Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Τώρα που θα πας στο Έλενας θα σου τα εξηγήσουν όλα . Πρέπει να τους πεις όμως Κ τα φάρμακα που έχεις πάρει Κ πόσο κοντά τα επερνες μήπως επιρεαζουν την εξέταση. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βελ εγω ρωτησα για το ρεα σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!τις πηρα κ εγω τις τιμες σημερα εμενα μ ενδιαφερει δικλινο...ψιλοακριβο βγαινει θα δω και στο μητερα.

ευτυχως ολα καλα με τη μπεμπα δε κολλησε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρες!!!

μπήκα να δω μηπως έχουμε κανένα νέο απο ΕΕΤΑΑ αλλά δεν...

θα κάτσω να παίξω με τη Βαλ με τα τουβλάκια που περνάει κατασκευαστική φάση...

τώρα έφευγε ο άντρας μου για δουλειές και της λέει:

-Βαλεριάκι να σου παρω κι άλλα τουβλάκια???

-Όχι! μου φτάνουν αυτά που έχω!!!

μα τι παιδί ολιγαρκές έχω!:D

Ασε Σοφάκι μαλωνουμε 2 μήνες γι αυτο το θέμα.. Κόλλημα μεγάλο!! Αξίζει η κυρία να ακούσει όνομα; Όχι λέει.. Αλλα είναι μάνα, ότι κ αν έχει κάνει ότι κ αν έχει πει!!

Το παιδι θα το βαφτίσει η αδερφη μου.. Θα κάνει πως το ξέχασε το δεύτερο όνομα χαχαχα!

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο.. Η χρυσοβαλαντου μας έχει φάει τα αυτιά εδω κ πόσο καιρο θέλει ζωακι.. Γατακι σκυλάκι.. Καλα δεν το σκέφτομαι για γάτα με τπτ η αλήθεια ούτε για σκύλο... Αν την πάρω ένα κουνελακι;; Μήπως είναι μικρη ακόμη;; Τα κουνελια είναι βρώμικα;

Ο τίτλος της μάνας δηλαδή πες του του Ν. αναιρεί οτι έχει κάνει και οτι έχει πει???

μην ανακατέψεις την αδερφή σου σε αυτό όπως είπε και η σύμπι...

Για το ζωάκι ρωτα την Αγγελική δίπλα που είχε παρει κουνελάκι...

Εγώ πάντως θεωρω οτι είναι μικρά και όσο κι αν τα αγαπάνε θα τα ταλαιπωρούν τα ζωάκια...

Γεια σας κοριτσάκια , ουφ ζεστες .. ολες καλα ?

Σοφάκι σε ευχαριστώ για τις συμβουλές περί πάνας .

Η Βαλ δοκιμάζεται και δοκιμάζει όρια, αντοχές, φάση είναι μη τρελαίνεσαι βρε συ, θα περάσει,

όλα τα ίδια κάνουν πάνω κάτω χωρίς βέβαια αυτό να σε κάνει να νιώθεις καλλίτερα αλλά έτσι είναι μερικές φορές κ ο Νίκος.

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που γιόρταζαν , Παντελάκος, Ευουλα, και τις Ειρηνουλες

Λιακι με το καλό η βάφτιση της Ανδριάνας , πολύ ωραίο όνομα.

Και εμείς , βασικά εγώ σκεφτομουν για ζωάκι αλλά είναι μικρά νομίζω ακόμη.

Τα ζωάκια δεν είναι παιχνίδια κ στην ηλικία τους μόνο έτσι θα τα βλέπουν κ θα μαρτυρήσουν τα άμοιρα ζωάκια ,

συν του ότι έχεις σκεφτεί ότι η χαρά μπορεί να είναι για λίγο κ μετά να το βαρεθεί ?

Επίσης μη ξεχνάς ότι όλο το βάρος της φροντίδας θα είναι δικό σου κ του άντρα σου.

Εγώ σκεφτομουν αρχικά σκύλο για να μεγαλώσουν μαζί, το απέρριψα γιατί μένουμε σε πολυκατοικία κ δε θέλω σκύλο σαλονιού,

μετά σκέφτηκα κ εγώ για κουνελάκι αλλά αυτά παρόλο που δε θέλουν βόλτες κλπ κλπ θέλουν πολυυυυυυ καθαριότητα .

