Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

ζέστη ζέστη ζέστη!!!!

το πρωί πήγαμε για μπανάκι....η Βαλ δεν ξεκόλλαγε...το καταχάρηκε!!!

Βέβαια το χάρηκε διπλά αφού λόγω της γκρίνιας της έχασε το χθεσινό μπάνιο....

Φτάσαμε στην παραλία και για κάποιον ανεξήγητο λόγο άρχισε τα κλάματα και τρελή γκρίνια....μας έσπασε τα νευρα και γυρίσαμε άρον άρον σπίτι...έκλαιγε πόση ώρα...μπήκε και τιμωρία και ήρθε στα ίσα της...

και το απόγευμα πήγαμε στα γενέθλια!!!

καλά δε μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ έφαγα!!!

την έσπασα μεγαλοπρεπώς τη δίαιτα!!!

χαχαχαχα!!!!

κοκκινιστό, πατάτες φούρνου, κεφτεδάκια, τοστ με γέμιση τόνο-μαγιονέζα, πίτα με τυριά-αλλαντικά-πιπεριές,σαλάτες φουλ στη μαγιονέζα....χαμός!!!

έφαγα και ένα κομμάτι καρυδόπιτα μετά....κόλαση!!!

το ευχαριστηθηκα!!!

και οι μετρησεις μου με το μηχανάκι μια χαρά παρόλη την κραιπάλη!

η Βαλ χόρτασε παιχνίδι με τα πιτσιρίκια!

Ξετρελλάθηκαν μικροί-μεγάλοι και με την towel cake της Κλεό!

Πάντως για το τσιγάρο όπως τα'λεγα....με ντουμανιασαν....είχε και ζέστη....κατα τις 11 τους ήρθε η επιφοίτηση να με ρωτήσουν μήπως με ενοχλεί ο καπνός! αφού πρώτα είχαν καπνίσει απο ένα πακέτο καπνό ο καθένας!!! τεσπα...τι να κάνω...

καλά έπρεπε να βγάλω φωτό τη Βαλ που δοκίμασε πρώτη φορά στη ζωή της δρακουλίνια! το έβαλε όλο χαρα στο στόμα της αφού έβλεπε την εορτάζουσα να έχει φάει ένα γεμάτο μπωλ και μόλις ακούμπησε στη γλώσσα της πήρε μια έκφραση αηδίας και έτρεξε να το φτύσει!

πολύ το χάρηκα!!!

Ευμορφάκι μου!!!!!!!!!

χρόνια και ζαμάνια βρε κοριτσάκι!!!

να σας ζήσει η νεοφωτιστη!!!

και το όνομα αυτής???

και τριημεράκι Χαλκιδική ε? σούπερ!

άντε να μη σε χάνουμε....

και τα άλλα κορίτσια εξαφανίστηκαν παρεπιμπτόντως...

πάλι 3 και ο κούκος μείναμε!!!

και για να μην παρεξηγηθεί καμία, θα κάνω εγώ τον κούκο!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

αυτά.....

Σας φιλώ.....

ζεσταίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!τι κανετε?

ευμορφακι να σας ζησει η νεοιφωτιστη!και καλα μπανακια!

σοφακι καλα εκανες και εσπασες τη διαιτα καιρος ηταν:P

εμεις μειναμε σημερα με τ αμαξι ευτυχως στο τολο...ηρθε η οδικη βοηθεια και μαλλον θελει αλλαγη η μπαταρια...αυριο θα παμε σε συνεργειο να δουμε.αμαν πια ακομα και στις διακοπες η γκαντεμια μας ακολουθει:evil:

κατα τ αλλα μια χαρα σημερα γινοταν χαμος στις παραλιες κυριακη βλεπετε...ελπιζω απο αυριο να μαστε πιο χαλαρα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αλό!!!

ωχ βρε Σοφάκι....γκαντεμιά με το αμαξι...ελπίζω να μην κοστίζει πολλά η μπαταρία...

καλά τη δίαιτα την καραέσπασα λέμε!!!

μετα τη χθεσινη κραιπάλη είπα να κάνω τη γουρουνια και σημερα...

