Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δεν έχω πάει Κεφαλονιά για να σε βοηθήσω...

αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο απο το μπαμπά σου Στέβη...

για μένα διακοπές είναι να παώ μια εβδομάδα σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο all inclusive και όλη τη μέρα να τρωω, να κάνω μπάνιο, ηλιοθεραπεία και χαλαρωση...

Με τους γονείς μου έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και τα νησιά αλλά τωρα αυτό δεν παίζει...

είμαι της καλοπέρασης!!!:tongue::tongue::tongue:

επίσης να σου πω οτι μάλλον κάποια ρυθμιση περίεργη πρέπει να έχεις κάνει εδω στο παρεντς και βλέπεις τα μηνύματα με λάθος σειρά...

εκτός κι αν απαντάς ετεροχρονισμένα οπότε σόρι!!!

στο λέω γιατι χθες σε ρωτησα πότε θα πάτε διακοπές!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Όχι ρε χαζουλες.. Αν ήμουνα κ έγκυος θα με κλαιγανε οι ρεγγες!!!

Αδιαθετησαα χθες.. Αλλα είχα κάνει ήδη τεστ κ ήταν αρνητικό δυο φορές!!

Σοφάκι αύριο θα πάω να κάνω εξετάσεις κ τις επόμενες μέρες ένα καρδιογραφημμα.. Απεχώ μερικές μέρες απο την γυμναστικη γιατι δεν έχω δύναμη., καλές διακοπουλεσ τυχερουλα!!εμεις μέχρι το αυλάκι πάμε κ ευχαριστω λέμε ΧαχαχαχΑ!!

Ελενιτσα θα δούμε.. Μου είπαν να κοιτάξω για αναίμια, ζαχαρο κτλ

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον κοριτσαρες!!

Εγω συνεχίζω να το σκέφτομαι κ να Γελαω.. Πω πω,, τόση γκαντεμια.. Ένα ποτο κάθε 6 μηνό πάω κ μου βγήκε σε ξινο.. Χάθηκαν οι μέρες να λιποθυμησω;

Μέχρι εδώ έχω φτάσει το διάβασμα των σχολίων και δεν ξέρω τι λέτε παρακάτω αλλά επειδή κι εγώ τελευταία έχω καθυστερήσεις στην περίοδο και έχω κάνει φουλ εξετάσεις, εκτός από έναν χαμηλό σίδηρο που δεν αρκεί να εξηγήσει την καθυστέρηση όμως, έχω να σου πω ότι το κοινό μας σημείο είναι η εντατική γυμναστική! Εγώ έχω πειστεί πλέον πως αυτό φταίει γιατί έχω καθυστερήσεις ακριβώς όσον καιρό πάω εντατικά γυμναστήριο! Μέχρι και υπέρηχο έκανα και ορμονικές...νάδα! Εννοείται ότι καλά κάνεις και το ψάχνεις..Απλά συνυπολόγισέ το κι αυτό!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλησπέρα!στεβυ η Κεφαλλονιά είναι τελεια!απ όσο θυμαμαιλουρδατα εχει τελεια παραλία και επίσης στη σκάλα και σαμη.από φαγητό δε θυμάμαι να σου πω αλλά υπάρχει το διάσημο εστιατόριο της τασιασστο φισκαρδο.επίσης το σπήλαιο της μελισσανης είναι φοβερό πας μέσα με βαρκουλα!καλα να περάσετε!

Σοφακι τελεια η κοιλιά σου!για τους δημοτικούς σταθμούς τα τροφεία καθορίζονται με βάση το εισόδημα...εμείς πέρυσι δίναμε 70? ενώ για φέτος έχουμε απαλλαγή.

Τι έγινε με τη βελ;γέννησε;

Λιάκο καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!

Εγώ περιμένω να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι να πάμε για μπάνιο εχει παρα πολυ ζέστη σήμερα!εντωμεταξυ τη τσίμπησε την Έλλη χθες κουνούπι στο μάτι κ εχει οριστεί χάλια έγινε...πήρα τηλ τον όμοιο μου είπε τι να πάρω αλλά εδώ δεν εχει ομοιοπαθητικο φαρμακειο πρέπει να πάμε Άργος!θα δω πως θα παει μέχρι το βράδυ.

