Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bonjour Ελενάκι!!!

εγω στη Βαλ έτρωγα τρελές ποσότητες σοκολάτας!!!

τωρα δε με τραβαει ιδιαιτερα...

απλά λόγω της δίαιτας, μου βγαίνει η στέρηση εκεί!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

αν μπορούσα θα προτιμούσα να φάω ένα κομμάτι σπιτικό μπακλαβά μόνο με αμύγδαλο όμως μέσα!!!

μου τέλειωσαν και οι ταινίες για το μετρητη του σακχάρου και μου έδωσε λάθος η φαρμακοποιός...

άντε τωρα πάλι διαδικασία να αφήσω το βιβλιάριο στον ντοκτορ να μου γράψει άλλες...

κάτσε να παρω και τον ενδο να μου ρυθμισει και το χάπι για το θυρεοειδή...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!! τι κανετε;;;; απο ο,τι διαβαζω εισαστε μια χαρα!!!!!! Σοφακι μου γλυκο τι επαθες βρε με τη διαιτα;;;;; τα διαβασα τα ποστ σου κ πολυ πολυ σε καταλαβαινω...ειχα ριξει πεινα στην εγκυμοσυνη που αντι να παιρνω κιλα εχανα...αλλα εγω ημουν κ βουβαλος, εσυ τοσο αδυνατη κ διατροφη;;;;; μια χαρα ομως οι μετρησεις του ζαχαρου, κανεις κ τις παρασπονδίες σου οποτε μια χαρα τελικα!!!!!! Μακ μου με το καλο ο υιος....τι ωραια κ συγκινητικα ολα αυτα....Σοφακι κ συ με το καλο κ κανε κ καμια βουτια κ για μας τυχερουλα!!!!!! Ελενακι τι κανεις εσυ βρε;;; Να χαιρεσαι κ τον Αντρικο σου κ τα παιδακια σου ολα!!!! Εμεις εδω καλα...η Ειρηνη μου μεγαλωνει κ σοβαρευει...παμε μπανιο κ κολυμπαει με τα μπρατσακια της μονη της, μπαινει βγαινει, παιζει κανει φιλιες...εχουμε κ τις γκρινιες μας αλλα πολυ ελαττωμενες κ σε γενικες γραμμες τα παμε πολυ πολυ καλα σε ολα...την πανα την εχουμε κοψει πριν τα 2 αλλα μας εχει μεινει η βραδινη, την οποια κ δεν το παιρνω αποφαση να της την κοψω, θα το κανω ομως...καναμε κ αιτηση να την παρουν στο σταθμο να δουμε τι θα γινει κ απο κει, το εχω ενα αγχος, γιατι με το δανειο του σπιτιου, τα παγια εξοδα κ τις μειωσεις στο μισθο μου, ε δεν μπορουμε κ τοσο ανετα να πληρωσουμε ιδιωτικο κ δε θελω να κατσει κ φετος με γιαγιαδες...απο γλωσσα δεν το συζητω...τωρα εχουμε αρχισει να μαθαινουμε αγγλικα!!!!!! ακουμε ολη μερα τραγουδια ξενα κ εχει μαθει ολοκληρα ρεφρεν να λεει κ ολο με ρωταει τι σημαινει αυτο κ εκεινο κτλ....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ειπα να σας γραψω σε 2 δοσεις να μη σας κουρασω...τι αλλα νεα εχω να σας πω...μμμμ...α εχασα συνολικα απο περυσι 27 κιλα κ νιωθω υπεροχα με τον εαυτο μου, ξαναφορεσα ρουχα που ειχα να βαλω απο τον αρραβωνα μου (πριν 7 χρονια) κ γενικα εχω πολυ ανεβασμενη ψυχολογια...τα ατιμα τα κιλα πολυ μας ριχνουν τελικα!!!!! κ τελος εχουμε αρχισει να δρομολογούμε μια 2η εγκυμοσυνη...εχω ηδη κανει εξετασεις εξειδικευμενες για να ρυθμισουμε την αντιπηκτικη αγωγη που θα παιρνω κ μενει κ ενα τεστ παπ κ καλλιεργειες για να ξεκινησουμε ελευθερα....ελπιζω με τον επομενο κυκλο να αρχισουν οι προσπαθειες μας κ συντομα να σας ανακοινωνσω κ γω τα ευχαριστα!!!!! αυτα κουκλες...φιλια πολλα πολλα

ovvZp2.png

κρητικακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! που εισαι εσυ παιδι μου; 27 ολοκληρα κιλα εχασες; ευγε, προσκυνω!

