Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΧ βρε Μαρακι μου...μην μου αγχωνεσαι χωρις λογο....το παιδακι σου ειναι μια χαρα!!!εγω ξερεις τι πιστευω? πως εχει γινει λαθος μετρηση....μπορει να κουνηθηκε το παιδι ...μπορει χιλια δυο....αν ηταν κατι θα στο ελεγαν και απο πιο πριν.....ακου τι λεει ο θειος σου!!!

τα οριστικα αποτελεσματα θα βγουν το Σαββατο.....και θα γραφει το σχολειο που θα παει!!!!

υπομονη μεχρι το Σαββατο λοιπον...

Ελενακι μου εχεις καταλαβει πως ειμαι εγω... μεχρι να γεννησω θα ειμαι σκατα τωρα... απλα πραγματα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Σοφακι τι κανεις?

αντε ποιος την χαρη σου θα δεις και την πεθερα!!!χιχιχιχιχιχι

Σοφακι 2 μιλα με τον γιατρο σου και οτι σου πει κανεις!!!!

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΝΝΑ? αντε ηρθε το 3ο σκιουρακι....να της ζησει!!!!καλε 5 /8 δεν ειχε πει?

Καλημέρα Λενιώ!!!

ναι είδες τι τυχερη που είμαι???

θα δω την πεθερά....

μιλάμε για την Τυχη του αιώνα!!!

ναι η Αννούλα γέννησε!!!

την έπιασαν πόνοι κανονικά οπότε μπήκε απευθείας το βραδυ για καισαρική!

καλημερα!

εγω δεν εχω κεφια λογω του υπερηχου αλλα ευτυχως που γεννηθηκε και ο Ιασονάκος και μου εφτιαξε καπως τη μερα μου!

πηρα τον γυναικολογο που μου εκανε τον υπερηχο κατα τις 10 το βραδυ που εφτασα αμαλιαδα αλλα δεν το σηκωσα και ετσι πηρα το θειο μου. μου ειπε τα εξης:

"τι εδειξε ο υπερηχος τον προηγουμενο μηνα; τι εδειξε αυτον τον μηνα; Ξερεις τι μας λενε στα καλυτερα γυναικολογικα συνεδρια; πως δεν πρεπει κανονικα να κανουμε στις εγκυμοσυνες πανω από 2-3 υπερηχους γιατι οι γυναικες βλεπουν και συγκρινουν τα αποτελεσματα και αγχωνονται. μην ασχολεισαι ολα καλα θα ειναι. μπορει απλα να μην ηταν τοσο σιγουρη η μετρηση την προηγουμενη φορα, μπορει να μην ειναι και παλι τοσο καλη τωρα, αλλωστε δεν ειμαστε θεοι. μη δινεις σημασια" :| ελα ομως που εγω δινω σημασια και εχω σκασει. δεν μπορω να διανοηθω πως ειναι δυνατον από το ποσοστό του >95% να ειμαστε μετα από ενα μηνα στο 39%!!!!!!!!!!! μιλαμε για πτωση πολύ μεγαλυτερη του πιθανου σφαλματος. εχω τρελαθει, δεν ξερω....

συμπι μου και εγω ειδα τα μορια μας ειναι 41,23 αλλα δεν εχω ιδεα αν και που θα μας παρουν.. θελει ψαξιμο και δεν ξερω αν μπορω να το κανω τωρα...

σύμπι μου ο θείος σου έχει απόλυτο δίκιο...

σκέψου....

λίγο μεγαλύτερο να στο έβγαλαν στον προηγούμενο υπέρηχο, λίγο μικρότερο τωρα....δε θέλει πολύ...

Μην αγχωνεσαι!!!

μια χαρά μπέμπαρος θα βγει!!!!

το Σάββατο θα ξέρουμε όλοι σίγουρα για τους παιδικούς!!!

εγω έριξα μια γρηγορη αμτιά και είδα οτι μάλλον μπαίνουμε στον ιδιωτικό καθως δεν είδα πάνω απο 5 αιτήσεις και παίρνει 16 παιδάκια με το ΕΣΠΑ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι συγχαρητηρια για το εσπα!και σε σενα ελενιτσα!

