Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά στεβυ στην κουκλιτσα σου!

Αυτο το άγχος θα μας φάει!εγω πλέον τα βραδια δεν κοιμάμαι.. Το χω συνηθίσει εδω κ ένα μήνα! Έχω χάσει όλα τα κιλα εγκυμοσύνης κ φοβάμαι μην με πάρει η κατηφόρα!!

Σοφάκι αποστειρωτη απο την ελλη δεν έχεις; Χάλασε;

Να σου δινα τον δικο μου αλλα τον τελευταίο μήνα μου κανε κάποια κόλπα.. Δεν ξέρω πόσο θα σου βγάλει! Στην ελλη ποσα κιλα είχες βάλει;; Θα τα χάσεις.. ΤωρΑ θα τρεξεις κ δεν θα φτάνεις!!

Καλημέρα Σοφάκι!!

Καλημέρα Μαρακι!! Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

στεβυ περαστικα στο κοριτσι σου!

σοφακι ποτε βγαινουν τ αποτελεσματα απ το εσπα?καλη επιτυχια!

εγω εχω γιατρο τη τεταρτη...αυριο λεω ν απαω για ψωνια να παρω τιποτε για τον μπεμπη εχουμε και τα γνεθλια της ελλης τη κυριακη...χθες εκατσα και ξεχωρισα φανελακια και φορμακια της ελλης που θα βαλει κ ο μπεμπης ευτυχως ειναι αρκετα οποτε δε θα παρω πολλα τωρα...βασικα θελω να δω για μπανακι αποστειρωτη σλινγκ και καμια μικρη κουνια...θελω και καθισμα αυτοκινητου αλλα αυτο που θελω το βρισκω εδω 390 ευρω...εξωτερικο στα σιτε που κοιταξα δε το εχει...δε θελω να δωσω τοσα λεφτα ρε γμτ...

κατα τ αλλα ξεχασα να σας πω το τελευταιο μηνα εβαλα μαζεμενα 8 κιλα....ειμαι στο +14 πλεον δυστυχως....να τι σου κανουν οι διακοπες και η χαλαρωση:tongue:

πολλα φιλια σε ολες!

Καλημέρα Σοφάκι!!!

τα αποτελέσματα για το ΕΣΠΑ βγαίνουν σήμερα τα προσωρινά, Τρίτη έως και Πέμπτη γίνονται οι ενστάσεις και 4 Αυγούστου θα είναι τα τελικά...

α εσυ έχεις και "χοντρά" ψώνια να κάνεις ε?

κάθισμα αυτοκινήτου για τον μπέμπη ή για την Ελλη θες?

αν θες πες μου ποιό είναι να στο ψάξω...

σλινγκ μην πάρεις αν δε το δοκιμάσεις σε καμία φίλη σου που να έχει...

μπορεί να μη σε βολεύει και να δωσεις τσάμπα λεφτά...

επίσης αποστειρωτή αν σκοπεύεις να θηλάσεις μην πάρεις...δε θα σου χρειαστεί!

ή έστω βρες ποιόν θες και πάρτον αφού γεννήσεις, να δεις πως θα είναι τα πράγματα...

κούνια μικρή τι εννοείς??? λίκνο?

ή απλή κούνια?

8 κιλάκια σε ένα μήνα βρε θηρίο!!!

τόσο καλό φαί είχε στο Τολό???:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Λιάκι!!!

προσπάθησε να χαλαρώσεις κοριτσάκι και να μην πολυαγχώνεσαι...

κακό στον εαυτό σου κάνεις...

ξέρω στα λόγια καλά στα λέω ε?

στην πράξη είναι πιο δύσκολα αλλά θέλει προσπάθεια...

τελικά παίζει να μετακομίσετε που έλεγες ή έκλεισε ομάδα ο άντρας σου εκεί?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι μου πολυ καλο φαγητο!!κ αν τρως μεσημερι βραδυ δε θες και πολυ!ουφ...

για τα πραγματακια που λες αποστειρωτη θα παρω ολο και καπου θα χρειαστει...δε ξερω αν θα τα καταφερω και με το θηλασμο παροτι το θελω πολυ.για το σλινγκ ελεγα να δοκιμασω απ το αστερακι...και για κουνια ψαχνω μια μικρη που να χωραει στη κρεβατοκαμαρα μας...εχω μεγαλη αλλα δε μπαινει...και λικνο εχω αλλα δε ξερω για ποσο θα χωραει ο μπεμπης εκει μεσα...φανταζομαι θα ναι πιο αναπτυγμενος απ την ελλη:tongue:

για το καθισμα αυτοκινητου ψαχνω αυτο

http://www.besafe.com/products/toddlers-car-seat-0-18-kg/izi-combi-x3

αν εχεις καμια ιδεα που να κοιταξω πες...ευχαριστω!!!