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσια:Dτι κανετε??εχω παρα πολυ καιρο να μπω και να σας διαβασω...

Σοφακι διαβασα για το ζαχαρο -διαιτα....πωπω να τυχει σε σενα??ευτυχως που ολα ειναι καλα τωρα:D

Σοφια καλες διακοπες και καλα να περασετε!!!!!ελπιζω να περασει γρηγορα της Ελλης το ματακι.

Μαρακι λιγο εμεινε και γεννας:Dυπομονη κοπελια...εχει και αφορητη ζεστη!!!!

Λια περαστικα!!!ευχομαι καλα αποτελεσματα και να μην ειναι τπτ .μην κουραζεσαι τοσο καλε!!!!!καλοκαιρι ειναι:Dολα πιο χαλαρα τωρα:D:D

ελενιτσα χρονια πολλα για τον Αντρεα σου.χιλιοχρονος και ευτυχισμενος....καλα η κουνιαδα σου απαραδεκτη:evil:ουτε ενα μικρο δωρακι για τον ανηψουλι της????

Ευμορφια μου να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!:Dμονο καλα στην ζωη της ευχομαι!:D

Στεβυ και εγω ζηλευωωωωωωωωω:oops: που θα πατε διακοπες!!!!!και οσες θα πατε γενικα εστω και για 2-3 μερες!!!!!τι καλα .....εμεις μονο χειμωνα μπορουμε:(αν και ο Τ μου ειπε πως αν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα ,

φετος που εχουμε επετειο 10 χρονια γαμου να πηγαιναμε καπου εξωτικα:D7-8 μερες....για να δουμε ...θα τα καταφερουμε???

τα νεα μας:καλα ειμαστε ολο βολτες και μπανια .ο Α εχει ξεσαλωσει εχει μεγαλωσει πολυ .δεν του ξεφευγει τπτ,ειναι ετοιμολογος και πολυ ζημιαρης:)

μπαινει μονος στην θαλασσα και κανει και βουτιες:D

εχουμε θεμα με την αλλεργικη ριντιδα ,ειναι πολυ χαλια:confused:ελπιζω με την θαλασσα να καλυτερεψει αλλιως απο Σεπτεμβρη μας βλεπω για αλλεργιολογο:(επισης μονο το δικο μου εμεινε με την πανα και δεν βλεπω προοδο.....ουτε συζητηση για να την βγαλουμε αν και τα λεει ολα πριν τα κανει:confused:θα τον αφησω να κλεισει τα 3 και βλεπουμε:|δεν θελω να τον πιεσω

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Αλό!!!

χάθηκες βρε Κερκυραία!!!

αλλά άμα λες οτι είστε όλο βόλτες και μπάνια καλά κανετε!!!

Σοφάκι περαστικά στην Ελλη για το ματάκι της!

Εμένα με έπιασε η προκοπή να κατεβάσω τα μωρουδιακά της Βαλ να δω αν έχω τίποτα για το μπέμπη....και τελικά ακριβώς αυτό έχω....

ΤΙΠΟΤΑ!!!

τραγική είμαι!!!

7-8 κορμάκια λευκά σε διάφορα νούμερα έχω όλα κι όλα, συν τη φόρμα εξόδου τη χειμωνιάτικη που είναι λευκή!!!!!!!!αυτάαααααααα!!!

οπότε πρέπει να του ψωνίσω τα πάντα του μπεμπίτου!!!!

θα πάρω λίγα για αρχή απο νεξτ να δω τη φόρμα τους γιατι ξέρω οτι είναι στενόμακρα και μετά θα δω τι θα μου φέρουν κι απο δωρα...

δε θα κάνω τις υπερβολές που έκανα στη Βαλ!!!

Εν τω μεταξύ....οκ....ας έχω και το πιο μικροκαμωμένο παιδί του καφέ!!!

