Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζωιτσα μου χαρηκα που μπηκες και για τα ωραια νεα σου....με τα μικρα σου!!!!

Σε καταλαβαινω σε αυτο που λες για το θεμα δουλειας.....ειναι δυσκολα...τι επιχειρηση θελει να ανοιξει ο Κ.? Να παει να ρωτησει στον οαεδ...εχει κατι προγραμματα που βοηθαει τις νεες επιχειρησεις. Καλα να περασετε στις διακοπες σας.Για κοιτα μηπως ο δημοτικος παιδικος ειναι στον Εσπα....εχουν βγει οι λιστες. Εκτος αν ειναι δημοσιος......

Μωρε αν ειναι καλος ο ιδωτικος να τον πας εκει...θα προσαρμοστει πιστευω....θελει λιγο χρονο το παιδι......μην κοιτας τα δικα μου....δεν χρειαστηκε ποτε η προσαρμογη...τυπικα την καναμε για να μην μας πουν κατι!!!!!αλλα τον πηγαινες σχολειο εσυ φετος δεν θυμαμαι καθολου?φιλια πολλα στα αστερια σου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Μαρακι εχω χαθει το ξερω....

Κοντευεις ε?????????Αντε με το καλο!!!!

Δεν τον εχω στειλει ποτε παιδικο Ελενιτσα...Φετος πρωτη φορα....

Ελέγα ιδιωτικο μπας και γλιτωσουμε καμια αρωστια και γιατι ο δημοτικος εδω ειναι λιγο χαλια....

Οταν ππηγαμε να τον δουμε ηταν που ο θοδωρης δεν ηθελε να φυγει....Ενω στον αλλον απογοητευτηκε τοσο πολυ και του ειπα αν δεν του αρεσει δεν θα τον παμε....Γι'αυτο και το σκεφτομαι να τον δηλωσω ή οχι...Μην τον παρουν στον ιδιωτικο και νομιζει οτι τον πουλησαμε......

ΚΚΑι τα δυο ειναι στο εσπα.....

Στον ιδιωτικο δεν ειναι σιγουρο οτι θα το παρουν αλλα στο δημοτικο μαλλον αφου κανανε περυσι αιτηση για 50 παιδια και τους ηρθανε 25 οποτε φετος μονο μεσω εσπα παιρνουν παιδια.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλησπερα!!!!! Σημερα ειχα υπηρεσια στο σχολειο κ ελιωσα στη ζεστη!!!! μιλαμε ψηνομαστε...Ελενακι τα εχασα τα κιλα με πολυ διαιτα...οχι στερητικη ή εξαντλητικη απλα την ακολουθουσα πιστα για πολυ καιρο (περιπου 9-10 μηνες). Αν θες στειλε μου μειλ να στην προωθησω...Τωρα θα παμε σε κατι τραμπολινο που εχουν βαλει σε ενα ωραιο παρκο να κανει η μικρη να ξεδωσει να πιουμε κ μεις τον καφε μας με το νονο της...φιλια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Λοιπον τωρα που κοιμηθηκαν τα μικρα εχω λιγο χρονο να γραψω.....

Μαρακι η δουλεια ειναι το μονο πραγμα που πραγματικα με κραταει εδω....Γενικα ψαχνω δουλειες στο εξωτερικο να πω την αληθεια αλλα πολυ χαλαρα...

Καποιο γνωστο γενικα δεν εχουμε....στη Σουηδια εχει αναν αδερφο ο Κοσμας αλλα εκει δεν θελωω να παω....ΚΑνει πολυ κρυο...Μη γελασετε αλλα θα επεφτα σε καταθλιψη αν κρυωνα συνεχεια....Εγω προσωπικα σκεφτομουνα αγγλια που κατεχουμε τα αγγλικα αλλα μου ειπαν οτι ειναι δυσκολα εκει και τελικα σκεφτομαστε αν ποτε φυγουμε να παμε Σκωτια...Ενα γνωστο μας ζευγαρι πηγε εκει χωρις κανεναν γνωστο πουλησαν τα παντα βρηκαν δουλεια και φυγανε....Εχουν ενα παιδακι στην ηλικια του Θοδωρη και μας ειπαν οτι εχει γινει κανονικο Αγγλακι,Ενα χρονο εχουν εκει περα και μεχρι τωρα καλα τα καταφερνουν...Τωρα τι να πω και εγω...Απλα ρε γμτ βλεπω οτι η Ελλαδα δεν μας σηκωνει πια....Βεβαια ο Κ εχει αλλη αποψη οποτε ....θα δουμε.....Μπορει βεβαια και να καταληξουμε Αθηνα...Δεν ξερω ακομα πολλα σκεφτομαστε.....

