Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω λειωσει στη ζεστη! εξω δεν ειναι να κυκλοφορησεις, βγηκα και ασχημη ωρα. ειχε ερθει ενας συναδελφος στο γραφειο και εφυγε 12 παρα οποτε τοτε βγηκα και εγω. κολαση! φανταζομαι οτι στην Αθηνα ειναι χειροτερα!

ελενακι... καταλαβαινω τη στεναχωρια σου αλλα πραξε αναλογως! τα ιδια να κανεις και εσυ απεναντι τους. πω πω εγω ειμαι πολύ εκδικητικη!

τι θα φατε σημερα; εχω μπιφτεκια με πατατες και το βραδυ θα φτιαξω φασολια καναρινια με ξεσπινιστα φασολακια μεσα (χαντρες) τρελαινομαι! το εφαγα στην πεθερα μου τις προαλλες και ξετρελαθηκα! αρε πεθεραααααααα... 1 κιλο +++++:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεμιστά έκανα εγω συμπι!!

θα φάω και λίγο τυράκι που έχω καιρό να φάω!

έξω δεν ξέρω τι γίνεται...

άπλωσα νωρίς 2 πλυντηρια και είμαι αγκαλιά με τον κλιματισμό!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ο ΕΕΤΑΑ έχει μέσα και τους δημόσιους...

οπότε αν κάνω μέσω ΕΕΤΑΑ να βάλω πρώτη επιλογή τον ιδιωτικό και μετά το δημόσιο που με ενδιαφέρει αφού στο δημόσιο έτσι κι αλλιώς έχω ήδη κάνει τα χαρτιά μου και μου είπαν χθες μάλιστα οτι κατά 95% θα μας παρουν???

Κοίτα η μεταφορά στον ιδιωτικό είναι 30 ευρώ το μήνα...όσο τα τροφεία στον δημόσιο...

αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη απο το φαγητό τους (βλέπε κέικ, μπισκοτα για πρωινό) συν οτι τους βάζουν συχνά και βλέπουν ντιβιντί...Δηλαδή θα πρέπει να επέμβω σε αυτα τα θέματα και χωρίς στηριξη απο άλλους γονείς γιατι λίγο που το συζητησα τα βλέπουν όλα φυσιολογικότατα...

απο την άλλη δεν ξέρω τι γίνεται στο δημόσιο όσον αφορά αυτά τα θέματα...

μπέρδεμα...:?:?:?

Επίσης για τον ιδιωτικό με προβληματίζει που έχουν τα παιδάκια όλα μαζί...ασχετως ηλικίας...μωρά 11 μηνών μαζ'ι με τη Βαλ που κοντεύει τα 3 και μη σου πω και τα παιδάκια που είναι 4ων!

για την πεθερά μη σκας...

που θα έμοιαζε η κουνιάδα??????

χαχαχαχαχαχαχα!!!

εγώ είμαι περίεργη για τη δικιά μου αν θα παρει κανένα δωράκι στον μπέμπη....τον οποίο πότε θα δει άγνωστο...

πιθανότατα μετα τους 6 μήνες!!!:tongue::tongue::tongue:

ρε συ τα εχεις μπερδεψει ......στον ΕΕΤΑΑ συμμετεχουν οι δημοτικοι παιδικοι σταθμοι και καποιοι ιδιωτικοι.Οι δημοσιοι ειναι ξεχωριστα...κανεις αιτηση εκει.Ο ιδωτικος που παει η Βαλ....ειναι ξεφραγκο αμπελι οπως μου τα λες...επρεπε να εχει χωριστα τμηματα για τα μωρα και αλλα 2 για τα πιο μεγαλα...αλλα για να μην παιρνουν προσωπικο το κανουν.Να επεμβεις.....καταρχην θα πρεπει να σε ξεναγησουν στο χωρο...να σου πουν το προγραμμα διατροφης αλλο τον χειμωνα και αλλο την ανοιξη...και το προγραμμα με τις δραστηριοτητες....αυτο ισχυει και για τους παιδικους με τον ΕΕΤΑΑ......

