Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ερωτησηηηηηηηηηηηηη:

Ελενακι μαλλον εσυ θα ξερεις! στην αιτηση για τους παιδικους εκει που λεει ηλικια παιδια βαζουμε τη σημερινη ή αυτη που θα εχει τον Σεπτέμβριο;:confused:

ειμαι στο χαμο και παλι μια τρυπα στο νερο θα κανω από δουλεια, θα δειτε!:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Ζωιτσα πολυ χάρηκα που διάβασα νέα σου!καλη επιτυχία με το ΕΣΠΑ ελπίζω να σας πάρουν!όσο για το εξωτερικό είναι κάτι που έχουμε σκεφτεί κ εμείς...κ εμένα με κολλάει ότι έχω τη Δουλειαου εδώ δόξα τονίσω ακόμη πληρωνομαι καλα...έχουμε και τη βοήθεια απ τους δικούς μου οικονομική και πρακτική...καλΑ αν κάτι απ αυτά αλλάξει δε το συζητω θα φύγουμε...

Σήμερα βγήκα και επίσημα σε άδεια κύησης στις 1/8 θα μπει και το επίδομα...

Κατα τ αλλα μια Χαρα πολυ ζεστη!

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

πως περασατε αυτο το καυτό ΣΚ???

λιώσαμε απο τη ζέστη!!!

το αρκουδίσιον δεν έκλεισε ούτε λεπτό!

ευτυχως προλάβαμε και καναμε και τα μπανάκια μας! απόγευμα εννοείται αλλά ήταν τέλεια!

Μετρήθηκα το πρωί....χτυπησα 100άρι στο μετρητη!!!

ε θα μου πείτε, αφού έτρωγες καρπούζι και μάλιστα παραγινωμένο στη 1 τη νύχτα και μετρήθηκες στις 7 το πρωί!!!

χαχαχαχαχα!!!!

Γιατί κατα τα άλλα ενώ πλέον τη δίαιτα την έχω κόψει και απλά τρωω ελάχιστο ψωμί και προτιμάω τα μακαρόνια ολικής και το καστανό ρύζι, όσο κι αν φάω, μια χαρά οι μετρησεις!

την Πέμπτη έχω και ραντεβού στον ντοκ να δούμε τον μπεμπίτο!!! ανυπομονώ!!!

πωπω μπερδεύτηκα με την αίτηση για το ΕΣΠΑ!

συμπι έχω την ίδια απορία με την ηλικία!!!:confused:

εγω σκέφτηκα να τα ετοιμάσουμε σήμερα τα χαρτιά και να τα δώσουμε αύριο στη διευθύντρια του παιδικού να τα τσεκάρει...

και θα στείλω τη μαμά μου να πάει στα γραφεία του ΕΕΤΑΑ να τα κατάθεσει ώστε έτσι και τύχει και λείπει κάτι να της το πουν αυτές που παραλαμβάνουν τις αιτήσεις για να προλάβουμε να το διορθώσουμε...

άντε να δούμε...

ξεκινάνε οι εκπτώσεις σήμερα ε?

πρέπει να παώ να παρω ένα μπικίνι της κόρης μου γιατί δε μπορεί πια να κυκλοφορεί τόπλες με το απλά και ταπεινά της μονοκίνι!

Συγκεκριμένα μου ζήτησε "μαγιώ για τα βυζιά της"!!!

χαχαχαχααχαχαχα!!!!

Σοφάκι επισημη η αδειούλα ε?

είσαι και διακοπούλες....αυτά είναι!!!

αλίμονο σε εμάς!!!

που μου έχει αφήσει ο άντρας μου ένα σωρό δουλειά να του κάνω....

θα τον τιμωρήσω όμως....θα φτιάξω αρακά για μεσημεριανό!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

κολαση το Σκ ΚΟΛΑΣΗ! Εχθες ειχαμε παει με την πεθερα θαλασσα. ηταν σαν λιμνη, απιστευτα ζεστη και ο Κων/νος στις 9 το βραδυ να μη λεει να βγει από μεσα! εγω ξαπλωστρα κλασσικα! ευχαριστηθηκε το παιδακι μου ομως! εκεινη την ωρα μονο η πεθερα μου με τον Κων/νο ηταν μεσα στη θαλασσα! δυο κουκιδουλες!

