Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σας.....εδω μετα απο μια καλοκαιρινη και επικινδυνη λογω κεραυνων καταιγιδα και μια αυπνη νυχτα.....

Σοφακι σουπερ η μακαροναδα φουρνου...θα την δοκιμασω και εγω....στειλε πμ να μου πεις πως ακριβως την εκανες!!

καλα για την γνωστη σου....τι να πω..αμα δεν καταλαβαινει ααυτη τι κακο κανει στο παιδι της......και να ξερεις πως ο Θεος κατι φορες τα δινει σε λαθος ανθρωπους τα παιδια...αλλοι προσπαθουν και ψαχνονται και αλλοι δεν χαμπαριαζουν σε τιποτα....και μετα το παιδι τους γεννηθηκε με προβλημα....ασε με μωρε!!!

Εμεις προσπαθουμε να κοψουμε την πανα .....ειχαμε αρκετες επιτυχιες εχτες αλλα ζοριζεται νομιζω....

καλημέρα Ελενάκι!!!

πωπω κεραυνοί και καταγίδα....α ρε Τρίπολη....

ευχομαι να είναι γερό το παιδάκι της...παρα τα όσα κάνει...

τωρα τελευταία ακούω γυρω μου πολλά δύσκολα πράγματα με μωράκια και στεναχωριέμαι...

καλή επιτυχία με την πάνα!!!

iugr ε; αν σου πω οτι γι αυτο διαβαζα εχθες οταν ανησυχησα για τις μετρησεις; ασε με αρρωστησα... εσυ θα ηρεμουσες λες αν σου ελεγε ο γιατρος αυτα που ειπε σε μενα; να σου πω... σε ποια θεση εκατοστιαια αναπτυξης ειναι το μωρο σου; κατω από την 10η; τοτε λενε ανησυχεις... καλα εγω ανησυχω που ειναι στην 94η ο δικος μου ετσι; παρανοια!

τι είναι αυτό βρε παιδιά το iugr???

ναι θα ηρεμουσα...αρκετα.

ειναι στην 20η εκ.θεση...το θεμα ειναι οτι δε ξερω σε ποια θεση ηταν στις προηγουμενες μετρησεις....μονο το β επιπεδου εχω αλλα εκει δε μου εχουν σημειωσει σε ποια καμπυλη ηταν.

για κρεμα αλλαγης πανας λεω αυτη τη φορα να παρω κηραλοιφη...αν βρω στο φαρμακειο δηλαδη.στις διακοπες δοκιμασα και σπαθολαδο 2 φορες της εβαλα μονο οποτε δε μπορω να κρινω.θα δοκιμασω παντως πιο φυσικες λυσεις αυτη τη φορα.

Κηραλοιφή μπορείς να παρεις απο δω Σοφάκι:

http://mamalydia.wordpress.com/waxbee_mamalydia/

εγω ακομα περιμένω το μελισσοκόμο να μου φέρει το κερι για να φτιάξω....αν δε μου φερει, απο εκει θα παραγγείλω εγω...

Πάντως συμπι τα προιόντα της mustela, ειδικά αυτα που παίρναμε εμείς για την ατοπική, τα θεωρω τα καλύτερα!!!

αλλά κι εγω θα έχω ως πρωτη λύση φυτικά σκευασματα όπως το Σοφάκι...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε στην Τριπολη ζω που δεν την πιανει κανενα δελτιο καιρου.....και εχει παντα τα καλοκαιρια τετοια φαινομενα......

μα καλα κοκα κολα επινε!!!καλυτερα ουισκι θα ελεγα παρα κοκακολα....δεν αφηνει να αποροφησουν τα οστα το ασβεστιο με αποτελεσμα να "τρωει¨τα οστα ασε που κανει κακο και στα ζωτικα οργανα του οργανισμου.....

ΜΑΡΑΚΙ ο μπεμπιτος ειναι μια χαρα αντρακι και θα ειναι και πολυυυυυυυυ ψηλος θα δεις!!!αληθεια πως ειχες πει θα τον ονομασεις......?

πρασινο ποδηλατο εεεε? δεν ειναι δυσκολο μωρε να το βρεις......