ρε συ τα εχεις μπερδεψει ......στον ΕΕΤΑΑ συμμετεχουν οι δημοτικοι παιδικοι σταθμοι και καποιοι ιδιωτικοι.Οι δημοσιοι ειναι ξεχωριστα...κανεις αιτηση εκει.Ο ιδωτικος που παει η Βαλ....ειναι ξεφραγκο αμπελι οπως μου τα λες...επρεπε να εχει χωριστα τμηματα για τα μωρα και αλλα 2 για τα πιο μεγαλα...αλλα για να μην παιρνουν προσωπικο το κανουν.Να επεμβεις.....καταρχην θα πρεπει να σε ξεναγησουν στο χωρο...να σου πουν το προγραμμα διατροφης αλλο τον χειμωνα και αλλο την ανοιξη...και το προγραμμα με τις δραστηριοτητες....αυτο ισχυει και για τους παιδικους με τον ΕΕΤΑΑ......

τι διαφορά έχει ο δημόσιος απο τον δημοτικό???

στο δήμο ανηκουν οι παιδικοί που έχω ήδη κάνει αίτηση και αυτοί είναι και στον ΕΕΤΑΑ...

ναι ο ιδιωτικός είναι χύμα...

και είμαι σίγουρη οτι και να μιλήσω δε θα αλλάξει κάτι...

μάλλον θα πρέπει να πάω και μια βόλτα στο δημόσιο να δω πως έχουν τα πράγματα κι εκεί...

Για το δημόσιο μου είπαν τα καλύτερα για τη διευθυντρια και για μια δασκάλα. Τωρα τι παίζει εκεί δεν ξέρω...πρέπει να το ψάξω όμως...:rolleyes:

Καλό μεσημέρι!!!

Κατεβαίνω να περιμένω το σχολικό να φέρει το κορίτσι μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!τι κανετε?

λιακι πηγες στο γιατρο?απο τι ηταν η λιποθυμια σου τελικα?μηπως εχουμε ευχαριστα?:rolleyes:

χαιρομαι που ειστε ολες καλα κατα τ αλλα..μπηκα απλως για ενα γεια!

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Όχι ρε χαζουλες.. Αν ήμουνα κ έγκυος θα με κλαιγανε οι ρεγγες!!!

Αδιαθετησαα χθες.. Αλλα είχα κάνει ήδη τεστ κ ήταν αρνητικό δυο φορές!!

Σοφάκι αύριο θα πάω να κάνω εξετάσεις κ τις επόμενες μέρες ένα καρδιογραφημμα.. Απεχώ μερικές μέρες απο την γυμναστικη γιατι δεν έχω δύναμη., καλές διακοπουλεσ τυχερουλα!!εμεις μέχρι το αυλάκι πάμε κ ευχαριστω λέμε ΧαχαχαχΑ!!

Ελενιτσα θα δούμε.. Μου είπαν να κοιτάξω για αναίμια, ζαχαρο κτλ

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον κοριτσαρες!!

Εγω συνεχίζω να το σκέφτομαι κ να Γελαω.. Πω πω,, τόση γκαντεμια.. Ένα ποτο κάθε 6 μηνό πάω κ μου βγήκε σε ξινο.. Χάθηκαν οι μέρες να λιποθυμησω;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

ουφ τρελή ζέστη αναμένεται και σήμερα...

ελπίζω να έχει χρόνο ο άντρας μου να πάμε για μπανάκι το απόγευμα γιατι δεν την παλεύω...

χθες βγηκα για καφεδάκι με μια φίλη και την κορούλα της και λιώσαμε...

εκτός απο τη ζέστη είχε και μια απαίσια υγρασία...

τουλάχιστον έπαιξαν τα κορίτσια ωραία!

της πήρα και καλαμπόκι ψητό της Βαλ στην επιστροφή μας!

και το βραδυ πρέπει να ξύπνησα τη γειτονιά με τα ουρλιαχτά μου....ξεφτίλα!!!

