Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο Ρουβας σε εμας ηρθε περσυ....ειχα παει!!!τωρα εχει Μαριο Φραγκουλη την επομενη δευτερα και τελος αυγουστου Χαρουλα Αλεξιου και Δημητρα Γαλανη!!!!

ααααα εχουμε και την Ντορα την Εξερευνητρια......:rolleyes:

α στη Ντορα πηγαμε 7/7 εμεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα τι στο καλό???

εδω κάτω δεν έρχεται κανένας ή εγω δεν τους παίρνω χαμπάρι???????

Λενιώ για το Χατζηγιάννη διαβαζα οτι το έχει ρημάξει το πρόγραμμα στις μπαλάντες και ψιλοβαριέται ο κόσμος....αληθεύει?

Γαλάνη-Αλεξίου είχαν έρθει εδω αλλά δεν έβρισκα κανέναν να πάμε!

ουφ πρέπει να σιδερώσω....πόσο βαριέμαι.....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μα τι στο καλό???

εδω κάτω δεν έρχεται κανένας ή εγω δεν τους παίρνω χαμπάρι???????

Λενιώ για το Χατζηγιάννη διαβαζα οτι το έχει ρημάξει το πρόγραμμα στις μπαλάντες και ψιλοβαριέται ο κόσμος....αληθεύει?

Γαλάνη-Αλεξίου είχαν έρθει εδω αλλά δεν έβρισκα κανέναν να πάμε!

ουφ πρέπει να σιδερώσω....πόσο βαριέμαι.....

εγω τα βρισκω απ το προγραμμα που βγαζει ο δημος για τις πολιτιστικες εκδηλωσεις του καλοκαιριου....κοιτα για σας.... http://www.kalamata.gr/assets/deltiatypou/20120713_programma_politistiko.pdf

δεν αληθευει...ηταν πολυ ωραια....πολυς χορος....και συμμετειχε με το κοινο....ξεσηκωσε το γηπεδο!!!!

Καλησπέρα κ απο μένα!

Σοφακι μπράβο για τ αποτελεσματα!

Μαρακι μια Χαρα θυμάσαι τολο είμαστε!δε μπορώ να πω σ αυτές τις διακοπές ξεκουραστηκα και χορτασα μπάνια!λέμε να γυρίσουμε Πέμπτη η Παρασκευή.

Ελενιτσα είχε συναυλία ο χατζηγιάννης και δεν είπες τιποτε;θα σε μαλωσω!φέτος δε το βλέπω να πηγαίνω Λυκαβηττό.

Βελ περαστικά σου!

Άννα πέρασε ο καιρός γρήγορα τριπλοχρονιζει το κορίτσι σΑς!

Κατα τα αλλα μια Χαρα ξεκουραζομαι για μεσημέρι!

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρες!!!

ζεσταίνομαι απίστευτα........

η Βαλ όλο το μεσημέρι δεν έβαλε κώλο κάτω...

μας έσπασε τα νευρα....

δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το παιδί...

έχει γίνει τρομερά ατίθαση και ανυπάκουη...

κλαίει με το παραμικρό...

γενικά...άστα να πάνε!!!

όχι οτι τωρα έχει σταματησει....

τωρα νυστάζει γιατι δεν κοιμηθηκε το μεσημέρι και γκρινιάζει χωρίς λόγο και αιτία...

αν συνεχίσει αυτη τη συμπεριφορά και όταν μπω στο μήνα μου, σίγουρα θα γεννήσω φυσιολογικά...δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι οκ μέχρι το τέλος...:cry:

εγω αισθάνομαι σα να βάρυνα απότομα...

οτι δουλειές κάνω, τις κάνω σε slow motion!

και δεν κατεβάζω τωρα και τη Βαλ τα πρωινά στο σχολικό για να βγω να κάνω και τίποτα ψώνια...να περπατησω λίγο...

Δε θα το πιστέψετε αλά δεν κατεβαίνω γιατι μαζί με εμάς περιμένει το σχολικό και ένας συμμαθητής της Βαλ μαζί με τη γιαγιά του...

η οποία γιαγιά είναι μια απίστευτη κουτσομπόλα, σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα και με κακία...

Τις προάλλες μου διαολόστειλε μια κοπελίτσα που μόλις έμαθε οτι είναι έγκυος....ο λόγος? οτι δεν της καλομίλησε στο ασανσέρ!:shock:

και την αποφεύγω τωρα τη γιαγιά όπως ο διάολος το λιβάνι!!!

