Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι σου ειπα... ελεος με τις μετρησεις! εμενα ο γιατρος μου ειπε σαλατες, ψαρι, κρεας. δεν με εβαζε να ζυγιζω τιποτα. ετσι μου ειπε να προσεχω. φρουτα να αποφευγεις τα ωριμα, ντοματες επισης να αποφευγεις τις ωριμες κλπ... ολα καλα θα ειναι!

ευχαριστω και παλι για τα καλα σου λογια για το τεκνο μου! ωραιος δεν ηταν με τα χρωματιστα του;:tongue:

ρε γμτ ειναι android το λογισμικο του κινητου και δεν μπορω να περασω φωτος στον υπολογιστη!

ουφ θα κανω καμια δουλιτσα τωρα και θα τα πουμε μετα!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω την αλήθεια συμπι χαίρομαι που κάνω τις μετρησεις και έχω τη δυνατότητα να τσεκάρω τι γίνεται....θα ήμουν πολύ πιο αγχωμένη αν δε μπορούσα να το ελέγξω καθόλου!

έτσι κι αλλιώς είναι ανωδυνη διαδικασία οπότε δε με ενοχλεί...

μη σου πω θα το κάνω μέχρι να γεννήσω!

μπριάμ έχω σήμερα...

απλά θα βάλω λιγότερο λάδι και δε θα το συνοδέψω με τυράκι...

ε και εννοείται με μια φέτα μαυρο ψωμί θα το φάω, ίσως και παραπάνω για να μην κάνω την καμπύλη αυριο υπο συνθήκες διατροφής και δεν είναι αντικειμενικά τα αποτελέσματα...

του πάνε απίστευτα τα χρωματα του γαμπρούλη μου!

να σας ζησει και το νεοφωτιστο ανιψούδι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας και απο μενα........

Μαρακι πολυ ωραια τα νεα σου......χαρηκα πααααρα πολυ!!!!Αλλα "απαιτω" να δω και εγω Κωνσταντινο.......φιλεναδιτσα θελω να καμαρωσω και εγω το αντρακι σου!!!!!

αααα να γιατι δεν ανεβαινουν και εμενα οι φωτο μου....εχουμε το ιδιο λογισμικο.....φτου να παρει!!!

Καλα για την κουνιαδα....εχει και νεοτερο σκηνικο.....την Παρασκευη ειναι τα γενεθλια του Ανδρεα μου.....και επειδη η κουνιαδα λειπει για μπανια μου λεει εχτες ο Κ. αν μπορουσαμε να τα κανουμε αλλη μερα......!!!!ΟΧΙ λεω εγω...την Παρασκευη γιορταζει το παιδι και τοτε θα τα κανω......οποιος θελει ας ερθει!!!!αν ελειπα εγω δεν θα εκαναν αλλαγη στην μερα.....τεσπα μην συγχυζομαι πρωι πρωι....

Σοφακι μια χαρα η διατροφη σου....συυνεχισε ετσι μεχρι τελους αν μπορεις.Οσο για την διατροφη στον παιδικο.....αστα χαλι μαυρο...εδω ακουσα καποια σχολειο φετος θα ειναι χωρις σιτιση!!!!!αλα μηλο πρωι πρωι στο παιδι......μονο!!!!ας το εκαναν δεκατιανο αυτο ...και να εδιναν κατι αλλο για πρωινο.......αιντεεεεεεεεε

Σοφια 2 μην ανησυχεις θα μαθει η Ελλη σου...ειναι μεχρι να συνηθισει....και το πρωι μωρε ειναι και πιο κρυα τα νερα.......

Καλημέρα Ελενάκι!!!

μήπως θέλει η κουνιάδα να πάτε να κάνετε τα γενέθλια εκεί που κάνει τα μπάνια της?????

μα είδες βρες Λενιώ???

μήλο για πρωινό?????

και είναι και ιδιωτικός ρε γμτ....

μα το πρόγραμμα έγραφε τοστ για πρωινό...ας τους έδιναν τοστ και να έδιναν την τούρτα για δεκατιανό...δε θα πάθαιναν τίποτα αν δεν έτρωγαν φρούτο μια μέρα...

ελπίζω να μην αντιμετωπίσω χειρότερα στο δημόσιο γιατί θα είμαι με το μπέμπη σπίτι και δε θα μπορώ να πηγαίνω εκεί να τσεκάρω...

και ο άντρας μου θα ντρέπεται να μιλήσει...

ουφ....έχει πιαστεί το χερι μου....γράφω κάτι αποδείξεις του άντρα μου και είναι λες και με εχεις βάλει τιμωρία να γράψω 100 φορές τοι ίδιο πράγμα!!!

θα κάνω διάλειμα να παώ να βάλω το φαγητό να γίνεται....μούδιασε το χέρι μου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Ελενάκι!!!

