Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες κορίτσια...

ουφ τα νευρα μου...

ξύπνησε η Βαλ το πρωί...να θέλει μόνο τον μπαμπά της να τη ντύσει, εμένα μου έκανε τη χάρη απλά να τη χτενίσω...

ούτε έπλυνε το πρόσωπο της....έτσι πήγε στο σχολείο...

χθες το βραδυ που επιστρέφαμε σπίτι ήθελε οπωσδήποτε να πάμε να δούμε ένα άλογο με άμαξα που κάνει το γυρο της πόλης σαν βόλτα....το άλογο δεν ήταν "παρκαρισμένο" στη θέση του...δράμαααα.....

που είναι το άλογοοοοοο????????????

βρε κοιμάται είναι βράδυ....τίποτα αυτή...

γυρίσαμε με τα πολλά στο σπίτι η Βαλ να κλαίει και να οδυρεται...

την άφησα με τον πατέρα της και πήγα και κοιμηθηκα...σηκώθηκα κατα τις 12 να μετρησω το ζαχαρο μου γιατι την έκανα την παρασπονδία μου χθες και έφαγα 4 κομμάτια πίτσα και μια κουταλιά τούρτα...

ευτυχως καλό ήταν...

οι μετρησεις νηστείας μου βγαίνουν σχετικα υψηλές και μόλις πήρα τον ενδο στην Αθήνα...μου είπε να μην ανησυχω, να το παρακολουθώ να μην ανέβει κι άλλο και να κάνω και μια εξέταση αίματος για το ζάχαρο και να μετρηθώ και με το μετρητη για να κάνω μια αντιπαραβολή στις μετρήσεις...

χαλαρό τον είδα...

το απόγευμα έχω γυναικολόγο...να δούμε τι γίνεται με τον μπεμπίτο...

να γυρισε άραγε προς τα κάτω γιατι την προηγούμενη φορά χόρευε καστανιέτες στην ουροδόχο κύστη μου!!!

Είμαι λίγο μπαιλντισμένη....περνάει πάλι φάση η Βαλ και δυστυχως βλέπω οτι δεν έχω καθόλου υπομονή σε αυτη τη φάση να την αντιμετωπίσω...

Ελενάκι όπως στο είπε η συμπι είναι το ολογράφως!

τωρα παρέλαβε και μένα η μαμά μου τα χαρτιά για να πάει στα γραφεία του ΕΕΤΑΑ....της είπα να οπλιστεί με πολλήηηηηηη υπομονή και κανένα μπουκαλάκι νερό γιατι προβλέπεται να είναι πολλές ώρες εκεί!

μακάρι τουλάχιστον να είναι τα χαρτιά οκ και να μη χρειαστεί να ξαναπάει...

και χθες καθως συμπληρωνα την αίτηση τι ανακάλυψα???

οτι ο ιδιωτικός που πάει τωρα η Βαλ δεν προσφέρει σίτιση!!!

εγώ νόμιζα οτι ήταν μέσα στο πακέτο!

πήρα τηλ τη διευθύντρια του παιδικού και τη ρωτησα...

-Αν μας πάρουν μέσω ΕΣΠΑ σε εσάς, τι θα πρέπει να πληρώνω μηνιαίως για φαγητό και μεταφορά???

-κανονικά λέει είναι 50+50=100 αλλά για εσάς θα είναι 60 συνολο...

Καλά είναι....δεδομένου οτι στον δημόσιο θα πληρωνουμε γυρω στα 40 ευρω τροφεία και δε θα έχουμε και σχολικό...

τωρα μένει να μας πάρουν!!!

χαχαχααχαχαχαχαα!!!!

πωπω έκθεση έγραψα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενάκι να τους χαίρεσαι όλους!!!

πολύχρονος ο μαρινούλης!

καλημέρα κοπελιές! τι κάνουμε;

καλαματιανή κουλ!

τα φιλιά μου!

Καλημέρα Αννούλα!!!

τι κουλ....καζάνι που βράζει είμαι...