δεν έχω καμία όρεξη να ακούω τα κουτσομπολιά και τις κακίες της....

μου σπάει τα νευρα οπότε κάθομαι σπίτι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ζεστη και σημερα και από οτι διαβασα καπου από τελη του μηνα παλι για 40αρια παμε! ειναι για εμας τις γκαστρουδες αυτος ο καιρος! εγω και σημερα εχω αρκετο τρεξιμο αλλα επειδη οι ρυθμοι μου ειναι σαν της συμπι μου καταλαβαινετε οτι εκει που θα εκανα 5 δουλειες κανω 1,5 :( ... αντε να δουμε, μεχρι την επόμενη εβδομαδα μου εχω δωσει περιθωριο να δουλευω. Σημερα θα κανω στο γιο μου μπριζολιτσα με πατατες τηγανητες. μου ζηταει μπριζολα εδω και μια βδομαδα το μαναρι μου. του ειπα να παμε εξω σε ταβερνα να φαμε και μου ειπε "οχι θελω να τη φαμε στο σπιτι μας" οποτε :) τι αλλο; ααα 2 κιλα εχω παρει αυτο το μηνα, ειμαι στα +12 και μια χαρα. αντε και αλλα 2 μεχρι τις 20/8 θα γεννησω στα +14. σουπερ λεμε! -8 κιλα από την προηγουμενη εγκυμοσυνη; ΠΡΟΟΔΟΣ!

Καλημέρα!!!

40άρια έρχονται πάλι????????

ωραία....:rolleyes:

τουλάχιστον τελειώνει ο άντρας μου την πολλη δουλειά και θα μπορέσουμε να αράζουμε στην παραλία πιο πολλές ώρες!

Ψηνόμαστε να φύγουμε και ένα τριημεράκι κάπου εδώ κοντά...αν βρούμε κάτι καλό και οικονομικό εννοείται...

Μπριζολίτσα ζήτησε μωρέ το αστερι σου???

ωραίος ο Κων/νος!!! μερακλής!!!

εμένα η Βαλ μόνο γλυκά μου ζητάει!:tongue::tongue::tongue:

Να μην πω τι κόλλημα έχει φάει με τα μπισκότα τα oreo....της πήρε η γιαγιά της τις προάλλες και ξετρελλάθηκε!

Εγώ σημερα έχω τσιπουρίτσες με πατάτες τηγανιτές και βλήτα.

μου την έχει δώσει λίγο με το ζάχαρο...

πως γίνεται οι τιμές μου μετά τα γευματα να είναι σούπερ και η τιμή νηστείας να πιάνει ταβάνι ρε γμτ...

Δηλαδη μετριέμαι 2 ώρες μετα το μεσημεριανό γευμα και έχω 94 και ξυπνάω το πρωί και έχω 98!!!

έλεος...

Μπράβο για τα κιλάκια συμπι!!!

μια χαρά είσαι!

άντε να σταματησεις και τη δουλειά να ξεκουραστείς, ναα ετοιμάσεις και βαλίτσα σιγά σιγά...

Καλά αυτη η γιαγιά μου έχει σπάσει τα νευρα....

και όταν λέμε γιαγιά μη φανταστείς καμια γρια...

δεν είναι πάνω απο 60!

Η Βαλ ξύπνησε με κλάματα κατά τις 6....μιλάμε για πολύ κλάμα!!!

πάω να δω τι έγινε....την ρωτησα τι έπαθε και είχε δει εφιάλτη το παιδί μου οτι την χτύπησε μια πεταλούδα!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

"με χτύπησε μαμά μου η πεταλούδα, στη μυτούλα και μετά στο χεράκι..."

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εσενα την χτυπησε πεταλουδα... εμενα που προχθες το βραδυ φωναξε "μαμααααα" και μετα με ρωταγε "ποιο χωραφι;" :rolleyes::rolleyes:

στα χωραφια ηταν! χα χα χα χα. τα ορεο τα τσακιζουμε και εμεις εννοειται!

συμπι μου παω για δουλιτσες! πολύ το ζηλευω το φαγητο σας αρκει οι τσιπουριτσε να ειναι πελαγισιες γιατι του ιχθυοτροφειου δεν τις μπορω.

για βλητα με δυνατο ξυδι ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!

στα χωράφια ο Κωνσταντής ε?

χαχαχαχαχαχα!!!

εννοείται πελαγίσιες οι τσιπουρίτσες!!!

του ιχθυοτροφείου δε τρωγονται!!!