Ήθελα να του το πάρω στα γενέθλια του, τα αγαπαει πολύ ρε γμτ κ τα σκυλιά κ τα γατιά κ όλα , καλώς η κακώς θα το αφήσω για αργότερα.

Ετοιμαζόμαστε κ εμείς για πάρτι, προσπαθώ να φτιάξω το μενού, για ρίξτε ιδέες.. για καμιά εύκολη κ δροσερή σαλατουλα κ ότι άλλο νομίζετε

(αλλά εύκολο εεε…τη Τρίτη κλείνουμε τα 3 πως περναει ο καιρός αχ,..και το Σάββατο που θα κάνουμε τα γενέθλια δουλεύω βάρδια στις 6 το πρωί

τουτέστιν θα σηκωθώ στις 4 και θα είμαι στο πόδι όλη μέρα για τις ετοιμασίες)

συμφωνώ Κατερινάκι με όσα λες για τα ζωακια!

έφτασαν και τα δικά σας γενεθλιάκια!!!

συνταγές ε?

κάτσε να βρω να σου βάλω αυτα που είχα γράψει στην Αννα για το πάρτυ της Ειρηνούλας και να σου προσθέσω και τιποτα άλλο!

Για τη Βαλέρια δεν είμαι απόλυτα σίγουρη οτι απλά μας δοκιμάζει....

πιεσμένη μου φαίνεται ώρες ώρες συν το ατελείωτο πείσμα της....

τα νεα μας: γενναω 20/8 ωρα 9.30 το πρωι, ο πλακουντας δε δειχνει σημαδια γηρανσης, ο μικρος εχει κανει ηδη τουμπα (είναι κεφαλικος δηλαδη) και δεν εχουμε θεμα με ομφαλιο λωρο αλλα ουτως η αλλως παμε με καισαρικη!

αθηνα θα ανεβω 13/8 για παν ενδεχομενο. αν με πιασουν οι πονοι νωριτερα μου ειπαν οτι προλαβαινω να ανεβω αθηνα δεν εχουμε προβλημα προλαβαινουμε.

κατι που με προβληματισε. καθε φορα που μετρουσαμε το μηριαιο οστο (στο ποδαρακι) παντα ημασταν πανω από το μεσο ορο και σε εβδομαδες προηγουμασταν σε σχεση με τις εβδομαδες κυησης. σημερα το ποδαρακι του φαινεται μιας εβδομαδας μικροτερο από οτι θα επρεπε να ειναι... τι ειναι παλι αυτο :confused::| αληθεια με εχει πειραξει...

συμπι όλα καλά!!!!

για το μηριαίο δε νομίζω οτι συντρέχει λόγος ανησυχίας...

και οι μετρησεις δεν είναι και πολύ ακριβείς...

ο γιατρός τι σου είπε?

αχ γεννάς σε 20 μερούλες δηλαδή!!! τέλεια!!!

:D:D:D:D

μαρακι δε ξερω τι ειναι αυτο με το ποδαρακι το σχολιασε ο γιατρος?δε μου φαινεται ανησυχητικο παντως.

κατερινακι αυριο ειναι τα γενεθλια σας ε?χρονια πολλα στα λεω προκαταβολικα μη το ξεχασω;)

να σας γραψω κ εγω τα νεα μου...τελικα πηγα για ντοπλερ σημερα...εκανα και βιοφυσικο προφιλ.ολα καλα αλλα ειμαστε λιγο χαμηλα στο βαρος...ο μπεμπης δηλαδη γιατι εγω..σας τα ειπα τα δικα μου χαλια...λοιπον ειναι 2200...στην 20η εκ.θεση...μου ειπε εκτιμηση για 38 βδομαδες 2800...λιγο δεν ειναι?για αγορι κιολας?θα το παρακολουθουμε με τον γυναικολογο μου και βλέπουμε...μου εκλεισε ραντεβου για την ερχομενη δευτερα και θα μου γραψει παλι λεει εξετασεις αιματος...οι τελευταιες θα ναι ευτυχως.εντωμεταξυ η μαια ηταν σιγουρη οτι θα γεννησω με καισαρικη-καλα δε της εχει πει τιποτε?:confused:-και κατι πηγε να μου πει για 38 βδομαδες...τεσπα σκεφτομαι απλα δε την ενημερωσε και της λεω θα προσπαθησουμε φυσιολογικα...δε θ αντεξεις μου λεει(που το ξερει δηλαδη?αποκλειεεται με επισκληριδιο ν αντεξω?) τεσπα με χαλασε ολο αυτο.το βιοφυσικο προφιλ καλο συσπασεις ομως μηδεν...για να δουμε...θα λειπει κ ο γιατρος μου διακοπες μεχρι τις 27 αυγουστου...του λεω κ αν με πιασουν πονοι νωριτερα?κοντα θα μαι λεει θα με γυρισεις πισω χαχαχα εχει γουστο να του χαλασω τις διακοπες του ανθρωπου!!