για βραδυνο, τσάκισα πριν λιγο 4 κομμάτια πίτσα και 3 σκορδόψωμα με φέτα και ντομάτα....

απο αύριο τα κεφάλια μέσα όμως...

θα μαζευτω λίγο, τουλάχιστον για 10 μέρες που θα ξαναπάω στον ντοκτορ να δούμε τα αμνιακά...

επικοινωνησε μαζί μου και με μέιλ ο ενδο...

του είχα στείλει τα αποτελέσματα της καμπύλης μαζί με τις μετρησεις που έκανα εγω με το μετρητη...τα βρηκε όλα πάρα πολύ καλά ωστόσο θεωρεί οτι πρέπει να συνεχίσω τη δίαιτα λέει...καλά κρασιά...

αυτός απλά θέλει να κάνει τα πάντα ωστε να μην πάρω καθόλου κιλά...και δεν ξέρει οτι για μένα το ζητούμενο είναι το ακριβώς αντίθετο!

τεσπα....θα τον παρω τηλ αυριο γιατι θέλει να μου ρυθμίσει και το χάπι του θυρεοειδή...

αυριο αν προλάβω θα σας βάλω και φωτό μου να δείτε κοιλούμπα να γελάσετε...τωρα που με είδα σε φωτο καταλαβα γιατι με ρωτάνε όλοι αν κοντεύω να γεννησω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!

Μου λείψατε!

Ωραία τα νέα Σοφάκι...Τού δωσες και κατάλαβε το Σάββατο ε?? ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!! Και σε καλή μεριά!! :P:p:p

Τέλεια τα νέα και με την πάνα!

Στενοχωρήθηκα με το μικράκι που δε θα έρθουν οι καλεσμένοι του και έκλαιγε...σνιφ...το κακομοιράκι:cry: Να το πείτε στη θεία ότι στενοχωρήθηκε ο μικρός κι αν γίνεται κάπως να τα καταφέρει..δεν είναι ντροπή!

Πήγαμε κι εμείς για μπανάκι..δεν ευχαριστήθηκα..ανυπομονώ για τις διακοπούλες να χαρούμε καθαρή θαλασσίτσα! Νοιώθω πολύ κουρασμένη (και λυσσασμένη θα λεγα..) να φύγω!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Τι κάνετε κοριτσακια; Εγκυουλες;;πως τα πάτε με την ζέστη;;

Εμείς καλα είμαστε σπιτάκι βολτιτσες κ τα σχετικά!

Περιμένω να δώ που θα κλείσει ομάδα ο άντρας.. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει περίπτωση κ για μετακόμιση.. Τα πράγματα φέτος είναι δύσκολα.. Δεν είναι μόνο να βρεις ομάδα αλλα να εξασφάλισεις κ τα χρήματα σου!! Έχουμε βαρεθεί κάθε χρόνο να χάνουμε του κόσμου τα λεφτα.. Κοροϊδία! Επιταγές.. Σφραγισματα.. Κ απο το να τα πάρουμε σε 3 χρόνια μέσω δικαστηρίων συμβιβαζομαστε στα μισα στο χέρι.. Φφφφφφφφ... 600 ευρω ΔΕΗ το Πάσχα,, 300 πριν λίγες μέρες.. Θα μας πεθάνουν!!

Με έχει πάρει κ λίγο απο κάτω..πολλα έξοδα, ετοιμάζουμε κ την βάφτιση αλλα λεφτα εκει.. Τέσπα μην σας μαυριζω κ εσάς!

Το καλύτερο για το τέλος.. Ετοιμαστηκα να βγω την Παρασκευή το βράδυ με φίλες.. Η διάθεση δεν ήταν στα καλυτερΑ της αλλα το παλεψα κ βγήκα!! Πάμε σε ένα καλοκαιρινο μαγαζι καθόμαστε στο μπαρ κ κατα τις 1 ενω περνάμε καλα γελάμε σε κλασματα δευτερολέπτου αρχίζω να μην νιώθω καλα.. Χασμουριομουνα συνέχεια κ ξαφνικά λιποθυμαω..τι να σας λέω.. Συνήλθα κ μετα απο 10 λεπτα σηκωυηκα κ ξαναλυποθημησα.. Ήμουν φαγωμενη κανονικα κ μεσημεριανό πληρες κ λίγο το βράδυ πριν βγω.. Απο την μια να κλαις κ απο την άλλη να γέλας.. Δεν γίνονται αυτα, μόνο σε μένα! σθενοφορο ήρθε να με πάρει, δεν πήγα γιατι εφημερευε το ευαγγελισμος κ θα λυποθυμουσα άλλες χέρια φορές εκει.. Ευτυχώς ήταν ένας γιατρος εκει,,, ξεφτίλα, ένα μαγαζι ολόκληρο ασχολιοταν μαζι μου..

