Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!τι κάνετε;

Σοφακι πήρες τ αποτελέσματα απ την καμπύλη;

Μαρακι20/8 είναι μια πολύ καλή ημερομηνία Λέων θα βγει σούπερ!ποσών βδομαδων θα είσαι τότε;Να χαίρεσαι και το σύζυγο χρόνια του πολλά!

Αννουλα κ ΕΣΥ καρφιά δεύτερο λιονταρΑκι ε;τελεια!

Εμένα είδε η Μαμα μου στον ύπνο της ότι θα γέννηση 31...Ιουλίου η Αυγούστου όμως δεν είδε χαχαχα...ελπίζω Αυγούστου...!

Ελενιτσα να χαίρεσαι κ ΕΣΥ τον Ανδρέα σου πολύχρονος κ ευτυχισμένος!

Εμείς μια Χαρα καλύτερα παει κ η ελλημε τη θάλασσα της έβαλα και μπρατσακια εχει πολυ πλάκα!

Σας φιλώ ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!

βρε Σοφακι διακοπες εισαι; γιατι ξυπνια από τις 7.30; ξεκουρασου καμαρι μου εχεις πολλα ξενυχτια μπροστα σου!;) καλο μπανακι!

Συμπι ξερεις οτι περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου! τι εδειχναν οι μετρησεις σου σημερα το πρωι;

καλημερα......καλα Σοφακι εισαι απιστευτη .Οταν κανω προεκλογικο αγωνα θα σε εχω υποψιν!!!!!δεν με πειραζει η δημοσιευση.....

Μαρακι τι γουρουνια εκανες? φανταζομαι κανενα κοντοσουβλι θα κατεβασες εεεεεε?

Σοφια 2 καλα λεει η Μαρια κατσε να κοιμηθεις καλε που σηκωθηκες απ τα αγρια χαραματα.....

ααααα Σοφια περιμενουμε τα αποτελεσματα.......

Καλημέρες!!!

πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης!!!

0' : 82 < 95

60' : 153 < 180

120' : 111 < 155

180' : 94 < 140

εν ολίγοις μια χαρά!!!

ο γυναικολόγος στάνταρ θα μου δωσει το οκ να σταματησω τη διατροφή και ο ενδοκρινολόγος στάνταρ θα αποδωσει αυτές τις τιμές στη διατροφή που μου έδωσε και θα μου πει να τη συνεχίσω!

χαχαχαχαχα!!!

εγώ θα τη συνεχίσω αλλά σε γενικές γραμμές χωρίς τόση καταπίεση και λέω να συνεχίσω να τσιμπιέμαι με το μηχανάκι απλά για τσεκάρισμα...

θα τον παρω αυριο τον ενδο που θα έχω και τα αποτελέσματα του θυρεοειδή που ήθελε να δει...

είμαι σίγουρη οτι θα διαφωνήσουμε αλλά οκ....:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο Σοφακι!

και εγω θα ελεγα να τρως από ολα χωρις ζυγισμα αλλα με μετρο! αποφυγε τα γλυκα και τους πολλους υδατανθρακες. αυτα θελουν μετρο. κρεατακι, ψαρακι σαλατες μια χαρα. το σακχαρο θελει πολλα και μικρα γευματα! αντε παιδι μου να παρεις τα πανω σου!

καλά θα ρίξω πολύ γέλιο με την αντιδραση του ενδο...

που στάνταρ θα επιμείνει στη διατροφή!!!

ελπίζω το απόγευμα να προλάβω να πάω στο γυναικολόγο να του τα πω!!!

να γελάσει λίγο το χειλάκι μου!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

έτσι κι αλλιώς, δε μου κάνουν άισθηση τα γλυκά, δε μου έχουν λείψει σχεδόν καθόλου αλλά πχ το Σάββατο που θα πάμε σε ένα πάρτυ γενεθλίων θα ζοριζόμουν πολύ να μετράω τις μπουκιές μου τόσο αυστηρά!!!

