Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελπιζω κ εγω και ευχομαι να ταν μια κακια στιγμη κ να μην επαναληφει.οχι τπτ αλλο αλλα αν ξαναγινει με βλεπω φυλακη κ ειναι κριμα για το μωρακι μου!!!εγω του το ξεκαθαρισα απο κει κ περα ας αναλαβει τις ευθυνες του κ αυτος μια φορα.

σχετικα με τ αλλο θεμα αυριο θα μου φερουν το θηλαστρο.πηρα τηλ και σε συμβουλο θηλασμου κ θαρθει τη δευτερα να συζητησουμε κ να μου δειξει.

είσαι θεά! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είσαι θεά! :)

σ ευχαριστω μαρακι!:Pτο ξερω:tongue:-τι ψωναρα που ειμαι θεε μου:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τατιανα: ο,τι και αν κανεις κανε το σε συνεννοηση με τον παιδιατρο. Εγω στην αρχη, οπως πολυ καλα θυμαται η Μαρια ίσως και εσυ, ειχαμεγαλο προβλημα με την μπουμπου. Συνεχεια γουλιες μεγαλες, ξινισμενο γαλα ή κανονικο. Ειχα τρελαθει. Διαβαζα για οισοφαγητιδα, για επαντορεν για αντιανογωγικα. Οταν τα ελεγα στη γιατρο η συμβουλη της ηταν μια: φαρμακα δε δινουμε για βλακειες στο μωρο, το γαλα που τρωει ειναι το καλυτερο δεν το αλλαζουμε και θα κανεις υπομονη και πολυ πλυντηριο. Οισοφαγητιδα δεν παθαινουν ετσι ευκολα. Το αποτελεσμα: εχουν μειωθει στο ελαχιστο οι γουλιες, ουτε 5-6 την ημερα (και εκανε 7-8 σε καθε γευμα), οισοφαγητιδα δεν εκανε ποτε και ο,τι εβγαζε ηταν ξινο. Θελω να πω μην τρελαινεσαι και να ακους τον παιδιατρο σου. Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Εμενα σαν να τελειωνει το μαρτυριο, ελπιζω ολοκληρωτικα με τις κρεμες στο τελος του μηνα. Παντως χρειαζεται πολυ υπομονη. Α εμενα δεν εκανε ποτε ρουκετες και γενικα εμετους (2 μονο μεχρι τωρα και αυτους στο ρεψιμο) και βαρος παιρνει κανονικα. Ελπιζω να βοηθησα.

Aννουλα χρονια πολλα!!!σου ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσακι μου!!σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

a kala ki emena revetai asxetes ores kai oxi panta meta to fagito. Ego Tatiana apo tote pou arxisa na tou dino xeno tou dino to Humana 1 mazi me to Humana AR giati eixame kai to thema me ta kakakia , efxaristimeni eimai , vevaia den exei megali siskevasia alla mono ton 460 gr kai einai ligo akrivouli exei 15 E

το ΑR ειναι αντιαναγωγικο...γιατι το δινεις?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ναι Βούλα έτσι είναι και έχουμε περάσει πολλά μαζί και έχουμε ζήσει ακόμα περισσότερα... μπορώ να πω οτι ωριμάσαμε παρεούλα... :)

το ίδιο κι εμείς.Παιδιά ήμασταν όταν τα "φτιάξαμε".Και τώρα έχουμε οικογένεια.Δεν είναι τέλειο;;;;

Αχ βρε Ελ , τι μπορεί να είναι τόσο σοβαρό ώστε μια μάνα να ξεκόψει από το παιδί της ? Ότι και να είναι αυτό ,εκείνη δεν θα έπρεπε να έχει την απόλυτη κατανόηση ? Γιατί εγώ νομίζω ότι οι μάνες 1 αγαπούν, 2 φροντίζουν 3 κατανοούν 4 συγχωρούν και στέκονται διπλά στο παιδί τους σε ότι συμβεί ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Πεθερά: ... απλά ο άντρας μου έχει ξεκόψει σχέσεις 1 μήνα πριν γεννήσω... εννοείται οτι ο λόγος ήταν παρα πολύ σοβαρός ... σε γενικές γραμμες ο αντρας μου είναι το 2ο παιδί της αλλά του συμπεριφέρεται απο τότε που γεννήθηκε σαν να μην υπήρχε!!! Μέχρι τα 15 περνούσε όλη τη μέρα του στη θεία του....

