Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενακι... να ρωτησω κατι; απο τοτε που εκοψα στην πανα στον κων/νο βαζει συνεχεια το χερακι του στο πουλακι του. συνεχεια ομως... και εξω που βγαινουμε εκει το χερι. του ειπα στο σπιτι να το πειραζει αν θελει αλλα εξω δεν ειναι σωστο γιατι κανενας αλλος δε βαζει τα χερακια εκει. μια μερα στο σπιτι ξερεις τι μου ειπε; προσεξε στιχομυθία:

"κων/νε τι κανεις εκει; γιατι πιανεις το πουλακι σου;"

"το μεγαλωνω μαμα" :shock::tongue:

εχει βρει τη χαρα του λεμε...

καλημερα Ελενακι!

τελικα... τα ψεκαζουν :tongue: με κατι δεν γινεται αλλιως!

Καλημερα Μαρακι!!!εν μερει εχει μια βαση αυτο που λες......δεν διαβασες ενα αρθρο που ελεγε πως μας ψεκαζουν για να σηκωνομαστε με πονοκεφαλο?:shock::shock:

σκεψου τι αλλο ριχνουν που επηρεαζει και τα μικρα.....

Διαφημίσεις

ελενακι... να ρωτησω κατι; απο τοτε που εκοψα στην πανα στον κων/νο βαζει συνεχεια το χερακι του στο πουλακι του. συνεχεια ομως... και εξω που βγαινουμε εκει το χερι. του ειπα στο σπιτι να το πειραζει αν θελει αλλα εξω δεν ειναι σωστο γιατι κανενας αλλος δε βαζει τα χερακια εκει. μια μερα στο σπιτι ξερεις τι μου ειπε; προσεξε στιχομυθία:

"κων/νε τι κανεις εκει; γιατι πιανεις το πουλακι σου;"

"το μεγαλωνω μαμα" :shock::tongue:

εχει βρει τη χαρα του λεμε...

αααααα καλωσηρθες στο κλαμπ!!!!ΟΛΑ μα ολα τα αγορια το κανουν αυτο ανεξαρτητου ηλικιας:rolleyes:......καταλαβες τι εννοω!!!!

το κανει και ο Μαρινος πολυ....αλλα θελει να κυκλοφορει ξεβρακωτος για να ειναι πιο ανετος.....

εγω δυσκολευομαι λιγο με το κοψιμο της πανας....πανω που ελεγα οτι παμε στο σωστο δρομο....καπου λοξοδρομησαμε!!!!:?

αααα και σχετικα με το καμπανακι πριν......οταν πεινας ακομα και την νυχτα πινε νερο η κατι αλλο...ειναι καλυτερο και για σενα......και για τα κιλα σου!!!!:rolleyes:

νερο; τι να μου κανει το νερο; μου χαλαει το στομαχι αληθεια! θα δω πως θα την παλεψω γιατι δεν θελω να γινω βοδι!

οσο για το αλλο... το ειχα καταλαβει οτι μαλλον ετσι κανουν τα αγορακια.... αλλα πολύ βρε παιδι μου!

αλό!!!

να'μαι κι εγώ!!!

έτοιμα τα νυχάκια μου!!!

σκούπισμα σφουγγάρισμα δεν πρόλαβα να κάνω αλλά βαριέμαι τωρα....

μου πήραν περισσότερη ωρα απο οση υπολόγιζα τα μπαλκόνια γιατι αποφάσισα να κάνω και τα κάγκελα με το σφουγγάρι...έσκασα!!!

μάλλον θα φτιάξω ένα μωσαικό διαίτης που έλεγα!!!:rolleyes:

το θέλω το γλυκάκι μου κι ας είναι και άγλυκο!!!

χαχαχαχαχα!!!

συμπι κάνε λίγο κράτει....πέτα τη νουτέλα να μη μπαίνεις σε πειρασμό...

φάε καμια μπανανίτσα άμα σου έρθει λιγούρα...

κι εγω τώρα ψιλοπεινάω και δεν ξερω τι να φάω...

μάλλον σε μπανάνα θα καταλήξω!!!:tongue::tongue::tongue:

ωχ μη μου λέτε τέτοια με τα αγόρια....

χαχαχαχα!!!