Παρεπιμπτόντως παρέλαβα towl cake απο την Κλεό για δωρο στα γενέθλιαα και αποφάσισα οτι τελικά μόνο τέτοιες θα παίρνω δωρα σε γενέθλια και βαφτίσεις!!!

Πανέμορφές, σικάτες, εντυπωσιακές και χρήσιμες!!!

α δε σας είπα!

μάλλον έφτασε η στιγμή που δε θα ξαναγοράσουμε πάνες!!!

μου τέλειωσαν χθες (της φορούσα μόνο στον ύπνο μεσημέρι-βράδυ) και χθες το μεσημέρι αλλά και το βράδυ κοιμηθηκε με το βρακάκι της και ξύπνησε στεγνή!

οπότε λέω να μην αγοράσω καθόλου για να μη μπω στον πειρασμό να της ξαναφορέσω!

το πολύ πολύ αν έχουμε κανένα ατυχηματάκι αλλάζουμε σεντόνια!

το κάλυμμα απο το αμαζον το τέσταρα με νεράκι και κάνει σούπερ δουλειά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μια χαρα και με τις πανες λοιπον. εμενα ακομα ξυπναει παπαρα Ο Κωνσταντης και μεησμερι (οχι τοσο τοτε) και βραδυ. θα τον αφηνα και εγω να μουσκευτει στον υπνο του αλλα με την κοιλουμπα τωρα δεν το'χω να αλλαζω σεντονια.

παω να βαλω υγρο φρενων στο συνεργειο. μου αναψε λαμπακι!

πολυ καλες οι εξετασεις σου Σοφακι μου......αντ ενα δουμε την θα πει και ο ενδο.!!!

Εμεις εχουμε ενα θεματακι με το κοψιμο της πανας....καναμε μια μερα τσισακια μας στο γιο γιο στο σπιτι.....στο σχολειο αρκετες φορες αλλα μετα θελει να γυριζει γυμνουλης και δεν καθεται στο γιο γιο....παντως μπραβο σας οσες μαθατε τα μικρα σας!!!

αφησα και το αυτοκινητο και αντε να δουμε ποσο θα παει το μαλλι. μπορει να μου αλλαξει και τακακια... λετε πανω από 80 ευρω να μου παρει; δε νομιζω. σε λιγο ισως παω να το παρω...

με τον αρη ψαχνουμε αυτοκινητο ... ειδα ενα και το ερωτευθηκα, μεταχειρισμενο βεβαια. ειναι 2000 κεκ (αρα 600? τελη κυκλοφοριας) hyundai tuscon. σκεφτομαι να σουταρω το πουντο μου και να μεινουμε με ενα αυτοκινητο για να γλιτωσουμε εξοδα ...

Διαφημίσεις

αφησα και το αυτοκινητο και αντε να δουμε ποσο θα παει το μαλλι. μπορει να μου αλλαξει και τακακια... λετε πανω από 80 ευρω να μου παρει; δε νομιζω. σε λιγο ισως παω να το παρω...

με τον αρη ψαχνουμε αυτοκινητο ... ειδα ενα και το ερωτευθηκα, μεταχειρισμενο βεβαια. ειναι 2000 κεκ (αρα 600? τελη κυκλοφοριας) hyundai tuscon. σκεφτομαι να σουταρω το πουντο μου και να μεινουμε με ενα αυτοκινητο για να γλιτωσουμε εξοδα ...

δεν νομιζω παραπανω....και αυατα που λες αρκετα ειναι.Ρε συ Μαρακι.....δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα αυτοκινητα τα hyundai.....ασε που θα πληρωνεις οπως ειπες και πολλα τελη κυκλοφοριας, βαλε και αυξημενη ασφαλεια.......

εγω θα προτεινα αν θες τετοιου τυπου αυτοκινητο εχει κατι αναλογο η ΝΙSSAN, Η VW......ψαξτο παντως.

vw ειναι πανακριβα...

