Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!

Σοφακι μου ολα καλα; εφαγες εχθες; σιγουρα αισθανεσαι καλυτερα παντως με τις νεες μετρησεις ετσι δεν ειναι;

εσυ που ξερεις από λογιστικα (πλεον) για πες μου κατι: αν το αυτοκινητο ειναι του 2005 δεν εχει καποια σημασια; ειναι τεκμηριο μονο τα 2000 κεκ; και ξερεις ποια ειναι η τιμη του; 6000?! αυτα δεν μετρανε; σου λεω θα πουλησω και το πουντο και θα εχουμε μονο ενα αυτοκινητο. δε χωραμε πια σε συμβατικο τουτου. τζατζαλα ματζαλα εχω βαρεθει να πηγαινω στριμωγμενη παντου! εσεις τι αυτοκινητα εχετε κοριτσια; εμεις ψαχναμε για μεταχειρισμενο ford focus c-max που ειναι πιο οικονομικο λογω λιγοτερων κυβικων αλλα φτανουν γυρω στα 7000? αυτα (και βαλε)!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σύμπι!!!

περιμένω να δω τι θα πει ο ενδοκρινολόγος πρώτα...

εντάξει έφαγα το βραδυ μακαρονάδα, παραπάνω απ'όσο λέει η δίαιτα εννοείται....

μια χαρα οι μετρησεις...

έτσι κι αλλιως σε γενικές γραμμές σκοπεύω να κρατησω μια τυπική διατροφή...

δε θα τρωω όπως έτρωγα στη Βαλ γιατι με φοβίζουν τα αμνιακά...

καλά απο λογιστικά δεν ξέρω...οτι παίρνει το αυτί μου απο τον άντρα μου!!!

φυσικά μετράει και η παλαιότητα του αυτοκινητου εκτός απο τα κυβικά...

θα ρωτησω τον άντρα μου να μου πει λεπτομέρειες για να σου πω τι παιζει...

εμείς έχουμε ένα citroen c4 και προς το παρόν μια χαρα βολευόμαστε...

μετα που θα έχουμε τα 2 παιδικά καθίσματα πίσω, σίγουρα θα δυσκολέψουν τα πράγματα....

για ταξίδι δε...

εγω έχω σκεφτεί να βάλουμε μια μικρη μπαγκαζιέρα στην οροφη να ξεμπερδευουμε γιατι να αλλάξουμε αμάξι δεν πάιζει...

πιο πιθανό είναι να παρουμε ένα 2ο μικρό για μένα πάρα να παρουμε κάτι πιο μεγάλο...

έτσι κι αλλιώς εμείς κάνουμε ταξίδι το πολύ 5 φορές το χρόνο...

οπότε σίγουρα δε χρειαζομαστε, για εδω που κυκλοφορούμε μονο εντός πόλης, κάτι παραπάνω απο τα 1400 κυβικά του c4...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!

σημερα εχει διαθεση ο καιρος για πολλη καμινι......αλοιμονο μας!!!!

Μαρακι πολυ μου αρεσει το αμαξι που ψαχνετε.......

εγω απο οτι γνωριζω...παιζει ρολο και η χρονολογια στα αυτοκινητα....εμεις εχουμε ενα toyota corolla.....σουπερ....και δεν καιει τιποτα τωρα που εχει και νεα μηχανη μιας και η παλια τα φτυσε απο χαζο χειρισμο του οδηγου:rolleyes:......

Σοφακι ωραιο φαγητο εχεις.....εγω ετοιμαζω την λιστα για το παρτυ......

σαν σημερα πριν απο 8 χρονια στις 9:40 γεννηθηκε ο Αντρεουλης μου!!!!!:D

σαν και χθες το θυμαμαι......

ενταξει... το c4 ειναι μεγαλυτερο από το πουντακι μου! εμεις πολύ στριμωγμενοι βρε παιδι μου! θελω σου λεω να απλωθω λιγο. και το φορντ που ψαχνουμε ειναι πολυμορφικο και πολύ ανετο... τωρα δεν ξερω.... εχουμε 5000 ευρω και αλλα 3000 που χρωσταει αυτος ο "φιλος" του αντρα μου. θυμαστε που σας ελεγα οτι αν θελετε δανεικα ελατε στον Αρη; ακομα να του τα δωσει αυτος τα δανεικα...:evil: τεσπα... παω Βαρθολομιο- Γαστουνη. επιστροφη σε κανα 2ωρακι!:P

καλημερα σας!!!!

σημερα εχει διαθεση ο καιρος για πολλη καμινι......αλοιμονο μας!!!!

