Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πεθερά: ... απλά ο άντρας μου έχει ξεκόψει σχέσεις 1 μήνα πριν γεννήσω... εννοείται οτι ο λόγος ήταν παρα πολύ σοβαρός ... σε γενικές γραμμες ο αντρας μου είναι το 2ο παιδί της αλλά του συμπεριφέρεται απο τότε που γεννήθηκε σαν να μην υπήρχε!!! Μέχρι τα 15 περνούσε όλη τη μέρα του στη θεία του....

...πριν απο μερικές μέρες έβαλε δικηγόρο και απαιτούσε να της πάει το παιδί!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πεθερά: ... απλά ο άντρας μου έχει ξεκόψει σχέσεις 1 μήνα πριν γεννήσω... εννοείται οτι ο λόγος ήταν παρα πολύ σοβαρός ... σε γενικές γραμμες ο αντρας μου είναι το 2ο παιδί της αλλά του συμπεριφέρεται απο τότε που γεννήθηκε σαν να μην υπήρχε!!! Μέχρι τα 15 περνούσε όλη τη μέρα του στη θεία του....

ωραία πράγματα...

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις τωρα γυρισαμε απ τα ψωνια-παει το επιδομα της καισαρικης:P-κ δε πηρα κ τη κουνια ακομα-την αλλη βδομαδα που θα ξαναπληρωθω.

λοιπον σκεφτηκα να του κανω καλο χουνερι-δωρο για τα γενεθλια του την ερχομενη τριτη.λεω να παρω το παιδι κ να παω στη μανα μου για κανα διωρο, να του αφησω σημειωμα κ οταν γυρισει απ τη δουλεια να κατσει να σκεφτει τι μαλακια εκανε μπας κ ερθει στα ισα του.ακομα δε ζητησε συγνωμη το ζωον-σπανια το κανει αλλα πιστευω ετσι να παρει το μαθημα του μια κ καλη.τι λετε?τραβηγμενο σας φαινεται?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

δράμα... τελικά δεν ξέρω ποια είναι πιο τυχερή... είναι πολυ άσχημο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να πληγώνεται έτσι...

ξέρω τι λές, και ο δικός μου πληγώνεται από τη γαιδουριά της...σε μικρότερο βαθμό προφανώς...

καλά έχει νομικό δικαίωμα να βλέπει το παιδί;

ξέρω τι λές, και ο δικός μου πληγώνεται από τη γαιδουριά της...σε μικρότερο βαθμό προφανώς...

καλά έχει νομικό δικαίωμα να βλέπει το παιδί;

οχι ρε σε καμια περίπτωση... απλά δοκίμασε!!! :tongue: και που να σου πω ολοκληρη την ιστορία... ο άντρας μου είναι πολυ ευαίσθητος αλλά δείχνει σκληρος και εγώ είμαι ακριβώς το ίδιο ... είμαστε όμως πολλά χρόνια μαζί και πλεον δεν χρειάζεται καν να μιλάμε με ματιά ξέρουμε! Συζούσαμε 8 χρόνια μαζί πριν παντρευτούμε και παντρευτήκαμε γιατί αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί...!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις τωρα γυρισαμε απ τα ψωνια-παει το επιδομα της καισαρικης:P-κ δε πηρα κ τη κουνια ακομα-την αλλη βδομαδα που θα ξαναπληρωθω.

λοιπον σκεφτηκα να του κανω καλο χουνερι-δωρο για τα γενεθλια του την ερχομενη τριτη.λεω να παρω το παιδι κ να παω στη μανα μου για κανα διωρο, να του αφησω σημειωμα κ οταν γυρισει απ τη δουλεια να κατσει να σκεφτει τι μαλακια εκανε μπας κ ερθει στα ισα του.ακομα δε ζητησε συγνωμη το ζωον-σπανια το κανει αλλα πιστευω ετσι να παρει το μαθημα του μια κ καλη.τι λετε?τραβηγμενο σας φαινεται?

τι να σου πω ρε Σοφία... εγώ δεν είμαι της τακτικής να κάνω χουνέρια... οτι έχω να πω το λεω μπαμ και κάτω και χωρις καθυστερήσεις... όταν γίνεται κάτι θέλω να το συζητάω άμεσα και να λύνεται... αλλά εγώ είμαι εγώ.... ελπίζω να τα βρείτε σύντομα να το ξεπεράσετε και να μη ξαναγίνει ποτε κάτι αντιστοιχο!!!