κατερινακι να χαιρεσαι το νικολα σου!

μαρακι μου μην αγχωνεσαι ολα καλα θα ειναι!

εγω πηγα σημερα το πρωι κ εκανα εξετασεις αιματος...μου εγραψε και για προεκλαμψια παροτι δεν εχω θεμα με τη πιεση...για να δουμε...παρασκευη θα βγουν.μου ειπε θα με βλεπει πιο συχνα και την δευτερα και την επομενη..αυτος θα λειψει μονο 5 μερες...μου το βγαζει ακομα μικροτερο το μωρο 2700 στις 38 βδομαδες...ουφ θα σκασω!του ειπα οτι ενα μηνα τωρα καπνιζα και μου πε να το κοψω...ε καλα μεχρι να γεννησω θα το χω κοψει του λεω:tongue:

τωρα παω να δω για ποδηλατο της ελλης για τα γενεθλια της.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

πως σας φαινεται αυτο το φορεμα? http://www.brandsgalaxy.gr/campaigns/kathy-heyndels-1/foremata/khk8129007.product

για πεστε γνωμες με τι παπουτσια να ταιριαζει?

πολύ ωραίο Ελενάκι!!!

με ασημί πέδιλο νομίζω οτι θα είναι σούπερ!

καλημερα κ απο μενα!

εγω πηγα σημερα το πρωι κ εκανα εξετασεις αιματος...μου εγραψε και για προεκλαμψια παροτι δεν εχω θεμα με τη πιεση...για να δουμε...παρασκευη θα βγουν.μου ειπε θα με βλεπει πιο συχνα και την δευτερα και την επομενη..αυτος θα λειψει μονο 5 μερες...μου το βγαζει ακομα μικροτερο το μωρο 2700 στις 38 βδομαδες...ουφ θα σκασω!του ειπα οτι ενα μηνα τωρα καπνιζα και μου πε να το κοψω...ε καλα μεχρι να γεννησω θα το χω κοψει του λεω:tongue:

φιλια πολλα σε ολες!

Καλημέρα Σοφάκι!

καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!

καλέ γιατι αγχωνεσαι για το βάρος???

καταρχην εσένα δε σε απασχολεί πόσο θα φτάσει στις 38 εβδομάδες αφού λογικά θα πας αργότερα με τον φυσιολογικό...

κατα δεύτερον οι υπέρηχοι δεν μετρούν με ακρίβεια...

για το τσιγάρο θα σε μάλωνα τωρα αλλά ζεσταίνομαι...

τι το θες όμως το ρημαδι ρε Σοφάκι μου???

κακό κάνει μόνο...

δε σου χρειάζεται....

κάνε λίγη υπομονή μέχρι να γεννήσεις και κάπνισε τότε...κρίμα είναι να εισπνέει ο μπεμπίτος σου τα δηλητήρια...

ποδηλατάκι θα της πάρεις της Ελλης?

ωραία!

εγω πρέπει να βρω πολλά δωρα για τη Βαλ και δεν εχω σκεφτεί ακόμα τιποτα...

θέλω για τη γιορτη της το 15αυγουστο, για τα γενέθλια της το Σεπτέμβρη συν κάτι που θα της φέρει ο μπέμπης...

ένα απο αυτά σίγουρα θα είναι μια towel cake απο την Κλεό που τις κοιτάει η Βαλ και τις χαζευει στο φέις!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

φιλια πολλα σε ολες!

καλα αποτελεσματα Σοφακι....γιατι σου εγραψε για προεκλαμψια? εισαι πολυ πρησμενη? ρε συ μην αγχωνεσαι και εσυ....καταρχην κοψε το τσιγαρο και θα δεις πως θα αλλαξουν ολα.......

βρε συ ενδεικτικα ειναι αυτα που σου λενε...οταν μπεις στον μηνα σου θα παρει βαρος αρκετο το παιδι.....εσυ μην παρεις μονο!!!:tongue:

Γεια σας κοριτσια μου....ομορφα νεα.... γεννητουρια!

