Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στη Σαρωνιδα που ειναι κοντα το θερετρο των αξιωματικων; για να ξεσηκωσω τον συζυγο... λεμε τωρα....:?

Αγ.Μαρίνα λέγεται η περιοχή προς Ν.Μάκρη είναι...αξιωματικός και ο δικός σου ρε? Πολλές συμπτώσεις οι 2 μας...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κ απο μένα!τι κάνετε;

Μαρακι άντε λίγο ακόμα μας έμεινε!

Ελενιτσα τρομαξες βραδιατικα ε;

Εμείς καλα το σαβατο είχαν έρθει οι γονείς μου για μπάνιο ωραία ήταν!χθες έκανα μια μικρή παρασπονδια πήγαμε για ουζακι έκανα και 5-6 τσιγάρα δεν άντεξα!σημεραλεω ναπιω μια μπυριτσα!

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αγ.Μαρίνα λέγεται η περιοχή προς Ν.Μάκρη είναι...αξιωματικός και ο δικός σου ρε? Πολλές συμπτώσεις οι 2 μας...

ειναι στην αεροπορια επισμηναγος!

:P

ναι οντως πολλες! σε λιγο θα βρεθουμε και συγγενεις να το θυμασαι! χα χα χα χα

Καλημέρες!!!!

Καταρχήν να ευχηθώ στον κούκλο μας τον Μαρινούλη χρόνια πολλά!!!

Να τον χαίρεστε Ελενάκι μου και πάντα γερό και χαρούμενο να είναι το παλικάρι σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας.....μετα την ανυποφορη ζεστη εχθες......42,5 η τριπολη εφτασε!!!!

σημερα εορταζουσα μερα για μας....το αστερακι μου, ο μπαμπας μου και το φανταρακι μας!!!!να τους χαιρομαστε ολους.......

Μαρακι ζηλευω τον Α. ..............ποσο θα ηθελα να ειμαι στην θεση του!!!!!

Σοφακι κανει και ζεστη με μετρο το αλκοολ θα λαλισει το σπορακι.....

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!

Καταρχήν να ευχηθώ στον κούκλο μας τον Μαρινούλη χρόνια πολλά!!!

Να τον χαίρεστε Ελενάκι μου και πάντα γερό και χαρούμενο να είναι το παλικάρι σου!!!

καλημερα Σοφακι μου......σε ευχαριστω πολυ!!!!!:D

και συνεχίζω....

χαχαχαχαχα!!!

η ζέστη γιατι δε λέει να φύγει???????:rolleyes:

πήγαμε χθες για μπανάκι κατα τις 8 παρά...ο άντρας μου γκρίνιαζε γιατι είχε πολυ αέρα και που να τρέχουμε....θα έχει κύμα ,κλπ...

επέμενα εγώ, ξεσήκωσα και τη Βαλ και πήγαμε!!!

Εντάξει κάναμε το καλύτερο μπάνιο μέχρι τώρα!

φυσούσε προς τα μέσα οπότε η θάλασσα ήταν και ήσυχη και πεντακάθαρη!

ευτυχως δεν άκουσα τον άντρα μου!

το μόνο κακό είναι οτι στο προχθεσινό μπάνιο το παλιό μου αφεντικό τρόμαξε τη Βαλ με κάτι αεροπλανικά που της έκανε και χθες δεν έφευγε απο την αγκαλιά μου...δεν καθόταν μόνη της με τα μπρατσακια με τίποτα!

τεσπα...θα το ξεπεράσει!

Λίγο θορυβημένη είμαι απο χθες με το ζάχαρο....μάλλον θα ξαναρχίσω τη διατροφή γιατι οι χθεσινές μου μετρήσεις και η σημερινή πρωινή έπιασαν κορυφή...

τσίμπησα απο διάφορα πραγματάκια χθες, όχι ιδιαιτέρως γλυκά αλλά τελικά μάλλον πρέπει να προσέχω παραπάνω...

145 χτυπησα χθες το μεσημέρι και 100 σήμερα το πρωί...:shock::shock::shock:

και δεν έφαγα τιποτα τραγικό....αρακά έφαγα όπου να πω την αλήθεια μου οτι έφαγα αρκετό τυρί και ένα κομμάτι μωσαικό χωρίς ζάχαρη το απόγευμα...

τεσπα...ας προσέξω λίγο μην πάθω κανένα πατατράκ και καταλήξω με τίποτα ινσουλίνες!!!

