Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

κατερινακι πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σου!μη σκας για τα φρουτα και τα λαχανικα και η δικια μου τα εχει κοψει με πεπονι τη βγαζουμε καθε μερα και καμια ντοματα.πηγατε κια διακοπουλες μπραβο!

εμεις αποφασισαμε να κατσουμε τελικα μεχρι τριτη...θα ερθουν οι γονεις μου για σκ λενε..οποτε μενουμε:P

κατα τ αλλα καλα πολυ ζεστη και εδω...!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπι εμενα από εχθες ξεκινησε να φοραει σαλιαρα στο φαγητο! οταν ηταν μωρο την τραβαγε να την βγαλει και τωρα τη ζηταει... και που εισαι ακομα...

συμφωνω παντως οτι η θεωρία απεχει πολύ από την πραξη!

γεια σου Σοφακι!

η Στεβη εφυγε για διακοπες;

Κατερινουλα μου ξεχασα να σε χαιρετησω! να φιλησεις το Νικολακη σου!

Καλημέρα Σοφάκι!

καθίστε εκεί όσο μπορείτε βρε!

που να πάτε στην Αθήνα να ψηθείτε!

άρχισε συμπι ο Κων/νος με τη σαλιάρα ε?

εγώ φοβάμαι πιο πολύ το πισωγύρισμα στην πάνα...μη μου κάνει κανένα τέτοιο...να δω τι θα κάνω!:shock:

εμένα θέλει μετα το μπάνιο να την τυλίγω με την πετσέτα και να την κουνάω στην αγκαλιά μου σαν μωρό και να της κάνω οοοοοοοοοοο νάνι νάνι το μωρό....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν σας αφήνω για λίγο να βγω να ψωνίσω...

αποφάσισα να μαγειρέψω κοτόπουλο κοκκινιστό με μπάμιες για συνοδεία για μένα και με χυλοπίτες για άντρα και κόρη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας τι κανετε?

εχθες οπως καταλαβατε δεν μπηκα γιατι ειχα παει στο νοσοκομειο να παρουμε πιστοπιητικα για το σχολειο....τι ταλαιπωρια θεε μου!!!εν τελει θα παμε και σε γιατρο εξω....για τα ματια τους...τον Ανδρεα δεν τον βοηουν τα γυαλια που φοραει......αλλα η αληθεια ειναι πως δεν στα μισα της χρονιας του τα εσπασε ενας συμμαθητης του και δεν μπορεσαμε να τα φτιαξουμε....θελαμε 150 για τον σκελετο και αλλα τοσα για τους φακους....για την Ευη ναι μεν βλεπει καλα αλλα χρειαζεται λεει και αυτη να φορεσει γυαλια για τον λογο οτι ξεκιναεικαι αυτη υπερμετρωπια.......τι να πω εγω τωρα?να πατε στον γιατρο που σας παρακολουθει....

εγκυουλες μου...κουραγιο και ατελειωτη υπομονη χρειαζεται απο δω και περα.......καταλαβαινω απολυτα ομως ολες τις συμπεριφορες των παιδιων σας...γιατι εγω τα ζησα και τα ζω ακομα...σε μεγαλυτερο βαθμο να πω?!

Σοφακι2 δεν ηξερα οτι ηθελες να ερθεις στην συναυλια? θΑ ηταν μια ευκαιρια να σε δω κιολας......

Κατερινακι......ειδα τις φωτο απ τις διακοπες σας......δωσε ενα φιλακι στον ΝΙΚΟΛΑ ΣΟΥ!!!

ουφ επέστρεψα!!!

για λίγο βγηκα και τελικά το ξεφτίλισα!!!

πέρασα όμως απο ένα μαγαζί που άνοιξε μια γνωστη μου και με κέρασε καφεδάκι...οπότε...

ευτυχως το φαι μου γίνεται γρηγορα!!!

Ελενάκι ταλαιπωρία ρε παιδί μου...

τα γυαλιά δεν τα καλύπτει το ταμείο???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ουφ επέστρεψα!!!

για λίγο βγηκα και τελικά το ξεφτίλισα!!!

πέρασα όμως απο ένα μαγαζί που άνοιξε μια γνωστη μου και με κέρασε καφεδάκι...οπότε...

ευτυχως το φαι μου γίνεται γρηγορα!!!

Ελενάκι ταλαιπωρία ρε παιδί μου...

τα γυαλιά δεν τα καλύπτει το ταμείο???

δεν ξερω, αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει τωρα τα ταμεια....δεν ξερω αν θα βρω ακρη!!

Δε μπορώ άλλο....

δεν την παλεύω....

έχει ξεφυγει τελείως αυτό το παιδί...