κατα τα αλλα να περασει η σημερινη μερα να δροσισει λιγακι γιατι δεν μας βλεπω καλα. αν ερθει και η ΔΕΗ εκει να δειτε χαρες! κλιματιστικο σπιτι γραφειο συνεχως!

εγω εχω γινει αρκετα δυσκινητη και να φανταστειτε οτι εχω μονο +11 κιλα. στον Κων/νο μπορει στις ιδιες εβδομαδες να ημουν και +17-18 κιλα! παρα ταυτα δεν την παλευω.

το σαββατο που εβγαλα τα ρουχα του μπεμπη για να ειμαι ετοιμη να φρεσκαρω εκλαιγα από τους πονους το βραδυ. τα ειχα αποθηκευμενα μεσα στο κρεβατι του Κων/νου (εχει αποθηκευτικο χωρο) και κατι το σκυψιμο κατι το ψαξιμο το βραδυ ημουν κουρελι. να κλαιω και το παιδακι μου να με φιλαει και να μου λεει "μαμα μην κανεις ετσι θα σου δωσω εγω φιλακια πολλα και θα σταματησεις να πονας"!

αααχχχχχ... καλα εχθες το βραδυ τι μου ειπε; "εισαι η αγαπη μου, εισαι η ομορφη αγαπη μου"... βεβαια του τα λεω και εγω αυτα αλλα ελιωσααααα

ασχετο: ποτε ληγουν οι αιτησεις των παιδικων σταθμων; εχει ο Α το εκκαθαριστικο στην Αθηνα!

Με το μαλακό τις δουλειές συμπι....

μην πιέζεσαι βρε κοριτσάκι...

αλλά και τι γλυκό το παιδί σου!:D

οι αιτήσεις λήγουν στις 23!

εσύ δεν κάνεις μπανάκι στη θάλασσα βρε?

εγω χθες ειδικά χόρτασα κολύμπι!

βρηκαμε στην παραλία τα παλιά μου αφεντικά και κρατούσαν τη Βαλ μαζί με τον άντρα μου κι εγω το έριξα στις απλωτές!

πωπω συμπι κοντευεις ρε συ....

ένας μήνας έμεινε σχεδόν ε???

τέλεια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφιεςςςςς μου!!!! τι κανετε?

λοιπον μετα απο ενα σ/κ γελιου συγκινησης και απιστευτης ζεστης......ηρθα παλι εδω

λοιπον κοριτσια μου γραφετε την ηλικια που θα εχει τον Σεπτεμβρη δηλαδη 3χρονων ........

οι αιτησεις οπως προειπε και η Σοφια ληγουν 23 αλλα μεχρι την Παρασκευη θα πρεπει να τις εχουμε στειλει......

εγω ευτυχως ειμαι οριακια σχεδον στο εισοδημα......παλι καλα....

εχθες πηγα να δω το αδερφακι μου......καλα να με βλεπατε....κλαμα σαν τα μικρα παιδια....πολυ συγκινηθηκα......αλλα ενιωσα και τετοια περηφανια....ποποπο σκεφτομαι οταν θα παει ο Ανδρεας μου.....

καλα το αλλο το απιστευτο....ξημερωματα Κυριακης στις 1 την νυχτα,,,,,ξυπναω..σκοταδι παντου....λεω καηκε το φωτακι που εχουμε στο δωματιο.....ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχει φως πουθενα γυρω μου...και απο την τρομαρα μου νομιζω πως εχω χασει το φως μου.......να σηκωνομαι απ το κρεβατι και να πηγαινω στο σαλονι μπουσουλωντας και να ψαχνω το κινητο μου.....το ανοιγω και παω στον Κ. που εχει αποκοιμηθει στον καναπε...... και του λεω δεν βλεπω δεν βλεπω...με το που παταει το φως στο κινητο .....ανακουφιστηκα. Βγαινουμε στο μπαλκονι ναν δουμε τι γινεται....αλλα καποιος ειπε πως εχει γινει μπλακ αουτ....οποτε πηγα στο κρεβατι μου...με το κινητο αγκαλια μην τυχον και ξυπνησει π Μαρινος....που το συνηθιζει τελευταια λογω ζεστης......και αποκοιμηθηκα ξανα....σαν εφιαλτης...

