Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!

Καταρχήν να ξεκινήσω με τις ευχές...

Ελενάκι μου να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!!!!

κι εγω δεν ηξερα οτι είναι απο Παρασκευη το Ευη οπότε θα με συγχωρέσεις πυο δεν ευχήθηκα χθες εεε?????????

Παντελάκο γλυκέ χρόνια πολλά!!! Ευμορφάκι να τον χαίρεστε και πάντα να τον καμαρώνετε!!!

Αννούλα μου να τα εκατοστησει η κοριτσάρα σου!!!!

Να περάσετε τέλεια στο παρτυ και να μας βάλεις και καμία φωτό!!!

αυριο γιορτάζει κιόλας το κορίτσι σου ε?

και η Χρυσοβαλαντούλα της Λίας αν δεν κάνω λάθος...

σύμπι η Βαλ πραγματικά δεν ξέρω τι έχει...

τρομερά πείσματα κάνει...

δεν είναι πράγματα αυτά...

τα παιδιά που μένουν απο κάτω είναι φίλοι αλλά είναι κι απο αυτούς που δε θα σου πουν σαν τη δικιά σου γειτόνισα: δεν άκουσα τίποτα...

πάντα πετάνε το καρφάκι τους αλλά τεσπα το προσπερνώ...

εγώ δε μιλάω ποτέ για την κόρη τους, που οκ δεν κάνει σαν τη Βαλ αλλά ακούγεται συχνά πυκνά...

καλά χθες που έφυγε ο άντρας μου, η Βαλ βρήκε το διάολο της μαζί μου...

γιατι ο άντρας μου επειδή λέει συνέχεια τι θα πει η γειτονιά, συνηθως καταλήγει να την παρκάρει στην τηλεόραση για να ηρεμήσει...

εγώ είχα κάτσει στην πόρτα του δωματίου της και δεν την άφηνα να βγει....έσπρωχνε, ούρλιαζε, βράχος εγώ και συγχρόνως της εξηγούσα οτι όσο κλαίει, τόσο χειρότερα για εκείνη και οτι αν δεν ηρεμήσει να μιλήσουμε, θα μείνει στο δωμάτιο της...

έκλαιγε, έκλαιγε, έκλαιγε, κάποια στιγμή κουράστηκε και αποφάσισε να σταματησει....εφυγα και πήγα στο σαλόνι για να δω αν θα βγει αλλά είχε εξαντληθει και ταβλιάστηκε στο πατωμα και κοιμόταν μέχρι τις 8 και τεταρτο...

μετα ξύπνησε και ήρθε σαν τη βρεγμένη γάτα...

ήξερε πολύ καλά πόσο λάθος ήταν όλο αυτό....

εγω πάντως έχω απελπιστεί....

την προσοχή μας την έχει...και σε πόσες ιδιοτροπίες της κάνουμε πίσω για να μην γκρινιάζει...

για να δούμε σήμερα το μεσημέρι...

σήμερα είναι και η τελευταία μέρα στο σχολείο....μας είπαν να παρουν τα μαγιω τους μαζί γιατι θα κάνουν πισίνα πάρτυ λέει!!!:tongue::tongue::tongue:

πάω να τελειώσω ένα τσιζκεικ για διαβητικούς που φτιάχνω...

ήθελα γλυκό και βρηκα μια συνταγη...

αλλά δε βρηκα μαρμελάδα λάιτ για την επικάλυψη και πήρα μια σοκολάτα sweet&balance να τριψω απο πάνω...

μάπα θα είναι αλλά απο το ολότελα....

έχω και τα πρωινά ζάχαρα να βγαίνουν υψηλά...

ελπίζω να μη χρειαστω ινσουλίνη...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο που στεναχωρει την μικρη Βαλ.......και εσας εννοειτε!!!!εχουν και αυτα τα δικα τους......και δεν ξερουν πως να αντιδρασουν καποιες φορες.....:?:confused:

σε συγχωρω φιλεναδα..:rolleyes::tongue:

καλα αρχισαν τα γενεθλια παλι....τι ωραια:D

πάω να τελειώσω ένα τσιζκεικ για διαβητικούς που φτιάχνω...

ήθελα γλυκό και βρηκα μια συνταγη...