στον άντρα μου δε λέω τίποτα γιατι θα με τρελάνει!!! θα μου μετράει τις μπουκιές!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας.....μετα την ανυποφορη ζεστη εχθες......42,5 η τριπολη εφτασε!!!!

σημερα εορταζουσα μερα για μας....το αστερακι μου, ο μπαμπας μου και το φανταρακι μας!!!!να τους χαιρομαστε ολους.......

Μαρακι ζηλευω τον Α. ..............ποσο θα ηθελα να ειμαι στην θεση του!!!!!

Σοφακι κανει και ζεστη με μετρο το αλκοολ θα λαλισει το σπορακι.....

α να χαίρεσαι και τους υπόλοιπους εορτάζοντες Ελενάκι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

Χρονια πολλα Ελενιτσα στον Μαρινουλη και τον αδερφό σου που γιορτζουν! ό,τι καλυτερο ευχομαι πανω από όλα υγεία!

και εδω ζεστηηηηηηηη.... ειπαν οτι στη ΝΔ ελλαδα δεν θα ειναι αισθητη η πτωση της θερμοκρασιας! οψομεθα!

εντωμεταξυ αν και στην τραπεζα με την οποια συνεργαζομαι, τους ενημερωσα να μου ξαναδωσουν δουλεια την 1/10 που θα επιστρεψουν εντουτοις παλι εχθες το πρωι με ενημερωσαν με μειλ οτι μου στελνουν αλλες 2 υποθεσεις! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ; στο δρομο θα γεννησω! να πω οτι αξιζουν και οικονομικα... ψίχουλα θα παρω ...

τωρα θα σας αφησω παλι για να πω στο λογιστη και μετα στην τραπεζα να παρω τα καινουργια χαρτια.

εντωμεταξυ το τι κλωτσαι τρωω από το μικρο μου δεν περιγραφεται! εχω την αισθηση οτι προσπαθει να παρει θεση αλλα δεν τα καταφερνει χα χα χ α... ο χοντρουλης μου!

και συνεχίζω....

χαχαχαχαχα!!!

η ζέστη γιατι δε λέει να φύγει???????:rolleyes:

πήγαμε χθες για μπανάκι κατα τις 8 παρά...ο άντρας μου γκρίνιαζε γιατι είχε πολυ αέρα και που να τρέχουμε....θα έχει κύμα ,κλπ...

επέμενα εγώ, ξεσήκωσα και τη Βαλ και πήγαμε!!!

Εντάξει κάναμε το καλύτερο μπάνιο μέχρι τώρα!

φυσούσε προς τα μέσα οπότε η θάλασσα ήταν και ήσυχη και πεντακάθαρη!

ευτυχως δεν άκουσα τον άντρα μου!

το μόνο κακό είναι οτι στο προχθεσινό μπάνιο το παλιό μου αφεντικό τρόμαξε τη Βαλ με κάτι αεροπλανικά που της έκανε και χθες δεν έφευγε απο την αγκαλιά μου...δεν καθόταν μόνη της με τα μπρατσακια με τίποτα!

τεσπα...θα το ξεπεράσει!

Λίγο θορυβημένη είμαι απο χθες με το ζάχαρο....μάλλον θα ξαναρχίσω τη διατροφή γιατι οι χθεσινές μου μετρήσεις και η σημερινή πρωινή έπιασαν κορυφή...

τσίμπησα απο διάφορα πραγματάκια χθες, όχι ιδιαιτέρως γλυκά αλλά τελικά μάλλον πρέπει να προσέχω παραπάνω...

145 χτυπησα χθες το μεσημέρι και 100 σήμερα το πρωί...:shock::shock::shock:

και δεν έφαγα τιποτα τραγικό....αρακά έφαγα όπου να πω την αλήθεια μου οτι έφαγα αρκετό τυρί και ένα κομμάτι μωσαικό χωρίς ζάχαρη το απόγευμα...

τεσπα...ας προσέξω λίγο μην πάθω κανένα πατατράκ και καταλήξω με τίποτα ινσουλίνες!!!

στον άντρα μου δε λέω τίποτα γιατι θα με τρελάνει!!! θα μου μετράει τις μπουκιές!

και να φανταστεις οτι η Καλαματα φετος δεν εχει την ζεστη που ειχε αλλες χρονιες.....ειχε 35 βαθμους εχτες αλλα τα επιπεδα υγρασιας ηταν υψηλα.....σημερα ειναι πιο δροσερα απο χθες παντως.

