Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ.... συμπι οσον αφορα στο σχημα εχουμε ακριβως την ιδια κοιλια! ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ! στο μεγεθος σε τρωω χαλαρα. απο κιλα εισαι σουπερ τα ποδαρακια σου ειναι ασπρα ασπρα και λεπτα και οχι μωβ και πρησμενα σαν τα δικα μου :cry:. εισαι κουκλα! δεν μπορω να πω οτι φαινεσαι και ετοιμογεννη. νομιζω φαινεται οτι θες κανα μηνακι οχι πολυ :P

καλα η Βαλ κουκλιτσα!

αυτα τα άσπρα άσπρα ποδαράκι προσπαθώ μπας και μαυρίσουν λίγο αλλά δεν....

η κοιλούμπα πάντως είναι πολύ αστεία ε????

χαχαχαχαχα!!!

ευχαριστω για τα καλά σου λόγια σύμπι μου!!!

άντε βάλε κι εσύ να δουμε την κοιλίτσα σου!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ποια "κοιλιτσα" αναφερεσαι ακριβως;:tongue:

δεν την εμφανιζω σου λεω ουτε αυτη ουτε τα ποδια μου!

βρε δεν θελω να τον βγαλω επειδη ειναι ανεπτυγμενος αλλα γιατι ΔΕΝ αντεχωωωωωωωωω! ασε που εχω και ακρατεια ουρων... εβαλα σερβιετα εχθες το βραδυ απηυδησα.... αηδια!

έλα υπομονή!!!

τον έφαγες το γαιδαρο!!!

6 βδομαδούλες έμειναν...

κουράγιο!!!

κανένα μπανάκι στη θάλασσα κάνεις???

η άνωση κάνει θαυματα!!! εμένα τουλάχιστον με ξεκουράζει πολύ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαρακι μου εχει παααρα πολυ ζεστη...εχθες που πηγαινα σπιτι κατα τις 2 και 15 ειχε εξω 38 βαθμους!!!!και λενε οτι η Πεμπτη ειναι η πιο δυσκολη μερα.......αλοιμονο μας

εγω παντως καποια στιγμη θα πεσω κατω απ την καρεκλα με τοση ζεστη.....

Σοφακι.......τελεια η κοιλιτσα αλλα και η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα!!!μονο κοιλιτσα εχεις...τα κιλα που λες οτι πηρες που ειναι? εμενα μου αρεσει πολυ ο αφαλος σου......τσιτα ειναι!!!!λες και θα βγει ο μπεμπιτος να χαιρετησει.....χιχιχιχιχιχιιχι

τωρα για τον στρατο...ελεγα εχθες του Ανδρεα....οτι σε 10 χρονια θα ειναι εσυ στην θεση του θειου του και εγω μια νεοτατη μανουλα να σε καμαρωνει!!!!

έλα υπομονή!!!

τον έφαγες το γαιδαρο!!!

6 βδομαδούλες έμειναν...

κουράγιο!!!

κανένα μπανάκι στη θάλασσα κάνεις???

η άνωση κάνει θαυματα!!! εμένα τουλάχιστον με ξεκουράζει πολύ!!!

o γιατρος εχει πει "καθολου ηλιος στα ποδια σου"... οποτε.... ασε που και να επιτρεποταν ο ηλιος ΔΕΝ τα βγαζω σε κοινη θεα! ασε με σου λεω χαλια....

Μαρακι μου εχει παααρα πολυ ζεστη...εχθες που πηγαινα σπιτι κατα τις 2 και 15 ειχε εξω 38 βαθμους!!!!και λενε οτι η Πεμπτη ειναι η πιο δυσκολη μερα.......αλοιμονο μας

Σοφακι.......τελεια η κοιλιτσα αλλα και η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα!!!μονο κοιλιτσα εχεις...τα κιλα που λες οτι πηρες που ειναι? εμενα μου αρεσει πολυ ο αφαλος σου......τσιτα ειναι!!!!λες και θα βγει ο μπεμπιτος να χαιρετησει.....χιχιχιχιχιχιιχι

τωρα για τον στρατο...ελεγα εχθες του Ανδρεα....οτι σε 10 χρονια θα ειναι εσυ στην θεση του θειου του και εγω μια νεοτατη μανουλα να σε καμαρωνει!!!!

αρκουδισιον δεν παιζει στο μαρκετ;

Διαφημίσεις

χαχα!

το πέτυχες διάνα Ελενάκι!