αλλά δε βρηκα μαρμελάδα λάιτ για την επικάλυψη και πήρα μια σοκολάτα sweet&balance να τριψω απο πάνω...

μάπα θα είναι αλλά απο το ολότελα....

έχω και τα πρωινά ζάχαρα να βγαίνουν υψηλά...

ελπίζω να μη χρειαστω ινσουλίνη...

μηπως υπαρχει η πιθανοτητα να ανεβαινουν οι τιμες επειδη εισαι πολλες ωρες νηστικη την νυχτα?αλλιως εχεις πολυ γρηγορο μεταβολισμο......

οι φυσ τιμες για νηστικη ειναι 0.60γρ μεχρι 1.10γρ........εκει δεν κυμαινεσαι και εσυ?

πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο που στεναχωρει την μικρη Βαλ.......και εσας εννοειτε!!!!εχουν και αυτα τα δικα τους......και δεν ξερουν πως να αντιδρασουν καποιες φορες.....:?:confused:

σε συγχωρω φιλεναδα..:rolleyes::tongue:

καλα αρχισαν τα γενεθλια παλι....τι ωραια:D

η Βαλ ξέφυγε απο τότε που πήγε σχολείο περισσότερο...

όλη η ένταση απο εκεί, της βγαίνει στο σπίτι...

και της καημένης της έκατσε σήμερα που ήταν τελευταία μερα και μπήκε τιμωρία...

ήρθε και έκλαιγε με αναφιλητά και έλεγε οτι είναι κακό παιδί...

καλά αν μας πάρουν στον ιδιωτικό με το ΕΣΠΑ, έχω να κάνω πολλές συζητησεις...

οκ η τιμωρία μαζί τοιυς αλλά να της λένε οτι είναι κακό παιδί???:evil:

μηπως υπαρχει η πιθανοτητα να ανεβαινουν οι τιμες επειδη εισαι πολλες ωρες νηστικη την νυχτα?αλλιως εχεις πολυ γρηγορο μεταβολισμο......

οι φυσ τιμες για νηστικη ειναι 0.60γρ μεχρι 1.10γρ........εκει δεν κυμαινεσαι και εσυ?

δεν ξέρω....

πάντως η διατροφή μου γράφει να τρωω και μισό τοστ, μιση ωρα πριν τον ύπνο...

καλά ο μεταβολισμός μου το ξέρω οτι υπερλειτουργεί αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα με το ζαχαρο,κλπ...δεν τα γνωρίζω αυτά...:?

εγω ξέρω οτι μόλις πρωτοάρχισα τη διατροφή είχα ζάχαρο νηστειας 82-88 και τωρα κάτω απο 92 σπάνια...

οι τιμές που θέλει ο ενδο είναι να είναι κάτω απο 100 το νηστείας...

ο γυναικολόγος μου πάλι δε θέλει να είναι πάνω απο 93...

η αλήθεια ωστόσο είναι οτι δεν είμαι πολύ τυπική με τη διατροφή...

την έχω προσαρμόσει λίγο στα δεδομένα μου...

δηλαδή κρέας δε ζυγίζω...τρωω, όχι πολύ αλλά σίγουρα περισσότερο απο αυτό που γραφει η δίαιτα...

μακαρόνια τρωω ολικής αλλά μικρη ποσότητα...

πατάτες και ψωμί ελάχιστα...

τρωω πολλά χόρτα και μαρούλι...ντομάτα λιγότερη απ'όση θα ήθελα...

εκεί που ξεφευγω είναι τα φρούτα...

σταφυλι τρωω ένα μετριο τσαμπί ενω η διαιτα λέει 12 ρώγες!!!!

και καρπούζι τρωω οπωσδήποτε μια φέτα ενω λέει μια κούπα...:rolleyes:

γλυκά δεν έχω φάει καθόλου...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!

μετα απο μια ξενερωτη τελετη εναρξης εχτες......(ευτυχως που με πηρε ο υπνος και δεν την ειδα ολη)........ειπανα μπω να ευχηθω στο κοριτσι της Λιας μας.....ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥΛΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ!!!ΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΑΣ!!!