με το καλο και ενα 2ο μπεμπε, ευχομαι να μην ταλαιπωρηθειτε καθολου σε αυτο! να φιλησεις πολύ τη δεσποινιδα σου! πως βλεπει την περιπτωση να αποκτησει αδερφακι; θελει;

κρητικακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! που εισαι εσυ παιδι μου; 27 ολοκληρα κιλα εχασες; ευγε, προσκυνω!

με το καλο και ενα 2ο μπεμπε, ευχομαι να μην ταλαιπωρηθειτε καθολου σε αυτο! να φιλησεις πολύ τη δεσποινιδα σου! πως βλεπει την περιπτωση να αποκτησει αδερφακι; θελει;

γεια σου Μαρακι μου...εδω εδω ειμαι...διαβαζω κ για τα ποδια σου, αχ ταλαιπωρια...ξερω ειχε κ η μαμα μου στην 3η γεννα της αλλα με καταλληλη θεραπεια θα επανελθουν...27 κιλα ναι, κ μενα οταν το γραφω απιστευτο μου φαινεται!!!!! επρεπε να τα χασω ομως ασε που ειμαι 1, 55 κ ημουν σαν σουμο ασε που σε αυτα οφειλονταν κ πολλα προβληματα που αντιμετωπισα στην εγκυμοσυνη (λευκωμα, πιεση...)...μακαρι να μην ταλαιπωρηθουμε μωρε, το εχω αγχος να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...η μικρη μου κυρια θελει, λεει, μωρο αλλα το βραδυ να το πηγαινουμε στην ξαδελφη μου να το κοιμιζει μαζι με το δικο της μωρο...χαχαχα!!!!!!!!! Τη βρηκε τη λυση!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλώστη την Αννούλα!!!!!

27 κιλά????????????

μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Με το καλό να έρθει σύντομα και ένα φασολάκι στην κοιλίτσα σου!!!!!!!!!!!!!!

Καλά η Ειρηνούλα αστέρι!!!

Μακάρι να την πάρουν και στον παιδικό!

Αλλιώς με τις γιαγιάδες και αλλιώς να είναι με τα παιδάκια όπως και να το κάνουμε!!!;)

Μίλησα και με τον ενδο....τελικά δε χρειάζεται να αλλάξω το χάπι του θυρεοειδή λέει οπότε συνεχίζω με το ίδιο....και γυρω στο 15Αυγουστο θα τα πούμε κι απο κοντά μια και θα έρθει κάτω για διακοπές και θα έχει και το φάκελο μου μαζί...

Για τη δίαιτα δεν του είπα τίποτα....περιττό το θεώρησα...

αφού οτι κι αν πει αυτός εγώ τα δικά μου θα κάνω!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

τέλειωσα και με τα μωρουδιακά....

καλά εννοείται δεν ξεκινάω πλυσίματα ακόμα...τέλη Αυγούστου αυτά, που θα έχω τελειώσει ευελπιστω και με τα ψώνια του μπεμπίτου, να τα κάνω όλα μαζί...ή να βάλω να μου τα κάνουν!:rolleyes:

Θα εξαρτηθεί απο το μέγεθος της κοιλιάς και τις αντοχές μου!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σου Μαρακι μου...εδω εδω ειμαι...διαβαζω κ για τα ποδια σου, αχ ταλαιπωρια...ξερω ειχε κ η μαμα μου στην 3η γεννα της αλλα με καταλληλη θεραπεια θα επανελθουν...27 κιλα ναι, κ μενα οταν το γραφω απιστευτο μου φαινεται!!!!! επρεπε να τα χασω ομως ασε που ειμαι 1, 55 κ ημουν σαν σουμο ασε που σε αυτα οφειλονταν κ πολλα προβληματα που αντιμετωπισα στην εγκυμοσυνη (λευκωμα, πιεση...)...μακαρι να μην ταλαιπωρηθουμε μωρε, το εχω αγχος να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...η μικρη μου κυρια θελει, λεει, μωρο αλλα το βραδυ να το πηγαινουμε στην ξαδελφη μου να το κοιμιζει μαζι με το δικο της μωρο...χαχαχα!!!!!!!!! Τη βρηκε τη λυση!!!!!

θεαααααααααααααα η μικρά!

με το καλο με το καλο και χωρις προβληματα!

Καλώστη την Αννούλα!!!!!

27 κιλά????????????

μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Με το καλό να έρθει σύντομα και ένα φασολάκι στην κοιλίτσα σου!!!!!!!!!!!!!!

Καλά η Ειρηνούλα αστέρι!!!