όλο το μεσημέρι δεν κοιμήθηκε, γκρινιάζει συνεχώς και απο τις 5 έκλαιγε μέχρι που τώρα την πήρε ο ύπνος στο πατωμα και δε μπορώ να τη σηκώσω να τη βάλω στο κρεβάτι γιατί λείπει ο άντρας μου κι εγώ απο το μεσημέρι έχω κάτι τσιμπήματα χαμηλά και μια έντονη κινητικότητα του μπέμπη που μου δίνουν σήμα οτι πρέπει να το πάω λίγο χαλαρά σήμερα...

ο άντρας μου ήθελε να παρει τηλέφωνα να μιλήσει με πελάτες και αναγκάστηκε και έφυγε μεσημεριάτικα απο το σπίτι γιατι με τη γκρίνια της Βαλ δε μπορούσε να κάνει δουλειά του...

της έδωσε και μερικές στον πωπό όπου εγώ γίνομαι Τούρκος αν την ακουμπάει...

κακός χαμός εδώ μέσα...

Πρέπει να κατέβω να ζητήσω συγνώμη στα παιδιά που μένουν απο κάτω...

σχολάει ο άνθρωπος στις 4 και γυρνάει σπίτι του να ξεκουραστεί κι αντί γιαυτό ακούει τη Βαλ να τσιρίζει...χίλια δίκια θα έχει να ανέβει να μας τα χώσει...

Στεναχωριέμαι απίστευτα με όλο αυτό που γίνεται...:cry:

Πραγματικά το κλάμα που έχω ρίξει σε αυτή την εγκυμοσύνη, δεν το έχω ρίξει σε όλη μου τη ζωή...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

αχ μωρε συμπι μου.... κουραγιο τιποτα αλλο δεν λεω... ζητα συγγνωμη και από τους γειτονες αν ειναι να αισθανθεις καλυτερα . και εγω το κανω στη γυναικα που μενει από κατω μας η οποια ευτυχως ειναι και φιλη και ευτυχως, από οτι ισχυριζεται δεν ακουει τιποτα! γαιτι τσιριζε εχθες το Βαλεριακι; τι συμβαινει; καλα και εσυ μην τρελαινεσαι αν φαει καμια στο πωπουδακι της. κανενας δεν πεθανε από αυτο απλα δεν βοηθαει και ιδιαιτερα! μπορει να τα μπηξει περισσοτερο μετα. αααχχχχχ τυχεροι αντρες. ειδες; σου λεει εχω δουλεια, περιμενουν πελατες ΓΕΙΑ ΣΑΣ κυριες μου! και καλα ο δικος σου ειναι δημοσιος υπαλληλος! ο δικος μου; που αφηνω τη δουλεια μου πισω για το δημοσιο-υπαλληλικι; :evil:

Καλημερα κοριτσια μου....πολυ ταλαιπωρημενη εχθες αργησα να κοιμηθω....ειχαμε κοσμο λογω της γιορτης της Ευης μου και επι της ευκαιριας να ευχηθω στον ΠΑΝΤΕΛΑΚΟ ΜΑΣ....χρονια σου πολλα παλλικαρακι μου να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος με τους γονεις σου και την αδελφουλα σου!!Ευμορφακι να τον χαιρεστε!Σοφακι μου μηπως ειχε δικιο ο Π......εγω παντως πιστευω οτι το κανει για να τραβηξει την προσοχη.....θελει να ασχοληθεις μαζι της και επειδη καταλαβαινει οτι δεν μπορεις κανει τα κολπα της.....μην στεναχωριεσαι ομως....

Διαφημίσεις

καλημερα Καζαμία μου!

χρονια πολλα Παντελή μου! ευμορφια να χαιρεσαι τον κουκλο σου και να σας χαιρεται και αυτος! αχ βρε Ελενη μου αν δεν ειχαμε και σενα! :P

γκουχ γκουχ :rolleyes:

καλε γιορταζε και το κοριτσι μου χθες!!!:tongue:

ντροπης πραγματα:tongue::tongue:

αααααααααααα Παρασκευουλα ειναι το Ευακι; νομιζα Ευδοκια η κατι τετοιο!

να το χαιρεσαι το χρυσαφι σου Ελενιτσα μου! υγιής και καλοτυχη να ειναι παντα στη ζωη της η κουκλα σου!

πω πω ντροπή! συγγνωμη!

αααααααααααα Παρασκευουλα ειναι το Ευακι; νομιζα Ευδοκια η κατι τετοιο!

να το χαιρεσαι το χρυσαφι σου Ελενιτσα μου! υγιής και καλοτυχη να ειναι παντα στη ζωη της η κουκλα σου!

πω πω ντροπή! συγγνωμη!

σε ευχαριστουμε θεια Μαρω!!!:tongue::rolleyes:

τι ζητας συγνωμη καλε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...