Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!τι κάνετε;

Ελενιτσα να χαίρεσαι το μαρινουλη κ όλους τους εορταζοντες!

Αχ γω δε βλέπω καμία διάφορα στη ζέστη!φυσάει λίγο σημερΑ αλλα πάλι ζεσταινομαι!

Κατα τ αλλα όλα καλα όπως ταξερετε!

Σας φιλωολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσα!

Εν τάχει να πω τα χρόνια πολλά στο κορίτσι με τους πολλούς εορτάζοντες..είχαμε κι εμείς επέτειο με τον αντρούλη μου το Σάββατο κ βγήκαμε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο να το γιορτάσουμε..την Κυριακή για μπάνιο..δε διάβασα καθόλου..χθες έπεσα μετα μούτρα και σήμερα από την κούραση ξύπνησα αργά κ την πήγε ο παπους την Ελλη σταθμό κ εγω διαβασα σπιτι κ εκανα κ τρουφακια (κατι σουηδικες μπουκιες σοκολατας βασικα με σκονη κακαο απ'εξω βασικα) κολαση!! Δεν ειχα φτιαξει κερασμα για την επετειο κ θα χω κοσμο σπιτι το ΣΚ..Το απογευμα παλι διαβασμα κ για τις εξετασεις δεν ακουγεται τιποτα..να δειτε θα ακυρωθουν κ θα μου μεινει το σκοτωμα καλοκαιριατικα!φφφ

Θα ξαναμπώ ελπιζω το πρωι σαν ανθρωπος!Φιλακια και με το μαλακο τα κρουασαν!!χαχα I'm watchin you!!:cool:;)

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλησπερα σας...Ελενακι μου να χαιρεσαι τους αντρες σου!!!!! Να δωσεις ενα γλυκο φιλακι στο Μαρινουλι σου!!!!! Εμεις εδω καλα, ζεστη, μας ταραξε ΠΣΚ, 40 εφτασε ο υδραργυρος, ευτυχως σημερα φυσαει λιγο...το κοριτσι μου ειναι αρρωστουλη γμτ με αυτη τη ζεστη...εκανε την παρασκευη πυρετο, σ/κ τιποτε κ απο χθες καταροη κ βηχα με εμετο κτλ, το γνωστο πακετο...τεσπα ελπιζω να περασει γρηγορα καθως εχουμε κ τα γενεθλια μας την αλλη βδομαδα!!!!! ο συζυγος εκανε εγχειρηση θυροειδη την παρασκευη κ βγηκαμε δευτερα, 3 μερες εμεινα νοσοκομειο μαζι του, τραγικες μερες...ευτυχως ειμαστε καλα θα κοψουμε κ ραμματα σε 3 μερες κ παει κ αυτο...Σοφακι για προσεχε το ζαχαρο, ειναι υπουλο το ατιμο!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Ελενιτσα μου να χαιρεσαι τα αστερια σου! τι μεγαλα παιδακια και τι χαμογελακια χριστε μου! ενα τετοιο χαμογελο και φωτιζεται η μερα σου! σουπερ! τι ευλογια που εσυ εχεις 3 τετοια χαμογελακια!

συμπιιιιιι! προσεχε με το σακχαρο ξεθαρρεψες! ποτε εχεις μπινελικι; εεεε γιατρο ηθελα να πω! χα χα χα σε πειραζω! εγω απαξ και εκανα 2 καμπυλες τσακιζω γλυκα ανελεητα. επειδη ομως οπως εχω ξαναπει "καθε γουρουνια κοστιζει" η χθεσινη μου γουρουνια (δεν την λεω) μου κοστισε μισο κιλο σημερα το πρωι στη ζυγαρια οποτε το ραβω και θα το χασω.... ειμαι στα +11,5 γιουπιιιιιιιιιι! αθλος αυτο για μενα ανα σκεφτειτε οτι στον Κων/νο πρεπει να ημουν αστα +18 by now!Kατα τα αλλα τρεχω με τη δουλει. εχθες ημουν ολο το πρωινο στην εφορια. σημερα θα καταθεσω και τα χαρτια για τον παιδικο και βλεπουμε. από Σεπτεμβρη παντως δεν τον στελνω με τιποτα. Σεπτεμβρη θα κανουμε οικογενειακως (συμπεριλαμβανομενου του μπεμπη) το αντιγριππικο και από το νεο ετος θα τον στειλω!

καλημερα........καλυτερος ο καιρος σημερα.....εγω ξενυχτισμενη....στις 2 πηγαμε για υπνο

Μαρακι με ελιωσες με αυτα που ειπες...σε ευχαριστω πολυ!!!!

Ρε συ δεν παιρνεις μισο κιλο απο την χθεσινοβραδυνη γουρουνια......αλλα στο συνολο της ημερας......καταρχην δεν ζυγιζεσαι καθε μερα...μια φορα την εβδομαδα και παντα πρωι, για να το υπολογιζεις σωστα......μερα με την μερα το σωμα παιρνει και χανει υγρα και τα συναφη......!!!!!