Εσύ που μάλλον το έχεις με την πειθαρχία, δώσε καμια συμβουλή να μαζέψω την αναρχοαυτόνομη τη Βαλ γιατί μας έχει καβαλήσει τελείως το σκατούλι!

λέω να παραγγείλω αυτό μήπως βγάλω καμια ακρη:

http://www.minoas.gr/32019.minoas

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αννουλα σε ευχαριστω πολυ ...να σαι καλα εσυ και ολη σου η σκιουροοικογενεια!!!!:tongue::tongue:

Σοφακι...υπομονη!!!!!

Μαρακι ....αρχισαν οι ενδειξεις ζηλιας εεεεεεε???καλο κουραγιο.....αχ βρε κοριτσια μου...ειστε και μακρια η μια απ την αλλη να πω να ερχομαι να βοηθαω....πρεπει να νοικιασω ενα ελικοπτερο:rolleyes:

Σοφακι δηλαδη θα πρεπει να το διορθωσω τωρα αυτο με την ημερομηνια?

Διαφημίσεις

Αν και δε νομίζω να παίζει μεγάλο ρόλο Ελενάκι, διόρθωσε το καλού κακού γιατί φανταζομαι λόγω της τεράστιας προσέλευσης, ευκαιρία θα ψάχνουν για να "κόψουν" άτομα...

εμένα η μαμά μου τελείωσε κιόλας!!!

πήρε αριθμό πρωτοκόλλου!!!

βέβαια δεν της απάντησαν στην ερωτηση για την περίπτωση μου, λόγω του φόρτου εργασίας, αλλά της είπαν οτι θα κοιτάξουν τα χαρτιά και αν λείπει κάτι θα μας το ζητήσουν να τους το στείλουμε!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με τα δικά μαα όρια υπομονής σε κάθε παιδική κρίση. τα δικά μου είναι ανεξάντλητα. πίσω δε κάνω σε καμία των περιπτώσεων. τα όχι πέφτουν βροχή έτσι ώστε πια έχουν συνηθιστεί και δεν έχω σοβαρές αντιρρήσεις. στα ναι μου απ την άλλη είναι τόση η χαρά τους που κρατιούνται αμέσως οι ισορροπίες.

χατήρια-καπρίτσια εδώ δε γίνονται. όσο τα περιορίζεις τόσο τα παιδιά χαίρονται και ικανοποιούνται με τα όσα τελικά τους δίνεις, που είναι και τα ουσιαστικότερα. και πραγματικά ξέρουν τι χρειάζονται και πόσο τ αγαπάς.

η ξεκούραση είναι ένα βασικό στοιχείο ηρεμίας όλης της οικογένειας. όχι περιττά ξενύχτια και τέντωμα του οργανισμού. όχι περιττές κινήσεις τύπου βγαίνουμε απ το πρόγραμμα. όχι χατήρια για να μας αφήνουν ήσυχους. δε "πρέπει" να μας αφήνουν ήσυχους, "πρέπει" να αφήνουμε ο ένας τον άλλο ικανοποιημένο αλλά και δικαιωμένο.

και όπως προείπα όλα σχετίζονται και με το πόσες αντοχές έχεις στις κρίσεις.

αχ Αννουλα τωρα που ειπες χατηρια θυμηθηκα οτι ολη την ημερα εγω δεν βλεπω τηλεοραση γιατι οποτε παω να δω κατι θελει να του βαζω Ντορα! σημερα βγαινει και το καινουργιο ντι βι ντι της ντορας στο Τν ΒΟΧ και το εχω ταξει :tongue:

συμπι εμενα αν ζηταγε το αλογο και εκλαιγε (πολύ πιθανο να εκανε τα ιδια με τη Βαλ ) θα του ελεγα "ΠΕΘΑΝΕ" "ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΕΘΑΝΕ" χα χα χα χα... θα τον εστελνα... του τα κανω κατι τετοια οταν εχω κεφια.