τι να σου πω ρε Σοφία... εγώ δεν είμαι της τακτικής να κάνω χουνέρια... οτι έχω να πω το λεω μπαμ και κάτω και χωρις καθυστερήσεις... όταν γίνεται κάτι θέλω να το συζητάω άμεσα και να λύνεται... αλλά εγώ είμαι εγώ.... ελπίζω να τα βρείτε σύντομα να το ξεπεράσετε και να μη ξαναγίνει ποτε κάτι αντιστοιχο!!!

δικιο εχεις.στη περιπτωση μας ομως η συζητηση δεν εφερε το επιθυμητο αποτελεσμα.ουτε συγνωμη ζητησε κ συμπεριφερεται σαν να μην εγινε τπτ.οχι ειναι τροπος αυτος δηλαδη?δε ξερω τι αλλο να κανω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

πω πω ρε κορίτσι.Καλο για 'σένα αλλά άσχημο για τον άντρα σου.Όπως και να'χει όμως έχετε ο ένας τον άλλον και φυσικά και τον μπομπιράκο σας και όλα τ' άλλα έρχονται δεύτερα.

εγώ συμφωνώ με την Ελευθερία. έτσι είμαι και γω. τα χουνέρια τα θεωρώ πολύ γκομενίστικα και δεν τα κάνω. κατεβάζω τα καντήλια μου επιτόπου και τελειώνει το θέμα.

στην δεδομένη περίπτωση το πρόβλημα σου δεν είναι αν ζητήσει συγνώμη ή αν φέρεται φυσιολογικά. εκείνο που σε καίει είναι να μην επαναληφθεί. τι νόημα θα είχε αν έλεγε τώρα συγνώμη και ορκιζόταν ότι δεν θα ξαναγίνει, αλλά σε 3 μέρες γινόταν το ίδιο; άστο λοιπόν και συ έχοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου ότι ήταν απλά μια κακιά στιγμή...όλοι έχουμε κακές στιγμές...έχει και αυτός την κούραση, τις έννοιες και τις ανησυχίες του...και στην τελική δεν τα είχε με το μωρό αλλά μαζί σου γιατί 2 ώρες άκουγες το παιδί σου να κλαίει και δεν μπήκες στη μέση να το ηρεμήσεις αφού έβλεπες ότι αυτός δεν μπορούσε...

εγώ συμφωνώ με την Ελευθερία. έτσι είμαι και γω. τα χουνέρια τα θεωρώ πολύ γκομενίστικα και δεν τα κάνω. κατεβάζω τα καντήλια μου επιτόπου και τελειώνει το θέμα.

στην δεδομένη περίπτωση το πρόβλημα σου δεν είναι αν ζητήσει συγνώμη ή αν φέρεται φυσιολογικά. εκείνο που σε καίει είναι να μην επαναληφθεί. τι νόημα θα είχε αν έλεγε τώρα συγνώμη και ορκιζόταν ότι δεν θα ξαναγίνει, αλλά σε 3 μέρες γινόταν το ίδιο; άστο λοιπόν και συ έχοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου ότι ήταν απλά μια κακιά στιγμή...όλοι έχουμε κακές στιγμές...έχει και αυτός την κούραση, τις έννοιες και τις ανησυχίες του...και στην τελική δεν τα είχε με το μωρό αλλά μαζί σου γιατί 2 ώρες άκουγες το παιδί σου να κλαίει και δεν μπήκες στη μέση να το ηρεμήσεις αφού έβλεπες ότι αυτός δεν μπορούσε...

Συμφωνώ με τη Μαρία, Σοφάκι μου. Ήταν μια κακή στιγμή.Δε νομίζω να επαναληφθεί.

πω πω ρε κορίτσι.Καλο για 'σένα αλλά άσχημο για τον άντρα σου.Όπως και να'χει όμως έχετε ο ένας τον άλλον και φυσικά και τον μπομπιράκο σας και όλα τ' άλλα έρχονται δεύτερα.

ναι Βούλα έτσι είναι και έχουμε περάσει πολλά μαζί και έχουμε ζήσει ακόμα περισσότερα... μπορώ να πω οτι ωριμάσαμε παρεούλα... :)

ελπιζω κ εγω και ευχομαι να ταν μια κακια στιγμη κ να μην επαναληφει.οχι τπτ αλλο αλλα αν ξαναγινει με βλεπω φυλακη κ ειναι κριμα για το μωρακι μου!!!εγω του το ξεκαθαρισα απο κει κ περα ας αναλαβει τις ευθυνες του κ αυτος μια φορα.

σχετικα με τ αλλο θεμα αυριο θα μου φερουν το θηλαστρο.πηρα τηλ και σε συμβουλο θηλασμου κ θαρθει τη δευτερα να συζητησουμε κ να μου δειξει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...