Με έχει πάρει κ ένας φόβος μην μου συμβεί κανένα επεισοδιο στο σπίτι!!

Μη γελατε.. Αύριο θα πάω για εξετάσεις.. Αν κ έχω γενικά χαμηλή πίεση.. Πιστεύω επεξε ρόλο η ζέστη το άγχος κ το ότι ηπια μια μαργαριτα.. Το λεμόνι ρίχνει την πιεση... Αυταααααα γέλαστε ελεύθερα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερες!

Ευμορφακι να σας ζησει το Μαρακι! καλα να ειναι η κουκλα σου και εσεις ολοι να την χαιρεστε!

ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σου! προσωπικα μου εχεις λειψει. εισαι τοσο γλυκος ανθρωπος αλλωστε σου εχω εκφρασει τονν θαυμασμο μου κατα καιρους :rolleyes: σε ζηλευω που εισαι Χαλκιδικη πολυυυυυυυυυυυυυ! θα το καταπιω και αυτο :tongue:

Συμπι σταματαααααααααααααααααα.... τι κατεβασες παλι; βαλε φρενο, εγω εφαγα 2 μερες κατιτις παραπανω και τσιμπησα 1 κιλο! σε μια εβδομαδα από τοτε που πηγα στον γιατρο! από σημερα και εγω θα κρατησω λιγο τα λουρια γιατι εχω υποσχεθει ότι μεχρι να μπω στο μηνα μου θα παρω 2 κιλα στο συνολο και αλλα 2 από 1/8 εως 20/8. θελω να φτασω δηλαδη τα 14-15 το πολύ συνολο!

Στεβη καλημερα! για μπανιο που πατε αθηνα; ωραια ειναι και στη Σαρωνιδα που μενει η κουνιαδα μου. σας πεφτει μακρια; που μενεις εσυ; αχ θα φυγετε για διακοπες ε; τι καλα.... ποσο ζηλευω δε λεγεται! :|

Τι κάνετε κοριτσακια; Εγκυουλες;;πως τα πάτε με την ζέστη;;

Εμείς καλα είμαστε σπιτάκι βολτιτσες κ τα σχετικά!

Περιμένω να δώ που θα κλείσει ομάδα ο άντρας.. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει περίπτωση κ για μετακόμιση.. Τα πράγματα φέτος είναι δύσκολα.. Δεν είναι μόνο να βρεις ομάδα αλλα να εξασφάλισεις κ τα χρήματα σου!! Έχουμε βαρεθεί κάθε χρόνο να χάνουμε του κόσμου τα λεφτα.. Κοροϊδία! Επιταγές.. Σφραγισματα.. Κ απο το να τα πάρουμε σε 3 χρόνια μέσω δικαστηρίων συμβιβαζομαστε στα μισα στο χέρι.. Φφφφφφφφ... 600 ευρω ΔΕΗ το Πάσχα,, 300 πριν λίγες μέρες.. Θα μας πεθάνουν!!

Με έχει πάρει κ λίγο απο κάτω..πολλα έξοδα, ετοιμάζουμε κ την βάφτιση αλλα λεφτα εκει.. Τέσπα μην σας μαυριζω κ εσάς!