ε ρε τι με περιμένει!!!

Ελενάκι ωραια η ανανέωση παντός είδους!

σου φτιάχνει τη διάθεση ακόμα κι αν πρόκειται για πετσέτες!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλό!!!

να'μαι κι εγώ!!!

έτοιμα τα νυχάκια μου!!!

σκούπισμα σφουγγάρισμα δεν πρόλαβα να κάνω αλλά βαριέμαι τωρα....

μου πήραν περισσότερη ωρα απο οση υπολόγιζα τα μπαλκόνια γιατι αποφάσισα να κάνω και τα κάγκελα με το σφουγγάρι...έσκασα!!!

μάλλον θα φτιάξω ένα μωσαικό διαίτης που έλεγα!!!:rolleyes:

το θέλω το γλυκάκι μου κι ας είναι και άγλυκο!!!

χαχαχαχαχα!!!

συμπι κάνε λίγο κράτει....πέτα τη νουτέλα να μη μπαίνεις σε πειρασμό...

φάε καμια μπανανίτσα άμα σου έρθει λιγούρα...

κι εγω τώρα ψιλοπεινάω και δεν ξερω τι να φάω...

μάλλον σε μπανάνα θα καταλήξω!!!:tongue::tongue::tongue:

ωχ μη μου λέτε τέτοια με τα αγόρια....

χαχαχαχα!!!

ε ρε τι με περιμένει!!!

Ελενάκι ωραια η ανανέωση παντός είδους!

σου φτιάχνει τη διάθεση ακόμα κι αν πρόκειται για πετσέτες!

ναι ρε παιδι μου......να φανταστεις ανανεωσα καποια ρουχα μου μονο ασπρο μαυρο εχω πλεον αντε και κανενα παλ ή γηινο που και που...αλλα μου αρεσει!!!!

θελω να κανω και αλλαγη στα μαλλια μου....να τα αφησω καστανα ή να κανω ανταυγιες ξανθες? για πεστε μου?

γαλλικο εκανες?με γειες παντως.....

Να κάνεις ανταυγειες που φωτίζουν!!!

όχι δεν έκανα γαλλικό!

τα έβαψα κοραλλί και μου έκανε και κάτι σχεδιάκια!!!

τεσπα....δεν το πολυέχω με αυτά....καλά μου φαίνονται!!!

χαχαχαχαχα!!!

μου έφερε και φρέσκα αυγα για τη Βαλ η κοπέλα και δε μου πήρε και λεφτά!

τι άλλο θέλω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Να κάνεις ανταυγειες που φωτίζουν!!!

όχι δεν έκανα γαλλικό!

τα έβαψα κοραλλί και μου έκανε και κάτι σχεδιάκια!!!

τεσπα....δεν το πολυέχω με αυτά....καλά μου φαίνονται!!!

χαχαχαχαχα!!!

μου έφερε και φρέσκα αυγα για τη Βαλ η κοπέλα και δε μου πήρε και λεφτά!

τι άλλο θέλω!!!

ααα τελεια...καλε να την προτεινεις και σε μας!!!!:tongue::tongue:

Της έφτιαξε τη δηλωση ο άντρας μου και δεν της πήρε λεφτά και δε δεχόταν με τίποτα να την πληρωσω!

τεσπα....την επόμενη φορά!!!

έφτιαξα και το άγλυκο γλυκό μου οπότε σημερα αντί για ροδάκινο για απογευματινό θα φάω ένα κομματι μωσαικό!!! γιούπι!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσακια τι κανετε?μου λειψατε?

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και οι κοιλιτσες σας να μεγαλωνουν!!!!

Εμεις εδω ολοι καλα...ζεσταινομαστε πολυ ευτυχως ομως που ζουμε στα προαστια και φυσαει και λιγο που και που....

ΚΑτα τα αλλα ανυπομονω να φυγουμε διακοπες...Που αλλου Λευκαδα!!!στη μαμα μου....Τι να κανουμε τα οικονομικα μας πανε απο το κακο στο χειροτερο!!!!