...πριν απο μερικές μέρες έβαλε δικηγόρο και απαιτούσε να της πάει το παιδί!!!

Toso kala!!!! Gi afto esi eisai apo dipla kai simparastekese.

Εγω την δικη μου δεν την εχω γνωρισιε καν!Ο αντρας μου σταματησε να εχει επαφες μαζι της απο 18 χρονων και απο τοτε μονο απο μακρια την εχει δει οπως και εγω , καπου την ειχαμε συναντησει απο μακρια και μου την εδειξε. Ενα θα σας πω ο Ομηρος ειναι 4 αδεφια και κανονικα αδερφια ειναι το 10 με το 4ο και το 2ο με το 3ο???Το καταλαβατε η να το εξηγησω?? Κι επειδη εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι σε περιπτωση που την συναντησω ποτε το μονο που θελω νακανω ειναι να την φτυσω ...γιατι το καμαρι μου δεν εχει περασει ουκ ολιγα και μενουν αυτα οσο και αν εγω προσπαθω να του δειχνω και την αλλη πλευρα της οικογενειας ,και το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι ???υποτιθετε οτι εγω ημουν απο μια νορμαλ οικογενεια και αντι να τον δεχθει η μανα μου σαν παιδι της και να του φερθει σαν μανα το μονο που εκανε ηταν να τον κρινει για την συμπεριφορα του και για το γεγονος οτι κρατησε την κορη της στην Αθηνα.

Σας επρηξα , επομενως Ελευθεριτσα μου εσυ εισαι η οικογενεια για τον αντρουλη σου και εισαι συνεχεια απο διπλα του!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

και μια που είμαι η μεγαλύτερη της παρέας και ή μνήμη μου είναι σαν του χρυσόψαρου... εσυ θηλάζεις είπαμε ή όχι? έχουμε μεγάλη διαφορά βάρους ...

Σε καλυψε η Μαρια !!!

ναι Βούλα έτσι είναι και έχουμε περάσει πολλά μαζί και έχουμε ζήσει ακόμα περισσότερα... μπορώ να πω οτι ωριμάσαμε παρεούλα... :)

Ακριβως μια απο τα ιδια ημαστε κι εμεις , ημαστε μαζι 11 χρονια , μενουμε μαζι τα 9 , ημουν 22 και ηταν 24 , μεγαλωσαμε μαζι ωριμασαμε μαζι!! Ημουν παιδακι τοτε και τωρα ειμαι....μανα

κλαψ , με επιασαν οι συναισθηματισμοι.

Μεχρι να φτασουμε στο σημειο του gαμου(εστω και του πολιτικου γιατι για τον θρησκευτικο τωρα τον ψηνω για να τον κανουμε με την βαφτιση!!), της αγορας του σπιτιου και τον ερχομο του μπεμπη μας εδωσα μεγαλο αγωνα , πως να προχωρησει στο ενα βημα παρακατω απο την στιγμη που ειχε τραβηξει τοσα???

Γι αυτο και σε καποιες περιπτωσεις τον ειχα καλομαθει κι εγω και οι φιλοι μας μου ελεγαν κακως αλλα εγω το αισθανομουν και το εκανα :)

Επεξεργάστηκαν by litpot

Αχ βρε Ελ , τι μπορεί να είναι τόσο σοβαρό ώστε μια μάνα να ξεκόψει από το παιδί της ? Ότι και να είναι αυτό ,εκείνη δεν θα έπρεπε να έχει την απόλυτη κατανόηση ? Γιατί εγώ νομίζω ότι οι μάνες 1 αγαπούν, 2 φροντίζουν 3 κατανοούν 4 συγχωρούν και στέκονται διπλά στο παιδί τους σε ότι συμβεί ?

Den einai o les oi manes etsi koritsaki !! distixos !!!