βρηκα φορεματάκι μαδερκερ 9-12 αφόρετο και της κάνει!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

μου κάνει οικονομία το κορίτσι μου!!!

συν καμια 10αριά βρακάκια φουφούλες που της είχα για πανω απο το πάμπερς, τωρα της είναι τέλεια!!!:D:D:D

απο σεντονάκια,πετσέτες και λεπτές κουβερτούλες είμαι οκ...

μάλλινη κουβέρτα μάλλον θα μου παρει η κοπέλα απο κάτω απ'οτι μου είπε οπότε απο είδη προικός είμαι καλυμμένη!

με τα ρουχαλάκια πρέπει να ασχοληθώ λίγο τωρα που θα μπουν και εκπτώσεις!

βασικά κορμάκια και φορμάκια βαμβακερά θα πάρω...

σετάκια φορμίτσες,κλπ θα πάρω αργότερα...εκτός κι αν βρω τιποτα οικονομικά στις εκπτώσεις!

καλά ψιλομελαγχόλησα....έβλεπα τα ρουχαλάκια μια σταλιά και λέω πότε ήταν η Βαλ τόσο νινάκι και χωρούσε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!τι κάνετε;

Σοφακι απο Κέρκυρα πολυ χάρηκα που διάβασα νέα σου!όσο για τη παμα που θα παει θα την κόψει κ ο αναστάσης!

Σοφακι άνετα η Έλλη μου βάζει κάτω τη βαλ...ένα θα σου πω φοράει ακόμα σορτακια για 6μηνων!κ εγώ απο ρουχαλακια δεν έχω για το Μπεμπη κάτι λίγα ουδέτερα μόνο...σκέφτομαι να παραγγειλω απο μοδερκαρε Αγγλίας έχουμε γνωστό που μένει μόνιμα Λονδίνο.

Ευτυχώς το ματακι της Έλλης πέρασε βρήκα όμοιο χθες στο Ναύπλιο καλα μέσα σε 2 ώρες απ τη στιγμή ου πήρε τα δαπάνης έφυγε όλο το πρηξιμο...δε το συζητω στο Μπεμπη θα ξεκινήσω απ την αρχή όμοιο!κ εγώ βέβαια κάποια στιγμή...τα δερματικα μου μ απασχολούν χρόνια.

Πάω να κανω καφεδάκι μέχρι να ξυπνήσουν!

Φιλία πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Με το καλο και οι εγκυουλες να γεννησετε!

Σοφακι μου εισαι πολυ ομορφη εγκυουλα και γλυκια!

Μου θυμιζεις εμενα και στις 2 εγκυμοσυνες μου.Μονο κοιλια και ποδια τσακνα.Αφου απο πισω δεν φαινομουν οτι ημουν εγκυος.Το ιδιο και 'συ φανταζομαι.

Καλα...το Βαλεριακι ειναι μια κουκλα!Μην σκας...κι εμενα ο Παντελης φοραει ρουχα πολυ μικροτερα απο την ηλικια του.

Αφου να φανταστεις φορανε ιδιο νουμερο πανα με την Μαρια...χαχαχα!

Μαρακι μου γλυκο...σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Τα αισθηματα ειναι αμοιβαια:)Ο Κων/κος τι κανει?Κανε υπομονη κοριτσακι μου...χθες συγκεκριμενα ελεγα την συναδελφο μου "απορω πως αντεχαμε περσι και ημασταν εγκυες με τετοια ζεστη?Και 2 χρονιες μαλιστα"Σας καταλαβαινω απολυτα το ποσο μπορει να ζεσταινεστε.Υπομονη...

Σοφακι Κερκυραικο μην σκας για τον Ανασταση που δεν εβγαλε την πανα ακομα.Ο Παντελης τωρα μπηκε στην διαδικασια.Χθες δεν φορεσαμε,παρα μονο στον μεσημεριανο και στον βραδυνο υπνο.Ισως δεν ειναι ετοιμος ακομα.Θα στο δειξει ο ιδιος ποτε θα ειναι.Πηγαινε με τους δικους του ρυθμους.