Το καλύτερο για το τέλος.. Ετοιμαστηκα να βγω την Παρασκευή το βράδυ με φίλες.. Η διάθεση δεν ήταν στα καλυτερΑ της αλλα το παλεψα κ βγήκα!! Πάμε σε ένα καλοκαιρινο μαγαζι καθόμαστε στο μπαρ κ κατα τις 1 ενω περνάμε καλα γελάμε σε κλασματα δευτερολέπτου αρχίζω να μην νιώθω καλα.. Χασμουριομουνα συνέχεια κ ξαφνικά λιποθυμαω..τι να σας λέω.. Συνήλθα κ μετα απο 10 λεπτα σηκωυηκα κ ξαναλυποθημησα.. Ήμουν φαγωμενη κανονικα κ μεσημεριανό πληρες κ λίγο το βράδυ πριν βγω.. Απο την μια να κλαις κ απο την άλλη να γέλας.. Δεν γίνονται αυτα, μόνο σε μένα! σθενοφορο ήρθε να με πάρει, δεν πήγα γιατι εφημερευε το ευαγγελισμος κ θα λυποθυμουσα άλλες χέρια φορές εκει.. Ευτυχώς ήταν ένας γιατρος εκει,,, ξεφτίλα, ένα μαγαζι ολόκληρο ασχολιοταν μαζι μου..

Με έχει πάρει κ ένας φόβος μην μου συμβεί κανένα επεισοδιο στο σπίτι!!

Μη γελατε.. Αύριο θα πάω για εξετάσεις.. Αν κ έχω γενικά χαμηλή πίεση.. Πιστεύω επεξε ρόλο η ζέστη το άγχος κ το ότι ηπια μια μαργαριτα.. Το λεμόνι ρίχνει την πιεση... Αυταααααα γέλαστε ελεύθερα!!!

Λιακι μου καλημερα! τι λες βρε; γιατι να γελασουμε; εγω κατατρομαξα! δεν εχω λιποθυμισει ποτε ομως! πω πω ταραχη. να κανεις επειγοντως εξετασεις. κοιτα και για σιδηρο γιατι με τις 2 εγκυμοσυνες στανταρντ εχει ο οργανισμος σου εξαντληθει. κουραζεσαι και παρα πολύ βρε πουλακι μου. :shock:

η βαφτιση για ποτε προγραμματιστηκε; μην κανετε και τρελα εξοδα οι εποχες ειναι δυσκολες. εγω ξερω πως το δευτερο μαναρακι μου θα ειναι πιο αδικημενο αλλα οκ... δεν θα καταλαβει και τιποτα. για εμας ειναι τελικα ολα αυτα οχι για τα παιδακια...

Καλημέρες!!!

ωχ βρε Λιάκι τι σε βρήκε???

κάνε εξετάσεις να τσεκαριστείς βρε κορίτσι...

μήπως και με τη γυμναστική έχεις καταπονηθεί και παραπάνω απο όσο αντέχεις???

ευχομαι να βρει ομάδα ο αντρούλης σου με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

ε βρε συμπι είπα να σπάσω τη δίαιτα και το έκανα με όλες τις τιμές!!!

μισές δουλειές θα κάνω??????:tongue::tongue::tongue::tongue:

ε απο σημερα μαζευομαι γιατι το μηχανάκι χτυπησε το βράδυ 125 όριο οπότε λίγη προσοχή πάλι!

όχι τραγικά πράγματα αλλά θα κινούμαι πιο συντηρητικά...

Σαρωνίδα πήγαινα κι εγω για μπανιο ως φοιτητρια....είχε μια συμφοιτητρια εκεί εξοχικό και πηγαιναμε ΣΚ!

εκεί έχει μια καταπληκτική πιτσαρία την οποία είχε ένας Άραβας...:shock:

εγω για τη βάφτιση του μπέμπη ξέρω οτι σίγουρα δε θα είναι αδικημένος!!!

Πρώτον γιατι ούτε στη Βαλ είχα κάνει υπερπαραγωγές οπότε σίγουρα ποιοτικά δε θα τον ρίξω και δεύτερον γιατι διαθετω αδερφούλα με θαυματουργά χέρια οπότε οτι θέλω θα μου το φτιάξει οικονομικότατα!!!;)

Πιο πολύ με προβληματίζει να βρω σωστό νονό/νονά...

Στέβη πότε πάτε διακοπούλες???

πως πάει το διάβασμα???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Δεν θα κάνουμε τρέλα πράγματα Μαρακι.. Εννοω τραπέζι.. Μόνο σε αδέρφια κ ένα δυο φίλους πολυ καλούς!!