ο μπεμπίτος έχει μια αδυναμία και συνέχεια εκεί στον αφαλό τεντώνεται!

χεράκι είναι? ποδαράκι? θα σε γελάσω....αλλά πάντα εκεί με τεντώνει!!!

ε ο αφαλός φαίνεται έτσι γιατί μου είχε μείνει ομφαλοκήλη απο τη Βαλ....θέλει επεμβασούλα αφού γεννήσω για να τον μαζέψω στη θέση του!

που είναι τα κιλά???

κοίτα που μέχρι και στα γόνατα έχω λίπος!!!

πρωτη φορά πιάνω εκείνο το σημείο και είναι τόσο παχύ!

ε ρε σφυριγμα και πείραγμα που έχει να πέσει όταν θα επισκέπτεσαι το γιόκα σου στο στρατόπεδο!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

o γιατρος εχει πει "καθολου ηλιος στα ποδια σου"... οποτε.... ασε που και να επιτρεποταν ο ηλιος ΔΕΝ τα βγαζω σε κοινη θεα! ασε με σου λεω χαλια....

έλα ρε που στερείσαι τα μπανάκια...μπορείς να πηγαίνεις απογευμα που έχει πέσει ο ήλιος...

εγω πιστευω οτι θα σου κάνει πολύ καλό και στο πρήξιμο...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τι κάνετε κοριτσακια; Εγκυουλες;;πως τα πάτε με την ζέστη;;

Εμείς καλα είμαστε σπιτάκι βολτιτσες κ τα σχετικά!

Περιμένω να δώ που θα κλείσει ομάδα ο άντρας.. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει περίπτωση κ για μετακόμιση.. Τα πράγματα φέτος είναι δύσκολα.. Δεν είναι μόνο να βρεις ομάδα αλλα να εξασφάλισεις κ τα χρήματα σου!! Έχουμε βαρεθεί κάθε χρόνο να χάνουμε του κόσμου τα λεφτα.. Κοροϊδία! Επιταγές.. Σφραγισματα.. Κ απο το να τα πάρουμε σε 3 χρόνια μέσω δικαστηρίων συμβιβαζομαστε στα μισα στο χέρι.. Φφφφφφφφ... 600 ευρω ΔΕΗ το Πάσχα,, 300 πριν λίγες μέρες.. Θα μας πεθάνουν!!

Με έχει πάρει κ λίγο απο κάτω..πολλα έξοδα, ετοιμάζουμε κ την βάφτιση αλλα λεφτα εκει.. Τέσπα μην σας μαυριζω κ εσάς!

Το καλύτερο για το τέλος.. Ετοιμαστηκα να βγω την Παρασκευή το βράδυ με φίλες.. Η διάθεση δεν ήταν στα καλυτερΑ της αλλα το παλεψα κ βγήκα!! Πάμε σε ένα καλοκαιρινο μαγαζι καθόμαστε στο μπαρ κ κατα τις 1 ενω περνάμε καλα γελάμε σε κλασματα δευτερολέπτου αρχίζω να μην νιώθω καλα.. Χασμουριομουνα συνέχεια κ ξαφνικά λιποθυμαω..τι να σας λέω.. Συνήλθα κ μετα απο 10 λεπτα σηκωυηκα κ ξαναλυποθημησα.. Ήμουν φαγωμενη κανονικα κ μεσημεριανό πληρες κ λίγο το βράδυ πριν βγω.. Απο την μια να κλαις κ απο την άλλη να γέλας.. Δεν γίνονται αυτα, μόνο σε μένα! σθενοφορο ήρθε να με πάρει, δεν πήγα γιατι εφημερευε το ευαγγελισμος κ θα λυποθυμουσα άλλες χέρια φορές εκει.. Ευτυχώς ήταν ένας γιατρος εκει,,, ξεφτίλα, ένα μαγαζι ολόκληρο ασχολιοταν μαζι μου..

Με έχει πάρει κ ένας φόβος μην μου συμβεί κανένα επεισοδιο στο σπίτι!!

Μη γελατε.. Αύριο θα πάω για εξετάσεις.. Αν κ έχω γενικά χαμηλή πίεση.. Πιστεύω επεξε ρόλο η ζέστη το άγχος κ το ότι ηπια μια μαργαριτα.. Το λεμόνι ρίχνει την πιεση... Αυταααααα γέλαστε ελεύθερα!!!