Μαρακι πολυ μου αρεσει το αμαξι που ψαχνετε.......

εγω απο οτι γνωριζω...παιζει ρολο και η χρονολογια στα αυτοκινητα....εμεις εχουμε ενα toyota corolla.....σουπερ....και δεν καιει τιποτα τωρα που εχει και νεα μηχανη μιας και η παλια τα φτυσε απο χαζο χειρισμο του οδηγου:rolleyes:......

Σοφακι ωραιο φαγητο εχεις.....εγω ετοιμαζω την λιστα για το παρτυ......

σαν σημερα πριν απο 8 χρονια στις 9:40 γεννηθηκε ο Αντρεουλης μου!!!!!:D

σαν και χθες το θυμαμαι......

χρονια πολλα στο μαναρακι σου ! γερος και δυνατος να ειναι σαν τα ψηλα βουνα! να τον καμαρωνεις παντα ελενακι μου και να σε κανει υπερηφανη ! να μου το φιλησεις και να του πεις χρονια πολλα από τη θεια Μαρια!:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ελενάκι!!!

Να τα εκατοστησει το αστεράκι σου!!!

υγεία, χαρά και οτι επιθυμεί να έχει στη ζωή του!!!!

αχ ετοιμάζεις το παρτάκι του ε???

τέλεια!!!

σύμπι....μια και περνάω δηλώσεις...έβαλα ένα αμαξι 2000 κυβικά του 2005 και μου έβγαλε οτι το τεκμήριο του είναι 6160 ευρώ...

δεν ξέρω τι σημαίνει όμως ακριβώς αυτό για να στο εξηγήσω...

Υποψιάζομαι οτι αν έχεις τα αναλογα εισοδηματα το καλύπτεις παρολαυτά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Ελενάκι!!!

Να τα εκατοστησει το αστεράκι σου!!!

υγεία, χαρά και οτι επιθυμεί να έχει στη ζωή του!!!!

αχ ετοιμάζεις το παρτάκι του ε???

τέλεια!!!

σύμπι....μια και περνάω δηλώσεις...έβαλα ένα αμαξι 2000 κυβικά του 2005 και μου έβγαλε οτι το τεκμήριο του είναι 6160 ευρώ...

δεν ξέρω τι σημαίνει όμως ακριβώς αυτό για να στο εξηγήσω...

Υποψιάζομαι οτι αν έχεις τα αναλογα εισοδηματα το καλύπτεις παρολαυτά!

καλα και εγω ειμαι σκραπας αλλα νομιζω το καλυπτω χα χα χα χα... εγω βρηκα αυτα

http://www.autoblog.gr/2010/03/23/ta-nea-tekmiria-gia-ta-aytokinhta/

αλλα ειναι του 2010 :|

αυτο το ειδατε;

http://www.inews.gr/0/egkyos-xana-i-katia-zygouli.htm

αχ σας ευχαριστω πολυ φιλεναδιτσες....να ειστε παντα καλα και εσεις και ολη σας η οικογενεια......με το καλο τα μωρακια σας!!!!!πολυ λιτα πραγματα φετος....οι δικοι μου θα ειναι, η πεθερα μου, τα αδερφια μου και ο νονος μας........θα φτιαξω μια πιτσα ,κατι κεφτεδακια ,κεμπαπ για τους μεγαλους και κανα δυο σαλατες........και την τουρτα μας φυσικα!!!!

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο στεναχωρηθηκε εχτες οταν του ειπα οτι δενθα ερθουντα ξαδερφια του.......σπαραξε στο κλαμα....μεχρι που μου ειπε πως δεν τον αγαπανε γιατι ουτε στην γιορτη του σχολειου ειχαν ερθει.......

του ειπα τον Νοεμβρη που γιορταζει θα κανουμε τοτε ενα παρτυ στου φιλους του μονο...και θα κοψουμε και τοτε μια τουρτα.....να ηρεμησει!!!!!πολυ στεναχωρηθηκα.....δεν μπορουσε και εκεινη η γαιδουρα να ερθει για το παρτυ και να επιστρεψει ξανα? 20 λεπτα δρομος ειναι.......

άντε μωρε με τη χαζοβιόλα την κουνιάδα σου...

τι φταίει το παιδάκι σου να στεναχωριέται....

Βάλε τον άντρα σου να την παρει τηλ και να της πει να έρθουν ή αν βαριέται εκείνη ας στείλει τα παιδιά με τον άντρα της...έτσι κι αλλιώς η δική της παρουσία δεν είναι απαραίτητη...:tongue:

εγώ της Βαλ τα γενέθλια θα τα κάνω μάλλον σε παιδότοπο φέτος και σκέφτομαι να τα κάνω και καμια εβδομάδα νωρίτερα γιατι φοβάμαι να τα κάνω μια εβδομάδα πριν γεννησω μην τυχει τίποτα!