Μαρακι μου τι στενοχωρια φυτεψαν στην καρδουλα σου..Καταλαβαινω πως νοιωθεις αλλα ειλικρινα κ μετα το δικο μου καζο...δεν πιστευω οτι ειναι ακριβεστατες αυτες οι μετρησεις. Κοιτανε οι γιατροι οτι τους χρειαζεται και συνεκτιμανε τα δεδομενα.Κι αν ανησυχησουν δε σ'αφηνουν να φυγεις ετσι! Θα σου γραψουν τις καταλληλες εξετασεις κλπ...Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι ολα καλα κ φαρμακωνεσαι τσαμπα!

Κι εσυ ρε Σοφακι κριμα το τσιγαρο! Μη γινει τιποτα κ χτυπας το κεφαλι σου μετα. Θα το αντεξεις μετα; Ετσι να σκεφτεσαι οποτε πας να το αναψεις για να κρατιεσαι. Τρομοκρατια αλλα τι να γινει;; και μπες στο νετ να διαβασεις διαφορα να τρομαξεις! Εγω αυτο εκανα κ δεν καπνισα ουτε τζουρα(και ακομα σπανια αναβω κανενα). Παντως εχω διαβασει οτι ευθυνεται το καπνισμα για το ελλιπες βαρος. Τοσο συντομα δεν προλαβαινει να εδραιωθει ζημια φανταζομαι, οποτε κοψε αμεσα! Βρες τη δυναμη κ θαρρος! Για χατηρι του!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

το πηραμε το ποδηλατο μας!κατακοκκινο!δε τα καταφερνει ακομα βεβαια αλλα εχει ο θεος!χαμενο δε θα παει.ψωνισα και για το μπεμπη μπανακι, αποστειρωτη και καποια μικροπραγματακια...το σλινγκ μου εμεινε και να δω τι θα κανω με τη κουνια.για το σλινγκ πηρα τη στελλα απ το ατερακι αλλα θα φυγει διακοπες οποτε θα το κανονισω τελος αυγουστου που θα γυρισει.

για το τσιγαρο μη φανταστειτε οτι κανω πολλα στις διακοπες το ξεκινησα εκανα 6-7 την ημερα και τωρα κανω 3-4...θα το κοψω εν καιρω πιστευω.μεχρι τωρα δε το ζητουσα αλλα στις διακοπες το ηθελα.ρωτησα το γιατρο αν ευθυνεται αυτο για το χαμηλο βαρος του μπεμπη αλλα λεει τοσο συντομα δε νομιζει να το επηρεασε αυτο...ξερω οτι ο υπερηχος εχει αποκλιση νομιζω 10%...αυτο ομως σημαινει οτι μπορει να ναι και λιγοτερο απο 2700 τελικα...

σοφακι μου ευελπιστω να παρω ολο το μηνα..απλα λεμε για τις 38 βδομαδες ως σημειο αναφορας.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

πάλι ζέστη σήμερα...

όλο το βραδυ ανοιχτός ο κλιματισμός ρε γμτ και δε θέλω γιατι βλέπω οτι πειράζει τη Βαλ...

μου ψιλοβήχει όποτε είναι ανοιχτό...σαν αλλεργικό μου φαίνεται...

τεσπα...

τα εχω παρει με το υπουργειο οικονομικων...

αφού έλεγαν οτι λήγουν οι δηλώσεις χθες, τι τη δίνουν τη σιωπηρή παραταση????????? για να μην κάνουμε εμείς καλοκαίρι φέτος??????????

και οι κλασικοί Ελληνες της τελευταίας στιγμής ρε π@@στη μου...

δηλαδή περιμέναν τελευταία μερα για τη δηλωση??????

κλειστηκαμε πάλι σπίτι εξαιτίας τους για να δουλέυει ο άντρας μου!

μεγεια το ποδηλατάκι σας Σοφάκι και τα πραγματάκια του μπέμπη!!!

εγω να δω πότε θα ψωνίσω....