Μακάρι να την πάρουν και στον παιδικό!

Αλλιώς με τις γιαγιάδες και αλλιώς να είναι με τα παιδάκια όπως και να το κάνουμε!!!;)

Μίλησα και με τον ενδο....τελικά δε χρειάζεται να αλλάξω το χάπι του θυρεοειδή λέει οπότε συνεχίζω με το ίδιο....και γυρω στο 15Αυγουστο θα τα πούμε κι απο κοντά μια και θα έρθει κάτω για διακοπές και θα έχει και το φάκελο μου μαζί...

Για τη δίαιτα δεν του είπα τίποτα....περιττό το θεώρησα...

αφού οτι κι αν πει αυτός εγώ τα δικά μου θα κάνω!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

τέλειωσα και με τα μωρουδιακά....

καλά εννοείται δεν ξεκινάω πλυσίματα ακόμα...τέλη Αυγούστου αυτά, που θα έχω τελειώσει ευελπιστω και με τα ψώνια του μπεμπίτου, να τα κάνω όλα μαζί...ή να βάλω να μου τα κάνουν!:rolleyes:

Θα εξαρτηθεί απο το μέγεθος της κοιλιάς και τις αντοχές μου!:tongue::tongue::tongue:

ε ναι μωρε αλλιως ειναι με τα παιδακια, τι να λεμε τωρα!!!!!!! καλα πλυσιματα Σοφακι, μου αρεσει αυτη η διαδικασια, πιο πολυ τα ψωνια βεβαια....χαχαχα...καλα τωρα που το ειπες, πολυ κοιλια βρε παιδι μου, ειδα τις φωτο!!!!!!! τελεια μεγαλη κοιλια κ πισω απο αυτη ενα μικροσκοπικο σωμα, χαχαχα....

ovvZp2.png

Τωρα κοιμισα τη μικρα κ παω για μαγειρεμα...εννοειται αοτι απο το πρωι εχω σκουπισει-σφουγγαρισει, εβαλα ενα πλυντηριο, το απλωσα, την ταισα...ε αυτα τα λιγα...πηγαμε κ βολτα...Θελω να ανοιξουν ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!!! Οταν δουλευω δεν κουραζομαι τοσο!!!!!! Μαλλον ειμαι η μονη εκπαιδευτικος που δε θελει να κλεινουν τα σχολεια...χαχαχα...καλο μεσημερι!!!!!! Θα μπαινω... ελπιζω, πιο συχνα...(σαν απειλη δεν ηταν αυτο;;;;)φιλια!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ευμορφακι καλή επιτυχία με τους παιδικούς εύχομαι να σας πάρουν!

Ελενιτσα τολο είμαι Ναύπλιο ναι.

Άννα με το καλο να έρθει σύντομα ένα αδερφακι για την Ειρηνη σας!

Σοφακι και μαρακι κρουασαν διαβάζω και με παρασερνετε!

Κ εγώ τη κριλεν χρησιμοποιώ απο πέρυσι καλή είναι!

Σήμερα δεν εχει απογευματινό μπανακι μας πήρε ο ύπνος η Έλλη ακόμα κοιμάται...θα πΑμε βόλτα Ναύπλιο αργότερα.

Φιλία πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πωπω! Πολλά είπατε χθες! Δεν προλαβαινω να τα διαβασω,εχω εξωτερικες δουλειες παλι αυριο, αλλα ειχα αγχος να σας ευχαριστησω για τις πληροφοριες για την Κεφαλονια!! Και γενικά για την αμεση ανταποκριση!!!! Φιλακια σε ολες κ ελπιζω να μπω αυριο απογευμα τουλαχιστον!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Μια γρήγορη καλημέρα απο μένα νκοριτσάκια μου γιατι πρέπει να κάνω κάτι δουλίτσες πριν έρθει η κοπέλα για τα νύχια!!!

πρέπει να μαζέψω λίγο την κουζίνα, να βάλω σκούπα, να σφουγγαρίσω και να πλύνω τα μπαλκόνια....

ελπίζω να προλάβω μέχρι τις 11 γιατι έχω γίνει και λίγο αργοκίνητο καράβι!!!

η Βαλ με έβγαλε οφ σήμερα...

-ξύπνησε στις 2 γιατι διψούσε...της έδωσα νεράκι...

-ξύπνησε στις 3 παρα γιατι κατουριόταν...την πήγα τουαλέτα....

-ξύπνησε στις 5 γιατί λέει την ενοχλούσε μια μύξα :shock: και έπρεπε να μου τη φέρει εμένα στο κρεβάτι μου!!!