εεεεε κοριτσι για προσεχε λιγο....τωρα που πηρες μια σειρα....νομιζω ορι την ζημια στην εκανε ο αρακας μαλλον...αλλα και το τυρακι....το νου σου!!!

σε ευχαριστω και για τους υπολοιπους εορταζοντες!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

Χρονια πολλα Ελενιτσα στον Μαρινουλη και τον αδερφό σου που γιορτζουν! ό,τι καλυτερο ευχομαι πανω από όλα υγεία!

και εδω ζεστηηηηηηηη.... ειπαν οτι στη ΝΔ ελλαδα δεν θα ειναι αισθητη η πτωση της θερμοκρασιας! οψομεθα!

εντωμεταξυ αν και στην τραπεζα με την οποια συνεργαζομαι, τους ενημερωσα να μου ξαναδωσουν δουλεια την 1/10 που θα επιστρεψουν εντουτοις παλι εχθες το πρωι με ενημερωσαν με μειλ οτι μου στελνουν αλλες 2 υποθεσεις! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ; στο δρομο θα γεννησω! να πω οτι αξιζουν και οικονομικα... ψίχουλα θα παρω ...

τωρα θα σας αφησω παλι για να πω στο λογιστη και μετα στην τραπεζα να παρω τα καινουργια χαρτια.

εντωμεταξυ το τι κλωτσαι τρωω από το μικρο μου δεν περιγραφεται! εχω την αισθηση οτι προσπαθει να παρει θεση αλλα δεν τα καταφερνει χα χα χ α... ο χοντρουλης μου!

καλημερα Μαρακι.....σε ευχαριστω για τις ευχες...εινα αρκετοι οι εορταζοντες σημερα...3 ζωη να χουν!!!!

καλε πες τους γενναω.......θα πας στο μαιευτηριο με τις υποθεσεις στα χερια.....:tongue::tongue:

ο μπεμπιτος μαλλον να βγει θα θελει ή κανει καμια βουτια για ξεμουδιασμα....:D

έλεος....

ειμαι στην αναμονη στο τηλ του ΕΕΤΑΑ 15 λεπτά κ ακόμα τίποτα...

αμάν πια....

συμπι έχει κέφια ο μπεμπούλης ε?

ο δικός μου κάνει γυμναστικές επιδείξεις εκεί μέσα!!!!

καλά για τη δουλειά τι να πω....σκέψου να μην τους το είχες πει στην τράπεζα!!!

Ελενάκι...χθες το μεσημέρι στις 2:30 που ήρθε ο άντρας μου, το θερμόμετρο έγραφε 44!!!!:shock::shock::shock::shock:

ναι θα προσέξω λίγο πάλι...φοβηθηκα λίγο να πω την αλήθεια....

ρολό κιμά θα κάνω σημερα με ρυζάκι κ χόρτα αλλά θα φαω μόνο κιμά κ χόρτα...ούτε ρυζι ούτε ψωμί...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

έλεος....

ειμαι στην αναμονη στο τηλ του ΕΕΤΑΑ 15 λεπτά κ ακόμα τίποτα...

αμάν πια....

συμπι έχει κέφια ο μπεμπούλης ε?

ο δικός μου κάνει γυμναστικές επιδείξεις εκεί μέσα!!!!

καλά για τη δουλειά τι να πω....σκέψου να μην τους το είχες πει στην τράπεζα!!!

Ελενάκι...χθες το μεσημέρι στις 2:30 που ήρθε ο άντρας μου, το θερμόμετρο έγραφε 44!!!!:shock::shock::shock::shock:

ναι θα προσέξω λίγο πάλι...φοβηθηκα λίγο να πω την αλήθεια....

ρολό κιμά θα κάνω σημερα με ρυζάκι κ χόρτα αλλά θα φαω μόνο κιμά κ χόρτα...ούτε ρυζι ούτε ψωμί...

τι λες ρε, τοοοοσο πολυ? στο ιντερνετ δεν εδειχνε πανω απο 38 να παει η Καλαματα......εδω εφτασε σχεδον 43 η Τριπολη να μου πεις....η Καλαμτα δεν θα εφτανε!!!

στον ΕΕΤΑΑ δεν πιστευω να βγαλεις γραμμη...εχω παρει και εγω μια φορα μετα απο μιση ωρα αναμονη το κλεισα...ασε που και email να στειλεις δεν απαντουν ποτε!!!!

εμεις εχουμε ετοιμασιες σημερα....αν και θα λειπει το φανταρακι μας:cry:....εγω θα φτιαξω σουφλε με ψωμι....η μαμα μου ντολμαδακια, κρεπες, ψητο στον φουρνο...και δεν ξερω τι αλλο......