Μαρακι μου γιατι δεν λες στην μανουλα σου να σε βοηθησει? ή στην πεθερα σου? μην ταλαιπωρησε ετσι .......και στεναχωριεσαι και κουραζεσαι.......οκ? αχ ειδατε βρε τι ειναι τα αγορια για τις μανουλες?.........

ερωτηση sos:

στα βαφτισια εκτος από τα βαφτιστικα κανουν δωρο και δευτερο φουστανακι; η αδερφη μου βαφτιζει κοριτσακι το Σαββατο και δεν ξερει! εννοειται οτι δεν ξερω ουτε εγω :tongue:

Εγώ δεν έχω πάει Κεφαλονιά για να σε βοηθήσω...

αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο απο το μπαμπά σου Στέβη...

για μένα διακοπές είναι να παώ μια εβδομάδα σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο all inclusive και όλη τη μέρα να τρωω, να κάνω μπάνιο, ηλιοθεραπεία και χαλαρωση...

Με τους γονείς μου έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και τα νησιά αλλά τωρα αυτό δεν παίζει...

είμαι της καλοπέρασης!!!:tongue::tongue::tongue:

επίσης να σου πω οτι μάλλον κάποια ρυθμιση περίεργη πρέπει να έχεις κάνει εδω στο παρεντς και βλέπεις τα μηνύματα με λάθος σειρά...

εκτός κι αν απαντάς ετεροχρονισμένα οπότε σόρι!!!

στο λέω γιατι χθες σε ρωτησα πότε θα πάτε διακοπές!!!

Καλημέρα!!! Καταρχήν όντως γράφω ετεροχρονισμένα για να κάνω catch up!

Κατά δεύτερον κι εγώ πλέον τέτοιες χλιδο-αραχτές διακοπές κάνω..το all inclusive όμως κολώνω..άλλωστε το ταβερνάκι με το ουζάκι το ονειρεύομαι όλο το χρόνο κι ας φάω ένα πλοκάμι χταπόδι μόνο αν δε βγαίνουν τα οικονομικά:D.. πρωινάκι πισινούλα must όμως για το απογευματινό μπανάκι χωρίς τζάτζαλα και το ποτάκι στο pool-bar το βραδάκι (μιας που με τη μικρή δεν παίζει μπαράκι έξω και είμαστε και καλοπερασάκηδες πανάθεμά μας!)

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

λοιπον μετα απο ενα σ/κ γελιου συγκινησης και απιστευτης ζεστης......ηρθα παλι εδω

λοιπον κοριτσια μου γραφετε την ηλικια που θα εχει τον Σεπτεμβρη δηλαδη 3χρονων ........

οι αιτησεις οπως προειπε και η Σοφια ληγουν 23 αλλα μεχρι την Παρασκευη θα πρεπει να τις εχουμε στειλει......

εχθες πηγα να δω το αδερφακι μου......καλα να με βλεπατε....κλαμα σαν τα μικρα παιδια....πολυ συγκινηθηκα......αλλα ενιωσα και τετοια περηφανια....ποποπο σκεφτομαι οταν θα παει ο Ανδρεας μου.....