Είναι το πρώτο που διαβάζω και δεν έχω δει τα σχόλια των λοιπών αλλά....τι έπαθες ρε κορίτσι!! Βγήκες μόνη σου μια φορά και έπαθες τέτοιο κάζο!? Τί γκαντεμιά! Καλά κι εγώ που κατάφερα μετά από μήνες να βγω για ένα ποτάκι με την κουμπάρα-κολλητή μου Παρασκευή πριν δύο βδομάδες...! Πίνω ένα ροζέ κρασάκι δροσερό...κυριλέ....στα μισά του δεύτερου κάτι κατάλαβα αλλά που να πάει το μυαλό μου ότι έχω γίνει τέτοιος λαπάς!....στο τελείωμά του είχα φύγει! Δεν καταλάβαινα τι έλεγα! Μου βγήκε όλη η κούραση από το διάβασμα...και όλη η κούραση γενικώς γιατί τις Παρασκευές ξυπνάω 6.30 να πάω δουλειά...ΠΟΥΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ! Ούτε ένα ποτάκι δεν μπορούμε να χαρούμε πλέον!!:rolleyes:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

σας αφηνω να δουλεψω λιγακι...

καλα τα φανταρια θα τα παιξουν με την μαμα- Ελενη!:tongue:

να σαι σιγουρη για αυτο:rolleyes:.........

αντε να κανεις και καμια βουτια να χαλαρωσεις λιγο ομορφη......καλα λεει η Σοφια.....το απογευμα ειναι καλυτερα!!!

Διαφημίσεις

καλημερες!

Ευμορφακι να σας ζησει το Μαρακι! καλα να ειναι η κουκλα σου και εσεις ολοι να την χαιρεστε!

ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σου! προσωπικα μου εχεις λειψει. εισαι τοσο γλυκος ανθρωπος αλλωστε σου εχω εκφρασει τονν θαυμασμο μου κατα καιρους :rolleyes: σε ζηλευω που εισαι Χαλκιδικη πολυυυυυυυυυυυυυ! θα το καταπιω και αυτο :tongue:

Συμπι σταματαααααααααααααααααα.... τι κατεβασες παλι; βαλε φρενο, εγω εφαγα 2 μερες κατιτις παραπανω και τσιμπησα 1 κιλο! σε μια εβδομαδα από τοτε που πηγα στον γιατρο! από σημερα και εγω θα κρατησω λιγο τα λουρια γιατι εχω υποσχεθει ότι μεχρι να μπω στο μηνα μου θα παρω 2 κιλα στο συνολο και αλλα 2 από 1/8 εως 20/8. θελω να φτασω δηλαδη τα 14-15 το πολύ συνολο!

Στεβη καλημερα! για μπανιο που πατε αθηνα; ωραια ειναι και στη Σαρωνιδα που μενει η κουνιαδα μου. σας πεφτει μακρια; που μενεις εσυ; αχ θα φυγετε για διακοπες ε; τι καλα.... ποσο ζηλευω δε λεγεται! :|

Καλημέρα κοριτσάκι!

Καλημέρα και σε όλες!

Πειραιά μένουμε...πέφτει μακριά η Σαρωνίδα και αν είναι να πάμε προς τα κει πάμε στο θέρετρο των αξιωματικών μιά και καλή (είναι ο σύζυξ στρατιωτικός) που είναι και πολύ καθαρά και έχει χώρους να παίζουν και τα παιδιά και εστιατόρια πάμφθηνα...είναι όμως ιστορία να ξεκινήσεις να πας. Ιστορία λόγω χρόνου και λόγω βενζίνης και πλέον κι εκεί γίνεται πατείς με-πατώ σε! Άντε να το κάνουμε 1-2 φορές...ε μετά περιμένουμε τις διακοπές και πάμε και καμιά Βουλιαγμένη στο τσακίρ! Παλιά καλή ήταν εκεί η θάλασσα..Τώρα έχει τόσο κόσμο που και να θελε....δεν προλαβαίνει να αυτο-καθαριστεί! Μιλλούνια!

Εντωμεταξύ εγώ σαν παιδί έκανα πολυήμερες διακοπές με τους γονείς και ελεύθερο κάμπινγκ σε απίστευτα μέρη (απάτητα εννοώ, μερακλής ο μπαμπάς αν και συνάδελφος πολύ φυσιολάτρης!δεν είναι σον-σον) και πήγαινα και χρόνια κατασκήνωση και δεν έχω μάθει τα μπάνια εδώ γύρω και μου ξινίζουν οι θάλασσες που δεν είναι κρύσταλλο. Πόσο μάλλον με τη μικρή που είναι και κοριτσάκι! (για ευνόητους λόγους) τη λυπάμαι να τη βάζω μέσα σε τέτοια νερά! Κι εγώ βέβαια προσέχω και δε θέλω...(Έχουμε και δεύτερο παιδάκι να κάνουμε!!!:tongue: Μην έχουμε και τρεχάματα!! )χαχα καλά αστειεύομαι....γενικώς προσέχω... γιατί τα πιάνω και στον αέρα βρε παιδί μου!!