3 Σεπτέμβρη είναι η βάφτιση Δευτέρα απόγευμα!

Έχω ξαναλιποθυμησει κ δεν φοβήθηκα.. Έγκυος στην χρυσοβαλαντου.. Πήγα εκκλησία Πάσχα να άναψω ένα κερακι κ ευτυχώς πρόλαβα κ έκατσε.. Λιποθυμησα πάνω στην καρέκλα!!

Τι να πω ρε κορίτσια.. Είχα κ 10 μέρες καθυστερηση .. Ίσως όλα αυτα να είναι απο την κούραση.. Δόξα το Θεό τα παιδια δεν με κουράζουν.. Η μπεμπα δεν ακούγεται το μικρο μου.. Μόνο όταν πειναει γκρίνιαζει!!

Ευνορφουλα να σας ζήσει η νεοφώτιστη Μαρία!! Γερο και ευτυχισμένο να είναι το κοριτσάκι σου!πολυ μ αρέσει το όνομα της! Απο τα αγαπημένα μου!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θα κάνουμε τρέλα πράγματα Μαρακι.. Εννοω τραπέζι.. Μόνο σε αδέρφια κ ένα δυο φίλους πολυ καλούς!!

3 Σεπτέμβρη είναι η βάφτιση Δευτέρα απόγευμα!

Έχω ξαναλιποθυμησει κ δεν φοβήθηκα.. Έγκυος στην χρυσοβαλαντου.. Πήγα εκκλησία Πάσχα να άναψω ένα κερακι κ ευτυχώς πρόλαβα κ έκατσε.. Λιποθυμησα πάνω στην καρέκλα!!

Τι να πω ρε κορίτσια.. Είχα κ 10 μέρες καθυστερηση .. Ίσως όλα αυτα να είναι απο την κούραση.. Δόξα το Θεό τα παιδια δεν με κουράζουν.. Η μπεμπα δεν ακούγεται το μικρο μου.. Μόνο όταν πειναει γκρίνιαζει!!

Ευνορφουλα να σας ζήσει η νεοφώτιστη Μαρία!! Γερο και ευτυχισμένο να είναι το κοριτσάκι σου!πολυ μ αρέσει το όνομα της! Απο τα αγαπημένα μου!!

εχμμμμ.....

μήπως έχεις να κάνεις καμία ανακοίνωση κοπελιά???????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας τσουπρεεεεεεεεεεεες!!!!τι κανετε?εγω ειμα σαν αποβλακωμενη σημερα ,θα λιποθυμησω απο την ζεστη.

εχθες ειχαμε παει για μπανιο.....καλα φορεσα μια μασκα του Ανδρεα και ενα φυσητηρα και αρχισα τις βουτιες......σαν μικρο παιδι.....πρωτη φορα εκατσα τοσο πολυ στο νερο και επιανα και κοχυλια στα παιδια.

Σας ευχαριστω για τις ευχες......τελικα ηρθε τελευταια στιγμη η κουνιαδα....την πηρε την η πεθερα και την κατσαδιασε.Εν τω μεταξυ ειχα κανονισει φαγητο για τους δικους μου μονο.....δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο εφαγε ο αντρας της......επεσε μεσα σαν το γουρουνι.....αφου το προσεξαν ολοι....ο Μαρινος εφαγε απ το δικο μου πιατο και τα υπολοιπα 2 δικα μου μοιραστηκαν το ενα πιατο....δεν εφτασε το φαγητο!!!!καλα δεν τρωνε σπιτι τους?καλα για δωρο ο Ανδρεας δεν πηρε τιποτα.....εκει να δεις στεναχωρια....και η πεθερα μου του εδωσε ενα 20ευρο!!!!!

Μαρακι να χαιρεσαι και τον συζυγο για προχθες......

Λιακι προσοχη......για λιποθυμησει καποιος πρεπει να πεσει το οξυγονο γυρω σε χαμηλα ποσοστα οπως το επαθες στην εκκλησια ή να εχει σιδηρο στον πατο ή κρουσμα υπογλυκαιμιας....κλπ.....αλλα εσυ πρεπει να εισαι εξαντλημενη απο την γυμναστικη......κανεις και τοοοοοοοοοσα στο σπιτι.......ψαξτο παντως!!!!