αν ο γιατρός Σοφάκι είπε οτι είναι οκ, μη σε αγχώνει το βάρος!

άσε που στην περίπτωση σου που θες κι εσυ να προσπαθήσεις φυσιολογικά, ένα μικρό μωρό θα σε δυσκολέψει λιγότερο...

εμένα ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε με τη μαία του γιατρού και με τον ίδιο φυσικά...:?

μήπως η μαια θεωρεί δεδομένη την καισαρική γιατι το βλέπει και ο γιατρός σου έτσι άσχετα με το τι σου λέει?

η επισκληρίδιος σχεδόν επιβάλλεται στο vbac για να μπορέσει να χαλαρώσει η επίτοκος και να προχωρησει η διαδικασία αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το πότε θα την κάνεις...

δεν πρέπει να γίνει ούτε πολύ νωρίς γιατί τότε θα επβραδύνει τα πράγματα αλλά ούτε και πολύ αργά που πιθανότατα να μη χρειάζεται αν πλησιάζεις στο τέλος της γέννας...

έχω σκοπό να ρωτησω τα κορίτσια στο φέις πότε περίπου πρέπει να γίνεται...εγώ θεωρω οτι θα πρέπει η διαστολή να έχει φτάσει τουλάχιστον 4 για να γίνει αλλά ας μου πουν και οι πιο έμπειρες...

Εγώ ωραία τα διαβάζω, ωραία τα σκέφτομαι...ο γιατρός μου δεν ξέρω πως τα βλέπει!!!

Πάντως έχω αποφασίσει οτι αν δε γίνει κάτι απο μόνο του, δε θα τον αφησω να μου κάνει πρόκληση με τεχνητά μέσα...το περισσότερο που θα δεχθώ και που ξερω οτι θα πονέσω πολύυυυυυ, θα είναι να μου κάνει δαχτυλική αποκόλληση των υμένων του σάκου...

και αν γίνει κάτι καλώς αλλιώς πάμε για καισαρική...

Σιγά ρε συ μην αγχωθείς μη χαλάσεις τις διακοπές του γιατρού!!!

ας αποφασίσει να βγει ο μπέμπης με το καλό και σε ξεγεννάει και με το μαγιώ του ο ντοκτορ!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κατερινάκι συνταγούλες για το παρτυ:

-Αραβικη πιτα αλειμένη με Φιλαδέλφεια σε κάποια απο τις γευσεις που σου αρέσει και ίσως και κάποιο αλλαντικό, το τυλίγεις, το κόβεις σε μπουκιές που τις περνάς σε οδοντογλυφίδα και βγαίνει ένα πεντανόστιμο και δροσιστικό μεζεδάκι! μπορείς να του βάλεις και λίγο αγγουράκι μέσα αν θες!!!

-Να τηγανίσεις σνιτσελάκια σε μέγεθος δαχτυλου και να τα σερβίρεις σε πιατέλα που στο κέντρο να έχει ένα μπωλάκι με σως μουστάρδας...

-Ατομικά πιτσάκια που αν βαριέσαι να φτιάξεις ζυμη μπορείς να χρησιμοποιησεις την πίτα που βάζουμε στο σουβλάκι.

-Μακαρονοσαλάτα είτε την απλή με τυριά-αλλαντικά και σως μαγιονέζα-κέτσαπ είτε την πιο μπελαλίδικη που βαζεις και βρασμένα λαχανικά μεσα.

-Τεμπελοτυρόπιτα: αυγά-τυριά-γιαούρτι-βούτυρο-αλευράκι.