περνάει γρηγορα ο καιρός και δεν έχω παρει τίποτα ακόμα...

στη Βαλ τέτοια εποχή είχα τελειώσει σχεδόν τα ψώνια!!!

καλά χθες το βραδυ έφτιαξα μια κολασμένη μακαρονάδα φούρνου....

με κόκκινη σάλτσα, μπέικον,λουκανικα, πιπεριές,τριμμένα τυριά και κρέμα γάλακτος light!!!

χαχαχαχαχα!!!

ο άντρας μου που ούτε να τη δει την κρέμα γάλακτος και αφού φυσικά δεν του είπα οτι είχα βάλει, το καθαρισε το πιατο!! και η Βαλ το ίδιο!

εφαγα αρκετά και οι μετρησεις μου ήταν τελικά καλύτερες απο όταν τρωω πιο προσεκτικά...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χθες μου είπαν και για μια έγκυο γνωστη μας που γεννάμε σχεδόν τις ίδιες μέρες...καπνίζει 2 πακέτα τη μέρα ρε παιδιά αν έχει το Θεό της!!!!!!!!!

και η συγκεκριμένη θα έπρεπε να είναι 1000 φορές πιο προσεκτική γιατι ο άντρας της γονιδιακά κουβαλάει αρκετά προβλήματα που μακάρι να μην εμφανιστούν....

τι να πω....

η αδερφη του άντρα της έχει τρελαθεί στις εξετάσεις πριν να μείνει έγκυος γιατι φοβάται τα θέματα που εχουν στην οικογένεια τους και η άλλη καπνιζει και πίνει φραπέδες όλη μέρα....ανευθυνότητα....:evil::evil::evil:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!και καλο μας μηνα!

αχ σοφακι δε το ξερεις?παντα της τελευταιας στιγμης ειμαστε...παιζει να μαι και η μονη που κανω δηλωση τοσο νωρις!μεχρι ποτε δινουνε παραταση?

οσο για τη γνωστη σου ε ναι 2 πακετα τσιγαρα τα θεωρω υπερβολικα!!

εμεις καλα μπηκε σημερα το επιδομα κυησης απ το ικα-επιτελους!θελω να παρω τιποτε και για μενα μιας κ εχει εκπτωσεις.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα, καλο μηνα, καλα γεννητουρια να εχουμε με υγιη μωρακια παναγια μου!

καλε την θυμαστε την Λια? ειχε ενα αγορακι τονΑΝΔΡΕΑ και ηταν απο θεσσαλονικη.....εχει και ενα κοριτσακι τωρα καπου 4 μηνων!!!

τσου! δεν θυμαμαι τιποτα!:|

Γεια σας κοριτσια μου....ομορφα νεα.... γεννητουρια!

Μαρακι μου τι στενοχωρια φυτεψαν στην καρδουλα σου..Καταλαβαινω πως νοιωθεις αλλα ειλικρινα κ μετα το δικο μου καζο...δεν πιστευω οτι ειναι ακριβεστατες αυτες οι μετρησεις. Κοιτανε οι γιατροι οτι τους χρειαζεται και συνεκτιμανε τα δεδομενα.Κι αν ανησυχησουν δε σ'αφηνουν να φυγεις ετσι! Θα σου γραψουν τις καταλληλες εξετασεις κλπ...Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι ολα καλα κ φαρμακωνεσαι τσαμπα!

Στεβη μου εσενα τι σου ειχε συμβει; ουτε που θυμαμαι (τι πρωτοτυπο!)

Πηρα παλι τηλ αυτη τη φορα τον συνεργατη του θειου μου που μου εκανε και τον υπερηχο. μου ειπε ότι "Ναι οντως ειχα δυσκολια ν μετρησω το μηριαιο. κατι που μειωνεται το αμνιακο υγρο, κατι η θεση του παιδιου, κατι η κλιση που μπορει να ειχε το ποδαρακι του εκεινη τη στιγμη ειναι πκαταστασεις που μπορουν να οδηγησουν σε μεγαλο σφαλμα. ισως να εχω πεσει και 0,5εκατ εξω στην μετρηση. μην ανησυχεις, αν υπηρχε ανωμαλια στην αναπτυξη θα φαινοταν στην β επιπεδου και οχι σε τοσο προχωρημενη εβδομαδα. μην το λαμβανεις καθολου υποψη σου"... αυτα ειπε. μου εφυγε ενα μικρο βαρος αλλα μην φανταστειτε οτι ηρεμησα. με τιποτα! ολα θα περασουν οταν το σφιξω στην αγκαλια μου υγιες!