Διαφημίσεις

.... είναι τόσα που έχω ζήσει με αυτή τη φάση και τόσα που του έχουν κάνει που αν αρχίσω δεν θα σταματήσω ποτέ! δεν έκανε κατι ο άντρας μου ποτέ ίσα ίσα μόνο έδινε και τους στήριζε και τους 2 μάνα και αδερφό απο τότε που πεθανε ο πατέρας του... αλλά τίποτα δεν ήταν ποτε αρκετο για αυτούς!!! αν αρχίσω δεν θα σταματήσω ποτε... Δεν ξέρω γιατί ακόμα απο παιδί του φερόταν έτσι... δεν μπορώ να καταλάβω!!!... ίσως επειδή πολλες φορές όταν είσαι ευαίσθητος οι άλλοι σε πατάνε???

Ενα ξέρω και ένα με νοιάζει... έχει την πιο καλή ψυχή απο όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στη ζωή μου και είναι ο σπάνιος άνθρωπος! και θα τον στηρίζω και υπερασπίζομαι για πάντα!

...... δεν με χεζετ* με πήραν τα ζουμια..

Toso kala!!!! Gi afto esi eisai apo dipla kai simparastekese.

Εγω την δικη μου δεν την εχω γνωρισιε καν!Ο αντρας μου σταματησε να εχει επαφες μαζι της απο 18 χρονων και απο τοτε μονο απο μακρια την εχει δει οπως και εγω , καπου την ειχαμε συναντησει απο μακρια και μου την εδειξε. Ενα θα σας πω ο Ομηρος ειναι 4 αδεφια και κανονικα αδερφια ειναι το 10 με το 4ο και το 2ο με το 3ο???Το καταλαβατε η να το εξηγησω?? Κι επειδη εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι σε περιπτωση που την συναντησω ποτε το μονο που θελω νακανω ειναι να την φτυσω ...γιατι το καμαρι μου δεν εχει περασει ουκ ολιγα και μενουν αυτα οσο και αν εγω προσπαθω να του δειχνω και την αλλη πλευρα της οικογενειας ,και το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι ???υποτιθετε οτι εγω ημουν απο μια νορμαλ οικογενεια και αντι να τον δεχθει η μανα μου σαν παιδι της και να του φερθει σαν μανα το μονο που εκανε ηταν να τον κρινει για την συμπεριφορα του και για το γεγονος οτι κρατησε την κορη της στην Αθηνα.

Σας επρηξα , επομενως Ελευθεριτσα μου εσυ εισαι η οικογενεια για τον αντρουλη σου και εισαι συνεχεια απο διπλα του!!

... και η μάνα μου δεν ήθελε το Νίκο γιατί πριν το Νίκο είχα χωρίσει με κάποιον που γούσταρε πολύ και νόμιζε΄οτι έφταιγε ο Νίκος.... της πήρε κανα χρόνο να το χωνέψει αλλά αναγκάστηκε γιατί έχανε και εμένα μαζί απο το πείσμα της.... τώρα απλά τον λατρεύει γιατί τον γνώρισε καλα μετα απο τόσα χρόνια!

.... είναι τόσα που έχω ζήσει με αυτή τη φάση και τόσα που του έχουν κάνει που αν αρχίσω δεν θα σταματήσω ποτέ! δεν έκανε κατι ο άντρας μου ποτέ ίσα ίσα μόνο έδινε και τους στήριζε και τους 2 μάνα και αδερφό απο τότε που πεθανε ο πατέρας του... αλλά τίποτα δεν ήταν ποτε αρκετο για αυτούς!!! αν αρχίσω δεν θα σταματήσω ποτε... Δεν ξέρω γιατί ακόμα απο παιδί του φερόταν έτσι... δεν μπορώ να καταλάβω!!!... ίσως επειδή πολλες φορές όταν είσαι ευαίσθητος οι άλλοι σε πατάνε???

Ενα ξέρω και ένα με νοιάζει... έχει την πιο καλή ψυχή απο όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στη ζωή μου και είναι ο σπάνιος άνθρωπος! και θα τον στηρίζω και υπερασπίζομαι για πάντα!

...... δεν με χεζετ* με πήραν τα ζουμια..

edo me piran emena pou diavaza!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...