βγηκα κατα τις 12 στο μπαλκόνι να μαζέψω κάτι ρούχα που τα είχα ξεχάσει απλωμένα...και καθώς τα μάζευα ακού πάνω στην τέντα απο τη μέσα μεριά ένα γντουπ και μετά κάτι να πέφτει πάνω μου με δύναμη!

νυχτερίδααααααααααααα!!!!

μπλιαααααχχχχχχχχχ!!!

ουρλιαζα σαν την τρελή και ο άντρας μου είχε κατουρηθεί στο γέλιο!!!

Είναι το διπλανο σπίτι με κεραμίδια και κάθε βραδυ βγαινουν 10άδες νυχτερίδες...απαπαπαπαπα....

σκιάχτηκα!!!!

Η Βαλέρια μου γυρνάει απο το σχολείο με απίστευτα νευρα και υπερένταση και δε μπορώ να την ηρεμήσω....

χθες έκλαιγε απο τις 3 μέχρι τις 4:30 που κοιμήθηκε ξερή μέχρι τις 7!

αλλά αυτη τη 1,5 ώρα που έκλαιγε με έβγαλε εκτός εαυτού...

Ο μπέμπης στην κοιλιά μου θα νομίζει οτι η μάνα του είναι νευρασθενική!:tongue:

Σήμερα κεφτεδάκια με σάλτσα και καστανό ρυζάκι έχουμε...

θέλω να σιδερωσω κιόλας αλλά δεν ξέρω αν θα την παλέψω...

Σκέφτομαι μήπως κατεβάσω τα μωρουδιακά της Βαλ να τα ξεχωρίσω αν υπάρχει κάτι που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο μπέμπη και τα άλλα χάρισμα στην αδερφή μου! κι ας τα κάνει οτι θέλει!!!:rolleyes:

Σήμερα γεννάει το Βελουδάκι!

θα είμαι stand by για ενημέρωση απο την Αννούλα!!!

τι χαρά!!!:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και απο μενα......σημερα τα ματια μου ειναι λες και εχω να κοιμηθω 3 μερες....φευγει ο αδερφος μου για φανταρος σημερα.....πολλη στεναχωρια!!!!

Σοφακι...εχω θα φωναζα δυο φορες περισσοτερο απο σενα με την νυχτεριδα......

με τους παιδικους ακου τι γινεται στους δημοσιους κανει αιτηση τον Μαιο και δεν πληρωνεις κατι αλλο περα απο το φαγητο νομιζω....στους δημοτικους για να σε παρουν χωρις ΕΕΤΑΑ πρεπει να να πληρωνεις 150? το μηνα.Αν εχεις ακουσει καλα λογια για τον δημοσιο....να την πας εκει.....αλλα εννοειτε πως θα μαθεις και επιπροσθετες πληροφοριες.

Εχει απιστευτη ζεστη........

αντε με μισο πονο να γεννησει το κοριτσι.........

Καλημέρα Ελενάκι!!!

αχ φανταράκι το αδερφάκι σου ε?

μη στεναχωριέσαι....θα περάσει γρηγορα ο καιρός...

που παρουσιάζεται??

αρα για τους παιδικούς εγω έχω κάνει αίτηση σε δημόσιο...

αφού μας έιπαν οτι το μόνο που πληρωνουμε είναι 30 ευρω το μήνα τα τροφεία...

θέλω να πάω να τον δω απο κοντά τον δημόσιο...αν μου επιτρέψουν...

να δω το περιβάλλον...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ελενάκι!!!

αχ φανταράκι το αδερφάκι σου ε?

μη στεναχωριέσαι....θα περάσει γρηγορα ο καιρός...

που παρουσιάζεται??

αρα για τους παιδικούς εγω έχω κάνει αίτηση σε δημόσιο...

αφού μας έιπαν οτι το μόνο που πληρωνουμε είναι 30 ευρω το μήνα τα τροφεία...

θέλω να πάω να τον δω απο κοντά τον δημόσιο...αν μου επιτρέψουν...