Ελενιτσα μου,κουκλιτσα μου...δεν πρεπει να σου ευχηθηκα για τον Αντρικο σου...Να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις.Σπαρτη παρουσιαστηκε ο Σαββας.Εχω πολυ καλες αναμνησεις απο εκει.Τωρα η θητεια δεν ειναι τιποτα.Με το που θα παει,ουτε θα καταλαβετε πως θα περασει ο καιρος και θα απολυθει.Αφου εχει και μεσον...μια χαρα θα περασει.Ουτε που θα του φανει.

Λιακι μου πανεμορφο,τι κανουν οι κορακλες σου?Ετοιμαζεσαι κι εσυ για βαφτιση ε?

Κι εγω δεν εκανα τραπεζι.Και στα 2 μονο τους νονους.Δεν ειναι οι εποχες για παραπανισια εξοδα.Εκανες εξετασεις?Πως βγηκαν?Τι εντατικη γυμναστικη κανεις?Προλαβαινεις ρε θηριο με 2 παιδια?

Σοφακι μου ενταξει το ματακι της Ελλης ε?Κι εμενα βρε παιδι μου...ολοι να ειμαστε στον ιδιο χωρο,τον Παντελη θα πανε και θα τσιμπησουν τα κουνουπια.Τους πασαλειβω με αντικουνουπικο τα ρουχα,τους κολλαω patch,βαζω την συσκευη στην πριζα και αναβω και σπιραλ στο μπαλκονι...ελεος τι αλλο να κανω?

Στεβη...εσυ γιατι διαβαζεις?Λειπω πολυ καιρο απο το καφε και δεν γνωριζω καποια πραγματα.Εχω χασει πολλα επεισοδια...

Εμεις κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα.Γυρισαμε την Δευτερα απο την Χαλκιδικη,ξεπακεταρισα,εβαλα πληντυρια,σιδερωσα και σημερα πρεπει να ξαναπακεταρω γιατι θα φυγει ο Σ.για δουλεια στην Χαλκιδικη(εκει που ηταν και περσι) και εγω με τα παιδια στην μανα μου.Με λιγα λογια...σκορποχωρι.

Η Μαρια θελει να αλωνιζει στο πατωμα και μολις της παρεις κατι που θελει νευριαζει.

Δεν ειναι καθολου γκρινιαρα και ευτυχως δεν με ζοριζει καθολου στο φαγητο σε αντιθεση με τον Παντελη.Ο Παντελης απο την αλλη εχει ξεσαλωσει.Δεν μπορουμε να παμε βολτα και να περπαταει διπλα μας.Τις προαλλες που πηγαμε σ'ενα εμπορικο,μας βγηκε ξινο.Ετρεχε και να μην μπορουμε να τον προλαβουμε.Ακουμε κι ενα σωρο αρπαγες ανηλικων...

Ειμαι στην διαδικαδια που κανω τα χαρτια μου για τους παιδικους μεσω εσπα και εχω αχγωθει.Δεν ξερω ποιον παιδικο να δηλωσω,θελω να τους δω απο κοντα αλλα τωρα που φευγει ο Σ.δεν μπορουμε να παμε.

Ξυπνησε ο μεγαλος...παω να τον δω.

Φιλακια!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρες!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για μένα και για το κορίτσι μου Ευμορφάκι!!!

βάλε μας να δούμε καμια φωτο βρε με τα αστεράκια σου!!!

Εγώ βγηκα έκανα τις δουλειές μου πρωί πρωί γιατι η μέρα προβλέπεται δύσκολη απο άποψη ζέστης!

Είμαι χαρούμενη γιατι μπορεί να έχουμε κλειστεί σπίτι και να μην πηγαίνουμε ούτε για μπάνιο στη θάλασσα αλλά τουλάχιστον πάει πολύ καλά η δουλειά του άντρα μου...κουράζεται βέβαια απίστευτα αλλά τον δικαιώνει το αποτέλεσμα!

σήμερα έχω 2ο γυρο ξεσκαρταρίσματος μωρουδιακών να τελειώνω...κάτι λίγα έμειναν ακόμα ευτυχώς!