οπότε δε θα έχω μαγειρέματα...

αν και τα είχα σκεφτεί όλα αν θα τα έκανα στο σπίτι, σκέφτηκα μετα οτι θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία...

καθαρισε το σπίτι πριν το πάρτυ, μαγείρεψε, μάζεψε και μετα ξανακαθαρισε το σπίτι για να έρθει το νινί...

απαπαπαπαπα....

βασικα και να ήθελα δε νομίζω οτι θα ειχα τις αντοχές να το κάνω αυτό στην 38η εβδομάδα που θα είμαι τότε!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

άντε μωρε με τη χαζοβιόλα την κουνιάδα σου...

τι φταίει το παιδάκι σου να στεναχωριέται....

Βάλε τον άντρα σου να την παρει τηλ και να της πει να έρθουν ή αν βαριέται εκείνη ας στείλει τα παιδιά με τον άντρα της...έτσι κι αλλιώς η δική της παρουσία δεν είναι απαραίτητη...:tongue:

εγώ της Βαλ τα γενέθλια θα τα κάνω μάλλον σε παιδότοπο φέτος και σκέφτομαι να τα κάνω και καμια εβδομάδα νωρίτερα γιατι φοβάμαι να τα κάνω μια εβδομάδα πριν γεννησω μην τυχει τίποτα!

οπότε δε θα έχω μαγειρέματα...

αν και τα είχα σκεφτεί όλα αν θα τα έκανα στο σπίτι, σκέφτηκα μετα οτι θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία...

καθαρισε το σπίτι πριν το πάρτυ, μαγείρεψε, μάζεψε και μετα ξανακαθαρισε το σπίτι για να έρθει το νινί...

απαπαπαπαπα....

βασικα και να ήθελα δε νομίζω οτι θα ειχα τις αντοχές να το κάνω αυτό στην 38η εβδομάδα που θα είμαι τότε!

καλα αυτο εξυπακουετε.........αλλα ειναι τοσο χαζος και αυτος που ειναι στον κοσμο του!!!Του ειπα του Κ. να την παρει τηλ για να μην πει οτι δεν την καλεσαμε κιολας.....και αν δεν μπορει δεν θα στεναχωρεθω καθολου!!!!

αααααα προχθες πηγα στην πεθερα μου να μου φτιαξει την κουρτινα......και της το ειπα αυτο που εκανε η κορη της στο χωριο........οτι με στεναχωρησε και λεπτομερειες.....και ειπε μην της δινεις σημασια...λιγο η κουραση αλλα δεν θελω να τσακωνεστε κιολας.......(εχει αφησει ευχη και καταρα να μην τσακωθουν ποτε τα αδερφια) με το ζορι δηλαδη?

Διαφημίσεις

Καλά η κουνιάδα ξέρεις τι θα πει τωρα...

παρόλο που το ήξερε οτι ο Αντρίκος έχει γενέθλια?

"εεε....τελευταία στιγμή μου το είπατε!"

ουφ τελειωσα με τις δηλώσεις...

να φτιάξω και κάτι άλλα τώρα πρέπει και τέλος....άντε να βάλω και το φαί...

πιάστηκα πάντως...

αυριο έχουμε κι εμείς τα γενέθλια της γειτονοπούλας μας που κλείνει τα 2!

στις 8 μου είπε η μαμά της θα σβησει τα κεράκια...

το μόνο πυο σκέφτομαι είναι οτι τα αδέρφια της κοπέλας καπνίζουν σαν φουγάρα κι ας είναι μέσα στο σπίτι...θα με ντουμανιάσουν...

γιατι στανταρ δε θα ασχοληθούν με το γεγονός οτι είμαι εγκυος...

αυτοί καπνιζαν μέσα στο σπίτι απο όταν το παιδάκι ήταν νεογέννητο...

θα μου πειτε αφού τους το επετρεπε η μαμα της...:shock::shock::shock:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλά η κουνιάδα ξέρεις τι θα πει τωρα...

παρόλο που το ήξερε οτι ο Αντρίκος έχει γενέθλια?

"εεε....τελευταία στιγμή μου το είπατε!"

ουφ τελειωσα με τις δηλώσεις...

να φτιάξω και κάτι άλλα τώρα πρέπει και τέλος....άντε να βάλω και το φαί...

πιάστηκα πάντως...

αυριο έχουμε κι εμείς τα γενέθλια της γειτονοπούλας μας που κλείνει τα 2!