εγω τα εστειλα εχθες τα χαρτια για τους σταθμους με συστημενο. καλη μας επιτυχία! συμπι θα την στειλεις κανονικα εσυ από σεπτεμβρη;

νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με τα δικά μαα όρια υπομονής σε κάθε παιδική κρίση. τα δικά μου είναι ανεξάντλητα. πίσω δε κάνω σε καμία των περιπτώσεων. τα όχι πέφτουν βροχή έτσι ώστε πια έχουν συνηθιστεί και δεν έχω σοβαρές αντιρρήσεις. στα ναι μου απ την άλλη είναι τόση η χαρά τους που κρατιούνται αμέσως οι ισορροπίες.

χατήρια-καπρίτσια εδώ δε γίνονται. όσο τα περιορίζεις τόσο τα παιδιά χαίρονται και ικανοποιούνται με τα όσα τελικά τους δίνεις, που είναι και τα ουσιαστικότερα. και πραγματικά ξέρουν τι χρειάζονται και πόσο τ αγαπάς.

η ξεκούραση είναι ένα βασικό στοιχείο ηρεμίας όλης της οικογένειας. όχι περιττά ξενύχτια και τέντωμα του οργανισμού. όχι περιττές κινήσεις τύπου βγαίνουμε απ το πρόγραμμα. όχι χατήρια για να μας αφήνουν ήσυχους. δε "πρέπει" να μας αφήνουν ήσυχους, "πρέπει" να αφήνουμε ο ένας τον άλλο ικανοποιημένο αλλά και δικαιωμένο.

εχεις απολυτο δικιο....συμφωνω σε ολα!!!εγω μετα το σεμιναριο γονεων που πηγαινα πριν λιγο καιρο .....αρχισα πλεον να "δουλευω" το θεμα αντοχη κα να συζηταω περισσοτερο με τα παιδια.......μιας και ειμαι απο την φυση μου παρορμητικη....!!!!!πρεπει ομως να συνεργαζονται ολοι μαζι........

αυτό είναι το θέμα Αννούλα...

εγώ αντέχω και έχω τεράστια υπομονή στις κρίσεις της Βαλ χωρίς να κάνω πίσω...

Ο άντρας μου ωστόσο δεν αντέχει να ακούει τη γκρίνια της και για να μη του σπάει τα νεύραα και για το τραγικό κατ'εμέ "πωπω τι θα πουν οι γειτονες που κλαίει η Βαλ", της κάνει τα χατήρια ή την παρκάρει στην τηλεόραση με ντιβιντί για να έχει την ησυχία του...

οπότε έχουμε το φαινόμενο του καλού και του κακού μπάτσου και φυσικά όλοι ξέρουμε ποιός απο τους 2 είναι ο ανεπιθυμητος...:rolleyes:

Και εφόσον δνε υπάρχει συνεργασία μεταξύ μας, φυσικό είναι και το παιδί να μπερδευεται και να προτιμάει φυσικά το μπαμπά της...

Μου φαίνεται πρέπει να αρχισω τους περιορισμούς και στον άντρα μου εκτός απο τη βαλ....

για αρχη πάντως τους έκρυψα τα ντιβιντί!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αχ Αννουλα τωρα που ειπες χατηρια θυμηθηκα οτι ολη την ημερα εγω δεν βλεπω τηλεοραση γιατι οποτε παω να δω κατι θελει να του βαζω Ντορα! σημερα βγαινει και το καινουργιο ντι βι ντι της ντορας στο Τν ΒΟΧ και το εχω ταξει :tongue:

συμπι εμενα αν ζηταγε το αλογο και εκλαιγε (πολύ πιθανο να εκανε τα ιδια με τη Βαλ ) θα του ελεγα "ΠΕΘΑΝΕ" "ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΕΘΑΝΕ" χα χα χα χα... θα τον εστελνα... του τα κανω κατι τετοια οταν εχω κεφια.

εγω τα εστειλα εχθες τα χαρτια για τους σταθμους με συστημενο. καλη μας επιτυχία! συμπι θα την στειλεις κανονικα εσυ από σεπτεμβρη;

μωρε και πέθανε να της έλεγα θα ήθελε να πάμε να δει τον τάφο!!!

καχύποπτη τελείως!!!

δεν ξεγελιέται εύκολα!