Διακοπές φεύγουμε τον Αύγουστο...έχουμε ακόμα...τουλάχιστον καταφέραμε να κλείσουμε σε καλή τιμή το χοτέλι και θα χαρούμε ένα γεμάτο δεκαήμερο στην Κεφαλονιά που ήθελα τόσο να πάω!! Α! Ο γάμος που έλεγα στην Κρήτη ματαιώθηκε (:shock:) οπότε επιλέξαμε ελεύθερα προορισμό και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ απαίτησα Κεφαλονιά που δεν έχω πάει ποτέ και το είχα μαράζι! Έχει λέει και πολύ ωραίες αστακομακαρονάδες έ?? ΑΑΑΑΑχχχχχχχ...... (Πάλι με γνώμονα το φαί επέλεξα λέει...??) :rolleyes:

Ξέρει καμιά τι αξίζει να δείς (και να φας...μην ξεχνιόμαστε...) και που??? Πάσα πληροφόρησις δεκτή!!:D

Στεβη καλημερα! για μπανιο που πατε αθηνα; ωραια ειναι και στη Σαρωνιδα που μενει η κουνιαδα μου. σας πεφτει μακρια; που μενεις εσυ; αχ θα φυγετε για διακοπες ε; τι καλα.... ποσο ζηλευω δε λεγεται! :|

Λέω λέω και δεν το παρατήρησα το τελευταίο...γιατί ζηλεύεις? Δε θα πάτε διακοπές?? Από επαρχία δεν είσαι? (Από πού αν επιτρέπεται?) Εκτός πόλης πάντως παντού "διακοπές" είναι ρε συ...αν έχεις και καμιά θαλασσίτσα σε απόσταση έστω 30' είναι ζάχαρη!

Καλημέρα κοριτσάκι!

Καλημέρα και σε όλες!

Πειραιά μένουμε...πέφτει μακριά η Σαρωνίδα και αν είναι να πάμε προς τα κει πάμε στο θέρετρο των αξιωματικών μιά και καλή (είναι ο σύζυξ στρατιωτικός) που είναι και πολύ καθαρά και έχει χώρους να παίζουν και τα παιδιά και εστιατόρια πάμφθηνα...είναι όμως ιστορία να ξεκινήσεις να πας. Ιστορία λόγω χρόνου και λόγω βενζίνης και πλέον κι εκεί γίνεται πατείς με-πατώ σε! Άντε να το κάνουμε 1-2 φορές...ε μετά περιμένουμε τις διακοπές και πάμε και καμιά Βουλιαγμένη στο τσακίρ! Παλιά καλή ήταν εκεί η θάλασσα..Τώρα έχει τόσο κόσμο που και να θελε....δεν προλαβαίνει να αυτο-καθαριστεί! Μιλλούνια!

Εντωμεταξύ εγώ σαν παιδί έκανα πολυήμερες διακοπές με τους γονείς και ελεύθερο κάμπινγκ σε απίστευτα μέρη (απάτητα εννοώ, μερακλής ο μπαμπάς αν και συνάδελφος πολύ φυσιολάτρης!δεν είναι σον-σον) και πήγαινα και χρόνια κατασκήνωση και δεν έχω μάθει τα μπάνια εδώ γύρω και μου ξινίζουν οι θάλασσες που δεν είναι κρύσταλλο. Πόσο μάλλον με τη μικρή που είναι και κοριτσάκι! (για ευνόητους λόγους) τη λυπάμαι να τη βάζω μέσα σε τέτοια νερά! Κι εγώ βέβαια προσέχω και δε θέλω...(Έχουμε και δεύτερο παιδάκι να κάνουμε!!!:tongue: Μην έχουμε και τρεχάματα!! )χαχα καλά αστειεύομαι....γενικώς προσέχω... γιατί τα πιάνω και στον αέρα βρε παιδί μου!!

