Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με 2 ν ρε κορίτσια το ανδριανα;;

Να μπει κ το όνομα της πεθερας γιατι έχει κολλήσει ο σύζυγος.. Τι θα πει κ τι θα πει ο κόσμος κ πως θα νιώσει η μάνα του που περιμένει μόνο απο αυτον όνομα.. Στην εκκλησία θα το αποφασίσω.. Αν κ όπως τα βλέπω ούτε στην βάφτιση θα ριει

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη τιμη για το ρεκαρο..ωραιο φαινεται!

η βελ στο ρεα γεννησε?δε το ηξερα...θα τη ρωτησω.

στο μητερα στο σιτε που μπηκα λεει 3500 το δικλοινο...υποθετω ειναι χωρις εοππυ...θελω να δω ποσο ειναι με εοππυ.

λιακι πολυ μ αρεσει το ανδριανα!

πηρα και τον γυν τηλεφωνο μηπως μπορει να μου αλλαξει το ραντεβου για το ντοπλερ να το κανω σημερα η αυριο...εχω αγωνια.μου πε να τον ξαναπαρω σε καμια ωρα.τον ρωτησα και για τα κιλα τι να πει ο ανθρωπος πως τα καταφερες μου λεει..ε λεω τι να κανω τωρα τα πηρα..τον ρωτησα αν θα χει προβλημα το μωρο..οχι λεει..κατι μου πε μηπως κανω σακχαρο δε ξερω..λετε να με βαλει για καμπυλη τωρα στα τελειωματα?οιμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Με 2 ν ρε κορίτσια το ανδριανα;;

Να μπει κ το όνομα της πεθερας γιατι έχει κολλήσει ο σύζυγος.. Τι θα πει κ τι θα πει ο κόσμος κ πως θα νιώσει η μάνα του που περιμένει μόνο απο αυτον όνομα.. Στην εκκλησία θα το αποφασίσω.. Αν κ όπως τα βλέπω ούτε στην βάφτιση θα ριει

εγω το έχω δει γραμμένο και με ένα ν και με 2!!!

εσύ αποφασίζεις λοιπόν!

πες του συζυγου οτι το θέμα αν βγάλει το όνομα είναι να ακούγεται....αφού Ανδριάνα θα τη φωνάζετε τι νόημα έχει να βάλει και της μαμάς του? για τον κόσμο στην εκκλησία???

καλη τιμη για το ρεκαρο..ωραιο φαινεται!

η βελ στο ρεα γεννησε?δε το ηξερα...θα τη ρωτησω.

στο μητερα στο σιτε που μπηκα λεει 3500 το δικλοινο...υποθετω ειναι χωρις εοππυ...θελω να δω ποσο ειναι με εοππυ.

λιακι πολυ μ αρεσει το ανδριανα!

πηρα και τον γυν τηλεφωνο μηπως μπορει να μου αλλαξει το ραντεβου για το ντοπλερ να το κανω σημερα η αυριο...εχω αγωνια.μου πε να τον ξαναπαρω σε καμια ωρα.τον ρωτησα και για τα κιλα τι να πει ο ανθρωπος πως τα καταφερες μου λεει..ε λεω τι να κανω τωρα τα πηρα..τον ρωτησα αν θα χει προβλημα το μωρο..οχι λεει..κατι μου πε μηπως κανω σακχαρο δε ξερω..λετε να με βαλει για καμπυλη τωρα στα τελειωματα?οιμε!

είναι πολύ καλό το ρεκάρο και με πολύς καλές κριτικές σαν κάθισμα...

το μειονέκτημα του και ο λόγος που δεν το πήρα εγω τότε που αλλάζαμε κάθισμα ήταν οτι είχε μικρη ανάκλιση...

η ανιψιά μου ωστόσο δεν είχε θέμα!

μια χαρα ύπνους ρίχνει!

εμείς για να αλλάξουμε κάθισμα πάντως έχουμε μέλλον!!!

ακόμα 13 κιλά είμαστε και το κάθισμα μας είναι μεχρι 18....μέχρι το δημοτικό το βλέπω να μας βγάζει!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

ναι η Βελ στο Ρέα γέννησε!

πιθανόν να σε βάλει για καμπύλη Σοφάκι μου...

καλό είναι να το κοιτάξεις μωρέ...να μην εχεις και το άγχος...