-ξύπνησε στις 6 παρά για να μας ανακοινώσει οτι το σκουπιδιάρικο μαζεύει τα σκουπίδια!!!:shock::shock::shock:

Και τις 4 φορές ήθελε να της χαιδευω ένα 10λεπτο την πλατη για να αποκοιμηθεί!!!

έλεος....ούτε νεογέννητη δεν έκανε έτσι!!!:?

και το αποκορύφωμα το πρωί που σηκωθήκαμε να ετοιμαστούμε για σχολείο, έκλαιγε :

γιατι δεν της άρεσε η μπλούζα που της φόρεσα, γιατι δεν της άρεσαν τα κοτσιδάκια που της έφτιαξα, γιατι το τραπεζάκι του σαλονιού ήταν λίγο πιο μακριά απο εκεί που είναι συνήθως....:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τα νεύρα μου τσατάλια και είμαι πολύ κουρασμένη!!!

Γιαυτό πάω να κάνω τις δουλειές μου τώρα που έχει ακόμα δροσιά γιατί αν πιάσει και ζέστη....είμαι τελειωμένη υπόθεση!!!

Σας φιλώ!!!

Θα μπω αργότερα πάλι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

ωραια βραδυα συμπι μου! ευγε...:tongue:

καλα και εμενα ο Κων/νος δεν ξυπνησε καλα. κοιμηθηκε στις 12 και κατι γιατι ειχαμε παει σε γενεθλια (τα οποια γινονταν στις 9!!!!) και αργησαμε. 8 παρα ξυπναει με κλαματα... ηθελε να του φορεσω κατι απλυτες πυτζαμες από το καλαθι των απλυτων! ηταν η πρωτη του κουβεντα μολις ξυπνησε με καλαματα αυτη, υποψην :?. του την φορεσα. σταματησε να κλαιει και μου λεει "αγκαλιτσα". δεν σε παιρνω αγκαλια γιατι μυριζεις του λεω... με κοιταει... "μυριζει η πυτζαμα που φορας , του λεω η απλυτη" . "να την βγαλουμε μαμααααα" (κλαματα). μετα από αυτα τα ωραια και μεχρι να φυγω μου εσπασε τα νευρα στην γκρινια. βαλε μου ντορα, μην μου φορεσεις φανελα, φορεσε μου φανελα.... ουουουουουουφφφφφφ....

κατι ειχε η χθεσινη μερα τελικα....

καλα και εγω δεν ξυπνησα καλυτερα. μετα τα γενεθλια και ενω ο Κων/νος κοιμηθηκε 12 και οπως ειπα, εφτιαξα 2 φεταρες ψωμι με νουτελα! κατα τις 3 ξυπναω γιατι πηγα να πνιγω από γαστρικα υγρα! ανοιγω τα ματια μου, τα υγρα στο στομα! πιανω το στομαχι μου και αγγιζω ενα εξωγκομα σαν πεπονακι! μαλλον το κεφαλι του μπεμπη! οπως καταλαβατε ειχε ανεβει στο στομαχι, το πιεσε και μου ηρθε το ψωμι με τη νουτελα στο στομα!

ξημερωνει η μερα του θεουλη, ζυγιζομαι... δεν πιστευα στα ματια μου: 2 κιλα+ σε 10 μερες! εγκεφαλικα!

ΤΟ ΡΑΒΩ! το πρωινο κρουασαν δεν το κοβω αλλα ψωμια, σαλτσες και οτι αλλο γλυκο ΣΤΟΠ! Πολυ στεναχωρηθηκα γμτ! πηγαινα τοσο καλα! ήμουν στα +10 και ειμαι +12....:shock::|

ααααχ καλημερα!!!!Σοφακι ετσι ακριβως ειμαι και εγω σημερα.....με τον Μαρινο!!!!!τι εγινε σεληνιαστηκαν?.....καθε μια ωρα ορθιος ....μια διψαγε, μια ηθελε χυμο, μια τον παρω αγκαλια.....τα επηρεαζει και η ζεστη πολυ.Εγω σηκωθηκα πρωι πρωι να διαλεξω τα ρουχα που θα πεταξω....και κατι πετσετες.....θελω να ανανεωσω λιγο τις ντουλαπες..να βαλω χρωματιστες πετσετες.....να αλλαξει λιγο η ψυχολογια!!!!

Αννουλα που χαθηκες βρε παιδι μου? δωσε ενα μεγαλο φιλι στην Ειρηνουλα σου.....

εχασες 27 κιλα? πως βρε θηριο?πες μου και μενα που καιγομαι να τα χασω........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...