Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!τι κανετε?

εχω ευχαριστα νεα απ τον γιατρο...δε θα ξανακανω τη καμπυλη..γιουπι!!του εδειξα τ αποτελεσματα κατι πηγε να πει οτι ειναι οριακα αλλα τον εκοψε ο αντωνης(πως το παθε και μιλησε δε ξερω) του ειπε πως με παρακολουθει ενδοκρινολογος κ οτι τη βρηκε φυσιολογικη, του ειπε οτι η μεγιστη αντισταση ειναι 24-28 βδομαδες(πραγμα με το οποιο συμφωνησε)...ξανακοιταει ο γιατρος μου τις εξετασεις καλες ειναι λεει ενταξει...ειναι κ αυτος με τις ωρες του τι να πω?σημασια εχει οτι ολα πανε καλα.ειδαμε και τον μπεμπη 1550 γραμ(πολυ μεγαλος μουφαινεται!!) την ωρα που εβαλε ο γιατρος τη κεφαλη του υπερηχου στη κοιλια μου του δωσε και μια γερη κλωτσια χαχαχα...ειχα και την ελλη μαζι εριξε μια ματια στον υπερηχο ακουσαμε και τη καρδουλα κι αυτο ηταν...δεν πολυασχοληθηκε...πολυ φοβαμαι θα της ερθει ταμπλας οταν ερθει το μωρο στο σπιτι...

κλεισαμε ντοπλερ 1/8 και μαζι θα κανω και nst.

μου γραψε και φιλισιν πηγα και τα πηρα χθες...εληξε η απεργια των φαρμακοποιων ευτυχως.

κατα τ αλλα μια χαρα περιμενω να ξυπνησουν οι υπολοιποι να βαλω πληντυριο και τ απογευμα να φτιαξω τα πραγματα μας.

φιλια πολλα και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

μπράβο Σοφάκι!!!

μια χαρά τα νέα σου απο το γιατρό!

πολύ χαρηκα με αυτό που έγραψες γιατι την Τρίτη που θα ξανακάνω την καμπύλη θα είμαι εντός ορίων στις εβδομάδες οπότε θα είναι και πιο σίγουρα τα αποτελέσματα!

εμας χθες ήρθαν η αδερφή μου οικογενειακώς...πήγαμε σε παιδότοπο και ξεσάλωσαν οι ξαδερφούλες!!!

11 και φυγαμε!!!

ωραία ήταν!!!

μακαρι να μπορούσα να φάω περισσότερα απο 2 σουβλάκια που έφαγα με 1/8 απο πίτα!

και έτσι για τσεκάρισμα μέτρησα και το ζάχαρο μου μόλις γυρίσαμε σπίτι, να δω φαγωμένη τι γίνεται....96 είχα....μια χαρά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και καλο μηνα!

μπηκα να σας χαιρετισω!καλα μπανακια και καλα να περασετε!

σοφακι καλα αποτελεσματα ευχομαινα ναι καλη η καμπυλη σου αυτη τη φορα και να μη χρειαστει να συνεχισεις τη διαιτα!οι μετρησεις σου παντως ειναι πολυ καλες.

θα προσπαθησω καποια στιγμη να βρω ιντερνετ και να μπω να μαθω τα νεα σας.

πολλα φιλια σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα!!!

καλό μήνα!!!

Σοφάκι μου θα έχετε φύγει τώρα!

να περάσετε τέλεια, να ξεκουραστείτε και να κάνετε πολλά μπανάκια!!!

εγώ έκανα σήμερα το πρωτο μου μπανάκι!

τι ωραια αυτή η έλλειψη βαρύτητας στο νερό!!!

η Βαλ το καταδιασκέδασε!

έφαγε και τα φρουτάκια της παραθαλάσσια....τέλεια!!!

Εγώ κλασικά ακόμα προβληματίζομαι με το θέμα της δίαιτας...

ο πααπανικολάου στο φέις λέει οτι οι ζαλάδες μου είναι απο κρίσεις υπογλυκαιμίας καθώς οι ενδοκρινολόγοι προσπαθούν να ρυθμίσουν ένα ζάχαρο το οποίο δεν είναι προβληματικό...