άντε καλές δουλίτσες συμπι!

πάω κι εγω να καθαρίσω τα βλήτα....να βάλω και 2-3 πλυντήρια...

ευτυχως σκούπισμα σφουγγάρισμα έκανε χθες ο άντρας μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου πως είστε ?

Ζεσταίνεστε φαντάζομαι πολύ κ ειδικά το Μαράκι κ τα Σοφακια με τις κοιλίτσες .

Όμως εκτός από το σημαντικότατο περιεχόμενο της κοιλίτσας η Μαρία έχει δίπλα της μια κουρούτα

κ η Σοφία φαντάζομαι αρκετές καλές παράλιες

κ η Σοφια 2 απ’ότι κατάλαβα κάπου διακοπάρει άρα δε σας λυπόμαστε

κα θο λουυυ χαχαχα !

Εμείς είμαστε καλά , δε μπαίνω συχνά να γράφω αν κ το θέλω , ο χρόνος όμως είναι τόσο περιορισμένος συν ότι χάνω κ επεισόδια στις συζητήσεις σας .

Με τη πάνα έχουμε σημειώσει πρόοδο αλλά τη φοραει ακόμη μεσημέρι κ βράδυ εννοείτε, πότε λέτε να κάνω το βήμα να κόψουμε τη μεσημεριανή ?

Εντωμεταξύ έχει κόψει να τρώει φρούτα κ κάνει κόνξες κ με τα λαχανικά, εκεί που αν μη τι άλλο δοκίμαζε τώρα ούτε να τα μυρίσει…

εχτες το απόγευμα που σχόλασα είχαμε ρολό στο φούρνο με πατάτες ,

θέλεις να φάμε μαζί του λέω , κ πριν έρθει να κάτσει, « έχει πράσινα μέσα (?)» με ρωταει .

Ή θα πρέπει να βρίσκω τρόπους να τα κρύβω (που κ πως δε ξερω) ή όπως τείνω τελικά να κάνω θα φτιάχνω κανονικά όλα τα φαγητά κ αν θέλει ας τρωει..

εε κάποια στιγμή που θα κόψει η λόρδα πιστεύω ότι θα υποχωρήσει γιατί εως τώρα ξέρει ότι έχει εναλλακτικές

Εγώ είχα μόνο μια εβδομάδα άδεια κ πήγαμε Νάξο, ξεσάλωσε το Νικολιό. Ξεκουράστηκα λιιιγο κ εγώ αλλά τι να το κάνεις ξανά δουλειά με τρελές βάρδιες !

Φιλιά πολλά κούκλες!

XwAPp3.png

Καλησπέρες!!!

Κατερινάκι σαν τα χιόνια βρε!!!

να μπαίνεις πιο συχνά!!!

τι επεισόδια να χάνεις στις συζητησεις μας βρε???

3 κι ο κούκος μείναμε και θα χαιρόμασταν να μπαίνεις να μας λες κι εσύ τα νεα σου!!!

πήγατε διακοπούλες ε?

ωραία!!!

εντάξει κι εμείς έχουμε ωραίες παραλίες εδώ αλλά ούτε 10 μπάνια δεν έχουμε κάνει γιατι ο άντρας μου πνιγόταν στη δουλειά!!!

Επιτέλους τωρα χαλάρωσε και θα χαλαρώσουμε όλοι μαζί!!!

για τη μεσημεριανή πανα, αν ξυπνάει και είναι στεγνή κόφτη του!

Βασικά και στεγνη να μην είναι, εξήγησε του οτι μπορεί να κοιμάται χωρίς πάνα και αν θέλει τουαλέτα να ζητάει να τον πάτε και κάνε μια δοκιμή!

Εγώ της Βαλ της έκοψα τη βραδυνή, μια μέρα που ξέμεινα απο πάνες χωρις να το πάρω χαμπάρι...

τελειωσαν, δεν είχε τι να βάλει και αυτό ήταν!

Το πολύ πολύ να έχετε 1-2 ατυχηματάκια στην αρχη...

Για τα λαχανικά θα πρότεινα να του τα κρύβεις για αρχή για να μη χάνει επαφή με τη γεύση τους, πχ να τρίβεις κολοκύθι ξεφλουδισμένο μέσα στον κιμά για τα μπιφτέκια...

ε μετά θα επανέλθει!

και μένα φρούτα δεν τρωει καθόλου στο σπίτι!

στον παιδικό τρωει τα παντα ωστόσο!