Ελενιτσα για την επιχειρηση που σου λεω δεν θα πω εδω πολλα γιατι ειναι πρωτότυπη ιδεα και δεν συζητιέται στο ιντερνετ...Εχει σχεση με γεωργικα ομως και ακομα το ψαχνουμε

ΑΝνουλα τι κανεις? δεν ξερω εχεις ξαναμπει να γραψεις?Πρωτη φορα σε διαβαζω εγω....η ΕΙρηνουλα καλα?

ΑΥτα κοριτσια μολις ειδα οτι ο Θοδωρης εχει πεταξει ολα τα πραγματα στην αυλη καιι πρεπει να παω να τα συμμαζεψω...Αυτο το παιδι την μια ζαβολια μετα την αλλη κανει...Τωρα βλεπω παπουτσια πεταμενα...πλαστελινες κουτια ποτηστηρια...και τι δεν εχει πεταξει...Ποτε τα κανει χαμπαρι δεν παιρνω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια σου Ζωη μου...μια χαρα ειμαι!!!! κ η Ειρηνουλα μου το ιδιο!!!!! Κ σενα απο ο,τι διαβαζω μια χαρα ειναι τα παιδακια σου...να τα χαιρεσαι!!!!! Οσο για τους προβληματισμους σου για το εξωτερικο, να κανετε αυτο που λεει η καρδια σας κ το καλυτερο για τα παιδια σας...το ρισκο υπαρχει αλλα κ εδω σαμπως δε ρισκαρουμε πια;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

μα πόσο όμορφη γίνεται η μέρα μετά απο ένα κρουασάν σοκολάτα!!!:tongue::tongue::tongue:

κι αν δεν είχα κάνει το λάθος να πάω σούπερ και να είμαι φορτωμένη, θα πήγαινα να πάρω ένα φρεντάκι να δροσιστώ καθως θα φτιάχνω τις δηλώσεις του άντρα μου...

Ζωίτσα μου χρόνια και ζαμάνια!!!

καλά στα έλεγα εγώ οτι το Λυδιάκι 10 μηνών θα περπατάει και εσένα σου φαινόταν νωρίς!!!

αφού τα παιδιά σου την έχουν την πρωτοπορία στο αίμα τους!!!

Για τα οικονομικά δεν έχω να σου πω πολλά...

όλοι πανω κάτω τραβάμε τα ζόρια μας...

χθες έκανε μια καταμέτρηση ο άντρας μου πόσοι του χρωστάνε χρηματα....

80 άτομα έβγαλε...άστα να πάνε....

Για το εξωτερικό να σου πω την αλήθεια ωραίο ακούγεται αλλά στην Ελλάδα έχεις τη δουλίτσα σου εσύ που είναι σταθερή...

Για Σκωτία που λές, τι κλίμα έχει εκεί???

Νομίζω οτι εκεί έχει χειρότερο κρύο απο τη Σουηδία!

Μακάρι να μπορέσει να υλοποιήσει ο Κ. αυτό που έχει στο μυαλό του και να πάει καλά!

μόνο θέλει πολλή προσοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση...

με τον παιδικό μάλλον ο τοπικός ο δημοτικός του φάνηκε πιο οικείος σαν περιβάλλον του Θοδωράκη γιαυτό τον προτίμησε...

για μένα, διάλεξε τον παιδικό που θεωρείς οτι θα προσφέρει περισσότερα στο παιδί και μην ανησυχεις...μια χαρα θα προσαρμοστεί και ο Θοδωρής!

Καλά για τις ιώσεις δεν εχει σχεση ιδιωτικός ή δημόσιος...αν είναι να κολλήσει, θα συμβεί σε όποιον κι αν πάει...

Μαγείρεμα αργότερα....μοσχαράκι λεμονάτο με πατατούλες και καρότα θα κάνω...γιαμ γιαμ!!!

καλά χθες το βράδυ, την έκανα τη δίαιτα πάλι σμπαράλια!!!

τι πατάτες τηγανιτές με αυγά χτυπητά έφαγα, τι λουκάνικα, τι κολοκυθόπιτα δικής μου εμπνευσεως με διάφορα τυρια...

και η μέτρηση μου 1,5 ώρα μετα 110! μια χαρά!