εγω παντως χθες το βραδυ και σημερα το μεσημέρι, χτυπησα μια βαρβάτη μακαρονάδα φούρνου που έφτιαξα και το ευχαριστηθηκα!!!

η πρωινή μου μέτρηση ήταν 92...να δούμε τι θα είναι η μεσημεριανή!!!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

ερημιές εδώ ε?:confused:

έχω κι εγώ δουλίτσα σήμερα...πολλές φορ. δηλώσεις για περασμα...και έχουμε και την καρέκλα του γραφείου στον ταπετσέρη για ρεκτιφιέ και έχει πιαστεί ο πωπός μου που κάθομαι στην καρέκλα της κουζίνας...

άντε να πάω να κάνω την καμπύλη αύριο να δούμε τι θα δούμε...

πολλή αγωνία...:rolleyes:

να τρώει κανείς ή να μην τρώει??? :tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και απο μενα......

τι κανετε κοριτσια μου?εμεις εχθες πηγαμε Αθηνα αλλα ειχαμε και ατυχιες...μας επιασε στην Αττικη οδο λαστιχο και δεν ειχα ρεζερβα ο αδερφος μου μαζι...και αντε να συννενοηθουμε με τις οδικες.....τεσπα!!!εσεις?

Σοφακι καλα μπανια και καλη ξεκουραση......

Σοφια ποσο πηγε η μετρηση με την μακαροναδα εχτες? Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω πως δεν εχεις θεμα....τσαμπα σε ταλαιπωρουν!!!!Αντε κανατε και εσεις τις βουτιες σας....

Το Μαρακι μας Αθηνα ακομα εεεεε?

Βρε κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη απο την Παρασκευη.......με την κουνιαδα μου!!!!!

καλημερα και απο μενα......

τι κανετε κοριτσια μου?εμεις εχθες πηγαμε Αθηνα αλλα ειχαμε και ατυχιες...μας επιασε στην Αττικη οδο λαστιχο και δεν ειχα ρεζερβα ο αδερφος μου μαζι...και αντε να συννενοηθουμε με τις οδικες.....τεσπα!!!εσεις?

Σοφακι καλα μπανια και καλη ξεκουραση......

Σοφια ποσο πηγε η μετρηση με την μακαροναδα εχτες? Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω πως δεν εχεις θεμα....τσαμπα σε ταλαιπωρουν!!!!Αντε κανατε και εσεις τις βουτιες σας....

Το Μαρακι μας Αθηνα ακομα εεεεε?

Βρε κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη απο την Παρασκευη.......με την κουνιαδα μου!!!!!

Καλημέρα Ελενάκι!!!

ωχ δεν είχατε ρεζέρβα? πακέτο ε?

μια χαρα ήταν η μετρηση χθες!

101!

η συμπι μου έχει γιατρό σήμερα!

κουνιαδόπληκτη Λενιώ???

για πες για πες.....

εγώ ξερω απο αυτά....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

ερημιές εδώ ε?:confused:

έχω κι εγώ δουλίτσα σήμερα...πολλές φορ. δηλώσεις για περασμα...και έχουμε και την καρέκλα του γραφείου στον ταπετσέρη για ρεκτιφιέ και έχει πιαστεί ο πωπός μου που κάθομαι στην καρέκλα της κουζίνας...

άντε να πάω να κάνω την καμπύλη αύριο να δούμε τι θα δούμε...

πολλή αγωνία...:rolleyes:

να τρώει κανείς ή να μην τρώει??? :tongue::tongue::tongue:

Κακόμοιρο εγκυάκι...τί σου 'μελε να πάθεις! Τι άγχος κι αυτό...