αχ έρχεται η σίστερ μου σε λίγο!!!

πάω να ετοιμαστω να πάμε οικογενειακώς για καφεδάκι και μετά για φαγητό!!!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερέντες!!!

που είστε καλέ????????

εγω το κλείνω, εγω το ανοίγω το μαγαζί...

για ελάτε να μου πείτε τι να μαγειρέψω γιατι έχει κολλήσει το μυαλό μου...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερεντα και σε σενα! φακες με μπιφτεκακια εχουμε εμεις από προχθες!

ηρθε η αδερφουλα; τυχερηηηη... μακαρι να ερχοταν και η δικια μου!

καλα από εχθες ειμαι φουλ στα νευρα. εχω και κανα 2 μερες που πινω ντεπον γιατι με επιασε ΚΑΙ η μεση μου και οπως καταλαβαινετε.... ο Κων/νος επίσης από εχθες με βασανιζει αλυπητα. μονο σε μενα γκρινιαζει και απαιτει να του τα κανω ολα εγω στους αλλους γελαει και συνεργαζεται μια χαρα...

εχθες το βραδυ και ενω πιστευα οτι το θεμα "μπεμπης" το εχουμε εμπεδωσει, ειμαστε μεσα στο αυτοκινητο, συζηταω με τη μανα μου για τον τοκετο και λεω τη φραση "με το καλο να ερθει το παιδακι μας"

Κων/νος: "ποιο παιδακι μας';

εγω:" ο μπεμπης μας. δεν ειναι το παιδακι μας"

Κων/νος φυσικοτατα "οχι"!

τι νομιζει οτι ειναι κατοικιδιο;:confused:

στο σπιτι και μετα από ωρα το ξαναπαω το θεμα εκει..

εγω:"τωρα που θα ρθει ο μπεμπακος θα χω εγω 2 μωρακια"

Κων/νος"ποια μωρακια;"

"εσενα και τον μπεμπη"

Κων/νος"οχι... εμενα και τον φεγγαρακο. δεν σου κανει ο φεγγαρακος μου; (ο αγκαλιτσας δηλαδη)"

"μου κανει αλλα θα εχω εσενα , το φεγγαρακο και τον μπεμπη. ενταξει;"

Κων/νος: "ενταξει" :shock:

μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα στους καμπους ριχνει χιονι λεω εγω....

Καλημέρα σύμπι!!!

καλά για τα βασανιστήρια μη μου λες εμένα...

είναι η καθημερινότητα μου....

όσον αφορά το νέο μέλος, εγώ πιστευω οτι αν δε δουν τα αδερφάκια τους live, δε μπορούν να αντιληφθούν ακριβώς τι θα γίνει...

Γιατι τους μιλάμε για κάτι μωρά που είναι μέσα στην κοιλίτσα μας και που σε λίγο καιρό θα βγουν αλλά σκέψου πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει όλο αυτό το μυαλουδάκι τους...

και όσο πλησιάζει και η ώρα της γέννας, που όσο να πεις το συζητάς γενικά παραπάνω το θέμα, ίσως αγχώνονται και λίγο...

του τύπου:

"κάτι μεγάλο θα γίνει για να το κουβεντιάζουν τόσο..."

Εμένα η Βαλ ζητάει λεφτά απο τον μπαμπά της για να πάει να πάρει δώρο στον μπέμπη...

αλλά όταν επεκτείνω τη συζητηση και της λέω οτι ο μπέμπης θα κοιμάται στην κούνια,κλπ βγάζει μια αντίδραση....

"όχι....εγώ θα κοιμάμαι στην κούνια",κλπ!!!

Πιστευω οτι θα έχουμε ζήλιες αρκετές απλά το μόνο πυο εύχομαι είναι αν έχω την υπομονή να τις αντιμετωπίσω όσο πιο ήρεμα γίνεται...

ναι ήρθαν η αδερφούλα μου! έπαιξαν οι ξαδερφούλες πολύ ωραία!!!

πήγαμε και για φαγητό...εγω πεινασμένη γυρισα σπιτι ωστόσο...

έφαγα ένα φιλέτο κοτόπουλο με 5-6 πατάτες τηγανιτές...χωρίς ψωμί...

τι να με κρατησει...

και έχουμε κανονίσει να έρθει αν μείνει καμια εβδομάδα εδω η αδερφη μου με τη μικρη...να κάνουμε τα μπανάκια μας, να έχουμε και παρείτσα η μια την άλλη....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...