Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα χα χα χα... βαλερια ... δεν υπαρχει! και εγω μικρη παντως ορθια κατουρουσα, ήθελα παρομοιως τσουτσουνακι! ο Κων/νος παντως μεχρι στιγμης το δικο του το λατρευει και δεν το αλλαζει χα χα χα χα... και εδω εβρεξε εχθες και δροσισε και ηταν τελεια! πολυ το ευχαριστηθηκα. σημερα λιακαδες με πιο χαμηλη θερμοκρασια αλλα ζεστη κλασσικα.

καλα με τις νερομπογιες δε φοβασαι μη στα κανει ολα χαλια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χα χα χα χα... βαλερια ... δεν υπαρχει! και εγω μικρη παντως ορθια κατουρουσα, ήθελα παρομοιως τσουτσουνακι! ο Κων/νος παντως μεχρι στιγμης το δικο του το λατρευει και δεν το αλλαζει χα χα χα χα... και εδω εβρεξε εχθες και δροσισε και ηταν τελεια! πολυ το ευχαριστηθηκα. σημερα λιακαδες με πιο χαμηλη θερμοκρασια αλλα ζεστη κλασσικα.

καλα με τις νερομπογιες δε φοβασαι μη στα κανει ολα χαλια;

έχει φάει κόλλημα τις τελευταίες μέρες οτι θα της φυτρωσει τσουτσούνι!!!

και μιλάμε οτι επιμένει να κατουρησει όρθια!!!

πολύ γέλιο!!!

με τις νερομπογιές έκανα το εξής...

τις είχαμε πάρει απο τζαμπο ένα μικρό πίνακα ζωγραφικής που απο τη μια είναι whiteboard και απο την άλλη blackboard για κιμωλίες...

επειδή κιμωλίες εννοείται οτι δεν παίζει να μπουν εδώ μέσα, της κόλλησα λευκο Α4 απο εκείνη την πλευρα, έστρωσα και μια παλιά πετσέτα απο κάτω να μη λερώσει το πάτωμα και μια χαρά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

xαχαχαχαχαχαχα καλημερα

καλα αυτη η Βαλ ειναι απαιχτη.....μα να θελει τσουτσουνι!!!καλα σου λεω εγω οτι ειναι ιδια με την Ευη!!!!τις ιδιες απαιτησεις εχει και αυτη...αλλα η δικια μου θελει και στηθος!!!χαχαχααμπας σε καλο μας πρωι πρωι...

Σοφακι εδω εβρεχε απ το μεσημερι μεχρι και αργα το βραδυ....σε ηπιους τονους.....

αμα κρυωνες εσυ εκει κατω σκεψου τι ψυχρα ειχε εδω......αλλα την αλλη βδομαδα λεει παλι καυσωνα!!!

Καλε στο τζαμπο...μηπως πηρες τα μεγαλα τουβλακια?εχουν και μεγεθη τα ρημαδια...

αντε πες του Π. μην χαλασει το προξενιο να δωσει και την τελευταια.Καλα να περασετε την Κυριακη......

εμεις αυριο παμε Σπαρτη....εχουν ορκωμοσια!!!!Εκτος απ την συγκινηση με τον αδερφο μου , μονο που θα ακουω τα λογια που θα λενε θα μου σηκωνεται η τριχα.....ειναι και στην μπαντα το αδερφακι μου....!!!

Σοφια2 και Μαρακι....σας επηρεαζει το φεγγαρι μου φαινεται.....απ την αγωνια σας ειναι καλε σωπαστε..και εγω κατι τετοια κουλα εβλεπα θυμαμαι.....

Εν τω μεταξυ ξεπατωθηκα στο σιδερωμα εχτες.....ειπα να τα αποτελειωσω και να τα ξεκαθαρισω....γιατι σε λιγο καιρο παιζει μετακομιση και δεν εχω ορεξη να κουβαλαω βουνα απο ρουχα που δεν χρησιμοποιουνται!!!αλλα δεν προλαβα να τα τελειωσω ολα χτες....ειχα μονο τον Μαρινο και εκανα δουλεια...ο οποιος αποκοιμηθηκε στο κρεβατι μου βλεποντας τηλεοραση....θελω να μαγειρεψω και για αυριο..δεν θα προλαβουμε με την ορκωμοσια.....!!!!!

καλημερα Ελενιτσα!

σε ορκομωσια φανταρου δεν εχω παει ποτε! περιτριγυριζομουν από γυναικες βλεπεις! για αυτο μαλλον ο θεουλης μου εστειλε 2 γιους,να ταις ζησω ολες τις συγκινησεις μαζεμενες χα χα χα...

Διαφημίσεις

όχι Ελενάκι τα τουβλάκια είναι ελάχιστα μεγαλύτερα απο τα άλλα που είχαμε...

την πατησαμε γιατί ήταν αδιαφανης ο κουβάς που τα είχε και δε φαινόταν οτι είχε τόσο λίγα!!!

πήραμε και ένα μπικίνι με τη Μίνι γιατί η Βαλ ζητούσε επιτακτικά τις τελευταίες μερες μαγιώ για τα βυζιά της!!!:tongue::tongue::tongue:

κι εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε ορκωμοσία!!!

θα το ζήσω όμως κι αυτό με τον Σταυρούκο μου!!!:D

τώρα που είπες για σίδερο....

ας πάω κι εγω να σιδερώσω τίποτα γιατί τα παραάφησα....

σας φιλώ!!!