Ευμορφακι μου να σας ζησει η νεοφωτιστη Μαρια σας...παντα γερη και ευτυχισμενη να ειναι.......καλα να περασετε.......

Σοφακι του δωσες και καταλαβε εεεεεεεε? παλαι καλα που σε προσεξαν και σε ρωτησαν αν σε ενοχλει το τσιγαρο.......

Καλημέρα/καλησπέρα Ελενάκι!

ντροπή ρε συ....δεν πήραν ένα δωρο στο παιδί???

δηλαδή μόνο για να φάνε ήρθαν? έλεος....

ρε συ Λενιώ θέλω να σε ρωτησω αν ξέρεις κάτι σχετικά με τους παιδικούς...

Εμείς έχουμε κάνει την αίτηση μας κανονικά στο δημόσιο και τωρα απο τις 13 ξεκινούν και του ΕΕΤΑΑ...

πρέπει να ξανακάνω αίτηση?

όχι τιποτα άλλο αλλά είδα οτι φέτος είναι μέσα και ο ιδιωτικός που παέι τωρα η Βαλ και έχω προβληματιστεί πολύ με το αν θα κάνω κι εκεί τα χαρτιά μου...

μόνο και μόνο βασικά επειδή διαθέτει σχολικό και δε θα χρειάζεται να την πηγαινοφέρνει ο άντρας μου...γιατι κατα τα άλλα τα έχω τα παράπονα μου απο αυτούς και απλά δε μιλούσα αφού ηταν μόνο για 2 μήνες...

Τωρα εγω αν κάνω αίτηση και μέσω ΕΕΤΑΑ και με πάρουν απο εκεί στο δημόσιο που έτσι κι αλλιώς έχω κάνει τα χαρτιά μου, η διαφορά είναι οτι απλά δε θα πληρώνω τα 30-40 ευρώ τροφεία το μήνα?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα/καλησπέρα Ελενάκι!

ντροπή ρε συ....δεν πήραν ένα δωρο στο παιδί???

δηλαδή μόνο για να φάνε ήρθαν? έλεος....

ρε συ Λενιώ θέλω να σε ρωτησω αν ξέρεις κάτι σχετικά με τους παιδικούς...

Εμείς έχουμε κάνει την αίτηση μας κανονικά στο δημόσιο και τωρα απο τις 13 ξεκινούν και του ΕΕΤΑΑ...

πρέπει να ξανακάνω αίτηση?

όχι τιποτα άλλο αλλά είδα οτι φέτος είναι μέσα και ο ιδιωτικός που παέι τωρα η Βαλ και έχω προβληματιστεί πολύ με το αν θα κάνω κι εκεί τα χαρτιά μου...

μόνο και μόνο βασικά επειδή διαθέτει σχολικό και δε θα χρειάζεται να την πηγαινοφέρνει ο άντρας μου...γιατι κατα τα άλλα τα έχω τα παράπονα μου απο αυτούς και απλά δε μιλούσα αφού ηταν μόνο για 2 μήνες...

Τωρα εγω αν κάνω αίτηση και μέσω ΕΕΤΑΑ και με πάρουν απο εκεί στο δημόσιο που έτσι κι αλλιώς έχω κάνει τα χαρτιά μου, η διαφορά είναι οτι απλά δε θα πληρώνω τα 30-40 ευρώ τροφεία το μήνα?

τι να πεις ρε Σοφακι....εδω σου λεω ειχε ερθει η κοπελα του αδερφου μου στο παρτυ (η οποια ειναι αδερφη του φιλου του που ειχε σκοτωθει πριν λιγο καιρο αν θυμασαι) και αρχισε να της λεει η πεθερα μου οτι τον Ιουλιο γιορταζουν ολα τα παιδια της Ελενης....λες και της τρωμε τα λεφτα το ελεγε....σκεψου οτι ειναι και οι εκπτωσεις και παει και ψωνιζει οτι πατσαβουρι βρει στην Ευη και στον Μαρινο......οταν ομως τον μαρτη γιορταζει η αλλη εγγονα, η κορη της, ο γαμπρος της και ο γιος της δεν μιλαει....καλα για μενα δεν με προσθετω!!!τεσπα.....