ασχετο: στον υπνο μου ειδα ενα μελισσι: προσπαθουσα να διωξω τις μελισσες να παρω το μελι :P

ο ονειροκριτης καλα πραγματα λεει για να δουμε μπας και τα κονομησουμε χα χα χα

σημερα πηρα αφρολουτρο του μπεμπακου μου: http://www.pharmacy2go.gr/c/prontida-dermatos-katarismos-263/4614-tol-velvet-baby-bath-2in1-1lit ελπιζω να ειναι καλο. εχουν κανει λεει κλινικη μελετη στο Αντρεας Συγγρος!

εσεις πως ειστε;

Καλημέρα Σοφάκι!

η παραταση δεν είναι επίσημη αλλά σιωπηρή...δηλαδή θα αφησουν για λίγες μέρες ακόμα ξεκλείδωτο το συστημα για να ρίξουν κι άλλες δηλώσεις οι λογιστές...για καμια 10αριά μέρες λένε...

και τρεχει ο άντρας μου....

καλοφάγωτα τα λεφτάκια!!!

καλά αυτη που λέω είναι για σφαλιάρες...

ο άντρας της είχε 2 αδέρφια με διάφορα προβληματα...νοητική υστέρηση,κλπ...τα οποία πέθαναν πέρσι...μεγάλα έτσι?

25-27 χρονών...

κι αυτη δεν προσέχει καθόλου...

απο εξετάσεις δεν είμαι σίγουρη αν πήγαν καν για τη Β επιπέδου.....:evil:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωπ! μεχρι να γραψω μπηκατε και οι δυο Σοφιες μεσα βλεπω!

Σοφακι μεγεια το ποδηλατακι σας! εμας ο μπεμπης θα μας φερει πρασινο ποδηλατο με κρανος (που θα το βρω παναγια μου το πρασινο ;):tongue:

επίσης να σου πω κατι που σκεφτομουν. μαλλον τις εξετασεις για προεκλαμψια στις εδωσε για να σε φοβισει που πηρες 8 κιλα. κανε διατροφη τωρα να μεινεις τουλαχιστον εκει!

Συμπι μου ηξερα και εγω κοπελα που καπνιζε 2 πακετα τσιγαρα την ημερα στην εγκυμοσυνη της και επινε και συνεχεια κοκα κολα. ευτυχως τα παιδια της δεν εχουν κατι σοβαρο εκτος από αλλεργικες βρογχιτδες κλπ κλπ ....και λεω οτι αυτα δεν ειναι σοβαρα γιατι φαντασου τι αλλα μπορουσαν να εχουν παθει!

Καλημέρα Σοφάκι!

η παραταση δεν είναι επίσημη αλλά σιωπηρή...δηλαδή θα αφησουν για λίγες μέρες ακόμα ξεκλείδωτο το συστημα για να ρίξουν κι άλλες δηλώσεις οι λογιστές...για καμια 10αριά μέρες λένε...

και τρεχει ο άντρας μου....

καλοφάγωτα τα λεφτάκια!!!

καλά αυτη που λέω είναι για σφαλιάρες...

ο άντρας της είχε 2 αδέρφια με διάφορα προβληματα...νοητική υστέρηση,κλπ...τα οποία πέθαναν πέρσι...μεγάλα έτσι?

25-27 χρονών...

κι αυτη δεν προσέχει καθόλου...

απο εξετάσεις δεν είμαι σίγουρη αν πήγαν καν για τη Β επιπέδου.....:evil:

μην σκας... δικο της προβλημα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...