-Αλμυρό κέικ

-Σφολιατάκια με γέμιση: φέτα-ντομάτα ή λουκανικάκια με λίγη κέτσαπ ή τυρί-ζαμπόν

-Ψωμάκι του τοστ χωρίς κορα, κομμένο με κουπ πατ , με τόνο και μαγιονέζα ή με μοτσαρέλα και ντοματίνι

-αν έχεις κοντά σου ΑΒ Βασιλόπουλος έχει κάτι πολύ ωραίες συσκευασίες με τηγανόψωμα που είναι πεντανόστιμα! τα έχει και σε ατομικό μέγεθος αλλά και σε κανονικό που μπορείς να το κόψεις εσύ κομμάτια αφού το τηγανίσεις!

και προσθέτω:

-πατατοσαλάτα: εγώ φτιάχνω αυτη:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kria-patatosalata.html?src=relsinpar

-χωριάτικη σαλάτα μαζί με κριθαροκούλουρα σε κομμάτια μέσα

και επειδη γενικά εγω καλοκαίρι λατρευω το συνδιασμό φέτα-ντομάτα-πιπεριά-ριγανη, μπορείς να βάλεις σε ένα ταψακι στο φούρνο τα παραπάνω υλικά και να το ψήσεις και μετά είτε να το αφησεις να παιρνουν έτσι είτε να το βάλεις πάνω σε ψημένο ψωμάκι του τοστ σαν μεζεδάκι!

πες μου αν σκέφτεσαι κάτι πιο συγκεκριμένο να σου πω κι άλλες ιδέες!!!;)

Εν τω μεταξυ εμεις θα τα κάνουμε σε παιδότοπο αλλά σκέφτομαι αν έχω το κουράγιο να φτιάξω και κανένα μεζεδάκι δικό μου εκτός απο αυτά του παιδότοπου...

θα δω πως θα είμαι και μέχρι τότε!

σίγουρα πάντως θα φτιάξω, είτε εγώ είτε θα βάλω την αδερφή μου:cool:, cake pops! είμαι σίγουρη οτι θα αρέσουν σε μικρούς μεγάλους και θα είναι ωραία για να διακοσμήσω τα τραπέζια!

και κλασικά ας κλείσω με την άσχετη ερώτηση της ημέρας::tongue::tongue::tongue:

το Σάββατο έχουμε το μνημόσυνο του 1 χρόνου του πεθερού μου...

και έχω θέμα με το τι να φορέσω γιατι θα με σχολιάζουν και θα με πρήξουν κιόλας με τις ανόητες προκαταλήψεις τους...

εγώ λέω να βάλω μαύρο φόρεμα...βασικά όχι τόσο για το πένθος (αφού έαν χρόνο δε φόρεσα καθόλου μαύρα) αλλά κυρίως γιατί έχω 2 μαυρα φορέματα που μου κάνουν ακόμα:cool: και η επόμενη επιλογή μου είναι ένα καταπράσινο!!!:tongue::tongue::tongue:

ε δε μου κάνει καρδιά να πάω στο μνημόσυνο με καταπράσινο φόρεμα...:rolleyes:

απο την άλλη ξέρω οτι θα με ζαλίσουν οτι "πωπω έγκυος και φοράς μαύρα και δεν κάνει" ,κλπ...

Βασικά τώρα που σας τα έγραψα και τα είδα κι εγω καλύτερα, ότι κι αν βάλω θα με σχολιάσουν....:tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχα!!!

οπότε ας βάλω το μαυρο να είμαι κι εγώ πιο άνετη και να αισθανομαι καλύτερα!

άρα η ερωτηση ηταν ρητορική όπως καταλάβατε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι δε ξερω για τη μαια ειναι ομως να μη παρω αναποδες...εφοσον ειναι ολα καλα θα δοκιμασω οσο περναει απ το χερι μου για φυσιολογικο...προγραμματισμενο χειρουργειο δε δεχομαι...τι θα κανει θα ερθει σπιτι να με παρει με το ζορι?θα παω οταν θα εχω συσπασεις..και βλεπουμε.ο γιατρος δε μου εχει πει τιποτε για καισαρικη ακομα να δουμε τι θα πει τη δευτερα που θα με δει.

για την επισκληριδιο ειναι οπως το λες...πρεπει να γινεται μετα τα 4 εκ διαστολη κ εγω ετσι εχω διαβασει.