χμμμ κοκα κολιτσα πινω και εγω που και που! :cry:

ελενιτσα εισαι θεα!

σοφακι iugr ειναι ενδομητρια υπολειπομενη αναπτυξη...οταν δηλ υπαρχει καθυστερηση στην αναπτυξη του εμβρυου.

θενκσ για το λινκ αν δε βρω απο κει θα παρω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

τι ήθελα και ρώταγα!!!:?:?:?

μη διαβαζετε τετοια καλέ...

είναι πολύ αγχωτικά!!!

Ελενάκι και προς κάθε άλλη ενδιαφερόμενη:

http://www.dikaiologitika.gr/hot-news/%CE%B5%CE%BF%CF%84-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-2012-2013.html

δεν εχω κοιταξει για ποδηλατο της Βαλ, αλλά ακριβά δεν είναι ρε κορίτσια 140 ευρώ για παιδικό ποδηλατάκι???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες...

Και μενα η Ευη ζητησε φετος ποδηλατο αλλα να δειτε τι παιδακι καλο ειναι....ειπε στον πατερα της να της φτιαξει ενα μεταχειρισμενο που εχει στο υπογειο η πεθερα μου.....τα υπολοιπα πλυν του Μαρινου που δεν τον νοιαζει τι ποδηλατο εχει δεν θα δεχοντουσαν με τιποτα να κανουν με μεταχειρισμενο.....εννοω τον Ανδρεα και της κουνιαδας!!!!

οντως ειναι πολυ ακριβα.....

140 ευρω??πολλα ειναι!!

εμεις πηραμε αυτο εδω http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=10967 με 70....κ ειναι πολυ ωραιο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

τι ήθελα και ρώταγα!!!:?:?:?

μη διαβαζετε τετοια καλέ...

είναι πολύ αγχωτικά!!!

Ελενάκι και προς κάθε άλλη ενδιαφερόμενη:

http://www.dikaiologitika.gr/hot-news/%CE%B5%CE%BF%CF%84-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-2012-2013.html

δεν εχω κοιταξει για ποδηλατο της Βαλ, αλλά ακριβά δεν είναι ρε κορίτσια 140 ευρώ για παιδικό ποδηλατάκι???

Μαρακι εδω που πηρε η Σοφια το ποδηλατο εχει και πρασινο........χιχιχιχιχιχιχ

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=17869

ναι κοριτσια ειναι πανακριβα ! και εγω αυτο που εχω δει κανει 134 ευρω αλλα μου ειπε ο πωλητης πως θα το εχει 3-4 χρονια... αρα... οκ θα κανουμε αποσβεση. θα το παρει μετα και ο αλλος...

Διαφημίσεις

Γεια σας ,

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, να είναι γερά όλα τα παιδάκια !

Ευχαριστώ και για τις ιδέες για το μπουφέ, βοηθήθηκα αρκετά.

Μαράκι μην αγχώνεσαι τώρα που διανύεις το τέλος της εγκυμοσύνης σου, απολαυσε το ρε συ στο είπαν κ δυο ντοκ ότι κάτι δε μετρήθηκε σωστά.

Το tol velvet το έχουμε χρησιμοποιήσει κ εμείς είναι πολύ καλό , απλά έπαιρνα αυτό http://www.pharmacy2go.gr/c/prontida-dermatos-katarismos-263/4613-tol-velvet-baby-bath-400ml-baby-soothing-cream-150ml

δεν ξέρω αν έχει διαφορά με αυτό που έβαλες εσύ, αα κ μυρίζει υπέροχα.

Σοφία, ηρέμησε κ εσυ καλέ, 2700 καλά δεν είναι για τις εβδομάδες που είσαι ?

Δε θυμάμαι στα σίγουρα αλλά έχεις ακόμη καιρό κ σίγουρα θα βάλει κ άλλο βάρος το μωράκι.

Καλές βόλτες με το νέο σας όχημα.

Καλά βρε Σοφία , οκ σιωπηρή παράταση, πόσοι είναι αυτοί που έχουν μείνει χωρίς να έχουν καταθέσει δήλωση ? Κι αν είναι πολλοί πως ήταν σίγουροι για την παράταση κ δεν τις έκαναν νωρίτερα … Ελλαδαρα

XwAPp3.png

καλημερες!