θα προσπαθησω να σας βαλω και καμια φωτο με τα τσογλανακια μου.....:tongue::tongue:

τι λες ρε, τοοοοσο πολυ? στο ιντερνετ δεν εδειχνε πανω απο 38 να παει η Καλαματα......εδω εφτασε σχεδον 43 η Τριπολη να μου πεις....η Καλαμτα δεν θα εφτανε!!!

στον ΕΕΤΑΑ δεν πιστευω να βγαλεις γραμμη...εχω παρει και εγω μια φορα μετα απο μιση ωρα αναμονη το κλεισα...ασε που και email να στειλεις δεν απαντουν ποτε!!!!

εμεις εχουμε ετοιμασιες σημερα....αν και θα λειπει το φανταρακι μας:cry:....εγω θα φτιαξω σουφλε με ψωμι....η μαμα μου ντολμαδακια, κρεπες, ψητο στον φουρνο...και δεν ξερω τι αλλο......

θα προσπαθησω να σας βαλω και καμια φωτο με τα τσογλανακια μου.....:tongue::tongue:

απελπίστηκα με τα τηλέφωνα!!!

πήρα τηλ τη διευθυντρια στον παιδικό που πάει η Βαλ και μου έδωσε κάποιες οδηγίες...θα τα φτιάξω και θα τα στείλώ στη μητέρα μου να τα παέι αυριο-μεθαυριο ωστε αν χρειαστεί κάτι να προλάβουμε να το διορθωσουμε...

ευτυχως δέχονται και μέσα στο ΣΚ αιτησεις στα γραφεία τους!

ωραιες οι γιορτινες ετοιμασίες!!!

ελαφριά βλέπω θα φάτε!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

κρατα καλού κακού λίγο φαι στο φούρνο για τα παιδιά σου μην έρθει ο άντρας της κουνιάδας σου και τα κατασπαράξει όλα πάλι!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

επίσης σου έχω γρηγορη και ευκολη συνταγούλα για μεζεδάκι δροσερό...

πιτούλα αραβική αλειμένη με Φιλαδέλφεια τυρι κρέμα (μπορείς να παρεις και με γευση...έχει φέτα-αγγούρι, με ψητές πιπεριές και δε θυμάμαι τι άλλο!), το τυλίγεις ρολό και το κόβεις φετούλες που τις τρυπάς με οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν και γίνονται μπουκιές.

αν θες βάζεις και κάποιο αλλαντικό μέσα....είναι πεντανόστιμο!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

απελπίστηκα με τα τηλέφωνα!!!

πήρα τηλ τη διευθυντρια στον παιδικό που πάει η Βαλ και μου έδωσε κάποιες οδηγίες...θα τα φτιάξω και θα τα στείλώ στη μητέρα μου να τα παέι αυριο-μεθαυριο ωστε αν χρειαστεί κάτι να προλάβουμε να το διορθωσουμε...

ευτυχως δέχονται και μέσα στο ΣΚ αιτησεις στα γραφεία τους!

ωραιες οι γιορτινες ετοιμασίες!!!

ελαφριά βλέπω θα φάτε!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

κρατα καλού κακού λίγο φαι στο φούρνο για τα παιδιά σου μην έρθει ο άντρας της κουνιάδας σου και τα κατασπαράξει όλα πάλι!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

επίσης σου έχω γρηγορη και ευκολη συνταγούλα για μεζεδάκι δροσερό...

πιτούλα αραβική αλειμένη με Φιλαδέλφεια τυρι κρέμα (μπορείς να παρεις και με γευση...έχει φέτα-αγγούρι, με ψητές πιπεριές και δε θυμάμαι τι άλλο!), το τυλίγεις ρολό και το κόβεις φετούλες που τις τρυπάς με οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν και γίνονται μπουκιές.

αν θες βάζεις και κάποιο αλλαντικό μέσα....είναι πεντανόστιμο!!!:D:D:D

θα φανε....εγω δεν τρωω...αντε λιγο απο το σουφλε......

αααα δεν τα ξερεις...δεν ερχεται η κουνιαδα μου ουτε η πεθερα μου στον πατερα μου.....το γιατι δεν το ξερω.....μονο την πρωτη χρονια ηρθαν και απο τοτε μονο τηλ.!!!!!

ωραια η συνταγη σου.......θα την δοκιμασω......μιαμ μιαμ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...