όχι τίποτα άλλο αλλά θα έρθει η κοπέλα να μου φτιάξει τα νυχάκια αύριο το πρωί, να μην έχω δουλειές τότε!

Σήμερα ριζότο με καλαμαράκια θα κάνω...

δε βρηκα όμως φρέσκα ρε γμτ....δεν πειράζει...

της Βαλ θα της βράσω καμια χυλοπιτούλα γιατι την άλλη φορά δεν το τίμησε το ριζότο...:rolleyes:

Έκαναα και την παρασπονδία μου....

το χτυπησα το κρουασάν σοκολάτα απο το φούρνο....

μα μου φώναζε: ΦΑΕ ΜΕ.....ΦΑΕ ΜΕ.....

Τι να έκανα????????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

κερκυραικο Σοφακι... που εισαι εσυ καλε; παει, λεω, ετοιμαζε το 2ο τοσο καιρο και για υτο δεν εμπαινε. τωρα θα μας το ξεφουρνισει :tongue:

ολα καλα ετσι; αααχχχ τι διακοπες θελεις εσυ που μενεις στην Κερκυρα; ειναι και μεγαλο νησι και με πολλες επιλογες. εξαιρετικο! με τον Ανασταση σου μην αγχωνεσαι. καταλαβαινω οτι ειναι πανεξυπνος και ξερεις το πεισμα με την πανα μπορει να οφειλεται στο οτι "γουσταρει" (ας μου επιτραπει η εκφραση γιατι νομιζω ταιριαζει απολυτα) να σε παιζει! του αρεσει να σε βλεπει αγχωμενη ή προβληματισμενη με την πραξη του. ειπαμε terrible two's :rolleyes:. πρωτη εφηβεια!

αχ συμπι... καλα ψωνια! εχεις να παρεις αρκετα πραγματακια αλλα ναι... οχι υπερβολες. και εγω εχω αφορετα ακομα του Κων/νου αλλα υποψιαζομαι βασιμως οτι επειδη ο δευτερος αναμενεται να ειναι μεγαλος σε διαστασεις, γεννιεται και ενα μηνα νωριτερα... δεν θα προλαβει να τα φορεσει τα ρουχαλακια τα αχρησιμοποιητα :| τεσπα θα δουμε. παντως εγω του Κων/νου οσο ηταν μωρο του αγοραζα εντελως ουδετερα χρωματα, πρασινα , πορτοκαλι... βλεπεις εγω ειχα και τον κρυφό μου πόθο για την κορη! καλα που δεν του τα αγοραζα ροζ χα χα χα :tongue:

Ευμορφακι μου αρεσει που μαθαμε νεα σου, αντε καλη επανοδο στη Θεσσ/κη. από δουλεια τι παιζει τωρα; ο αντρας σου δουλευει Χαλκιδικη; αχ βαλε μας καμια φωτο με τα πιτσιρικια σου.

Σοφακι οι διακοπες συνεχιζονται καλα; το ματακι της Ελλης διαβασα οκ! προσοχη στα κουνουπια γιατι κυκλοφορει και αυτη η ασθενεια του νειλου (ή οπως λεγεται). εχω παρει του κωνσταντινου μια εντομοαπωθητικη κρεμα της frezzyderm (εχω γινει τρελη φαν) και δεν την ξεχναω να του τη βαλω μολις βγουμε από το σπιτι κατα το σουρουπο!

Διαφημίσεις

Εγώ έχω απελπιστεί με τόσα ροζ....

δηλαδή τα μυαλά πάνω απο το κεφάλι όταν ψώνιζα!!!

μα να μην έχω ένα φορμάκι ουδέτερο??????????

απαπαπαπαπαπαπα....

τωρα με τις εκπτώσεις θα ψωνίσω κάποια και μετά βλέποντας τις ανάγκες μας...

ευτυχως που καλύφθηκα απο είδη προικός...

σεντονάκια και πετσετούλες να'ναι καλά η αδερφη μου που τα ψωνιζε ουδέτερα για την κόρη της!!!