καλα το αλλο το απιστευτο....ξημερωματα Κυριακης στις 1 την νυχτα,,,,,ξυπναω..σκοταδι παντου....λεω καηκε το φωτακι που εχουμε στο δωματιο.....ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχει φως πουθενα γυρω μου...και απο την τρομαρα μου νομιζω πως εχω χασει το φως μου.......να σηκωνομαι απ το κρεβατι και να πηγαινω στο σαλονι μπουσουλωντας και να ψαχνω το κινητο μου.....το ανοιγω και παω στον Κ. που εχει αποκοιμηθει στον καναπε...... και του λεω δεν βλεπω δεν βλεπω...με το που παταει το φως στο κινητο .....ανακουφιστηκα. Βγαινουμε στο μπαλκονι ναν δουμε τι γινεται....αλλα καποιος ειπε πως εχει γινει μπλακ αουτ....οποτε πηγα στο κρεβατι μου...με το κινητο αγκαλια μην τυχον και ξυπνησει π Μαρινος....που το συνηθιζει τελευταια λογω ζεστης......και αποκοιμηθηκα ξανα....σαν εφιαλτης...

χα χα χα... Λενακι τι ταραχη περασες κοριτσακι μου; νομιζες οτι τυφλωθηκες ε; τρατζικ! :tongue: καλα και εγω θα τα ειχα χρειαστει! εγω αυτο με τα φανταρικα δεν το εχω ζησει αλλα θα εχω 2 γιους καλα να ειναι, να το βιωσω :P

Κατά δεύτερον κι εγώ πλέον τέτοιες χλιδο-αραχτές διακοπές κάνω..το all inclusive όμως κολώνω..άλλωστε το ταβερνάκι με το ουζάκι το ονειρεύομαι όλο το χρόνο κι ας φάω ένα πλοκάμι χταπόδι μόνο αν δε βγαίνουν τα οικονομικά:D.. πρωινάκι πισινούλα must όμως για το απογευματινό μπανάκι χωρίς τζάτζαλα και το ποτάκι στο pool-bar το βραδάκι (μιας που με τη μικρή δεν παίζει μπαράκι έξω και είμαστε και καλοπερασάκηδες πανάθεμά μας!)

καλα ... εσενα οι απαντησεις σου ειναι εκτος τοπου και χρονου χα χα χα χα... καλημερα Στεβη μου! δικαιολογεισαι ομως.... το μυαλο σου τρεχει στα νησια και καλα κανει αφου μπορει!:P

ερωτηση sos:

στα βαφτισια εκτος από τα βαφτιστικα κανουν δωρο και δευτερο φουστανακι; η αδερφη μου βαφτιζει κοριτσακι το Σαββατο και δεν ξερει! εννοειται οτι δεν ξερω ουτε εγω :tongue:

οχι καλε!!!!εκτος αν θελει να το παρει απο μονη της!!!!

ααααα οκ γιατι οι αποψεις που εχω ακουσει δεν συμπιπτουν! μηπως εχει να κανει με τα εθιμα καθε τοπου;

παω εφορια! καντε το σταυρο σας μη λιποθυμισω από τη ζεστη!

καλά Ελενάκι εσύ πέρασες ταραχή αλλά εγώ ακόμα γελάω!!!

μα νόμιζες οτι τυφλώθηκες???????

χαχαχααχαχα!!!

θα μου πεις μέσα στη νυχτα μια συγχιση την παθαίνεις!!!

ερωτηση sos:

σύμπι η αδερφη σου είναι που έχει βαφτίσει τον Κων/νο?

Λένε οτι αν έχεις βαφτίσει αγοράκι ή κοριτσάκι, μετά επιτρέπεται να βαφτίζεις μόνο παιδάκια ίδιου φύλου γιατι είναι μεταξύ τους πνευματικά αδέλφια και δεν επιτρέπεται να "ζευγαρώσουν" ως ενηλικοι...

δεν ξέρω αν αυτό το λέει η εκκλησία ή οι διάφοροι...

πάντως όχι 2ο φουστανάκι δεν είναι απαραίτητο να παρει!

εγω το ταβερνάκι με το χταποδάκι και τους λοιπούς ουζομεζέδες το έχω συνδιασμένο με το χωριό μου στην Εύβοια δηλαδη εκτός "επίσημων" διακοπών, οπίτε δεν επιδιώκω να το βρω στις διακοπές μου!!!

πάμε και κλεινόμαστε στις ξενοδοχειάρες και ξεχνάμε οτι υπάρχει έξω κόσμος!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...