Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα για την βάφτιση όλα έτοιμα.. Παρήγγειλαν μπομπονιερεσσσς.. Προσκλητήριο τις επόμενες μέρες.. Λίγα, έτσι κ αλλιώς απο Σέρρες μόνο γονείς μου θα ρθουν.. Οι υπόλοιποι λόγω κρίσης δεν θα κάνουν το ταξίδι.. Άντε 20-30 άτομα καλεσμένους.. Αλλα επειδη θα βαφτιστει η μπεμπα μαζι με τον μπεμπη της αδερφής μου, αυτη θα κάνει τραπέζι στο αριαδνη( εκει θα βαπτιστουν κιολας) αναγκαστικά όσους καλεσμένους θα έχω θα τους τραπεζωσω κιόλας.. Αλλα Οκ τα έξοδα είναι λίγα γιατι μοιράζονται με την αδερφη μου, ίδιους καλεσμένους εχουμε

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχει μια πρόταση απο Αθήνα σε δ εθνική να παίξει κ συγχρόνως να προπονει τα μικρα.. Αλλα λέει αν επιλέξει αυτο παει να πει πως σταματάει το ποδόσφαιρο απο τον επόμενο χρόνο..

Αλλα ο Ν την προπονητική την σκέφτεται σαν χόμπι αργότερα! Δεν είναι δουλεια για να ζήσεις οικογένεια! Περισσότερο για ΠΡΟΠΟ ψαχνόναστε.. Θέλει όμως κάποια χιλιαρικα για να αγοραστεί η άδεια..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

μαρακι σ ευχαριστω για το λινκ εριξα μια ματαια αλλα δεν εχει αυτη τη μαρκα καθολου...ευχαριστω παντως!

σοφακι ναι μια λιστα θα ηταν πολυ χρησιμη..ξεκιναω...λοιπον σιγουρα θα χρειαστουμε

ζιπουνακια και φορμακια

σαμπουαν αφρολουτρο κρεμα αλλαγης πανας,χτενα και ψαλιδακι για τα νυχια

κρεβατακι και στρωμα

αλλαξιερα

ρηλαξ

καθισμα αυτοκινητου

καροτσακι για τις βολτες μας

σεντονακια και παντα για τη κουνια

πανες

μπιμπερο και θηλες(αν δε θηλασουμε)-αποστειρωτη

πιπιλες προαιρετικα

αυτα σκεφτομαι τωρα...για πειτε κ εσεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρακι σ ευχαριστω για το λινκ εριξα μια ματαια αλλα δεν εχει αυτη τη μαρκα καθολου...ευχαριστω παντως!

σοφακι ναι μια λιστα θα ηταν πολυ χρησιμη..ξεκιναω...λοιπον σιγουρα θα χρειαστουμε

ζιπουνακια και φορμακια

κρεβατακι και στρωμα

αλλαξιερα

ρηλαξ

καθισμα αυτοκινητου

πανες

πιπιλες προαιρετικα

αυτα δεν τα εχεις από την ελλη; τα περισσοτερα τουλαχιστον;

Διαφημίσεις

αυτα δεν τα εχεις από την ελλη; τα περισσοτερα τουλαχιστον;

ναι αν εξαιρεσεις μπανακι, καλλυντικα, ψαλιδακι, και στρωμα κουνιας που χρειαζομαι καινουριο και τον αποστειρωτη τα υπολοιπα τα εχω...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μια χαρα Λιακι με τη βαφτιση τα κανονισες!

Σοφακι μου το ξερω οτι δεν εχει αυτη τη μαρκα το λινκ που σου εστειλα αλλα εχει αλλα ωραια και οικονομικα. και εγω θελω καινουργιο καθισμα για τον κων/νο το χειμωνα γιατι αυτο που εχουμε ειναι για μεχρι 18 κιλα και ο Κων/νος ειναι ηδη 16,5

ναι θα σου στειλω μηνυμα.... οσο για τα πραγματα που λες να θυμηθουμε .... μην περιμενεις από μενα. εχω πει: βλεποντας και κανοντας χα χα χα... οτι θυμαμαι θα πηγαινω επι τοπου να το παιρνω.

οσο για τον 15αυγουστο δε με νοιαζει καθολου να ειμαι μεσα . τι 15αυγουστο τι στα γενεθλια μου στις 24! το ιδιο ειναι. λες και θα πηγαινα διακοπες;

μωρε τα βασικά λέω....

εγω έτσι κι αλλιώς δεν έχω πολλά να πάρω...ή τουλάχιστον έτσι πιστευω!!!:tongue::tongue::tongue:

μόνο ρουχαλάκια, καλλυντικά και σελτεδάκια έχω σκεφτεί προς το παρόν οτι χρειάζομαι...θα δω και τι δώρα θα μου φέρουν...

πωπω συμπι είσαι πολύυυυυ κοντά....κοντεύεις!!!

τι ωραια!!!