το crilen έχεις πάρει ε?

το είχα περσι....φέτος πήρα του Κορρέ αλλά μια φορά μόνο στον παιδότοπο της έχω βάλει...είναι που δεν πολυκυκλοφορούμε κιόλας φέτος...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για μένα και για το κορίτσι μου Ευμορφάκι!!!

βάλε μας να δούμε καμια φωτο βρε με τα αστεράκια σου!!!

Εγώ βγηκα έκανα τις δουλειές μου πρωί πρωί γιατι η μέρα προβλέπεται δύσκολη απο άποψη ζέστης!

Είμαι χαρούμενη γιατι μπορεί να έχουμε κλειστεί σπίτι και να μην πηγαίνουμε ούτε για μπάνιο στη θάλασσα αλλά τουλάχιστον πάει πολύ καλά η δουλειά του άντρα μου...κουράζεται βέβαια απίστευτα αλλά τον δικαιώνει το αποτέλεσμα!

σήμερα έχω 2ο γυρο ξεσκαρταρίσματος μωρουδιακών να τελειώνω...κάτι λίγα έμειναν ακόμα ευτυχώς!

όχι τίποτα άλλο αλλά θα έρθει η κοπέλα να μου φτιάξει τα νυχάκια αύριο το πρωί, να μην έχω δουλειές τότε!

Σήμερα ριζότο με καλαμαράκια θα κάνω...

δε βρηκα όμως φρέσκα ρε γμτ....δεν πειράζει...

της Βαλ θα της βράσω καμια χυλοπιτούλα γιατι την άλλη φορά δεν το τίμησε το ριζότο...:rolleyes:

Έκαναα και την παρασπονδία μου....

το χτυπησα το κρουασάν σοκολάτα απο το φούρνο....

μα μου φώναζε: ΦΑΕ ΜΕ.....ΦΑΕ ΜΕ.....

Τι να έκανα????????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

νυχακια ακουω! μπραβο συμπεθερα! εγω περιμενω να βγει ο μηνας να παω να βαψω το μαλλι! θελω να γινω μια σουπερ γουαου ξανθια ετσι ωστε το μωρο μου να πει μολις με δει:" κριμα που εισαι μανα μου" χα χα χα χα χα χα:tongue:

λεμε και καμια μ@κ@κι@ να περναει η ωρα! ασχετως ομως... πρεπει να σουλουπωθω. εχω ανεβει αρκετα ψυχολογικα που δεν εχω παρει πολλα κιλα (11 για την ώρα). αν ηταν και τα ποδια μου οκ!

ασε που πρεπει να βγαζω και εγω σιγα σιγα να φρεσκαρω ρουχαλακια! και εγω πιστευω θα συγκινηθω Σοφακι μου! μολις κλεισουν χρονο τα παιδακια μας ουτε καταλαβαινεις πως μεγαλωνουν!

ΚΡΟΥΑΣΑΝ;;;;; ΚΡΟΥΑΣΑΝ;;;;;; και εγω κρουασαν εφαγα :tongue: τα ξερω τα ατιμα πως φωναζουν οταν σε δουν! ειναι προκλητικοτατα. χα χα χα

επίσης να σου πω οτι χαιρομαι παρα πολυ για τη δουλεια του αντρα σου. παντα τετοια κοριτσακι μου!

ναι το κριλεν... βρωμαει σιτρονελα αλλα κανει θαυματα. του κορρε μυριζει πιο ωραια!

καλα... δεν σχολιασα το γεγονος με τη νυχτεριδα... θα με ειχατε χασει... θα ειχα πεθανει χωρις υπερβολη!

νυχακια ακουω! μπραβο συμπεθερα! εγω περιμενω να βγει ο μηνας να παω να βαψω το μαλλι! θελω να γινω μια σουπερ γουαου ξανθια ετσι ωστε το μωρο μου να πει μολις με δει:" κριμα που εισαι μανα μου" χα χα χα χα χα χα:tongue:

λεμε και καμια μ@κ@κι@ να περναει η ωρα! ασχετως ομως... πρεπει να σουλουπωθω. εχω ανεβει αρκετα ψυχολογικα που δεν εχω παρει πολλα κιλα (11 για την ώρα). αν ηταν και τα ποδια μου οκ!