Συμφωνώ όμως με την προλαλήσασα ότι δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα...τσάμπα ταλαιπωρία και αυτή που πέρασες ήδη...Κέρδισες βέβαια λίγο χώρο να πάρεις κανα κιλάκι παραπάνω! Τετάρτη πρωί θα μπεις και θα τσακίζεις το σοκολατένιο κρουασάν σου κι εγώ θα σε βρίζω που θα ξερογλύφομαι....χαχαχα:tongue:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Τι να σου λεω ρε Σοφακι.....θελει να μας δειχνει παντα πως την εμπιστευονται ολοι και της λενε τα παντα......ας πουμε συζητουσαμε για τον γαμο ενος ξαδερφου τους που ειναι τον αλλο μηνα......και λεγαμε πως οι κουμπαροι ειναι 3 μας ειπε η νυφη......οχι ελεγε εκεινη εμενα η θεια μου ειπε πως ειναι 2 τελικα...και στο κατω κατω λεει τι θα κανουν 3 κουμπαροι? Της απανταω και εγω οτι οι βασιλιαδες εχουν 10 δεν σημαινει ομως πως πρεπει να κανουν κατι ολοι στο γαμο!!!!!!

εν τω μεταξυ δεν σου ειπα πως πηγε με την μανα της και τα παιδια της να καθαρισουν το σπιτι του παππου στο χωριο.....και εμεις τα κοροιδα θα πηγαιναμε να τους παρουμε.Ασε που ειχα και τα 3 παιδια μαζι και 4 αυτοι παει το καημενο το αμαξι ......πανω στα κατσαβραχα.Το πηραμε και πριν λιγες μερες απ το συνεργειο......και ειπαμε να το σπασουμε!!!!!αχ αχ

Μετα λεει ο Κ. κατι σχετικα με τους παπαδες τους οποιους δεν χωνευει......και πεταγεται η αγια απο κει και λεει.....τετοια να λετε για αυτο σας τιμωρει ο Θεος!!!!ειπα να την σκοτωσω εκεινη την ωρα......αλλα εχε χαρη που ηταν ο παππους και το σοι εκει......και το αποτελειωμα ηρθε την ωρα που πηγαιναμε στο αυτοκινητο....ειχε παρει μαζι τα πατινια των παιδιων...εμεις ομως πισω ειχαμε τα πραγματα απο την θαλασσα και το καροτσι του Μαρινου.Ντε και καλα να τα παρουμε μαζι.....βρε ηλιθιο πλασμα αφου βλεπεις οτι δεν χωρανε που θα τα βαλουμε? Παει να μπει εν τελει μεσα και λεω εγω στον Κ. ....θα παρω τον Μαρινο μπροστα? και λεει ναι.....οποτε να πηγαινεις με 40 στο δρομο λεω εγω...και πεταγεται παλι και λεει αμα γινοτανε τοσο θεμα καλυτερα να ρχοτανε ο Β.(ο αντρας της)!!!τι ειπα η καημενη....ασε που ακουσα και την μουρμουρα μετα απ τον αδερφο της....και αφου θα σχολαγε στις 10 ο αντρας της γιατι δεν ερχοταν να τους παρει να ησυχασουμε.....??????θα παω ομως στην μανουλα της και θα της τα πω ενα χερακι.....απαραδεκτη συμπεριφορα θα της πω η κορη σου!!!!!

Διαφημίσεις

Κακόμοιρο εγκυάκι...τί σου 'μελε να πάθεις! Τι άγχος κι αυτό...

Συμφωνώ όμως με την προλαλήσασα ότι δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα...τσάμπα ταλαιπωρία και αυτή που πέρασες ήδη...Κέρδισες βέβαια λίγο χώρο να πάρεις κανα κιλάκι παραπάνω! Τετάρτη πρωί θα μπεις και θα τσακίζεις το σοκολατένιο κρουασάν σου κι εγώ θα σε βρίζω που θα ξερογλύφομαι....χαχαχα:tongue:

αχ Στέβη....

Δε θα με βρίζεις την Τετάρτη το πρωί γιατι τη διατροφή θα την κρατήσω στα επίπεδα που μπορώ τουλάχιστον, μέχρι το επόμενο ραντεβού στο γιατρό για να δούμε τι γίνεται με τα αμνιακά...

οπότε γλυκά σίγουρα δε θα τρωω....

λίγο κρεατάκι παραπάνω όμως θα το τιμήσω!!!:D

άσε που παρά τη διατροφή, εγώ αισθάνομαι οτι έχω παχύνει...

ε ρε γλεντια!!!

