Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμμμμμ εγω δεν ξερω αν το'χω αλλα προτιμω να ειμαι εγω η κακια γιατι σε μενα εχει αδυναμια και δεν κραταει κακια... στον πατερα του ομως... ειναι και λιγο αγαρμπος ο Α δεν εχει διαβασει και 2 συγγραμματα να ενημερωθει για την ψυχολογια των παιδιων και τα κανει μανταρα.... ερχεται ας πουμε ΣΚ από αθηνα και καμια φορα τον τρελαινει στα "οχι" και στα "μη" τον μικρο!:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α καλά μη νομίζεις κι εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα και ούτε πρόκειται η αλήθεια είναι....βαριέμαι αφόρητα...

τι να κάνουμε υπομονή και με τους μπαμπάδες. πραγματικα όμως ο επιμένων νικά. εγώ τώρα έχω αρχίσει και εισακούγομαι. μετά από 6 χρόνια καβγάδων και σχεδόν 3 παιδιά στο σπίτι επικρατεί το "ο,τι πει η μαμά σου".

αχ μπαμπαδες!!!!!

σου λεω στην ψυχολογια παιρνει μηδεν! και αυτο γιατι δεν προσπαθει να μπει στην ψυχολογια του διχρονου- τριχρονου βρε παιδι μου αλλα απαιτει από το μωρο να σκεφτει σαν 35 αρης τουλαχιστον! ελεος!

εντωμεταξυ ο Κων/νος ειναι ενα παιδακι που αν εχει βγει ας πουμε εξω στο μπαλκονι και θελει να μπει ξανα στο σπιτι ενω εσυ σφουγγαριζεις, ρωταει: "να πατησω μαμα; εχει στεγνωσει ή θα κανω πατημασιες;"

α καλά μη νομίζεις κι εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα και ούτε πρόκειται η αλήθεια είναι....βαριέμαι αφόρητα...

τι να κάνουμε υπομονή και με τους μπαμπάδες. πραγματικα όμως ο επιμένων νικά. εγώ τώρα έχω αρχίσει και εισακούγομαι. μετά από 6 χρόνια καβγάδων και σχεδόν 3 παιδιά στο σπίτι επικρατεί το "ο,τι πει η μαμά σου".

θεικο ειναι αυτο! :rolleyes:

σου λεω στην ψυχολογια παιρνει μηδεν! και αυτο γιατι δεν προσπαθει να μπει στην ψυχολογια του διχρονου- τριχρονου βρε παιδι μου αλλα απαιτει από το μωρο να σκεφτει σαν 35 αρης τουλαχιστον! ελεος!

εντωμεταξυ ο Κων/νος ειναι ενα παιδακι που αν εχει βγει ας πουμε εξω στο μπαλκονι και θελει να μπει ξανα στο σπιτι ενω εσυ σφουγγαριζεις, ρωταει: "να πατησω μαμα; εχει στεγνωσει ή θα κανω πατημασιες;"

πως δεν του λεει και το αλλο θεικο ο Κων/νος...."εεε μπαμπα δεν ειμαι στρατιωτης!!!!το παιδακι σου ειμαι":tongue:

δεν ειναι ο μονος ρε Μαρακι...εχουμε και εμεις τετοια θεματα.....και εκει που λες οτι βαζω ενα λιθαρακι.....ερχεται το κυμα και το ριχνει".......αι στο καλο!!!!

Διαφημίσεις

καταλαβαινω απόλυτα! εγω στεναχωριεμαι και για το παιδι (ή μαλλον μόνο για το παιδι) γιατι φαντασου να λειπει ο πατερας του ολη την εβδομαδα καιοταν ερχεται να τον ξεκιναει στις παρατηρησεις..... μετα απορεί ο Α που εχει σε μενα αδυναμια... ο μαμακιας μου! ο γλυκουλης μου! βρε Ελενιτσα και Αννουλα, παιζει να κολλησουν και τα 2 τεκνα επανω μου ή εχω ελπιδες να αγκιστρωθει καποιο στον Αρη;:tongue:

πίστεψέ με μαράκι δε θα σ αρέσει αυτό. ό,τι και να λέμε πάνω μας τα θέλουμε, είτε αγόρια είτε κορίτσια, είτε μεγάλα είτε μικρά.