Και εγω θα τα στειλω σημερα τα χαρτια.....να τελειωνω!!!!καλη επιτυχια να εχουμε.....

Αννουλα περαστικα και στον συζυγο και στην Ειρηνουλα σου.....τι ακριβως ειχε? απο την ζεστη το επαθε ή εφαγε κατι και την πειραξε?

καλη επιτυχια και σε σενα Λενιω μου! εγω από την τρομαρα μου μην παρω γραμμαριο ζυγιζομαι καθε πρωι :)

eειδες που εκαναν στον ΕΕΤΑΑ τροποποιηση για το εκκαθαριστικο?

Διαφημίσεις

Μια γρηγορη καλησπέρα απο μένα!!!

έτρεχα το πρωί μέσα στη ζέστη να μαζέψω τα χαρτιά για το ΕΕΤΑΑ...

τα έστειλα στη μαμά μου να πάει να τα καταθέσει ώστε αν λείπει κάτι να προλάβουμε να το προσθέσουμε ή διορθώσουμε...

το μεσημέρι η Βαλ με έβγαλε εκτός εαυτού...

πραγματικά αν θα έχει αυτη τη συμπεριφορά τωρα που θα σταματησει το σχολείο, θα την αφησω στον άντρα μου και θα φύγω μέχρι να γεννήσω...

δεν παλεύεται...

γκρίνια, νεύρα, απαιτήσεις και κλάμα ατελείωτο αν δεν περάσει το δικό της...

θέλω να κοιμηθώ μισή ώρα το μεσημέρι και όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά καταλήγω να κλαίω απο τα νεύρα και την ένταση...

το ζάχαρο μου είναι οτι να'ναι...

οι τιμές νηστείας μου βγαινουν υψηλές και οι υπόλοιπες τέλειες...

τι να πω....

γιατρό έχω αύριο το απόγευμα...να με ζυγίσει κιόλας να δούμε τι γίνεται...

έχουμε και γενέθλια να πάμε αργότερα...

γιορτάζει το βαφτιστηρι του άντρα μου και θα πάμε...

Συγνώμη που δε σχολιάζω οτι γράψατε...είμαι ψιλοχάλια...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα......

Σοφακι μου...αχ μωρε μην μου ταραζεσαι ετσι ....σε καταλαβαινω...ετσι κανει και ο Μαρινος κατι ωρες...μην σου πω και η Ευη....μου ρχεται οπως λες να τα αφησω στον πατερα τους και να φυγω....αλλα μωρε μια η ζεστη μια το σχολειο...προφανως θα ειναι σε υπερενταση η καημενη......ποτε σταματαει αυριο σαν και εμας?......αμα μεινει σπιτι δεν νομιζω να κανει ετσι.....

μιας και ειπες για τον ΕΕΤΑΑ στο σημειο που λεει να γραψουμε την ημερομηνια γεννησης ολογραφως πως δηλαδη...πχ.06 ιουλιου 2004? ή με γραμματα ολη?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Συμπι.... φασεις ειναι! και ο δικος μου τρελαμενος ειναι εδω και 2-3 μερες! καθε μεσημερι καταληγουμε τσακωμενοι, ο Κων/νος τιμωρια και τελικα να κοιμαται με αναφιλητα! για να μην σου πω ότι εχουμε αποκτησει και καινουργιο χουι και θελει να του φτιαχνω τα μαξιλαρια σαν καγκελα για να προσποιειται οτι ειναι σε κουνια :shock: κανει το μωρο! εχει παθει κατι μαλλον γιατι υπολογιζει οτι οπου να'ναι καταφθανει ο ανταγωνιστης! εχθες το βραδυ του ειπα να παει να κοιμηθει στο κρεβατι του που εχει το προστατευτικο καγκελο και μοιαζει με κουνια και μου ειπε " μα αν παω από κει θα σε χασω"!:shock::| τι αγχος (και κολλημα) εχει το πουλακι μου! τεσπα... κατα τα αλλα και απαιτει και τσιριζει (εδω και 2 μερες ειναι καινουργιες οι τσιριδες) αλλα ΔΕΝ του περναει που να χτυπιεται! το θελω ΤΩΡΑ, μου λεει και γυρναει το ματι μου. εγω δεν εχω δικαιωμα ουτε να φαω ουτε να ξεκουραστω! από οτι καταλαβαινεις ολες τα ιδια τραβαμε!

υπομονη μεχρι να καταλαγιασουν και οι ορμονες μας!

Ελενιτσα μου κανονικα το ολογραφως σημαινει : εικοσι τεσσερεις αυγουστου χιλια εννιακοσια εβδομηντα εξι ΑΛΛΑ εγω νομιζω οτι το εγραψα οπως εσυ :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...