εδώ γύρω θα είμαι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

τι κανετε, πως ειστε; τρελή ζεστη και σημερα και από οτι ενημερωθηκα αό την μετερεολογο μανα μου, Δευτερα, Τριτη, Τεταρτη 40αρια. ο ενας καυσωνας πισω από τον αλλον! για μας που κουβαλαμε βαρος ενα και ενα ειναι :)

εμεις καλα ειμαστε, εγω συνεχιζω βεβαιως βεβαιως να ανησυχω, συνεχιζω να θελω από ολον τον κοσμο να με παρηγορει με αυτα που σκεφτομαι αλλα κανενας δεν το κανει γιατι από κανεναν εκτος από εσας δεν το ζηταω. ολοι νομιζουν οτι ειμαι η υπερβολικη του χωριου και δεν με συμεριζονται. τουλαχιστον εσεις ακομα και αν σκεφτεστε κατι τετοιο δεν το διχνετε.

το βραδυ ειδα αλλο ονειρο που νομιζω ειναι καλο. ημουν σε ενα χιονισμενο τοπιο, σε κατι σπιτακια σαν καταφυγια και μιλουσα με μια κοπελα με την οποια αν δεν ξυπνουσα θα βγαιναμε συγγενεις :tongue: θα κοιταξω μετα τον ονειροκριτη να δω τι σημειναι το καθαρο καταλευκο χιονι!

"Αν δείτε χιόνι να λιώνει, σημαίνει πως οι φόβοι σας θα μετατραπούν σε χαρά. "

αυτο ειναι καλο γιατι πραγματικα εκει που ολα ηταν χιονισμενα ξαφνικα το χιονι αρχισε να λιωνει σιγα σιγα και εγω στεναχωριομουν!

παντως πιο πιθανο ειναι να ειχα παγωσει απο το αιρκοντισιον και να νομιζα πως ημουν επανω στα χιονισμενα βουνα :tongue:

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

καυσωνα θα εχουμε παλι?κ εγω ελεγα ο αυγουστος θα χει μελετεμια δε θα λιωσουμε...ουφ!

πηρα και τις εξετασεις μου χθες...μαυρα χαλια!!αιματοκριτης 28, αιμοσφαιρινη 8,8:(σακχαρο 71 κ ολα γενικα χαμηλα...θα με πρηξει ο γιατρος μου τη δευτερα...καλα για να παρω σιδηρο δε το συζητω...δε προκειται να παρω ενας μηνας εμεινε ποσο αλλο να πεσει:confused: ξερει καμια πιο ειναι το οριο στον αιματοκριτη για μεταγγιση?

χθες ηρθε και η γυναικα και μας καθαρισε...τωρα μενει να κατεβασω και να πλυνω τις κουρτινες..καλα οχι εγω εννοειται τον αντωνη θα χωσω:P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

καυσωνα θα εχουμε παλι?κ εγω ελεγα ο αυγουστος θα χει μελετεμια δε θα λιωσουμε...ουφ!

πηρα και τις εξετασεις μου χθες...μαυρα χαλια!!αιματοκριτης 28, αιμοσφαιρινη 8,8:(σακχαρο 71 κ ολα γενικα χαμηλα...θα με πρηξει ο γιατρος μου τη δευτερα...καλα για να παρω σιδηρο δε το συζητω...δε προκειται να παρω ενας μηνας εμεινε ποσο αλλο να πεσει:confused: ξερει καμια πιο ειναι το οριο στον αιματοκριτη για μεταγγιση?

χθες ηρθε και η γυναικα και μας καθαρισε...τωρα μενει να κατεβασω και να πλυνω τις κουρτινες..καλα οχι εγω εννοειται τον αντωνη θα χωσω:P

φιλια πολλα σε ολες!

καλημερα! γιατι καλε δεν παιρνεις σιδηρο; εγω παιρνω αλλα οχι 2 ενα την ημερα γιατι τον βραδυνο στο 99% των περιπτωσεων τον ξεχναω. το οριο για τη μεταγγιση ειναι το 25. η αιμοσφαιρινη σου ειναι παρομοιως χαλια.... τι να σου πω....

μου κανει δυσκοιλιοτητα ο σιδηρος...και δε νομιζω σ ενα μηνα να προλαβω να δω αποτελεσματα...ουφ δε ξερω..ισως ξανακανω μια γενικη τελος του μηνα να δω που βρισκομαι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

μου αρεσει που είπα χθες οτι θα πήγαινα να σιδερώσω!!!

με πήρε τηλ μια φιλη και βγηκαμε για καφέ και μαζευτήκαμε στις 2 και τέταρτο σπίτι με τη Βαλ!!!

ευτυχως είχα φαγητό!!!

σύμπι την καταλαβαίνω την αγωνία σου απλά θεωρώ απλά οτι πρόκειται περί λάθους και οτι αν ξαναπάς για υπερηχο θα δεις οτι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα...

ε τα όνειρα είναι αναμενόμενα λόγω της ψυχολογικής σου κατάστασης σε συνδιασμό με το αιρκοντισιον!!!

Σοφάκι να πιείς λίγο σίδηρο ρε συ...

και πιες συγχρονως και κανένα σιροπάκι για τη δυσκοιλιότητα...

μην το αφήνεις...

κι εγω σε τέτοια επίπεδα κυμαίνομαι στον αιματοκρίτη και τρέμω μην πέσει κι άλλο!

υποτίθετια οτι πρέπει να πίνω 2 την ημέρα αλλά σαν τη συμπι μου κι εγω το βραδυνό όλο το ξεχνάω!

καλά ρε συ....τι ατάκα πέταξε ο γιατρός σου για το σεξ??????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχα σοφακι ειδες?και μετα μου λεει και το ανεκδοτο..μου λεει ετσι βγηκε:shock: ηθελα να γελασω εκεινη την ωρα αλλα κρατηθηκα!!

καλημερα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...