λιακι μου σ ευχαριστω για τον αποστειρωτη...ναι μου χαλασε 2 ειχα...τωρα θα δω για καινουριο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πολλα έξοδα Σοφάκι!

Εγω τον χρησιμοποιουσα λίγο κ στα δυο παιδια αλλα δεν μου βγήκε καλος τελικα.. Της avent!

Σοφάκι ακόμη τπτ.. Έχει προτάσεις αλλα το ποδόσφαιρο περνάει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση!! Το θέμα δεν είναι να κλείσουμε μόνο ομάδα.. Να πάρουμε κ τα λεφτα που θα συμφωνήσουμε!! Ακόμη τρέχουμε με ακάλυπτες επιταγές!! Η μετακόμιση είναι ακόμη αμφίβολη.. Αν συμφωνήσει με Βόλο η Λαμία μας βλέπω εκει!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Κάποιον δικο σου να σου τα δώσει αυτα για λίγο καιρο δεν έχεις ρε Σοφάκι.. Κρίμα είναι.. Δώσε τα λεφτα μόνο για το καρεκλακι αυτοκινήτου!

Εγω λίκνο έχω εκρου κ η χρυσοβαλαντου χωρούσε μέχρι κ 7-8 μηνών εκει.. Το είχα πάρει μεγάλουτσικο!κ η μπεμπα ένα μήνα έχει που την έβγαλα!

Θηλασμο προσπάθησε όσο μπορείς! Εγω να πω την αλήθεια μου λείπει.. Μόνο στην μπεμπα νιώθω τύψεις μέχρι κ τωρΑ,, την χρυσοβαλαντου την θηλαζα 6 μήνες αλλα δεν το ήθελε μετα πολυ κ με βοήθησε να σταματήσω,, στην μπεμπα το σταμάτησα στον 5ο μήνα απο μονη κ ακόμη Στεναχωριεμαι,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

σοφακι μου πολυ καλο φαγητο!!κ αν τρως μεσημερι βραδυ δε θες και πολυ!ουφ...

για τα πραγματακια που λες αποστειρωτη θα παρω ολο και καπου θα χρειαστει...δε ξερω αν θα τα καταφερω και με το θηλασμο παροτι το θελω πολυ.για το σλινγκ ελεγα να δοκιμασω απ το αστερακι...και για κουνια ψαχνω μια μικρη που να χωραει στη κρεβατοκαμαρα μας...εχω μεγαλη αλλα δε μπαινει...και λικνο εχω αλλα δε ξερω για ποσο θα χωραει ο μπεμπης εκει μεσα...φανταζομαι θα ναι πιο αναπτυγμενος απ την ελλη:tongue:

για το καθισμα αυτοκινητου ψαχνω αυτο

http://www.besafe.com/products/toddlers-car-seat-0-18-kg/izi-combi-x3

αν εχεις καμια ιδεα που να κοιταξω πες...ευχαριστω!!!

λιακι μου σ ευχαριστω για τον αποστειρωτη...ναι μου χαλασε 2 ειχα...τωρα θα δω για καινουριο.

Εγώ τον αποστειρωτη τον είχα θεωρήσει την πιο άχρηστη αγορά μου!!!

και τωρα ελπίζω να μη μου χρειαστεί...συν οτι αυτη τη φορά δε θέλω να δωσω ούτε πιπίλα....τουλάχιστον όχι πριν τις 40 μέρες να εδραιωθεί ο θηλασμός...

το σλινγκ εγώ ούτε να το φορέσω δε μπορούσα!

μει ται είχα πάρει αλλά κι αυτό δεν το τίμησα...

κούνια οικονομική μπορείς να παρεις και απο το ΙΚΕΑ...

ή απο το mothercare...είχε παρει η αδερφη μου απο το μάδερ, σε φυσικό ξύλο το χρώμα, σε πολύ καλή τιμή!

για το κάθισμα θα το κοιτάξω το μεσημεράκι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααα!