γεια σας κοριτσια!!!!! ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες...περασαμε πολυ ωραια στο παρτυ μΑς...ηταν ολα υπεροχα, κ το κοριτσι μου ακομα πιο υπεροχο!!!! θα σας βαλω κ φωτο αυτες τις μερες!!!!! Να πω κ γω τα χρονια μου πολλα στην Ευη σου Ελενιτσα μου, στον Παντελη της Ευμορφιας κ φυσικα σημερα στη Χρυσοβαλαντουλα της Λιας...Να τα χαιρεστε κοριτσια τα παιδακια σας....να τα δειτε οπως επιθυμειτε!!!!!! Εμεις δε γιορταζουμε Σοφακι, γιορταζουμε το Μαιο!!!!! Οσο για τη Βαλ τι ναπω βρε παιδι μου...πολλα μπορει να της φταινε αλλα κ τιποτα...δε νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις κ πολυ ακρη σε αυτη τη φαση "φρικης" (οπως τη λεω εγω κ για τη δικη μου οταν την πιανει)...υπομονη κ ελπιζω γρηγορα να το αφησει πισω της ολο αυτο!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αννα μου να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου! να ειναι υγιης πανω από ολα και τυχερη στη ζωη της! τα καλυτερα ευχομαι και συντομα να αποκτησει ενα στρουμπουλο και επίσης γερο αδερφακι ;)

καλησπερα!τι κανετε?

να ευχηθω κ εγω με καθυστερηση στην ελενιτσα για την παρασκευουλα και στην ευμορφια για τον παντελη χρονια πολλα να σας ζησουν!

αννα να χαιρεσαι κ εσυ το κοριτσι σου πολυχρονο κ ευτυχισμενο!

γιορταζει και η χρυσοβαλαντουλα της λιας?ανναι χρονια πολλα!!

εμεις γυρισαμε αθηνα τελικα σημερα μιας και οι γονεις μου δεν ηρθαν για τριημερο..πολυ κουραση!καναμε το μπανιο μας το πρωι και μεσημερι ημασταν ηδη σπιτι μασ.εντωμεταξυ χαλασε και ο η/υ δε ξερω τι εχει παθει εχω μπει απ το λαπτοπ τωρα προσωρινα.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πω πω ελενακιιιιη να χερεσαι την κορακλα σου φίλη μου!!να είναι γερη κ ευτυχισμενη!χρόνια καλά και ευτυχισμένα…πλημμυρισμένα από χρώματα και μουσικές, από ξάστερους ουρανούς και ηλιοβασιλέματα!!!!

Ευμορφουλα να χερεσαι τον Παντελή... Μ αρέσει που το θυμισα κ στον άντρα μου για να πάρει τηλ κάποιον φίλο του!! Το ξέχασα τελείως!! Να ναι γερο το παιδάκι σου κ αγαπημένο με την Αδερφουλα του!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Αννουλα να τα εκατοστησεις το κοριτσάκι σου!!! Μόνο χαρές στην ζωουλα του!! Γερο κ ευτυχισμένο!!

Σας ευχαριστω για τις εύχουλες σας!!!

Ως συνήθως μας ξέχασαν κ παλι..3-4 άτομα απο συγγενείς να μου ευχήθηκαν!!δεν θέλω να κλαιγομαι, με πειράζει φυσικα, είναι η Τρίτη χρόνια που τι ξεχνάνε.. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να ναι διαφορετικά!!!

Οι δικές μου εξετάσεις βγήκαν πολυ καλές έκανα κ καρδιογραφξμα υπέροχο καρδιάς, όλα καλα.. Τυχαίο.. Η ζέστη;; Ο συνδυασμός με το ποτο που ηπια που είχε πολυ στημένο λεμονι( ρίχνει την πίεση) ; Λίγο η κούραση λίγο το άγχος λίγο η κακή διάθεση.... ΧαχαχαχΑ πάλι καλα που μόνο λιποθυμησα!