μήπως θέλει η κουνιάδα να πάτε να κάνετε τα γενέθλια εκεί που κάνει τα μπάνια της?????

μα είδες βρες Λενιώ???

μήλο για πρωινό?????

και είναι και ιδιωτικός ρε γμτ....

μα το πρόγραμμα έγραφε τοστ για πρωινό...ας τους έδιναν τοστ και να έδιναν την τούρτα για δεκατιανό...δε θα πάθαιναν τίποτα αν δεν έτρωγαν φρούτο μια μέρα...

ελπίζω να μην αντιμετωπίσω χειρότερα στο δημόσιο γιατί θα είμαι με το μπέμπη σπίτι και δε θα μπορώ να πηγαίνω εκεί να τσεκάρω...

και ο άντρας μου θα ντρέπεται να μιλήσει...

ουφ....έχει πιαστεί το χερι μου....γράφω κάτι αποδείξεις του άντρα μου και είναι λες και με εχεις βάλει τιμωρία να γράψω 100 φορές τοι ίδιο πράγμα!!!

θα κάνω διάλειμα να παώ να βάλω το φαγητό να γίνεται....μούδιασε το χέρι μου!!!

Πολύ καλά τα πας με τη διατροφή μπράβο! Δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει μάθει να προσαρμοστεί τόσο ωραία!

Εγώ που την έχω σε δημόσιο είμαι πολύ ευχαριστημένη από το φαγητό πάντως...δεν αλλάζουν συχνά όμως το μενού και ξενερώνω αλλά με αυτά που λες καλύτερα κι έτσι.

Για πρωινό(στις 9) εναλλάσσονται: α) ψωμί-βούτυρο-μέλι, β) Γιαούρτι-μέλι, γ) Τοστ μόνο με τυρί, δ) κρέμα αραβοσίτου, ε) σπάνια κέικ (έχω καιρό να το δω) στ) ψωμί με κασέρι. Είχαν και συνοδευτικό κάθε μέρα γάλα αλλά επειδή είναι μικρά (βρεφικός γαρ αν μπεις πριν κλείσεις τα 2.5) το πίνουν σπίτι, και τους έμενε, οπότε το έκοψαν.

Μεσημεριανό (στις 12) εναλλάσσονται: α) Φακές-φέτα-ψωμί(ΚΑΘΕ Δευτέρα! Τις τρώει όλες αλλά ήθελα να κάνουν και κανα άλλο όσπριο. Μ'αυτά που λες όμως..καλά είναι), β) Ψαρόσουπα-ψωμί (κάθε βδομάδα), γ) Αρακάς-πατάτες-φέτα, δ) Κοτόσουπα με καρότο,πατάτα, ε)Μοσχαρόσουπα (ίδια λαχανικα +σέλινο), στ)Γιουβαρλάκια-φέτα (κάθε βδομάδα ένα χρόνο τώρα!χαχα), ζ)Μακαρόνι κοφτό με κιμά, η) Γιουβέτσι-φέτα, θ) πατάτες φούρνου/γιαχνί -φέτα-ψωμί.

Στις 2 βγάζουν φρούτο. Αχλάδι και μπανάνα. Και αυτό ακόμα απαράλλαχτο δυστυχώς αλλά είπαμε...οκ! Το χουν βαρεθεί όμως και έχει τόσο ωραία φρούτα. Θα γλίτωνα τον κόπο να την πιέζω να φάει το απόγευμα.

Μετά αν τα αφήσεις κοιμούνται μέχρι τις 4.00 και τα παίρνεις. Εγώ φεύγοντας από το γραφείο την παίρνω βέβαια κατά τις 2 γιατί θέλω να κοιμάται σπίτι να ξεκουράζομαι κι εγώ. Δεν μπορείς να τους πεις να την κρατήσουν ξύπνια. Πρέπει να ακολουθεί το πρόγραμμα όλων των παιδιών αν μείνει.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας και απο μενα........

Μαρακι πολυ ωραια τα νεα σου......χαρηκα πααααρα πολυ!!!!Αλλα "απαιτω" να δω και εγω Κωνσταντινο.......φιλεναδιτσα θελω να καμαρωσω και εγω το αντρακι σου!!!!!

αααα να γιατι δεν ανεβαινουν και εμενα οι φωτο μου....εχουμε το ιδιο λογισμικο.....φτου να παρει!!!

Καλα για την κουνιαδα....εχει και νεοτερο σκηνικο.....την Παρασκευη ειναι τα γενεθλια του Ανδρεα μου.....και επειδη η κουνιαδα λειπει για μπανια μου λεει εχτες ο Κ. αν μπορουσαμε να τα κανουμε αλλη μερα......!!!!ΟΧΙ λεω εγω...την Παρασκευη γιορταζει το παιδι και τοτε θα τα κανω......οποιος θελει ας ερθει!!!!αν ελειπα εγω δεν θα εκαναν αλλαγη στην μερα.....τεσπα μην συγχυζομαι πρωι πρωι....