και βασικά ούτε θέλω να την ξεγελάω...

αυτός ο άντρας μου μου τα χαλάει που κάθεται και της τάζει πράγματα που δε γίνονται και ακούμε τη 2πλη γκρίνια στο τέλος...

ναι θα τη στείλω κανονικά, θα της κάνω και το αντιγριπικό και βλέποντας και κάνοντας...

αν δω οτι παίζουν ιωσεις θα την κρατησω σπίτι εννοείται!!!

και θέλω να ρωτησω και τον παιδιατρο αν επιτρέπεται να της έδινα εχινάκεια τον Αυγουστο για ενίσχυση του ανοσοποιητικού...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μωρε και πέθανε να της έλεγα θα ήθελε να πάμε να δει τον τάφο!!!

καχύποπτη τελείως!!!

δεν ξεγελιέται εύκολα!

και βασικά ούτε θέλω να την ξεγελάω...

αυτός ο άντρας μου μου τα χαλάει που κάθεται και της τάζει πράγματα που δε γίνονται και ακούμε τη 2πλη γκρίνια στο τέλος...

ναι θα τη στείλω κανονικά, θα της κάνω και το αντιγριπικό και βλέποντας και κάνοντας...

αν δω οτι παίζουν ιωσεις θα την κρατησω σπίτι εννοείται!!!

και θέλω να ρωτησω και τον παιδιατρο αν επιτρέπεται να της έδινα εχινάκεια τον Αυγουστο για ενίσχυση του ανοσοποιητικού...

μηπως το παιδι μοιαζει σε σενα; χα χα χα χα... εγω θα της ελεγα ότι μολις μαθω που ειναι θα την παω να του προσφερει λουλουδια! χα χα χα... σκεφτομαι το σκηνικο και γελαω!

με τον αντρα σου παντως οντως υπαρχει θεμα!:?

χαχαχαχαχα!!!

μην ανησυχείς και η λύση για τον άντρα σου είναι το δεύτερο παιδί!

ξαφνικά το πρώτο γίνεται μεγάλο ίσως και περισσότερο απ όσο είναι και έχουμε απαιτήσεις απ αυτό, να μη γκρινιάζει, να μην απαιτεί, να ναι υπομονετικό, υπάκουο, συγκαταβατικό.

κάτι που δε κάναμε όταν ήταν μοναχοπαίδι.

θα πρεπε να χαμε στρώσει το δρόμο από πριν βέβαια...αλλά μέχρι να ρθει το δεύτερο ούτε που φανταζόμασταν πως θα ναι τα πράγματα με τις απαιτήσεις και τις κρίσεις δύο παιδιών.

στρώνουν όμως όλα....πάντα θα υπάρχει καλός και κακός μπάτσος αλλά οι ρόλοι μπορούν ν αλλάζουν ανα τα πρόσωπα.

εγώ πάντως το χω ξαναπει δε με νοιάζει καθόλου ο ρόλος του κακού. το χω.

χαχαχαχαχα!!!

μην ανησυχείς και η λύση για τον άντρα σου είναι το δεύτερο παιδί!

ξαφνικά το πρώτο γίνεται μεγάλο ίσως και περισσότερο απ όσο είναι και έχουμε απαιτήσεις απ αυτό, να μη γκρινιάζει, να μην απαιτεί, να ναι υπομονετικό, υπάκουο, συγκαταβατικό.

κάτι που δε κάναμε όταν ήταν μοναχοπαίδι.

θα πρεπε να χαμε στρώσει το δρόμο από πριν βέβαια...αλλά μέχρι να ρθει το δεύτερο ούτε που φανταζόμασταν πως θα ναι τα πράγματα με τις απαιτήσεις και τις κρίσεις δύο παιδιών.

στρώνουν όμως όλα....πάντα θα υπάρχει καλός και κακός μπάτσος αλλά οι ρόλοι μπορούν ν αλλάζουν ανα τα πρόσωπα.

εγώ πάντως το χω ξαναπει δε με νοιάζει καθόλου ο ρόλος του κακού. το χω.

και εγω χαλαραααααααααααα:rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...