εφιαλτες εχω αγχωθηκα πολύ με τον υπερηχο και προχθες το βραδυ εβλεπα ότι κατι μαυρες τσιγγανες με διαβολικο βλεμμα θελανε να κανουν ξορκια για να βλαψουν το μωρο μου :cry::cry::cry: σκατα ειμαι παλι. θελω να το αγκαλιασω και να βεβαιωθω οτι ειναι καλα το μωρουλι μου!

Κατερινακι το ιδιο ειναι αυτο που λεω το αφρολουτρο απλα στη συσκευασια του 1 λιτρου! μυριζει πολύ μωρο. το πηρα 15,70 εχθες αλλα στο ιντερνετ ειναι λιγουλακι φθηνοτερο. ο Κων/νος ψιλοζηλευει και θελει να πλενεται και αυτος με το αφρολουτρο...:rolleyes:

τι αλλα; δουλιτσα αρκετη εχω και σημερα, παω να φτιαξω μαλλι το απογευμα αν και από λεφτα ειμαι χαλια....

καλημερα κ απο μενα!

κατερινακι 2700 το υπολογιζει για τις 38 βδομαδες...τωρα ειναι 2200 γι αυτο αγχωνομαι.

μαρακι κ εγω βλεπω κατι κουλα ονειρα οχι εφιαλτες ακριβως αλλα περιεργα...χθες ειδα στον υπνο μου οτι θα ερχοταν λεει καποιος να απαγαγει την ελλη την σηκωσα απ το κρεβατι και την εβαλα στη τσαντα μου:shock: τελειως κουλο σου λεω...οι ορμονες ειναι μην ανησυχεις!

κατα τ αλλα καλα σημερα θα ρθει η γυναικα να μας ξεβρωμισει το σπιτι ειναι χαλια δε παει αλλο...βαριεμαι κιολας καπου θελω να παω αλλα δε ξερω που:confused:

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

έριξε χθες το μεσημέρι κάτι καρέκλες....χαμός έγινε!!!

αλλά δρόσισε λίγο!!!

22 βαθμούς είχε στις 7 που βγηκαμε να πάμε τζαμπο!

σχεδόν κρυωνα με το ραντάκι που φορούσα!

αλλά ωραία ήταν...

πήρα στη Βαλ νερομπογιές και έχει πορωθεί!!!

απο την ώρα που ξύπνησε ζωγραφίζει!!!

πήραμε και έναν κουβά τουβλάκια...τον ανοίγω το πρωί και τι να δω???

10 τουβλάκια μέσα είχε όλα κι όλα!! έλεος...

συμπι χαλάρωσε βρε κορίτσι...

όλα καλά θα είναι βρε!!!

τα όνειρα σας, θέμα ορμονών είναι σε συνδιασμό με το άγχος...

εγώ πέφτω ξερη και κοιμάμαι....δε θυμάμαι πόσο καιρό έχω να δω όνειρο!

το μόνο που με ξενερώνει είναι η Βαλ που ξυπνάει κάθε βράδυ κατά τις 2-3 για τσίσα και θέλει να την πηγαίνω εγώ αποκλειστικά...

Να μην πω για το γεγονός οτι αναμένει να της φυτρωσει τσουτσούνι για να κατουράει όρθια λέει!!!

δεν πείθεται όταν της λέω οτι με αυτό το πιπί θα μείνει μια ζωή!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Περιμένω πως και πως να έρθει η Κυριακή!!!

θα πάμε στην αδερφη μου και θα έρθει κι ο μπαμπάς μου και θα ψήσουμε αρνί στη σούβλα!!!:D:D:D:D

γιαμ γιαμ!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κατερινάκι δεν έχουν μείνει πολλοί χωρίς δήλωση και περίμεναν τελευταία στιγμή γιατι έτσι είναι στο dna τους!!!!!

και είναι και απαιτητικοί!!!:evil:

το σύστημα θα κλείσει τη Δευτέρα στις 06:59!

είπα του άντρα μου οτι μια και έριξε την πρωτη δηλωση σε όλη την Ελλάδα, να κρατησει μια να τη ρίξει στις 06:58 για να ρίξει και την τελευταία!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...