εντάξει δεν έφαγα ψωμί αλλά είχα πεθυμησει να φάω μια μερίδα φαί και να σταματήσω γιατι έσκασα και όχι γιατι εφαγα τις 3 πατάτες που μου επιτρέπει η δίαιτα!

άντε να πάω και στον ντοκ την άλλη εβδομάδα να δούμε τι γίνεται και με τα αμνιακά...πιο πολύ αυτό είναι το άγχος μου...

εν τω μεταξύ χάλασε το σχολικό του παιδικού και ήρθε και τα πήρε με ΙΧ ο οδηγός!

ευτυχως έβαλε τη Βαλ στο 1 και μοναδικό καθισματάκι που είχε το αμάξι...τα άλλα 2 απλά τα έδεσε με τις ζωνες....

ελπίζω να το επιδιορθώσουν σύντομα...

ουφ έσκασα...πάω να ξεντυθώ, να ξεκινησω τις δηλώσεις γιατι μαζευτηκαν πολλές και τη Δευτερα λήγει η προθεσμία...:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και από εμενα!

καλη δουλιτσα ευχομαι συμπι μου και σε σενα και σε ολες μας! θα ανασκουμπωθω σημερα να διεκπεραιωσω καμια δουλιτσα! 30/7 κατεβαζω ρολα :)

Καλημερα σας....ολα καλα?

εχω κατι νευρα σημερα.....προσπαθω απο νωρις το πρωι να ανοιξω την σελιδα του ΕΕΤΑΑ να κατεβασω την αιτηση αλλα τιποτα.......ηθελα να τελειωνω σημερα.

Αννουλα θα σου στειλω το email μου....

Ζωη.....πες του Κ. να το κανει αυτο που σκεφτεται.....ξερω ειναι δυσκολα αλλα δεν πρεπει να το βαζουμε κατω....ολοι να φυγουν θελουν αλλα δεν νομιζω να τα βρουν ολοι ροδινα εξω.....δεν ξερω και εμενα μου λεει ο Κ. να φυγουμε αλλα δεν θελω με τιποτα.....του θεωρω "δειλους" οσουν φευγουν.....!!!!!και δεν εννοω εσενα.....

Σοφακι η γουρουνια γουρουνια αλλα τις πατατες τις εφαγες οπως λεει η διαιτα....σε παραδεχομαι!!!!!βρε χαζουλι αφου εδωσαν παραταση μεχρι τελος του μηνα για τις δηλωσεις!!!!!!δεν στο ειπε ο συζυξ?

Μαρακι αντε εφτασε ο καιρος.......

Κρασαρε το συστημα Ελενάκι του ΕΕΤΑΑ!!!

χαμός γίνεται!!!

σε εμάς βέβαια συνέβη το κουφό....

πήρε τηλ η αντιδημαρχος που είναι υπεύθυνη για τους παιδικούς τον άντρα μου και τον ρωτησε αν θέλουμε να μας ετοιμάσει εκείνη το φάκελο για τον ΕΣΠΑ!!!

τι να πω.....

δεν το έπιασες καλά Ελενάκι για τη γουρουνιά μου!!!

έφαγα όσες πατατες ήθελα και όχι όσες λέει η δίαιτα!!!

αυτό έγραψα!!!

Για την παραταση δεν ξέρω....μέχρι χθες δεν είχαν πει κάτι επίσημα...

ωστόσο είναι πάρα πολλές οι δηλώσεις και παραταση να έδωσαν και πάλι πρέπει να ζοριστούμε να τελειώσουμε μπας και καταλάβουμε καλοκαίρι επιτέλους!

μένουμε δίπλα στη θάλασσα και έχουμε κάνει 2 μπάνια όλα κι όλα!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κρασαρε το συστημα Ελενάκι του ΕΕΤΑΑ!!!

χαμός γίνεται!!!

σε εμάς βέβαια συνέβη το κουφό....

πήρε τηλ η αντιδημαρχος που είναι υπεύθυνη για τους παιδικούς τον άντρα μου και τον ρωτησε αν θέλουμε να μας ετοιμάσει εκείνη το φάκελο για τον ΕΣΠΑ!!!

τι να πω.....

δεν το έπιασες καλά Ελενάκι για τη γουρουνιά μου!!!

έφαγα όσες πατατες ήθελα και όχι όσες λέει η δίαιτα!!!

αυτό έγραψα!!!

Για την παραταση δεν ξέρω....μέχρι χθες δεν είχαν πει κάτι επίσημα...