γιατρο εχουμε σημερα στις τρεις παρα τεταρτο. από αθηνα θα φυγουμε στις πεντεμιση μπας και γλιττωσουμε λιγη ζεστη!

αντε να δουμε ποτε θα γεννησω.... αν μου πουνε στις 20 οκ αν και θα προτιμουσα γυρω στις 13 να πω την αληθεια! να εχω και 10 μερες στο γραφειο, να γεννησω και πιο νωρις γιατι το θηριακι μου δεν χωραει νομιζω αλλο. πιανω ολο κατι εξογκωματα τεραστια :) αφηστε που καθε μερα που περνει νομιζω οτι προστιθεται επανω μου και ενας μηνας οχι μια μερα.

βρε κοριτσια δεν εχω συνειδητοποιησει οτι θα εχω και αλλο παιδι. ειναι φυσιολογικο αυτό; εβγαλα και επλυνα τα ρουχαλακια του, εχω εξω στον ηλιο το καθισματακι του και το πορτ μπεμπε του να αεριστουν πριν τα πλυνω αλλα και παλι δεν... δεν εχω καταλαβει τι μου γινεται... αφηστε που δεν ξερω αν τα εχω αγορασει και ολα. πρεπει ας πουμε να του αγορασω σαμπουαν και αφρολουτρο για βρεφη. εχθες το θυμηθηκα αυτο ! και αλλα και αλλα....

Σοφιααααααααααααα... 8 κιλα; σε ενα μηνα; βρε θηριο. εγω που ξεφυγα αυτο το μηνα πηρα γυρω στα 3! ετρωγες διχως αυριο ετσι; χα χα χα... θελω και εγωωωωωω να τρωω ακαταπαυστααααααα! ειδικα τον τελευταιο μηνα εχω τρελες ορεξεις!

συμπι μου τι ωρα λες να βγουν τα αποτελεσματα για τους σταθμους; αυτη τη φορα δεν εχω αγωνια αλλα εχω περιεργεια!

Λιακο μου μην αγχωνεσαι βρε κοριτσακι μου. αληθεια για που λετε να μετακομισετε; μπορει να ειναι ομορφα... με τη βαφτιση τελειωσατε;

στεβη μου γιατι κανεις ορμονολογικες εξετασεις; οι εξετασεις για τις οποιες διαβαζεις θα γινουν τελικα; ξερεις ημερομηνια;

http://www.bimbomarket.it/it/en/car-seat-from-9-to-36-kg-C61.htm

Σοφακι μου για κοιτα και αυτα!

αχ εγω πρεπει να βρω και ποδηλατο για το μαναρι μου γιατι ο μπεμπης υποτιθεται θα του φερει ποδηλατο με κρανος οταν ερθει!

εγω το μαι ται το ευχαριστηθηκα και νομιζω οτι και τωρα θα το ευχαριστηθω ακομα περισσοτερο. κρεμουσα τον Κων/νο στο μαι ται (ειναι για μεχρι 4 ετων) και πηγαινα σουπερ μαρκετ. ο Κων/νος στο λαιμο μου και οι σακκουλες στα χερια :P

Διαφημίσεις

Πολλα έξοδα Σοφάκι!

Εγω τον χρησιμοποιουσα λίγο κ στα δυο παιδια αλλα δεν μου βγήκε καλος τελικα.. Της avent!

Σοφάκι ακόμη τπτ.. Έχει προτάσεις αλλα το ποδόσφαιρο περνάει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση!! Το θέμα δεν είναι να κλείσουμε μόνο ομάδα.. Να πάρουμε κ τα λεφτα που θα συμφωνήσουμε!! Ακόμη τρέχουμε με ακάλυπτες επιταγές!! Η μετακόμιση είναι ακόμη αμφίβολη.. Αν συμφωνήσει με Βόλο η Λαμία μας βλέπω εκει!

δεν ξέρω και σε τι ποσά παίζετε εσείς Λιάκι αλλά και σε μικρότερο επίπεδο που βλέπω τον άντρα της κουνιάδας μου, φτώχια έχει πέσει στο ποδόσφαιρο...

οι ακάλυπτες επιταγές είναι δυσκολάκι ρε γμτ...

καλημερααααααα!

γιατρο εχουμε σημερα στις τρεις παρα τεταρτο. από αθηνα θα φυγουμε στις πεντεμιση μπας και γλιττωσουμε λιγη ζεστη!

