Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μαρακι!ελπιζω να ηρεμησες καπως μ αυτα που σου ειπε ο γιατρος!

ασε κ εμενα μου μπαινουν διαφορα στο μυαλο παλι...μηπως εχει iugr το μωρο...σκεφτομαι να ξανακανω ντοπλερ...ουφ!

για το αφρολουτρο καλο φαινεται εγω ειχα παρει λοσιον για τις ψειρες της ιδιας εταιρειας καλη ηταν.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.pharmacy2go.gr/c/prontida-dermatos-katarismos-263/4752-mustela-creme-pour-le-change-pump-krema-gia-ten-allage-tes-panas-100ml

αυτη μου την εδωσε η κουνιαδα μου και ειναι ΣΟΥΠΕΡ! φοβερη! τη δοκιμασα στον Κων/νο που εβγαλε σπυρακια από το μαγιο (τι ευαισθητο παιδι) και εξαφανιστηκαν σε μια μερα!

συγγνωμη για τα ασχετα που πεταω αλλα μου ερχονατι και για να μην τα ξεχασω....

Καλημερα σας.....εδω μετα απο μια καλοκαιρινη και επικινδυνη λογω κεραυνων καταιγιδα και μια αυπνη νυχτα.....

Σοφακι σουπερ η μακαροναδα φουρνου...θα την δοκιμασω και εγω....στειλε πμ να μου πεις πως ακριβως την εκανες!!

καλα για την γνωστη σου....τι να πω..αμα δεν καταλαβαινει ααυτη τι κακο κανει στο παιδι της......και να ξερεις πως ο Θεος κατι φορες τα δινει σε λαθος ανθρωπους τα παιδια...αλλοι προσπαθουν και ψαχνονται και αλλοι δεν χαμπαριαζουν σε τιποτα....και μετα το παιδι τους γεννηθηκε με προβλημα....ασε με μωρε!!!

Εμεις προσπαθουμε να κοψουμε την πανα .....ειχαμε αρκετες επιτυχιες εχτες αλλα ζοριζεται νομιζω....

iugr ε; αν σου πω οτι γι αυτο διαβαζα εχθες οταν ανησυχησα για τις μετρησεις; ασε με αρρωστησα... εσυ θα ηρεμουσες λες αν σου ελεγε ο γιατρος αυτα που ειπε σε μενα; να σου πω... σε ποια θεση εκατοστιαια αναπτυξης ειναι το μωρο σου; κατω από την 10η; τοτε λενε ανησυχεις... καλα εγω ανησυχω που ειναι στην 94η ο δικος μου ετσι; παρανοια!

καλημερα συμπι!!!

είδες που στο είπε και ο ντοκ βρε?????????

τσάμπα αγχωνεσαι!!!

θα βγει μια χαρά ο μπέμπαρος!!!

που το ανακαλυψες βρε αυτό το αφρόλουτρο???

καλό φαίνεται!!!

εγω έλεγα να πάρω φρεζυντερμ αλλά ακόμα δεν το έχω ψάξει....

weleda που είχα στη Βαλ δε θα παρω γιατι την είχαν πειράξει...και άργησα να το καταλάβω κιόλας!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας.....εδω μετα απο μια καλοκαιρινη και επικινδυνη λογω κεραυνων καταιγιδα και μια αυπνη νυχτα.....

Σοφακι σουπερ η μακαροναδα φουρνου...θα την δοκιμασω και εγω....στειλε πμ να μου πεις πως ακριβως την εκανες!!

καλα για την γνωστη σου....τι να πω..αμα δεν καταλαβαινει ααυτη τι κακο κανει στο παιδι της......και να ξερεις πως ο Θεος κατι φορες τα δινει σε λαθος ανθρωπους τα παιδια...αλλοι προσπαθουν και ψαχνονται και αλλοι δεν χαμπαριαζουν σε τιποτα....και μετα το παιδι τους γεννηθηκε με προβλημα....ασε με μωρε!!!

Εμεις προσπαθουμε να κοψουμε την πανα .....ειχαμε αρκετες επιτυχιες εχτες αλλα ζοριζεται νομιζω....

καταιγιδα;;;;; που ζεις κοπελια; βρασαμε στο amaliada city! πηγαινα τον Κων/νο στις 7 το απογευμα για μπανιο και ειχε 35βαθμο0υς υπό σκιαν ( το ειδα σε φαρμακειο)!

καλημερα και καλο μηνα και σε σενα Ελενιτσα μου!

iugr ε; αν σου πω οτι γι αυτο διαβαζα εχθες οταν ανησυχησα για τις μετρησεις; ασε με αρρωστησα... εσυ θα ηρεμουσες λες αν σου ελεγε ο γιατρος αυτα που ειπε σε μενα; να σου πω... σε ποια θεση εκατοστιαια αναπτυξης ειναι το μωρο σου; κατω από την 10η; τοτε λενε ανησυχεις... καλα εγω ανησυχω που ειναι στην 94η ο δικος μου ετσι; παρανοια!