ασε που πρεπει να βγαζω και εγω σιγα σιγα να φρεσκαρω ρουχαλακια! και εγω πιστευω θα συγκινηθω Σοφακι μου! μολις κλεισουν χρονο τα παιδακια μας ουτε καταλαβαινεις πως μεγαλωνουν!

ΚΡΟΥΑΣΑΝ;;;;; ΚΡΟΥΑΣΑΝ;;;;;; και εγω κρουασαν εφαγα :tongue: τα ξερω τα ατιμα πως φωναζουν οταν σε δουν! ειναι προκλητικοτατα. χα χα χα

επίσης να σου πω οτι χαιρομαι παρα πολυ για τη δουλεια του αντρα σου. παντα τετοια κοριτσακι μου!

Δεν είμαι πολύ του μποτέ εγω συμπι....σπάνια τα κάνω αυτά και τωρα βασικά κατ'ανάγκη γιατι το μεγεθος της κοιλιάς μου δε μου επιτρέπει να σκύψω να τα βάψω μόνη μου...το έχω κάνει τωρα μεν αλλά χωρις μεγάλη επιτυχία!!!

να μη σου πω πότε κουρευτηκα τελευταία φορά και φρίξεις....

Θα σου πω μόνο οτι τελευταία φορά πήγα κομμωτηριο πέρσι το καλοκαίρι που είχα να πάω σε ένα γάμο!!! χαχαχαχαχαχα!!!

καλά τα είχα αποφύγει τόσο καιρό τα κρουασάν....βασικά δεν πήγαινα στο φούρνο!!!

χαχαχαχαχα!!!!

ε τωρα που πήγα....δε γινόταν να τα αγνοήσω....:rolleyes:

θα κρύψω και τα αποδεικτικά στοιχεία γιατι ο άντρας μου με κάνει και ασιθάνομαι τύψεις αμα φάω!!!

άντε να δω την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο γιατρό, πόσα κιλά έχω πάρει!!!

μαι κοπέλα στο σούπερ μου είπε οτι αδυνατίσα!

άντε λέω....αυτό μου έλειπε τώρα!!!

αλλά μάλλον μεγάλωσε η κοιλιά μου και απο τον όγκο της φαίνεται μικρότερο το υπόλοιπο σώμα!:tongue::tongue::tongue:

ναι το κριλεν... βρωμαει σιτρονελα αλλα κανει θαυματα. του κορρε μυριζει πιο ωραια!

καλα... δεν σχολιασα το γεγονος με τη νυχτεριδα... θα με ειχατε χασει... θα ειχα πεθανει χωρις υπερβολη!

είναι πολύ καλό το κριλέν όντως!

όλα αυτού του είδους βρωμάνε μωρέ....

καλά να δεις πως ουρλιαζα εγω στο μπαλκόνι 12 η ώρα τη νυχτα!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας.....σημερα νομιζω εινα καλυτερος ο καιρος μιας και εχτες εβρεξε εδω!!!!!

Διαβασα στα πολυυυυ γρηγορα τα νεα σας...Σοφια οντως σε χασαμε...να μπαινεις που και που να μας λες νεα...φιλια στον Ανασταση σου.Ευμορφακι......βαλε μας μωρε μια φωτο.....να δουμε την μπουμπου αλλα και τον Παντελακο ποσοσ μεγαλωσε....

Μαρακι και Σοφακι...σαςε καταλαβαινω με τα κρουασαν......ειδατε που ειπα εγω οτι στα αγορια οι μαναδες τρωνε σοκολατα...να ακουτε τον παλιο!!!!!και εμενα με φωναζει και το κρουασαν και η τυροπιτα αλλα ποιος θα πεταχτει να τα παρει απ τον φουρνο πιο περα?

Σοφια......που ειστε διακοπες καλεεεεεεεε?Αργολιδα εισαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...