να δω το περιβάλλον...

ναι μωρε, ποτε μεγαλωσε και αυτος.....στην Σπαρτη παρουσιαζεται....εχει φυγει ηδη.....ειναι πολυ αγχωμενος....προσπαθει να μην το δειχνει ομως αλλα τον καταλαβαινω απο χλμ.......μετα θα παει Καρδιτσα για στρατονομος...εκει εχει πολυ ζορι....θα μου πεις και που ξερεις που θα παει ακομα δεν μπηκε...ειναι ο ξαδερφος μου στρατιωτικος και νονος του αδερφου μου και τον εχει τακτοποιησει!!!:tongue:

γιατι να μην σου επιτρεψουν? ισα ισα που πρεπει και απο μονες τους να στο πουν....

Στρατονόμος...

δηλαδη θα κυνηγάει τα φανταράκια που παραστρατιζουν ε???:tongue::tongue::tongue:

σας έβαλα φωτο με την κοιλούμπα μου στο προφίλ μου....να καταλάβετε γιατι όλοι με ρωτάνε αν είμαι στις μέρες μου να γεννήσω! άντε να δω που θα φτάσει αυτή η κοιλιά!!!

το άλμπουμ "Καλοκαίρι 2012" είναι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

ζεστηηηηηηηηηηηη...εχω κλειστει στο γραφειο και δεν το κουναω ΡΟΥΠΙ σημερα. καποια στιγμη θα πεταχτω στο λογιστη αλλα θα παρω αυτοκινητο. δεν μπορω να περπατησω σημερα ειλικρινα. αφου σκεφτομουν το πρωι -επειτα από μια εφιαλτικη νυχτα οπου 3.30 με 5.30 ημουν ξυπνια- να ζητησω του γιατρου να μου τον παρει τον μπουμπουκο στις 10/8 αντι γαι τις 20/8... δεν θα την βγαλω καθαρη :cry:

αντε με το καλο και το Βελουδακι μας να ελευθερωθει σημερα (γιατι μιλαμε για πραγματικη ελευθερια :P), ολα να πανε καλα. τι ωρα θα εμπαινε;

Λιακι ποτε ξεκινας εξετασεις; πας για γενικο ξεσκονισμα από οτι καταλαβαινω. καλα αποτελεσματα να εχεις!

συμπι μου από αυτα που ρωτας δεν κατεω πραμα οποτε αφηνω την εξπερτ Ελενιτσα να σε καθοδηγησει!

Ελενακι εσυ εισαι μαγαζι; τι λεει η Τριπολη σημερα; μην στεναχωριεσαι καλε για το αδερφακι σου! σημερα αντρωνεται το παληκαρι! αλλαζουν πολύ με το φανταρικο τα αγορια! εγω παντως ελπιζω μεχρι να πανε τα δικα μου φανταροι να εχει καταργηθει η στρατιωτικη θητεια :tongue:

οκ.... συμπι οσον αφορα στο σχημα εχουμε ακριβως την ιδια κοιλια! ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ! στο μεγεθος σε τρωω χαλαρα. απο κιλα εισαι σουπερ τα ποδαρακια σου ειναι ασπρα ασπρα και λεπτα και οχι μωβ και πρησμενα σαν τα δικα μου :cry:. εισαι κουκλα! δεν μπορω να πω οτι φαινεσαι και ετοιμογεννη. νομιζω φαινεται οτι θες κανα μηνακι οχι πολυ :P

καλα η Βαλ κουκλιτσα!

Καλημέρα συμπι!

βρε άστον εκει μέσα τον μπουμπούκο!!!

μη τον βγάλεις τόσο νωρίτερα κι ας είναι ανεπτυγμένος!!!

το Βελουδάκι είχε γράψει και δίπλα οτι στις 8 θα έμπαινε στο Ρεα και κατα τις 11 αναμενεται η καισαρική...άντε όλα καλά να πάνε να παρει αγκαλίτσα την κούκλα της!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...