στις 8 μου είπε η μαμά της θα σβησει τα κεράκια...

το μόνο πυο σκέφτομαι είναι οτι τα αδέρφια της κοπέλας καπνίζουν σαν φουγάρα κι ας είναι μέσα στο σπίτι...θα με ντουμανιάσουν...

γιατι στανταρ δε θα ασχοληθούν με το γεγονός οτι είμαι εγκυος...

αυτοί καπνιζαν μέσα στο σπίτι απο όταν το παιδάκι ήταν νεογέννητο...

θα μου πειτε αφού τους το επετρεπε η μαμα της...:shock::shock::shock:

ναι καλα...ας πει οτι θελει......εγω αυτο που πρεπει να κανω θα το κανω και ας κανει τουμπες.

ποποπο μωρε κριμα για το μικρο......δεν την πιανεις εσυ ασχετη στιγμη να της πεις γενικα ποσο επιβλαβες ειναι....

εμενα η μαμα μου δεν αφηνει κανεναν να καπνισει μεσα στο σπιτι.....ουτε εγω τις περισσοτερες....και μετα απο το κρουσμα που ειχα δια ροπαλου κομμενο!!!!

Η κοπέλα είναι νοσοκόμα...

αν περιμένει απο μένα να της πω πόσο επιβλαβές είναι το τσιγάρο και το παθητικό κάπνισμα για όλους...μάλλον θα πρέπει να αλλάξει και επάγγελμα!!!

και δεν είναι καπνιστές ούτε η ίδια ούτε ο άντρας της!

όταν έρχονται όμως τα αδέρφια της και ο πατερας της επίσκεψη, η μυρωδιά φτάνει σε εμάς στον πάνω όροφο!

και σκέψου οτι το παιδί της περνάει και άπειρες ωρες στο πατρικό της αφού της την κραταει η μαμά της όταν δουλευει...

σκέψου εκεί τι θα γίνεται απο το ντουμάνι που μένουν μόνιμα οι υπόλοιποι οπότε θα είναι και μόνιμη η μυρωδιά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!τι κάνετε;

Σοφακι μπράβο για την καμπύλη πολυ καλή είναι!τώρα μπορείς να χαλαρωσεις!

ελενιτσα να χαίρεσαι τον Ανδρέα σου!θα στεναχωρεθηκε πολυ που δεν ήρθαν τα ξαδερφια του...κρίμα!

Μαρακι ωραίο το focus κ εμείς κακιά στιγμή πρέπει να δούμε για μεγαλύτερο αμάξι...προς το παρόν βολευομαστε με το γιαρις το δικό μου δε θέλω να το δώσω με τίποτε...είναι και δύσκολο να πάρουμε τώρα δάνειο για καινούριο όπως εχει η κατάσταση...να δούμε γι αργότερα.

Εγώ περιμένω να ξυπνήσει η Έλλη να πάμε για το απογευματινό μας μπανακι!όσο για το πρωί τι να κανω ξυπναω νωρίς...κοιμομαστε όμως και νωρίς το βράδυ δέκα έντεκα το πολυ.

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερααα!Σας γραφω απο το κινητο οποτε θα ειμαι πολυ συντομη.Ειμαστε στην Χαλκιδικη για το τριημερο.Τα παιδια κοιμουνται κι εγω καθομαι στο μπαλκονακι κι ακουω το κυματακι.Αυριο θα παμε να κοινωνησουμε για δευτερη φορα μιας και την βαφτισαμε πριν 2 εβδομαδες.Και το ονομα αυτης,Μαρια!Καναμε και το πρωτο μας μπανακι χθες...μια χαρα!Με τον Παντελη εχω το προβλημα...δεν θελει να παταει στην αμμο και βρεχεται μεχρι το γονατο.Συνεχεια ψαχνουμε πετρουλες και τις πεταει μεσα στην θαλασσα.Εμεις την πανα δεν την βγαλαμε ακομα...:$Ενω κανει τσισα μια χαρα και στο γιογιο και στην τουαλετα,εχουμε θεμα με τα κακα του.Κανει καθε 4-5 μερες...κι οποτε του ερχονται για να τα κανει ζηταει πανα.Ειδωμεν...Ελενιτσα μου να χαιρεσαι τον Αντρικο σου!Εγκυουλες απ'οσο διαβασα την τελευταια σελιδα ειστε ολες καλα:-)Σοφακι μου μια χαρα και η καμπυλη σου:-)τελεια...αντε να ηρεμησεις κι εσυ λιγο.Σας καληνυχτω και σας σκεφτομαι.Φιλακια!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...