Αααα για την βάφτιση όλα έτοιμα.. Παρήγγειλαν μπομπονιερεσσσς.. Προσκλητήριο τις επόμενες μέρες.. Λίγα, έτσι κ αλλιώς απο Σέρρες μόνο γονείς μου θα ρθουν.. Οι υπόλοιποι λόγω κρίσης δεν θα κάνουν το ταξίδι.. Άντε 20-30 άτομα καλεσμένους.. Αλλα επειδη θα βαφτιστει η μπεμπα μαζι με τον μπεμπη της αδερφής μου, αυτη θα κάνει τραπέζι στο αριαδνη( εκει θα βαπτιστουν κιολας) αναγκαστικά όσους καλεσμένους θα έχω θα τους τραπεζωσω κιόλας.. Αλλα Οκ τα έξοδα είναι λίγα γιατι μοιράζονται με την αδερφη μου, ίδιους καλεσμένους εχουμε

με το καλό να παρουν τα ονοματάκια τους τα ξαδερφάκια!!!

Έχει μια πρόταση απο Αθήνα σε δ εθνική να παίξει κ συγχρόνως να προπονει τα μικρα.. Αλλα λέει αν επιλέξει αυτο παει να πει πως σταματάει το ποδόσφαιρο απο τον επόμενο χρόνο..

Αλλα ο Ν την προπονητική την σκέφτεται σαν χόμπι αργότερα! Δεν είναι δουλεια για να ζήσεις οικογένεια! Περισσότερο για ΠΡΟΠΟ ψαχνόναστε.. Θέλει όμως κάποια χιλιαρικα για να αγοραστεί η άδεια.. ��

ναι είναι λίγο τσουχτερη η τιμη για το προπο...:rolleyes:

ζιπουνακια και φορμακια

κρεβατακι και στρωμα

αλλαξιερα

ρηλαξ

καθισμα αυτοκινητου

πανες

πιπιλες προαιρετικα

ρε συ θα τα παρεις όλα αυτά τωρα?

απο την Ελλη δεν έχεις πράγματα???

η λίστα σου είναι λες και πας για πρωτο παιδί!!!:tongue::tongue::tongue:

καρότσι-αλλαξιέρα-ριλάξ-κάθισμα αυτοκινητου δεν εχεις απο την Ελλη???????

εγω μπιμπερό θα πάρω 1, το calma της medela....κι αυτό αχρείαστο να'ναι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μια χαρα Λιακι με τη βαφτιση τα κανονισες!

Σοφακι μου το ξερω οτι δεν εχει αυτη τη μαρκα το λινκ που σου εστειλα αλλα εχει αλλα ωραια και οικονομικα. και εγω θελω καινουργιο καθισμα για τον κων/νο το χειμωνα γιατι αυτο που εχουμε ειναι για μεχρι 18 κιλα και ο Κων/νος ειναι ηδη 16,5

συμπι για καθισματάκι σου προτείνω αυτό που σκέφτομαι να παρω κι εγω αργότερα όταν χρειαστω...

recaro young sport...

είναι για 9-36 κιλά και ανάλογα με την ηλικία και τα κιλά, αφαιρεις εξαρτήματα μέχρι που μένει σκέτο booster!

το έχει η αδερφη μου και είναι πολυ΄ευχαριστημένη!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι αυτο το ρεκαρο σε τι τιμη παιζει?

λιακι με το καλο η βαφτιση!

μαρακι και σοφακι σε ποιο μαιευτηριο ειπαμε θα γεννησετε?ψαχνω λιγο για τις τιμες αλλα τηλ δε σηκωνει κανεις...και στο νετ αλλα ντ αλλων γραφουν..τεσπα για το ρεα θα μαθω τη τεταρτη που θα παω...για το μητερα δε ξερω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Το όνομα δεν με ρωτησατε.. Χαχα .. Ανδριανα θα την βάλουμε κ τελευταία στιγμη θα αποφασίσω αν μπει δίπλα κ της πεθερας.. Αλλα ανδριανα θα την φωνάζουμε.. Σας αρέσει;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Το όνομα δεν με ρωτησατε.. Χαχα .. Ανδριανα θα την βάλουμε κ τελευταία στιγμη θα αποφασίσω αν μπει δίπλα κ της πεθερας.. Αλλα ανδριανα θα την φωνάζουμε.. Σας αρέσει;;

ναι μου αρεσει μια χαρα το Ανδριαννα και ευχομαι της πεθερας να μην μπει καν! :evil:

σοφακι αυτο το ρεκαρο σε τι τιμη παιζει?

λιακι με το καλο η βαφτιση!

μαρακι και σοφακι σε ποιο μαιευτηριο ειπαμε θα γεννησετε?ψαχνω λιγο για τις τιμες αλλα τηλ δε σηκωνει κανεις...και στο νετ αλλα ντ αλλων γραφουν..τεσπα για το ρεα θα μαθω τη τεταρτη που θα παω...για το μητερα δε ξερω.

http://www.mytoys.de/RECARO-Auto-Kindersitz-Young-Sport-Bellini-punched-grau/Auto-Kindersitze-9-bis-36-kg/Auto-Kindersitze/KID/de-mt.ba.ca02.01.11/2460511

εγω θα γεννησω Καλαματα οπότε μάλλον δε σε ενδιαφέρει!!!

Πάντως μονόκλινο και με όποιο τρόπο κι αν γεννησω, θα μου πάει 3300 συν τα φάρμακα συν ο παιδιατρος που θα πάω τον δικό μου.

για το Ρέα ρωτα δίπλα να σου πει η Βελ που τα έχει και πρόσφατα!!!

Φανταζομαι πάντως πως το Μητερα θα ειναι πιο ακριβό απο το Ρέα...

ωραίο το Ανδριάννα!!!

της πεθεράς γιατι να το βάλεις δίπλα???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...