οσο για το μνημοσυνο μαλλον μαυρο φορεμα θα εβαζα...για τα σχολια κλεισε απλα τ αυτια σου...ποσο θα κρατησει μια -δυο ωρες?υπομονη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Όχι ρε Μαρακι πλάκα έκανα για το όνομα.. Δεν βάζω την αδερφη μου μέσα σε όλα αυτα!ειπαμε ξανθιά αλλα δεν έχω φτάσει ποτε σε ακραία πράγματα!!το θέμα είναι ότι μπορει να μην έρθει κ στην βάφτιση!

Κατερινακι μια ωραία κρύα σαλάτα που έκανε πάταγο στα γενέθλια και της μικρης μου ήταν.. Μακαρόνια βίδες, καλαμπόκι, άρακα, ψιλοκομενη πιπερια κόκκινη κίτρινη πορτοκαλι,ότι σ αρέσει, βραζμενα όλα αυτα κ όταν έρθει η ώρα να τα σερβιρεις βάζεις μαγιόνεζα! Ωραία ιδέα είναι σε οδοντογλυφιδα ένα κομματάκι φετα κ ένα ντοματινι η φετα απο κάτω για να μπορει να κάθεται όρθιο στο πιάτο, το ντοματινι το κόβεις κ στη μέση για οικονομια.. Ωραίο μεζεδακι!!

Για τα παιδάκια είχαμε πάρει φατσουλες πατάτουλες κατεψυγμένες τις ψηλά με στο φούρνο κ καρφωναμε πάνω σε ξυλακι για σουβλάκι :: πρώτα την φατσουλα πάνω πάνω μετα ένα κεφτεδακι μικρο στρογγυλό, κασερακι κ ξανα κεφτεδακι.. Ήταν πανέμορφα!! ΤωρΑ απο σαλάτες δεν κάναμε άλλες..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Μαρακι ο γιατρος τι σου είπε;; Δεν σου εξήγησε;;

Μια χαρα θα είναι όλα.. Μη μου στεναχωριεσαι..!! Αχ γεννας.. Σαν χθες μας ανακοινωνες την εγκυμοσύνη,, τελικα για τους άλλους περνάει εύκολα ο καιρός!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Κοριτσακια διαβασα μονο τα χθεσινα κ απανταω μηπως με παρει ο υπνις και δεν προλαβω! Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα..ηδη ειναι καλυτερα, μας ειπαν στο σταθμο οτι παλι καλα γιατι αλλα ειχαν εμετους κ δυνατους πονους μαζι με τη διαρροια κ κρατησε μερες. Εμεις κραταμε διαιτα αλλα δεν εχουμε συμπτωματα κ απο χθες επνηλθε πληρως κ η ορεξη της! Δεν κρατιεται..την παλευω με ψωμι κ μακαρονια που τα λατρευει!

Μαρακι θυμασαι κατι καθυστερησεις που ειχα; συνεχιζονταν,παροτι ειχα κανει εξετασεις (υπερηχο,θυροειδη,κλπ κι ειχα προσφατο παπ (εντος 6μηνου τοτε) και δεν εδειξαν τιποτα. Αυτη τη φορα ειχα και καθυστερηση κ μου ηρθαν μονο για 1 μερα (καφε βλενες ειχα βασικα..ουτε καν αιμα) και σκεφτηκα να κανω και ορμονικες. Επισης τιποτα. 9 μηνες μετα το τελευταιο μου παπ και με καθαρο υπερηχο λετε να χρειαζομαι κι αλλο παπ; για τρελη θα με περνανε αλλα για μενα τετοια ανωμαλια ειναι ακρως ασυνηθιστη! Τεσπα..οι εξετασεις αλλον προχωρανε αλλα πριν 3 χρονια ειχαν ξαναπροκηρυχθει και ακυρωθηκαν 1 βδομαδα μετα την προγρ. Ημερομηνια εξετασεων! Απιστευτο;;; Ο θεος βοηθος..κλεινο μυτη και βουταω..χρειαζομαι πιο σταθερο εισοδημα, δε βγαινει ετσι ο χειμωνας..

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρες!!!

βγηκαν τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ!

απο μια γρηγορη ματιά που έριξα μάλλον μας παίρνουν στον ιδιωτικό....θα δούμε και το Σάββατο τα τελικά.