ΠΗΤ πότε εχεις ρε συ γιατι ξεχνάω???????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πητ εχω 6/9...αν τη φτασω δηλαδη.(μεταξυ μας δε θα με χαλαγε καθολου να γεννουσα μεσα στον αυγουστο-μετα τις 15 δηλαδη, ελπιζω να μην ειναι πολυ της υπομονης ο μπεμπης θα σκασω!!)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

βρηκααααααααααααααα.... και το καλυτερο; μου ειπε η αδερφη μου οτι θα του το παρει δωρο για τα γενεθλια του :)

http://www.hugzbabystore.ie/Group-2-3-15-36kg-4-11yrs/5322-recaro-monza-bellini-cherry-4031953030130.html

Διαφημίσεις

βρηκααααααααααααααα.... και το καλυτερο; μου ειπε η αδερφη μου οτι θα του το παρει δωρο για τα γενεθλια του :)

http://www.hugzbabystore.ie/Group-2-3-15-36kg-4-11yrs/5322-recaro-monza-bellini-cherry-4031953030130.html

ωραιο ειναι και αυτο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ωραίο είναι!!!

λύνεται κι αυτό όπως το young sport ή μένει αυτούσιο???

και δωράκι απο τη νονά....μια χαρά!!!

σε καμια 10αρια μέρες ξεκίνα περπάτημα Σοφάκι....να βοηθησεις λίγο την κατασταση...;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραίο είναι!!!

σε καμια 10αρια μέρες ξεκίνα περπάτημα Σοφάκι....να βοηθησεις λίγο την κατασταση...;)

περπατημα, σεξ, πικαντικα φαγητα ολα θα τα δοκιμασω:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ωραίο είναι!!!

α δεν ξερω αν λυνεται! ο,τι και να'ναι μια χαρα μου φαινεται, τελειο!
περπατημα, σεξ, πικαντικα φαγητα ολα θα τα δοκιμασω:tongue:

σεξ ε;:|

Διαφημίσεις

Ασε Σοφάκι μαλωνουμε 2 μήνες γι αυτο το θέμα.. Κόλλημα μεγάλο!! Αξίζει η κυρία να ακούσει όνομα; Όχι λέει.. Αλλα είναι μάνα, ότι κ αν έχει κάνει ότι κ αν έχει πει!!

Το παιδι θα το βαφτίσει η αδερφη μου.. Θα κάνει πως το ξέχασε το δεύτερο όνομα χαχαχα!

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο.. Η χρυσοβαλαντου μας έχει φάει τα αυτιά εδω κ πόσο καιρο θέλει ζωακι.. Γατακι σκυλάκι.. Καλα δεν το σκέφτομαι για γάτα με τπτ η αλήθεια ούτε για σκύλο... Αν την πάρω ένα κουνελακι;; Μήπως είναι μικρη ακόμη;; Τα κουνελια είναι βρώμικα;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Γεια σας κορίτσια..πως πάει? εδώ εμείς καλά, αναρρώσαμε απο την βρωμοίωση, ευτυχώς χωρις συνέπεις για την μικρή που δεν κόλλησε τελικά..

Διάβάζοντάς σας λίγο είδα το Λιάκι να έχει απορίες για το Ρέα, θα σας πω λοιπόν , που το έχω και πρόσφατο. Με τον ΕΟΠΠΥ σε τρίκλινο το οικονομικότερο είναι κλειστή τιμή, χωρις συν πλην χρεώσεις, 904 ευρώ, (για την ακριβεια πληρώσαμε 904,05 ευρώ, δραχμή παραπάνω, που εέλγε και η παλιά διαφήμιση)-μου έκανε εντύπωση οτι δεν είχε χρεώσεις κρυφές, εκατο ευρώ απο εδώ διακόσια απο εκεί κ.ο.κ. -καθαρά πράγματα, ωράιος τροπος πληρωμής, πήγαινες ταμείο, έλεγες οτι ηθελες να πληρώσεις, επέστρεφες δωμάτιο και σε ειδοποιούσαν τηλεφωνικά οτι ο λογαριασμός σου είναι έτοιμος, ούτε ουρές ούτε τίποτα. Στο Μητέρα δε ξέρω, αλλά η κομμώτρια μου στην Αθήνα, που είχε πάει λίγο νωρίτερα, μου είπε οτι το πακετάκι βγάινει περιπου 200 ευρώ ακριβότερα στο Ρεα απο ότι στο Μητέρα-δεν έχω προσωπική εμεπιρία απο αυτό.

Αυτά τρεχω , η μικρούλα τσιρίζει

Γεια σας κοριτσάκια , ουφ ζεστες .. ολες καλα ?

Σοφάκι σε ευχαριστώ για τις συμβουλές περί πάνας .