αντε να δουμε ποτε θα γεννησω.... αν μου πουνε στις 20 οκ αν και θα προτιμουσα γυρω στις 13 να πω την αληθεια! να εχω και 10 μερες στο γραφειο, να γεννησω και πιο νωρις γιατι το θηριακι μου δεν χωραει νομιζω αλλο. πιανω ολο κατι εξογκωματα τεραστια :) αφηστε που καθε μερα που περνει νομιζω οτι προστιθεται επανω μου και ενας μηνας οχι μια μερα.

βρε κοριτσια δεν εχω συνειδητοποιησει οτι θα εχω και αλλο παιδι. ειναι φυσιολογικο αυτό; εβγαλα και επλυνα τα ρουχαλακια του, εχω εξω στον ηλιο το καθισματακι του και το πορτ μπεμπε του να αεριστουν πριν τα πλυνω αλλα και παλι δεν... δεν εχω καταλαβει τι μου γινεται... αφηστε που δεν ξερω αν τα εχω αγορασει και ολα. πρεπει ας πουμε να του αγορασω σαμπουαν και αφρολουτρο για βρεφη. εχθες το θυμηθηκα αυτο ! και αλλα και αλλα....

Σοφιααααααααααααα... 8 κιλα; σε ενα μηνα; βρε θηριο. εγω που ξεφυγα αυτο το μηνα πηρα γυρω στα 3! ετρωγες διχως αυριο ετσι; χα χα χα... θελω και εγωωωωωω να τρωω ακαταπαυστααααααα! ειδικα τον τελευταιο μηνα εχω τρελες ορεξεις!

συμπι μου τι ωρα λες να βγουν τα αποτελεσματα για τους σταθμους; αυτη τη φορα δεν εχω αγωνια αλλα εχω περιεργεια!

Λιακο μου μην αγχωνεσαι βρε κοριτσακι μου. αληθεια για που λετε να μετακομισετε; μπορει να ειναι ομορφα... με τη βαφτιση τελειωσατε;

στεβη μου γιατι κανεις ορμονολογικες εξετασεις; οι εξετασεις για τις οποιες διαβαζεις θα γινουν τελικα; ξερεις ημερομηνια;

σύμπι θες να είσαι 15Αυγουστο μέσα στο μαιευτηριο βρε???

κι εγω το ίδιο θέμα έχω....δεν έχω καταλάβει οτι θα έχουμε κι άλλο παιδάκι στο σπίτι!!!

ρούχα ακόμα δεν έχω πλύνει....βασικά εγω πρέπει να βγω για ψώνια γιατι και να θέλω να πλύνω δεν έχω!!!

βασικά φορμάκια βαμβακερά θέλω να παρω....ίσως στείλω τη μαμα μου στο αουτλετ του μαδερ μήπως βρει τίποτα...

οτι θυμάσαι σύμπι και εσύ Σοφάκι απο ψώνια για τα μπεμπάκια γραψτε το ε?

να κάνουμε μια μίνι λίστα μην ξεχασω κι εγω τίποτα!!!

πρέπει να παραγγείλω και καινούριο στρωμα για την κούνια...

τα αποτελέσματα αποτι διαβασα που εγραφε μια κοπέλα στο φεις θα τα βγαλουν λέει μετά τις 5...

καλά χθες ο μπέμπης μου είχε κατέβει τόσο χαμηλά.....όσο δεν πήγαινε άλλο!!!

μιλάμε σε σημείο που πονούσα απο την πίεση!

αν ήμουν σε μεγαλύτερη εβδομάδα θα έλεγα οτι γεννάω!

θα περιμένουμε νέα απο το γιατρό εεε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εμείς παίζουμε στα 25 χίλ .. Πέρυσι είχε κλείσει 35 ευτυχώς τα πήραμε σχεδόν όλα.. Φέτος κανένα δέκαρικο κάτω.. Εγω το άγχος δεν το χω τόσο για το οικονομικό.. Οκ κουτσά στραβά την βγάζουμε.. Όσο για το τι θα γίνει απο δώ κ πέρα.. Ζεις στην αβεβαιότητα!! Να πω την αλήθεια τα μαζεύω άνετα απο εδω κ πάω Σέρρες που έχουμε κ δικο μας σπίτι..έτσι κ αλλιώς εκει θα καταλήξουμε σε 3-4 χρόνια.. Απλα ο Ν δεν θέλει να τα παρατήσει απο τωρΑ.. Εννοω το ποδόσφαιρο!!