Διακοπές φεύγουμε τον Αύγουστο...έχουμε ακόμα...τουλάχιστον καταφέραμε να κλείσουμε σε καλή τιμή το χοτέλι και θα χαρούμε ένα γεμάτο δεκαήμερο στην Κεφαλονιά που ήθελα τόσο να πάω!! Α! Ο γάμος που έλεγα στην Κρήτη ματαιώθηκε (:shock:) οπότε επιλέξαμε ελεύθερα προορισμό και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ απαίτησα Κεφαλονιά που δεν έχω πάει ποτέ και το είχα μαράζι! Έχει λέει και πολύ ωραίες αστακομακαρονάδες έ?? ΑΑΑΑΑχχχχχχχ...... (Πάλι με γνώμονα το φαί επέλεξα λέει...??) :rolleyes:

Ξέρει καμιά τι αξίζει να δείς (και να φας...μην ξεχνιόμαστε...) και που??? Πάσα πληροφόρησις δεκτή!!:D

Στεβη μου καλα κανεις και προσεχεις...γιατι και εγω ως κοριτσι μικρο που πηγαινα στις υπεροχες και καθαροτατες παραλιες στην Καλαματα μιας και ημουν πιο ευπαθης παντα κατι κολλουσα ρε παιδι μου.......ευτυχως το ξεπερασα.....

Λοιπον Κεφαλονια θελω και εγω να ξαναπαω........και φετος αν γινεται..εχω χρονια να παω....λοιπον θα πας στον Αγιο Γερασιμο, στα σπηλαια της Δρογκαρατης και στο λιμνοσπηλαιο της Μελισσανης...ειναι τελεια....και εχει και αρκετα μουσεια......και φυσικα στα Λουρδατα θυμαμαι εχει ωραιες παραλιες!!!!

Καλημέρες!!!

ωχ βρε Λιάκι τι σε βρήκε???

κάνε εξετάσεις να τσεκαριστείς βρε κορίτσι...

μήπως και με τη γυμναστική έχεις καταπονηθεί και παραπάνω απο όσο αντέχεις???

ευχομαι να βρει ομάδα ο αντρούλης σου με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

ε βρε συμπι είπα να σπάσω τη δίαιτα και το έκανα με όλες τις τιμές!!!

μισές δουλειές θα κάνω??????:tongue::tongue::tongue::tongue:

ε απο σημερα μαζευομαι γιατι το μηχανάκι χτυπησε το βράδυ 125 όριο οπότε λίγη προσοχή πάλι!

όχι τραγικά πράγματα αλλά θα κινούμαι πιο συντηρητικά...

Σαρωνίδα πήγαινα κι εγω για μπανιο ως φοιτητρια....είχε μια συμφοιτητρια εκεί εξοχικό και πηγαιναμε ΣΚ!

εκεί έχει μια καταπληκτική πιτσαρία την οποία είχε ένας Άραβας...:shock:

εγω για τη βάφτιση του μπέμπη ξέρω οτι σίγουρα δε θα είναι αδικημένος!!!

Πρώτον γιατι ούτε στη Βαλ είχα κάνει υπερπαραγωγές οπότε σίγουρα ποιοτικά δε θα τον ρίξω και δεύτερον γιατι διαθετω αδερφούλα με θαυματουργά χέρια οπότε οτι θέλω θα μου το φτιάξει οικονομικότατα!!!;)

Πιο πολύ με προβληματίζει να βρω σωστό νονό/νονά...

Στέβη πότε πάτε διακοπούλες???

πως πάει το διάβασμα???

Γέλασα πάλι με την πιτσαρία του Άραβα...!:P

Κι εμένα μάλλον θα είναι πιο αδικημένο το δεύτερο αλλά ας μην προκαταβάλλω από τώρα...

Καλά πάει το διάβασμα..απλά πήζω εύκολα γι'αυτό κάνω διάλλειμα τόση ώρα τώρα...ευχαριστώ πολύ!

Για τις διακοπές αναφέρθηκα ήδη:tongue: Αύγουστο!καταμεσής!

κεφαλονια ε; εμεις μειναμε στη Σανη ηταν πανεμορφα. στην Άσο ξετρελαθηκα, το φισκαρδο κλασσικα... θυμαμαι οτι στην κεφαλλονια εφαγα καλα. στην λευκαδα δεν βρηκα πουθενα να μου αρεσει το φαγητο. στο Φισκαρδο ειναι και η ταβερνα της Τασιας με αστακομακαροναδα με χειροποιητο το μακαρονι! γιαααααμμμμμμμμμ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...