Η Βαλ δοκιμάζεται και δοκιμάζει όρια, αντοχές, φάση είναι μη τρελαίνεσαι βρε συ, θα περάσει,

όλα τα ίδια κάνουν πάνω κάτω χωρίς βέβαια αυτό να σε κάνει να νιώθεις καλλίτερα αλλά έτσι είναι μερικές φορές κ ο Νίκος.

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που γιόρταζαν , Παντελάκος, Ευουλα, και τις Ειρηνουλες

Λιακι με το καλό η βάφτιση της Ανδριάνας , πολύ ωραίο όνομα.

Και εμείς , βασικά εγώ σκεφτομουν για ζωάκι αλλά είναι μικρά νομίζω ακόμη.

Τα ζωάκια δεν είναι παιχνίδια κ στην ηλικία τους μόνο έτσι θα τα βλέπουν κ θα μαρτυρήσουν τα άμοιρα ζωάκια ,

συν του ότι έχεις σκεφτεί ότι η χαρά μπορεί να είναι για λίγο κ μετά να το βαρεθεί ?

Επίσης μη ξεχνάς ότι όλο το βάρος της φροντίδας θα είναι δικό σου κ του άντρα σου.

Εγώ σκεφτομουν αρχικά σκύλο για να μεγαλώσουν μαζί, το απέρριψα γιατί μένουμε σε πολυκατοικία κ δε θέλω σκύλο σαλονιού,

μετά σκέφτηκα κ εγώ για κουνελάκι αλλά αυτά παρόλο που δε θέλουν βόλτες κλπ κλπ θέλουν πολυυυυυυ καθαριότητα .

Ήθελα να του το πάρω στα γενέθλια του, τα αγαπαει πολύ ρε γμτ κ τα σκυλιά κ τα γατιά κ όλα , καλώς η κακώς θα το αφήσω για αργότερα.

Ετοιμαζόμαστε κ εμείς για πάρτι, προσπαθώ να φτιάξω το μενού, για ρίξτε ιδέες.. για καμιά εύκολη κ δροσερή σαλατουλα κ ότι άλλο νομίζετε

(αλλά εύκολο εεε…τη Τρίτη κλείνουμε τα 3 πως περναει ο καιρός αχ,..και το Σάββατο που θα κάνουμε τα γενέθλια δουλεύω βάρδια στις 6 το πρωί

τουτέστιν θα σηκωθώ στις 4 και θα είμαι στο πόδι όλη μέρα για τις ετοιμασίες)

XwAPp3.png

Ασε Σοφάκι μαλωνουμε 2 μήνες γι αυτο το θέμα.. Κόλλημα μεγάλο!! Αξίζει η κυρία να ακούσει όνομα; Όχι λέει.. Αλλα είναι μάνα, ότι κ αν έχει κάνει ότι κ αν έχει πει!!

Το παιδι θα το βαφτίσει η αδερφη μου.. Θα κάνει πως το ξέχασε το δεύτερο όνομα χαχαχα!

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο.. Η χρυσοβαλαντου μας έχει φάει τα αυτιά εδω κ πόσο καιρο θέλει ζωακι.. Γατακι σκυλάκι.. Καλα δεν το σκέφτομαι για γάτα με τπτ η αλήθεια ούτε για σκύλο... Αν την πάρω ένα κουνελακι;; Μήπως είναι μικρη ακόμη;; Τα κουνελια είναι βρώμικα;

πρωτον: για το ονομα θα συνενοηθεις με τον αντρα σου και σε καμια περιπτωση δεν θα κανει η αδερφη σου οτι το ξεχασε γιατι θα γινετε μαλλιοκουβαρα και δεν ειναι καθολου ωραιο! δευτερον: ενας γιατρος ειχε πει καποτε οτι το πιο ασφαλες ζωακι για τα παιδια ειναι το χρυσοψαρο και τιποτε αλλο, οποτε... εγω δεν μπορω να κρινω παντως!

Γεια σας κορίτσια..πως πάει? εδώ εμείς καλά, αναρρώσαμε απο την βρωμοίωση, ευτυχώς χωρις συνέπεις για την μικρή που δεν κόλλησε τελικά..