εγώ δε ξερω τη κατάστασή σας, την απόσταση δηλ δε τη γνώριζα, θα μπορούσε να ταν κι αναποδα να του έκανε όλα τα χατήρια επειδή λείπει πολύ κτλ. τεσπα ο γονιός που λείπει για καιρό δε μπορεί να διαχειριστεί τα άλματα ανάπτυξης ή ακόμα και τη στασιμότητα ανάπτυξης του 3χρονου παιδιού του.

η γνώμη μου είναι ότι υπάρχουν μπαμπάδες που θα λειτουργήσουν καλύτερα στο μέλλον, όσο τα παιδιά τους γίνονται ανεξάρτητα και μεγαλώνουν. πχ ηλικίες δημοτικού.

ενώ με τα βρέφη ή τα νήπια δε το πολυέχουν.

παίζει κι αυτό.

καταλαβαινω απόλυτα! εγω στεναχωριεμαι και για το παιδι (ή μαλλον μόνο για το παιδι) γιατι φαντασου να λειπει ο πατερας του ολη την εβδομαδα καιοταν ερχεται να τον ξεκιναει στις παρατηρησεις..... μετα απορεί ο Α που εχει σε μενα αδυναμια... ο μαμακιας μου! ο γλυκουλης μου! βρε Ελενιτσα και Αννουλα, παιζει να κολλησουν και τα 2 τεκνα επανω μου ή εχω ελπιδες να αγκιστρωθει καποιο στον Αρη;:tongue:

κοιτα κατα 80% τα αγορια εχουν μια "αδυναμια" στην μαμα....ως παθων το λεω...αλλα με το σχολειο γινονται λιγο πιο ανεξαρτητα καθως μεγαλωνουν....δεν θελουν να τα κοροιδευουν πως ειναι ολο με την μαμα.....αλλα παιζει να ξερεις να κολλησει στον Αρη ο μικρος......αμα οπως λες θα γεενησεις μεχρι 20/8.....(Λεων) μιας και ειναι το απολυτο ταιρι του.....ειναι ο αντρας της κουνιαδας μου Λεων και ο μικρος Υδροχοος(ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!)

ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ....ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑς ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

πραγμα που ενοχλει την μαμα.....

αχ τον καταλαβαινω τον Κων/νο....οι μπαμπαδες με τετοια δουλεια εχουν την "απαιτηση" τα παιδια τους να ειναι επιπεδου ενηλικου στην κατανοηση ακομα και απο τα 2 οπως λες!!!!ο δικος μου μπαμπας ηταν αστυνομικος.....:rolleyes::tongue:

οποτε στειλτον στο σχολειο 'ή ακομα καλυτερα να τον πηγαινει καποιος αλλος......στην αρχη που θα εισαι σπιτι.......

Καλησπέρες!!!

τώρα μαζευτηκαμε σπίτι...

τα νέα απο το γιατρό έτσι κι έτσι...

βασικά αύριο θα ξέρουμε καλύτερα...

ο μπέμπης μια χαρά, 1700γρμ θηριάκι!!! στα ανώτερα επίπεδα λέει ο ντοκ!

το μόνο θέμα είναι οτι το κεφάλι του βγαίνει 2 εβδομάδες μεγαλύτερο οπότε αύριο θα πάω για εξέταση αίματος γλυκοζυλιωμένη να τσεκάρουμε τα επίπεδα του ζαχάρου το τελευταίο 2μηνο...

ο γιατρός λέει οτι πιθανότατα να μην το έχουμε ρυθμίσει καλά και γιαυτό να είναι κεφάλας!

θα κάνω την εξέταση αυριο και βλέπουμε...

αν είναι καλή απλά παρακολουθούμε την κεφάλα του και συνεχίζω ως έχει...

αν είναι μέτρια κάνω πιο αυστηρή διατροφή...