για τους παιδικους τωρα...θα πρεπει να κανεις αιτηση αν θες στον ΕΕΤΑΑ γιατι δεν εχει σχεση με τους δημοσιους.Αν εχεις παραπονα μπορεις να τους το πεις...στο κατω κατω εσυ τους πληρωνεις......ξερω ομως και απο δω οτι στους ιδιωτικους μεσω του προγραμματος πληρωνεις την μεταφορα με το σχολικο.....ρωτα να εισαι σιγουρη.Κανε ομως και στα δυο και οπου στην παρουν....εσυ θα επιλεξεις......αν και θα προτιμουσα στον ιδιωτικο στην θεση σου.....

τι να πεις ρε Σοφακι....εδω σου λεω ειχε ερθει η κοπελα του αδερφου μου στο παρτυ (η οποια ειναι αδερφη του φιλου του που ειχε σκοτωθει πριν λιγο καιρο αν θυμασαι) και αρχισε να της λεει η πεθερα μου οτι τον Ιουλιο γιορταζουν ολα τα παιδια της Ελενης....λες και της τρωμε τα λεφτα το ελεγε....σκεψου οτι ειναι και οι εκπτωσεις και παει και ψωνιζει οτι πατσαβουρι βρει στην Ευη και στον Μαρινο......οταν ομως τον μαρτη γιορταζει η αλλη εγγονα, η κορη της, ο γαμπρος της και ο γιος της δεν μιλαει....καλα για μενα δεν με προσθετω!!!τεσπα.....

για τους παιδικους τωρα...θα πρεπει να κανεις αιτηση αν θες στον ΕΕΤΑΑ γιατι δεν εχει σχεση με τους δημοσιους.Αν εχεις παραπονα μπορεις να τους το πεις...στο κατω κατω εσυ τους πληρωνεις......ξερω ομως και απο δω οτι στους ιδιωτικους μεσω του προγραμματος πληρωνεις την μεταφορα με το σχολικο.....ρωτα να εισαι σιγουρη.Κανε ομως και στα δυο και οπου στην παρουν....εσυ θα επιλεξεις......αν και θα προτιμουσα στον ιδιωτικο στην θεση σου.....

Ο ΕΕΤΑΑ έχει μέσα και τους δημόσιους...

οπότε αν κάνω μέσω ΕΕΤΑΑ να βάλω πρώτη επιλογή τον ιδιωτικό και μετά το δημόσιο που με ενδιαφέρει αφού στο δημόσιο έτσι κι αλλιώς έχω ήδη κάνει τα χαρτιά μου και μου είπαν χθες μάλιστα οτι κατά 95% θα μας παρουν???

Κοίτα η μεταφορά στον ιδιωτικό είναι 30 ευρώ το μήνα...όσο τα τροφεία στον δημόσιο...

αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη απο το φαγητό τους (βλέπε κέικ, μπισκοτα για πρωινό) συν οτι τους βάζουν συχνά και βλέπουν ντιβιντί...Δηλαδή θα πρέπει να επέμβω σε αυτα τα θέματα και χωρίς στηριξη απο άλλους γονείς γιατι λίγο που το συζητησα τα βλέπουν όλα φυσιολογικότατα...

απο την άλλη δεν ξέρω τι γίνεται στο δημόσιο όσον αφορά αυτά τα θέματα...

μπέρδεμα...:?:?:?

Επίσης για τον ιδιωτικό με προβληματίζει που έχουν τα παιδάκια όλα μαζί...ασχετως ηλικίας...μωρά 11 μηνών μαζ'ι με τη Βαλ που κοντεύει τα 3 και μη σου πω και τα παιδάκια που είναι 4ων!

για την πεθερά μη σκας...

που θα έμοιαζε η κουνιάδα??????

χαχαχαχαχαχαχα!!!

εγώ είμαι περίεργη για τη δικιά μου αν θα παρει κανένα δωράκι στον μπέμπη....τον οποίο πότε θα δει άγνωστο...

πιθανότατα μετα τους 6 μήνες!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...