Βεβαια δεν παραπονιέμαι...καθολου δεν με χαλαει η Λευκαδα!!!!!:D:D:D:D

Ομως οικονομικα ειμαστε τοσο χαλια που 2 πραγματα μας μενουν να κανουμε...Ή ο Κ. να ανοιξει μια επιχειρηση που σκεφταιτε ή φευγουμε οπως ειμαστε εξωτερικο....

Εγω να σας πω το σκεφτομαι πολυ το εξωτερικο...Το μονο που με κραταει ειναι η δουλεια μου...ΑΝ δεν την ειχα σιγουρα τωρα θα ειμασταν καπου στην ΕΥρωπη....

Τεσπα....Μεχρι το Σεπτεμβριο θα δουμε τι θα κανουμε....

Η Λυδια μεγαλωνει μαλωνει με τον θοδωρη και οταν μαλωνουν θελω να τους φαω...ΕΙναι τοσο γλυκες και τα δυο....Αρχισε να κανει και τα ορωτα της βηματα....2-3 ολα και ολα αλλα το παλευει.....Ειναι μια γλυκα....και πεισματαρα !!!!!!!!!!!!!!!απαπαπαπαπαπα!!!!

Ο Θοδωρης μεγαλωνει και αυτος....Ολοι την ημερα παιζει με τον φιλο του τον Γιαννη εδω στη γειτονια...Ενα χρονο μεγαλυτερος ειναι ο Γιαννης αλλα τα βρισκουν τοσο πολυ μεταξυ τους....οταν ερχονται ομως και τα αλλα παιδια που ειναι μεγαλυτερα εκει ο Θοδωρης γινεται πολυ βαρβαρος...χτυπαει τσιριζει τραβαει....Αλλα το παλευουμε και αυτο....

Ετοιμαζομαι να κανω τα χαρτια μου στο Εσπα και πηγαμε να δουμε ενα ιδιωτικο παιδικο που εχουμε ακουσει τα καλυτερα και οντως ειναι πολυ ωραιος ομως του Θοδωρη δεν του αρεσε καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε αντιθεση με τον δημποτικο εδω του χωριου που οταν πηγαμε εκλαιγε και δεν ηθελε να φυγουμε!!!!

Δεν ξερω τι να κανω....Να τον δηλωσω τον ιδιωτικο ή οχι?πολυ προβληματιστικα........

Ο Δημοτικος ειναι πολυ χαλια αλλα αρεσε στον Θοδωρη ρε γμτ.....

Δεν ξερω.....

ΚΑτα τα αλλα που και που μπαινω και σας διαβαζω...Ξερω μονο οτι τελικα καμια σας δεν ειχε διαβητη και μπραβο σας.....

Και οτι η Λια λυποθυμισε σε ενα μπαρ!!!!!!

Λιακι εγω αυτο τη μονη φορα που το επαθα ηταν σε ενα κλαμπ πηγα να δω συναυλια του αδερφου του Κ. μια μπυρα ειχα και ξαφνικα ενιωσα τοσο ασχημα και πηρα τον Κ εξω με κουβαλουσε με τα χιλια ζορια και Λυποθυμησα εξω ευτυχως και μετα ξερασα κιολας....Λοιπον ξερεις ποτε ηταν?Οταν ημουν εγκυος στον Θοδωρη πριν ακομα εχω καθυστερηση και το καταλαβω!!!!!!!!

Γι αυτο κανενα τεστακι καναμε????????????

ΑΥταααααα

Να μου φιλησετε τα παιδακια σας και να ειστε ολες καλα!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑ και ΕΥμορφακι να χαιρεσαι το ΜΑρακι σου βρε!!!!!!ΝΑ ειναι παντα ευτυχισμενο!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωουλα μου ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σας. ημουν ετοιμη να σε παρω τηλ!

και τα δικα μας οικονομικα, οπως ολου του κοσμου, ειναι χαλια! στο εξωτερικο τι θα κανατε; εχετε ακρες; εσυ εχεις και σιγουρη δουλεια βρε πουλακι μου...

πηγαινε διακοπες να ξεσκασεις και από Σεπτεμβρη βλεπεις! Αγ Νικητα θα πατε; ζηλευωωωωωωωωω! τι υπεροχο μερος! τι γραφικο!

τον Θοδωρακη γιατι δεν τον στελνεις παλι στο δημοσιο αφου του αρεσει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...