Σοφακι μια χαρα η διατροφη σου....συυνεχισε ετσι μεχρι τελους αν μπορεις.Οσο για την διατροφη στον παιδικο.....αστα χαλι μαυρο...εδω ακουσα καποια σχολειο φετος θα ειναι χωρις σιτιση!!!!!αλα μηλο πρωι πρωι στο παιδι......μονο!!!!ας το εκαναν δεκατιανο αυτο ...και να εδιναν κατι αλλο για πρωινο.......αιντεεεεεεεεε

Σοφια 2 μην ανησυχεις θα μαθει η Ελλη σου...ειναι μεχρι να συνηθισει....και το πρωι μωρε ειναι και πιο κρυα τα νερα.......

στειλε το κινητο με μην γιατι νομιζω το εχασα :|

καλημερα Στεβη!!!!!!!!

καλα συμμετεχω σε ενα διαγωνισμο της ORIFLAME για να γινω το επομενο μοντελο στους επομενους καταλογους.....μπειτε και ψηφιστε με.....

http://www.oriflameworldtour.com/index.php?ln=GR⊂=3&page=1&contest=14891

καλα συμμετεχω σε ενα διαγωνισμο της ORIFLAME για να γινω το επομενο μοντελο στους επομενους καταλογους.....μπειτε και ψηφιστε με.....

εγινε και αυτο!:tongue:

Μαρακι μου ΘΕΟΣ.......ειναι τελειος παιδι μου ο γιοκας σου....καλα λεει η συμπι σου....για το νηπιαγωγειο ειναι ετοιμος!!!!ποσο υψος εχει καλε?σε ευχαριστω για την ψηφο!!!!

καλημερες!

σημερα λεω να "σας φτυσω" και να κανω καμια δουλεια γιατι πολύ με απασχολειτε :tongue:

τι κανετε; πως ξημερωθηκατε; εμεις μια χαρουλα!

συμπι μου καλα αποτελεσματα σημερα (σιγουρη ειμαι οτι δεν υπαρχει θεμα)!

Ελενιτσα μου ευχαριστω και σενα για τα καλα σου λογια! 1.04 ειναι ο Κωνμ μου 9όσος ηταν ο Θοδωρακης της Ζωιτσας πριν κανα εξαμηνο και χα χα χα χα χα :tongue: καλα αυτος ειναι εκτος συναγωνισμού!)

το Σαββατο γιορταζει ο αντρας μου (κυριακος- αριστοτελης). του πηρα ενα παντελονι και μια μπλουζα 114 ευρω! ρε κοριτσια στην αθηνα εχουν τρελες προσφορες, εχουν ξεκινησει οι εκπτωσεις μιλαμε! εδω ειναι απαραδεκτοι!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!Μαρακι...μια χαρα το αστερι σου......τοσο ειναι και ο Μαρινος ...ειναι αναλογιες για 4 χρονων παιδι!!!παμε μπροστα...αλλα ο Τεο ειναι πολυ προχω......δεν τον φτανει κανεις!!!!και εδω κατι κουτσοκανουν με προσφορες.....γιατι δεν εχουν δουλεια....αααα να τον χαιρεσαι καλε τον συζυγο....παραλιγο να γεννησω και εγω εκεινη την ημερα αλλα ο Αντρεουλης ηθελε μια μερα πριν......

Σοφακι αντε περιμενουμε να μας πεις νεα........

Καλημερα σας!!!Μαρακι...μια χαρα το αστερι σου......τοσο ειναι και ο Μαρινος ...ειναι αναλογιες για 4 χρονων παιδι!!!παμε μπροστα...αλλα ο Τεο ειναι πολυ προχω......δεν τον φτανει κανεις!!!!και εδω κατι κουτσοκανουν με προσφορες.....γιατι δεν εχουν δουλεια....αααα να τον χαιρεσαι καλε τον συζυγο....παραλιγο να γεννησω και εγω εκεινη την ημερα αλλα ο Αντρεουλης ηθελε μια μερα πριν......

Σοφακι αντε περιμενουμε να μας πεις νεα........

καλα και τα δικα σου τα παιδια απο οσο θυμαμαι θηρια ειναι! να στα'χει ο θεος καλα!

καλα πως ξεχασες ΕΣΥ τη γιορτη του αντρα μου; εδω θυμηθηκες τα γενεθλια του φετος! χαχαχαχα...

Το τσίμπισες κι από μένα το ψηφαλάκι!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...