Διάβάζοντάς σας λίγο είδα το Λιάκι να έχει απορίες για το Ρέα, θα σας πω λοιπόν , που το έχω και πρόσφατο. Με τον ΕΟΠΠΥ σε τρίκλινο το οικονομικότερο είναι κλειστή τιμή, χωρις συν πλην χρεώσεις, 904 ευρώ, (για την ακριβεια πληρώσαμε 904,05 ευρώ, δραχμή παραπάνω, που εέλγε και η παλιά διαφήμιση)-μου έκανε εντύπωση οτι δεν είχε χρεώσεις κρυφές, εκατο ευρώ απο εδώ διακόσια απο εκεί κ.ο.κ. -καθαρά πράγματα, ωράιος τροπος πληρωμής, πήγαινες ταμείο, έλεγες οτι ηθελες να πληρώσεις, επέστρεφες δωμάτιο και σε ειδοποιούσαν τηλεφωνικά οτι ο λογαριασμός σου είναι έτοιμος, ούτε ουρές ούτε τίποτα. Στο Μητέρα δε ξέρω, αλλά η κομμώτρια μου στην Αθήνα, που είχε πάει λίγο νωρίτερα, μου είπε οτι το πακετάκι βγάινει περιπου 200 ευρώ ακριβότερα στο Ρεα απο ότι στο Μητέρα-δεν έχω προσωπική εμεπιρία απο αυτό.

Αυτά τρεχω , η μικρούλα τσιρίζει

Βελουδακι μπραβο που δεν κολλησε η μικρη. τρομερο αγχος ετσι; μια χαρα, πηρε και τα αντισωματακια της και τελος!

Κατερινακι μου κλεινει τα 3 το Νικολιο ε; με το καλο! εγω δε μπορω να σε συμβουλευσω τιποτα για το μενου γιατι ποτε δεν εχω επιμεληθει τα γενεθλια του παιδιου μου η αχρηστη μανα!:|

τα νεα μας: γενναω 20/8 ωρα 9.30 το πρωι, ο πλακουντας δε δειχνει σημαδια γηρανσης, ο μικρος εχει κανει ηδη τουμπα (είναι κεφαλικος δηλαδη) και δεν εχουμε θεμα με ομφαλιο λωρο αλλα ουτως η αλλως παμε με καισαρικη!

αθηνα θα ανεβω 13/8 για παν ενδεχομενο. αν με πιασουν οι πονοι νωριτερα μου ειπαν οτι προλαβαινω να ανεβω αθηνα δεν εχουμε προβλημα προλαβαινουμε.

κατι που με προβληματισε. καθε φορα που μετρουσαμε το μηριαιο οστο (στο ποδαρακι) παντα ημασταν πανω από το μεσο ορο και σε εβδομαδες προηγουμασταν σε σχεση με τις εβδομαδες κυησης. σημερα το ποδαρακι του φαινεται μιας εβδομαδας μικροτερο από οτι θα επρεπε να ειναι... τι ειναι παλι αυτο :confused::| αληθεια με εχει πειραξει...

μαρακι δε ξερω τι ειναι αυτο με το ποδαρακι το σχολιασε ο γιατρος?δε μου φαινεται ανησυχητικο παντως.

κατερινακι αυριο ειναι τα γενεθλια σας ε?χρονια πολλα στα λεω προκαταβολικα μη το ξεχασω;)

να σας γραψω κ εγω τα νεα μου...τελικα πηγα για ντοπλερ σημερα...εκανα και βιοφυσικο προφιλ.ολα καλα αλλα ειμαστε λιγο χαμηλα στο βαρος...ο μπεμπης δηλαδη γιατι εγω..σας τα ειπα τα δικα μου χαλια...λοιπον ειναι 2200...στην 20η εκ.θεση...μου ειπε εκτιμηση για 38 βδομαδες 2800...λιγο δεν ειναι?για αγορι κιολας?θα το παρακολουθουμε με τον γυναικολογο μου και βλέπουμε...μου εκλεισε ραντεβου για την ερχομενη δευτερα και θα μου γραψει παλι λεει εξετασεις αιματος...οι τελευταιες θα ναι ευτυχως.εντωμεταξυ η μαια ηταν σιγουρη οτι θα γεννησω με καισαρικη-καλα δε της εχει πει τιποτε?:confused:-και κατι πηγε να μου πει για 38 βδομαδες...τεσπα σκεφτομαι απλα δε την ενημερωσε και της λεω θα προσπαθησουμε φυσιολογικα...δε θ αντεξεις μου λεει(που το ξερει δηλαδη?αποκλειεεται με επισκληριδιο ν αντεξω?) τεσπα με χαλασε ολο αυτο.το βιοφυσικο προφιλ καλο συσπασεις ομως μηδεν...για να δουμε...θα λειπει κ ο γιατρος μου διακοπες μεχρι τις 27 αυγουστου...του λεω κ αν με πιασουν πονοι νωριτερα?κοντα θα μαι λεει θα με γυρισεις πισω χαχαχα εχει γουστο να του χαλασω τις διακοπες του ανθρωπου!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...