νισαν μου αρεσει πολύ το κασκαι αλλα παει ψηλα! τα χιουνται ειναι πολύ καλα και με φτηνα ανταλλακτικα. ασε που αυτο που ειδα ειναι και πετρελαιο και συμφερει!

η ασφαλεια γιατι να ειναι πιο ακριβη;

vw ειναι πανακριβα...

νισαν μου αρεσει πολύ το κασκαι αλλα παει ψηλα! τα χιουνται ειναι πολύ καλα και με φτηνα ανταλλακτικα. ασε που αυτο που ειδα ειναι και πετρελαιο και συμφερει!

η ασφαλεια γιατι να ειναι πιο ακριβη;

καλα δεν το συζητω για πετρελαιο συμφερει πολυ...εδω βαζουν πολυ και γκαζι!!!!

κοιτα ομως και καμια αλλη εταιρια....ισως εχει κανενα πιο συμφερτικο(?)

για την ασφαλεια στο ειπα γιατι παει αναλογα με τα κυβικα....εεεε σωστα δεν το λεω?

καλα δεν το συζητω για πετρελαιο συμφερει πολυ...εδω βαζουν πολυ και γκαζι!!!!

κοιτα ομως και καμια αλλη εταιρια....ισως εχει κανενα πιο συμφερτικο(?)

για την ασφαλεια στο ειπα γιατι παει αναλογα με τα κυβικα....εεεε σωστα δεν το λεω?

δεν εχω ιδεα για τις ασφαλειες... νομιζω παιζουν πολλα... η παλαιοτητα, αν ειναι καμπριο κλπ κλπ. φανταζομαι και τα κυβικα ομως!

Καλημέρες!!!

ζέστη και σημερα...

ευτυχως δεν έχω εξωτερικές δουλειές...

κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατάτες θα κάνω γιατι η Βαλ είχε κάτι κοιλιακές διαταραχές το βράδυ...

ελπίζω να είναι κάτι τυχαίο...

τσαντίστηκα όμως γιατι το πρωί που περιμέναμε το σχολικό, περίεμενε και άλλο ένα παιδάκι μαζί με τη γιαγια του και έβηχε τρελά...

που το πας ρε χριστιανή....κράτα το σπίτι αφού είναι άρρωστο...

σύμπι για το αμάξι που λες....και μένα μου αρέσει πολύ το Tuscon!

ψάξτο όμως λίγο πριν προχωρήσετε...

τα τέλη τα ξέρεις...

και η ασφάλεια για 2000 κυβικά θα είναι ανεβασμένη...

αλλά πάνω απ'όλα τσέκαρε το ως τεκμήριο για τη φορολογική δήλωση....

κάτι μου λέει οτι με αμάξι 2000 κυβικά, η εφορία σε θεωρεί πλούσιο!:rolleyes:

και άμα η εφορία σε θεωρεί πλούσιο....ξέρεις τι ζητάει...

μου έδωσε ο οδηγός το ντιβιντι με τη γιορτη του σχολείου....ψάχνω να βρω τη Βαλ!

όλο πίσω πίσω καθόταν ρε γμτ και δε φαίνονται τα χορευτικά της!

χθες την έβγαλα βολτίτσα, πήγαμε παιδική χαρά και μετα ήθελε να την κεράσω σουβλάκι!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!

εστειλα και μέιλ στον ενδοκρινολόγο....να δω τι θα μου πει....

Ο γυναικολόγος πάντως που τον πήρα τηλ, πρέπει να χάρηκε περισσότερο απο μένα!!! Με λυπόταν στην κυριολεξία με τη δίαιτα!!! παρολαυτά μου είπε να μιλήσω και με τον ενδοκρινολόγο...

πάντως σημερα με πονάει η μέση μου ρε γμτ....

και έχω ένα σωρό δουλειά να κάνω για τον άντρα μου....χειρότερα θα γίνω καθιστη τόση ώρα στην παλιοκαρέκλα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...