ναι θα ηρεμουσα...αρκετα.

ειναι στην 20η εκ.θεση...το θεμα ειναι οτι δε ξερω σε ποια θεση ηταν στις προηγουμενες μετρησεις....μονο το β επιπεδου εχω αλλα εκει δε μου εχουν σημειωσει σε ποια καμπυλη ηταν.

για κρεμα αλλαγης πανας λεω αυτη τη φορα να παρω κηραλοιφη...αν βρω στο φαρμακειο δηλαδη.στις διακοπες δοκιμασα και σπαθολαδο 2 φορες της εβαλα μονο οποτε δε μπορω να κρινω.θα δοκιμασω παντως πιο φυσικες λυσεις αυτη τη φορα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα συμπι!!!

είδες που στο είπε και ο ντοκ βρε?????????

τσάμπα αγχωνεσαι!!!

θα βγει μια χαρά ο μπέμπαρος!!!

που το ανακαλυψες βρε αυτό το αφρόλουτρο???

καλό φαίνεται!!!

εγω έλεγα να πάρω φρεζυντερμ αλλά ακόμα δεν το έχω ψάξει....

weleda που είχα στη Βαλ δε θα παρω γιατι την είχαν πειράξει...και άργησα να το καταλάβω κιόλας!!!

η φαρμακοποιος μου το εδειξε καποια στιγμη και ουτε που θυμαμαι με ποια αφορμη. μαλλον εψαχνα να παρω αφρολουτρο του Κων/νου (προσφατα οχι τοτε που γεννηθηκε) και μου ειπε γι αυτο. στον Κων/νο της avene ειχα παρει... οκ καλο αλλα τα ποδαρακια του στις πατουσιτσες κοντα ειχαν ξεφλουδισει. οσο να πεις ειναι το δερματακι τους πολύ ευαιασθητο.

ναι θα ηρεμουσα...αρκετα.

ειναι στην 20η εκ.θεση...το θεμα ειναι οτι δε ξερω σε ποια θεση ηταν στις προηγουμενες μετρησεις....μονο το β επιπεδου εχω αλλα εκει δε μου εχουν σημειωσει σε ποια καμπυλη ηταν.

για κρεμα αλλαγης πανας λεω αυτη τη φορα να παρω κηραλοιφη...αν βρω στο φαρμακειο δηλαδη.στις διακοπες δοκιμασα και σπαθολαδο 2 φορες της εβαλα μονο οποτε δε μπορω να κρινω.θα δοκιμασω παντως πιο φυσικες λυσεις αυτη τη φορα.

ουτε που τις ξερω τις αλοιφες που λες :tongue:

λοιποοοοοοοονννννννννν... σας αφηνω να δουλεψω. λιγες μερες μου μεινανε για να τακτοποιησω εκκρεμοτητες. εδω γυρω θα ειμαι ομως και θα σας διαβαζω στην πρωτη ευκαιρια!

Διαφημίσεις

καλε στην Τριπολη ζω που δεν την πιανει κανενα δελτιο καιρου.....και εχει παντα τα καλοκαιρια τετοια φαινομενα......

μα καλα κοκα κολα επινε!!!καλυτερα ουισκι θα ελεγα παρα κοκακολα....δεν αφηνει να αποροφησουν τα οστα το ασβεστιο με αποτελεσμα να "τρωει¨τα οστα ασε που κανει κακο και στα ζωτικα οργανα του οργανισμου.....

ΜΑΡΑΚΙ ο μπεμπιτος ειναι μια χαρα αντρακι και θα ειναι και πολυυυυυυυυ ψηλος θα δεις!!!αληθεια πως ειχες πει θα τον ονομασεις......?

πρασινο ποδηλατο εεεε? δεν ειναι δυσκολο μωρε να το βρεις......

ουτε που τις ξερω τις αλοιφες που λες :tongue:

ουτε εγω τις ηξερα...απο μια ομαδα στο φεις τις εμαθα..μαλιστα καποιες φτιαχνουν κηραλοιφη μονες τους...καλα εγω ουτε να το σκεφτω..αχρηστη παιδι μου τι να λεμε:tongue:

το σπαθολαδο ειναι το βαλσαμελαιο αν το εχεις ακουσει...ειναι επουλωτικο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα ελενιτσα!ειχατε κατιαγιδα το βραδυ ε?καλα εδω σκαει ο τζιτζικας..πολυ ζεστη και σημερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...