ωστόσο είναι πάρα πολλές οι δηλώσεις και παραταση να έδωσαν και πάλι πρέπει να ζοριστούμε να τελειώσουμε μπας και καταλάβουμε καλοκαίρι επιτέλους!

μένουμε δίπλα στη θάλασσα και έχουμε κάνει 2 μπάνια όλα κι όλα!!!!!!!!

και που το ξαναδιαβασα παλι το ιδιο συμπερασμα βγαζω με τις πατατες!!!!:confused: τοοοοοοοοσο λαθος?

καλε το ανακοινωσαν εχθες για την παραταση.....

για τον παιδικο μην το σκεφτεσαι δωστης να τα φτιαξει......μακαρι να μου το ελεγαν και εμενα αυτο:rolleyes:

και που το ξαναδιαβασα παλι το ιδιο συμπερασμα βγαζω με τις πατατες!!!!:confused: τοοοοοοοοσο λαθος?

καλε το ανακοινωσαν εχθες για την παραταση.....

για τον παιδικο μην το σκεφτεσαι δωστης να τα φτιαξει......μακαρι να μου το ελεγαν και εμενα αυτο:rolleyes:

"εντάξει δεν έφαγα ψωμί αλλά είχα πεθυμησει να φάω μια μερίδα φαί και να σταματήσω γιατι έσκασα και όχι γιατι εφαγα τις 3 πατάτες που μου επιτρέπει η δίαιτα!"

το'πιασες??????

μπορεί να μη μου το είπε ο σύζυξ για την παραταση για να μη χαλαρωσω και τις αφησω για άλλη μέρα τις δηλώσεις!!!:tongue::tongue::tongue:

της αρνηθηκαμε της αντιδημάρχου γιατι εκείνη θα την έφτιαχνε την αίτηση και θα έβαζε μόνο το δημόσιο παιδικο που έχω κάνει αίτηση και που μάλλον την έχουν ήδη δεχτεί τη Βαλ...

ενω εγω στο ΕΣΠΑ θα βάλω πρώτη επιλογή τον ιδιωτικό...

αν και δεν έχω πιθανότητες να μας παρουν μέσω ΕΣΠΑ αλλά λέμε...

ωωωωωωωωω σε ευχαριστω:D:D

τίποτα βρε!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

"εντάξει δεν έφαγα ψωμί αλλά είχα πεθυμησει να φάω μια μερίδα φαί και να σταματήσω γιατι έσκασα και όχι γιατι εφαγα τις 3 πατάτες που μου επιτρέπει η δίαιτα!"

το'πιασες??????

μπορεί να μη μου το είπε ο σύζυξ για την παραταση για να μη χαλαρωσω και τις αφησω για άλλη μέρα τις δηλώσεις!!!:tongue::tongue::tongue:

της αρνηθηκαμε της αντιδημάρχου γιατι εκείνη θα την έφτιαχνε την αίτηση και θα έβαζε μόνο το δημόσιο παιδικο που έχω κάνει αίτηση και που μάλλον την έχουν ήδη δεχτεί τη Βαλ...

ενω εγω στο ΕΣΠΑ θα βάλω πρώτη επιλογή τον ιδιωτικό...

αν και δεν έχω πιθανότητες να μας παρουν μέσω ΕΣΠΑ αλλά λέμε...

τίποτα βρε!!!;)

οκ το πιασα!!!:rolleyes:

Βρε Σοφακι δεν μπορει να βαλει τον δημοσιο παιδικο στην αιτηση.....μονο τον ιδωτικο που θες και αντε και κανεναν δημοτικο...για δευτερη επιλογη.....

γιατι δεν εχεις πιθανοτητες?

οκ το πιασα!!!:rolleyes:

Βρε Σοφακι δεν μπορει να βαλει τον δημοσιο παιδικο στην αιτηση.....μονο τον ιδωτικο που θες και αντε και κανεναν δημοτικο...για δευτερη επιλογη.....

γιατι δεν εχεις πιθανοτητες?

ναι μωρέ....τον δημοτικό εννοώ!!!

τα μπερδευω!

Λέω οτι δεν έχω πιθανότητες γιατι δεν ξέρω πως πρέπει να δηλωσω την εργασιακή μου κατασταση...

πρέπει να τους παρω τηλ να το ξεκαθαρίσω πως πρέπει να το κάνω...

άσε που με το εκκαθαριστικό του 2011 που ζητάνε εγώ τότε έπαιρνα και το 6μηνο του ΟΑΕΔ απο τη γέννα της Βαλ....είναι λίγο μπέρδεμα...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...