δοση στο τελευταιο σταδιο...ε και μου λεει φυσικα κ αυτος δε προκειται ν αντεξεις τους πονους...καλα του λεω θα δοκιμασουμε και βλεπουμε.κατι μου ανεφερε για bishop score η κατι τετοιο αν ειναι υψηλο αυξανονται οι πιθανοτητες να γεννησω φυσιολογικα...δε το χω ξανακουσει θα το κοιταξω στο ιντερνετ...α και κλασικα θα μου κανει δακτυλικη αποκολληση αλλα μετα την 38η βδομαδα.και κλεισαμε επομενο ραντεβου την αλλη τριτη.

σοφακι για πες πως σου ακουγονται αυτα?λιγο για τη 40η βδομαδα με χαλαει αλλα πιστευω κουτσου κουτσου να το τραβηξω μεχρι 41 αν χρειαστει..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...