Γέννησε και η Αννούλα!

σούπερ ο Ιασονάκος!!!

το παιδί μου έχει χάσει το ρυθμό του στον ύπνο!

ξυπνάει στις 7 το πρωί, μας ξυπνάει κι εμάς και μετά ξανακοιμάται....

και το μεσημέρι φυσικά ούτε λόγος....

και είχα χθες μια νύστα....

και να μην κοιμάται το σκασμένο με τίποτα!!!

χαχαχαχαχα!!!

σοφακι δε ξερω για τη μαια ειναι ομως να μη παρω αναποδες...εφοσον ειναι ολα καλα θα δοκιμασω οσο περναει απ το χερι μου για φυσιολογικο...προγραμματισμενο χειρουργειο δε δεχομαι...τι θα κανει θα ερθει σπιτι να με παρει με το ζορι?θα παω οταν θα εχω συσπασεις..και βλεπουμε.ο γιατρος δε μου εχει πει τιποτε για καισαρικη ακομα να δουμε τι θα πει τη δευτερα που θα με δει.

για την επισκληριδιο ειναι οπως το λες...πρεπει να γινεται μετα τα 4 εκ διαστολη κ εγω ετσι εχω διαβασει.

οσο για το μνημοσυνο μαλλον μαυρο φορεμα θα εβαζα...για τα σχολια κλεισε απλα τ αυτια σου...ποσο θα κρατησει μια -δυο ωρες?υπομονη!

ναι μωρέ....μην προδικάζεις....κουβέντιασε με το γιατρό σου πρώτα να δεις τι θα σου πει....

η μαία μπορεί να λέει βλακείες...

Σωστά τα είπε το Σοφάκι κ αραβική πίτα τέλεια .. Τα σνιτσελακια τα φάγανε όλα κ ζητούσαν κ αλλα.. Απλα έβαλα μοσταρδα με μαγιόνεζα μαζι.. Πιο ωραία σως για μένα!

Λιάκι αυτό εννοώ όταν λέω σως μουστάρδας βρε!!!

μουστάρδα με μαγιονέζα!!!

αλλιώς θα έγραφα σκέτη μουστάρδα!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας κοριτσια μου......

επιτελους βγηκαν τα αποτελεσματα....πολυ αργα!!!ειμαστε μεσα παντως.....στον δικο μας νομο βγηκαν πολλες εκτος απο χαζα λαθη αλλα και απο μεγαλο εισοδημα!!!

καλε ποσα ειπατε 2 μερες τωρα........

σας ευχαριστω για τις ευχες για την Ευη μου...Λια αυτη που εγραψες εσυ περιγραφει ακριβως την Ευη!!!

Μαρακιιιιιιι γεννας? ποοποποποο εφτασε ο καιρος......εχω ακομα το μηνυμα απ την γεννα του Κωνσταντινου......τι ωραια!!!

Λια με το καλο η βαφτιση....πολυ ωραιο το ονομα....γραφετε με 1 ν , με 2 θα γραφοταν αν ηταν συνθετο με ενα αλλο.30 Νοεμβρη δεν θα γιορταζει?και γιατι περιμενει μονο απ τον Ν. να βγαλει το ονομα? αν θυμαμαι καλα εχει και αλλο γιο η πεθερα σου......παντως εχω θα το εβαζα μονο και μονο για μην ακουω μουρμουρες και γκρινιες και καταρες ....αλλα θα την φωναζα με το αλλο!!!!

Κατερινακι χρονια πολλα στον ΝΙΚΟΛΑ σου, να ειναι γερος και ευτυχισμενος παντα!!ενα μεγαλο φιλι στο παλλικαρι σου

Διαφημίσεις

καλημερα Σοφακι τι κανεις?

αντε ποιος την χαρη σου θα δεις και την πεθερα!!!χιχιχιχιχιχι

Σοφακι 2 μιλα με τον γιατρο σου και οτι σου πει κανεις!!!!

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΝΝΑ? αντε ηρθε το 3ο σκιουρακι....να της ζησει!!!!καλε 5 /8 δεν ειχε πει?

καλημερα!

εγω δεν εχω κεφια λογω του υπερηχου αλλα ευτυχως που γεννηθηκε και ο Ιασονάκος και μου εφτιαξε καπως τη μερα μου!