Αυτα όπως καταλαβαίνεται δεν πολυ μπαίνω γιατι είμαι πολυ πιεσμενη.. Υπάρχει κ πιθανότητα μετακόμισης κ έχω πέσει περισσότερο!! Ευτυχώς έχω τα παιδάκια μου κ με κάνουν να τα κεχναω όλα! Η χρυσοβαλαντουλα έχει γίνει κοπέλα! Το τι μας λέει καθημερινά δεν λέγεται!! Την μπεμπα την διώχνει Κ της λέει " φυγε πειναλου, άντε στη μαμα σου" γελάει κ το μικρο!το μικρο δε είναι Παναγίτσα, δεν υπάρχει αυτο το παιδι!! Κλαίει γιατι πειναει διψαει.. Φτου να μην το ματιαξω.. Αν ήταν αλλιώς πιστεύω δεν θα τα έβγαζα πέρα.. Πάω για νανι κορίτσια.. Όσο κοιμηθω δλδ γιατι τελευταία ξυπναω ανά μια ώρα κ κάθομαι στο μπαλκόνι κ καπνίζω... Γαμ@@@@@@@@ άγχος.. Να κοιμούνται τα παιδια σου κ εσυ να ξενυχτας απο μ@@@@ κια..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρες!!!

Λιάκι μου δε μπήκα χθες εδώ, οπότε να σου ευχηθώ σήμερα για την κούκλα τη Χρυσοβαλαντούλα!!!

Πάντα γερη και ευτυχισμένη να είναι και οτι θελήσει στη ζωή της να το καταφέρει και με το παραπάνω!!!

Μια χαρά οι εξετάσεις σου ε?

οπότε μάλλον η κούραση έφταιγε...

Μην αγχώνεσαι βρε κοριτσάκι...

ξέρω οτι είναι δύσκολες εποχές...

και για μας σύντομα θα επέλθουν αλλαγές που μας ρίχνουν λίγο στην αβεβαιότητα αλλά σκέφτομαι οτι κάθε εμπόδιο για καλό...

Το Βαλεριάκι μου 2 μέρες ήταν αστέρι...

καλά όταν βγαίνουμε έξω πάντα αστέρι είναι...την ώρα του μεσημεριανού ύπνου μου τα χαλάει...

Βρε κορίτσια παραείναι κοινωνική...μήπως πρέπει να της κόψω λίγο τον αέρα ή να την αφήσω να εκφραστεί???

βγαίνουμε έξω, μιλάει σε όλο τον κόσμο, δημόσιες σχέσεις κανονικά...

πήγαμε χθες για καφέ με τη νονά της και πήγε σε ένα διπλανό μαγαζί εσταιτόριο όπου καθόταν μια οικογένεια και ετρωγε και η Βαλ είχε κάτσει κανένα 10λεπτο και τους μιλούσε και μετά που φεύγαμε, ήθελε να πάμε να τους πει καληνύχτα!

τρελάθηκαν οι άνθρωποι! μου την έφτυναν να μη τη ματιάσουν!

ο μπέμπης εντός της κοιλιάς, έχει πολύ εντονη κινητικότητα....είναι στιγμές που πονάω απο τις κινήσεις του...

ευτυχως συσπάσεις ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους...

μετα το 15Αυγουστο θα κλείσω ραντεβού με τον ενδο που θα έχει κατεβει για διακοπές και μετά με τον γυναικολόγο, να πουμε κάποια πράγματα που θέλω για τη γέννα για να δω τι θα γίνει τελικά...

αυτό το σημείο με αγχώνει λίγο και ελπίζω ο μπέμπης να αποφασίσει να κάνει ηρωική έξοδο απο μόνος του!!!

κατά τα άλλα έφτιαξα γλυκό για διαβητικούς!

για τσιζκεικ πήγαινε αλλά λόγω έλλειψης μαρμελάδας λάιτ και λόγω διαφορων αλχημειών που έκανα, βγήκε κάτι άλλο!!!

το οποίο όμως είναι πεντανόστιμο και σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνεις οτι δεν έχει ίχνος ζάχαρης μέσα και οτι είναι πολύ χαμηλό σε θερμίδες!

και πάρα πολύ δροσερό!!!

αφού πήγα στα παιδιά που μένουν κάτω (για να εξιλεωθώ για τις τρέλες της Βαλ τα μεσημέρια) και δεν το πίστευαν οτι δεν είναι κανονικό γλυκό!