Μαρακι κ εγω έτσι ένιωθα .. Τελευταία μέρα πήγα κ πήρα σαμπουΑν μπατονετες οινόπνευμα καθαρο μη σου πω κ παμπερς.. Τα παμπερς μην ξεχάσεις χαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

πιπιλα ουτε εγω θελω να χρησιμοποιησω αλλα αν μου κανει παλι το στηθος πιπιλα δεν θα το γλιτωσω!

ε στην αρχη αναμενόμενο ειναι....

αν μετα το συνεχίζει, υπάρχει λύση!;)

Εμείς παίζουμε στα 25 χίλ .. Πέρυσι είχε κλείσει 35 ευτυχώς τα πήραμε σχεδόν όλα.. Φέτος κανένα δέκαρικο κάτω.. Εγω το άγχος δεν το χω τόσο για το οικονομικό.. Οκ κουτσά στραβά την βγάζουμε.. Όσο για το τι θα γίνει απο δώ κ πέρα.. Ζεις στην αβεβαιότητα!! Να πω την αλήθεια τα μαζεύω άνετα απο εδω κ πάω Σέρρες που έχουμε κ δικο μας σπίτι..έτσι κ αλλιώς εκει θα καταλήξουμε σε 3-4 χρόνια.. Απλα ο Ν δεν θέλει να τα παρατήσει απο τωρΑ.. Εννοω το ποδόσφαιρο!!

Μαρακι κ εγω έτσι ένιωθα .. Τελευταία μέρα πήγα κ πήρα σαμπουΑν μπατονετες οινόπνευμα καθαρο μη σου πω κ παμπερς.. Τα παμπερς μην ξεχάσεις χαχαχα

α εσεις παιζετε σε καλά ποσα!

ο Ν. δε σκεφτεται μηπως το γυρισει στην προπονητικη μετά ή θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο?

εγω πάμπερς περιμενω να πέσει η τιμη της λίρας για να παραγγείλω απο αμαζον!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν ξέρω και σε τι ποσά παίζετε εσείς Λιάκι αλλά και σε μικρότερο επίπεδο που βλέπω τον άντρα της κουνιάδας μου, φτώχια έχει πέσει στο ποδόσφαιρο...

οι ακάλυπτες επιταγές είναι δυσκολάκι ρε γμτ...

σύμπι θες να είσαι 15Αυγουστο μέσα στο μαιευτηριο βρε???

κι εγω το ίδιο θέμα έχω....δεν έχω καταλάβει οτι θα έχουμε κι άλλο παιδάκι στο σπίτι!!!

ρούχα ακόμα δεν έχω πλύνει....βασικά εγω πρέπει να βγω για ψώνια γιατι και να θέλω να πλύνω δεν έχω!!!

βασικά φορμάκια βαμβακερά θέλω να παρω....ίσως στείλω τη μαμα μου στο αουτλετ του μαδερ μήπως βρει τίποτα...

οτι θυμάσαι σύμπι και εσύ Σοφάκι απο ψώνια για τα μπεμπάκια γραψτε το ε?

να κάνουμε μια μίνι λίστα μην ξεχασω κι εγω τίποτα!!!

πρέπει να παραγγείλω και καινούριο στρωμα για την κούνια...

τα αποτελέσματα αποτι διαβασα που εγραφε μια κοπέλα στο φεις θα τα βγαλουν λέει μετά τις 5...

καλά χθες ο μπέμπης μου είχε κατέβει τόσο χαμηλά.....όσο δεν πήγαινε άλλο!!!

μιλάμε σε σημείο που πονούσα απο την πίεση!

αν ήμουν σε μεγαλύτερη εβδομάδα θα έλεγα οτι γεννάω!

θα περιμένουμε νέα απο το γιατρό εεε???

ναι θα σου στειλω μηνυμα.... οσο για τα πραγματα που λες να θυμηθουμε .... μην περιμενεις από μενα. εχω πει: βλεποντας και κανοντας χα χα χα... οτι θυμαμαι θα πηγαινω επι τοπου να το παιρνω.

οσο για τον 15αυγουστο δε με νοιαζει καθολου να ειμαι μεσα . τι 15αυγουστο τι στα γενεθλια μου στις 24! το ιδιο ειναι. λες και θα πηγαινα διακοπες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...