πηρα τον γυναικολογο που μου εκανε τον υπερηχο κατα τις 10 το βραδυ που εφτασα αμαλιαδα αλλα δεν το σηκωσα και ετσι πηρα το θειο μου. μου ειπε τα εξης:

"τι εδειξε ο υπερηχος τον προηγουμενο μηνα; τι εδειξε αυτον τον μηνα; Ξερεις τι μας λενε στα καλυτερα γυναικολογικα συνεδρια; πως δεν πρεπει κανονικα να κανουμε στις εγκυμοσυνες πανω από 2-3 υπερηχους γιατι οι γυναικες βλεπουν και συγκρινουν τα αποτελεσματα και αγχωνονται. μην ασχολεισαι ολα καλα θα ειναι. μπορει απλα να μην ηταν τοσο σιγουρη η μετρηση την προηγουμενη φορα, μπορει να μην ειναι και παλι τοσο καλη τωρα, αλλωστε δεν ειμαστε θεοι. μη δινεις σημασια" :| ελα ομως που εγω δινω σημασια και εχω σκασει. δεν μπορω να διανοηθω πως ειναι δυνατον από το ποσοστό του >95% να ειμαστε μετα από ενα μηνα στο 39%!!!!!!!!!!! μιλαμε για πτωση πολύ μεγαλυτερη του πιθανου σφαλματος. εχω τρελαθει, δεν ξερω....

συμπι μου και εγω ειδα τα μορια μας ειναι 41,23 αλλα δεν εχω ιδεα αν και που θα μας παρουν.. θελει ψαξιμο και δεν ξερω αν μπορω να το κανω τωρα...

καλημερα!

εγω δεν εχω κεφια λογω του υπερηχου αλλα ευτυχως που γεννηθηκε και ο Ιασονάκος και μου εφτιαξε καπως τη μερα μου!

πηρα τον γυναικολογο που μου εκανε τον υπερηχο κατα τις 10 το βραδυ που εφτασα αμαλιαδα αλλα δεν το σηκωσα και ετσι πηρα το θειο μου. μου ειπε τα εξης:

"τι εδειξε ο υπερηχος τον προηγουμενο μηνα; τι εδειξε αυτον τον μηνα; Ξερεις τι μας λενε στα καλυτερα γυναικολογικα συνεδρια; πως δεν πρεπει κανονικα να κανουμε στις εγκυμοσυνες πανω από 2-3 υπερηχους γιατι οι γυναικες βλεπουν και συγκρινουν τα αποτελεσματα και αγχωνονται. μην ασχολεισαι ολα καλα θα ειναι. μπορει απλα να μην ηταν τοσο σιγουρη η μετρηση την προηγουμενη φορα, μπορει να μην ειναι και παλι τοσο καλη τωρα, αλλωστε δεν ειμαστε θεοι. μη δινεις σημασια" :| ελα ομως που εγω δινω σημασια και εχω σκασει. δεν μπορω να διανοηθω πως ειναι δυνατον από το ποσοστό του >95% να ειμαστε μετα από ενα μηνα στο 39%!!!!!!!!!!! μιλαμε για πτωση πολύ μεγαλυτερη του πιθανου σφαλματος. εχω τρελαθει, δεν ξερω....

συμπι μου και εγω ειδα τα μορια μας ειναι 41,23 αλλα δεν εχω ιδεα αν και που θα μας παρουν.. θελει ψαξιμο και δεν ξερω αν μπορω να το κανω τωρα...

ΑΧ βρε Μαρακι μου...μην μου αγχωνεσαι χωρις λογο....το παιδακι σου ειναι μια χαρα!!!εγω ξερεις τι πιστευω? πως εχει γινει λαθος μετρηση....μπορει να κουνηθηκε το παιδι ...μπορει χιλια δυο....αν ηταν κατι θα στο ελεγαν και απο πιο πριν.....ακου τι λεει ο θειος σου!!!

τα οριστικα αποτελεσματα θα βγουν το Σαββατο.....και θα γραφει το σχολειο που θα παει!!!!

χρονια πολλα Νικολακη μου! γερος και ευτυχισμενος να εισαι να σε χαιρεται η μαμα Κατερινα και ο μαπαμπακας σου! αντε και με ενα αδερφακι συντομα ;) (Κατερινα ακους; )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...