Θα το καθιερώσω να το φτιάχνω και πιστευω οτι αν βρω τρόπο να κάνω και την κρέμα σοκολατένια, θα το τρωει και ο άντρας μου!

πάλι έκθεση έγραψα!!!

πάω να φάω ένα τοστ για να πάμε θαλασσίτσα μετά!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ειπα να μπω εστω τετοια ωρα να σας πω οτι σας διαβαζω (η λεξη που με στοιχιωνει τελευταια) αλλα πρισπαθω να τελειωσω μια σεβαστη υλη ως την τριτη που κλεινει ο σταθμος κ εχω πηξει τοσο πιυ μου ηρθε περιοδος για 1 μερα κ τελος. Τι να πω εγω που μια ζωη ειχα καθε 28 μερες ακριβως κ ιδια ροη κ μερες...ετρεχα για εξετασεις fsh-lh που δεν ειχα κανει..μια χαρα κι αυτες..αγχος λεει ο γιατρος. Καπακια σκαει κ μια ξεγυρισμενη γαστρεντεριτιδα το Ελλακι κ να σου σπιτι κ αυτη. Και να ποναει το πουλακι μου κ να ξενυχτι...Αφστε δυσκολη βδομαδα! Θα επανελθω ελπιζω απο την τεταρτη! Φιλια σε ολουε, χρονια πολλα στα εορταζοντα κ ας μην τα ξερω κ τη συμπονια μου στην αγωνια της Σοφιας για τη Βαλ! Φαση ειναι θα περασει! Μη στενοχωριεσαι με το σπορακι στην κοιλια! Ωραιο αυτο που της εκανες την ισιωσε! Κι εμεις περναμε φασεις.. Φιλακια κοριτσια!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρες!!!

τι απίστευτη ζέστη έπιασε πάλι?????????

πωπω έχω λιώσει!!!

απο σήμερα έχω και το κορίτσι μου σπίτι...ελπίζω να είμαστε καλά και να μην κάνει τα δικά της...

ξύπνησε βέβαια απο τις 7 αλλά την ξανακοίμησα και τωρα κοιμάται κι εγω περιμένω να περάσει η ώρα απο το χάπι του θυρεοειδή για να φάω το τοστ μου!!!

οι μετρησεις μου τις τελευταίες μέρες είναι σούπερ παρόλο που έχω ταράξει το γλυκό που έφτιαξα και τα σταφύλια!:D:D:D

Στέβη κουράγιο!!!

περαστικά και στο κορίτσι σου!

άντε να βγουν και τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ σήμερα να ξέρουμε τι θα κάνουμε!

θα της παραγγείλω και το σωσίβιο του swimtrainer για να κάνει μπάνιο γιατι απο τότε που φοβήθηκε με το πρώην αφεντικό μου, σαν βδέλλα κολλημένη πάνω μας κάνει μπάνιο!

και απο του χρόνου την άνοιξη θα τη γράψω και κολυμβητηριο!

που είστε εσείς???

σύμπι σήμερα έχεις γιατρό???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

στεβυ περαστικα στο κοριτσι σου!

σοφακι ποτε βγαινουν τ αποτελεσματα απ το εσπα?καλη επιτυχια!

εγω εχω γιατρο τη τεταρτη...αυριο λεω ν απαω για ψωνια να παρω τιποτε για τον μπεμπη εχουμε και τα γνεθλια της ελλης τη κυριακη...χθες εκατσα και ξεχωρισα φανελακια και φορμακια της ελλης που θα βαλει κ ο μπεμπης ευτυχως ειναι αρκετα οποτε δε θα παρω πολλα τωρα...βασικα θελω να δω για μπανακι αποστειρωτη σλινγκ και καμια μικρη κουνια...θελω και καθισμα αυτοκινητου αλλα αυτο που θελω το βρισκω εδω 390 ευρω...εξωτερικο στα σιτε που κοιταξα δε το εχει...δε θελω να δωσω τοσα λεφτα ρε γμτ...

κατα τ αλλα ξεχασα να σας πω το τελευταιο μηνα εβαλα μαζεμενα 8 κιλα....ειμαι στο +14 πλεον δυστυχως....να τι σου κανουν οι διακοπες και η χαλαρωση:tongue:

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...