αν βγει κακή, κάνω πιο αυστηρη διατροφή και έρχομαι ένα βήμα πιο κοντά στην ινσουλίνη...:?

τεσπα...θα δούμε...

Το βλέπω ψύχραιμα το θέμα...

οτι χρειαστεί για τον μπεμπίτο θα το κάνουμε!

τα αμνιακά μου συνεχίζουν να είναι υψηλά αλλά δε μας ανησυχουν γιατι είναι εντός φυσιολογικών ορίων και απο κιλά?????????

0!!!!!!!!!!

δεν πήρα τίποτα!!!

και ζυγίστηκα με τα παπούτσια και ένα τεράστιο κολιέ οπότε υπολογίζω οτι έχω χάσει και κανένα 300άρι γραμμάρια...

το κακό είναι οτι μου είπε απο 1η Αυγούστου να ξεκινήσω μαγνήσιο και δε θέλω....

απο την άλλη φοβάμαι κιόλας να μην τον ακούσω γιατι αν συμβεί οτιδήποτε θα φταίω εγώ...

σκέφτομαι μήπως το ξεκινήσω και απλά παίρνω μόνο ένα αντί για 2 την ημέρα που μου είπε...

Επίσης είπε απο δω και πέρα όλα με το μαλακό...να μην κουράζομαι, να μη σηκώνω βάρη, γενικά προσοχή...

Αυτά τα νέα μας!!!

Δεν είναι και τα τελειότερα αλλά εφόσον ο μπέμπης είναι καλά και αφού αν φταίει το ζάχαρο μπορούμε να το ρυθμίσουμε έστω και με κάποιες θυσίες, είμαι αισιόδοξη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλε κοιτα μην εχετε κανεναν κεφαλα στην οικογενεια και τσαμπα ανησυχειτε! ειναι και κληρονομικα αυτα!

εγω οταν ρωτησα τις προαλλες τον γιατρο "ειναι καλο το κεφαλι του;" ξερεις τι μου απαντησε; "για αργειτικο πεπονι μια χαρα ειναι!!!!":shock::rolleyes::P

παντως και εγω θα σου πω να ακολουθησεις πιστα ο,τι σου λεει ο γιατρος και να μην κανεις του κεφαλιου σου! αν σου ειπε μαγνησιο να το παρεις και αστα τα υπολοιπα.

καλημερα τι κανετε?

Σοφακι μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα.....και εμενα ο Μαρινος ηταν κεφαλας στους υπερηχους με αμνιακο σχεδον full αλλα μια χαρα γεννηθηκε....(απο 3400 που τον υπολογιζε με το ζορι ,γεννηθηκε 4020 και μια σταλα παιδακι χωρις να ειναι κεφαλας εν τελει) ισως γι αυτο το λογο ο γιατρος μου μου ειπε να γεννησω νωριτερα με τεχνιτους.........

μαγνησιο γιατι σου δινει?

καλημερα Ελενιτσα, καλημερα συμπι μου καλημερα γενικως!

τι κανετε;

Σοφακι ολα καλα θα ειναι λεμε.... πρωτη φορα παντως σε καταλαβα ετσι απογοητευμενη-πεσμενη-κουρασμενη ψυχολογικα, οπως εχθες! ελπιζω να ηταν μονο η ιδεα μου!

αντε μπες να μας πεις ποσο καλα αισθανεσαι σημερα!

Ελενακι μου στο μαγαζι εισαι; τα παιδακια σου καλα;

καλημερα Μαρακι.....

ναι στο μαγαζι ειμαι....μια χαρα τα τεκνα μου ευτυχως....εγω δεν ειμαι και πολυ καλα!!!

Πηγα στο ΚΕΠ να επικυρωσω τα χαρτια και ο βλακας μου εχει φτιαξει τα μισα...αντε παλι και θελω να τα στειλω σημερα.....:twisted:

αντε βρε... τοση πολλη δουλεια ειχε; εμενα σε 5 λεπτα μου τα ειχαν επικυρωσει! εσυ με το εισοδημα ενταξει; εμας 33 χιλιαρικα και κατι εβγαινε το περσινο οποτε νομιζω οκ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...