Τι να σου λεω ρε Σοφακι.....θελει να μας δειχνει παντα πως την εμπιστευονται ολοι και της λενε τα παντα......ας πουμε συζητουσαμε για τον γαμο ενος ξαδερφου τους που ειναι τον αλλο μηνα......και λεγαμε πως οι κουμπαροι ειναι 3 μας ειπε η νυφη......οχι ελεγε εκεινη εμενα η θεια μου ειπε πως ειναι 2 τελικα...και στο κατω κατω λεει τι θα κανουν 3 κουμπαροι? Της απανταω και εγω οτι οι βασιλιαδες εχουν 10 δεν σημαινει ομως πως πρεπει να κανουν κατι ολοι στο γαμο!!!!!!

εν τω μεταξυ δεν σου ειπα πως πηγε με την μανα της και τα παιδια της να καθαρισουν το σπιτι του παππου στο χωριο.....και εμεις τα κοροιδα θα πηγαιναμε να τους παρουμε.Ασε που ειχα και τα 3 παιδια μαζι και 4 αυτοι παει το καημενο το αμαξι ......πανω στα κατσαβραχα.Το πηραμε και πριν λιγες μερες απ το συνεργειο......και ειπαμε να το σπασουμε!!!!!αχ αχ

Μετα λεει ο Κ. κατι σχετικα με τους παπαδες τους οποιους δεν χωνευει......και πεταγεται η αγια απο κει και λεει.....τετοια να λετε για αυτο σας τιμωρει ο Θεος!!!!ειπα να την σκοτωσω εκεινη την ωρα......αλλα εχε χαρη που ηταν ο παππους και το σοι εκει......και το αποτελειωμα ηρθε την ωρα που πηγαιναμε στο αυτοκινητο....ειχε παρει μαζι τα πατινια των παιδιων...εμεις ομως πισω ειχαμε τα πραγματα απο την θαλασσα και το καροτσι του Μαρινου.Ντε και καλα να τα παρουμε μαζι.....βρε ηλιθιο πλασμα αφου βλεπεις οτι δεν χωρανε που θα τα βαλουμε? Παει να μπει εν τελει μεσα και λεω εγω στον Κ. ....θα παρω τον Μαρινο μπροστα? και λεει ναι.....οποτε να πηγαινεις με 40 στο δρομο λεω εγω...και πεταγεται παλι και λεει αμα γινοτανε τοσο θεμα καλυτερα να ρχοτανε ο Β.(ο αντρας της)!!!τι ειπα η καημενη....ασε που ακουσα και την μουρμουρα μετα απ τον αδερφο της....και αφου θα σχολαγε στις 10 ο αντρας της γιατι δεν ερχοταν να τους παρει να ησυχασουμε.....??????θα παω ομως στην μανουλα της και θα της τα πω ενα χερακι.....απαραδεκτη συμπεριφορα θα της πω η κορη σου!!!!!

πες της ρε να πάει να χ@στεί!

ουστ!

Κακώς και που το κανονίσατε έτσι κατά τη γνώμη μου....

Διακινδύνευσες εσύ την ασφάλεια του παιδιού σου για να τους μεταφέρετε και στη λέει και απο πάνω....

Ναι και να της πεις της μαμάς της για την κόρη της, κάτι θα κάνεις νομίζεις...:rolleyes:

θα στη δικαιολογήσει με οτι τρόπο μπορεί...

οπότε πάλι μ@λάκας θα αισθάνεσαι στο τέλος που μίλησες!!!

αγνόησε τη και όσο μπορείς να την αποφεύγεις....απλά πράγματα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!μπήκα απ το κινητό νασας διαβασω!ελενιτσα απαράδεκτη η κουνιαδα σου άκου θράσος!

Σοφακι καλή αρχή με τα μπανακια!και καλά αποτελέσματα στη καμπύλη!κ εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν έχεις θέμα με το σακχάρου ούτε μια μέτρηση δεν είναι κακή!

Απ το μεράκι έχουμε κανά νέο;

Εμείς περνάμε τελεια η θάλασσα είναι υπεροχή εδώ σήμερα πήγαμε στις 9 το πρωί κ είχαμε όλη τη παραλία για πάρτυ μας μόνο μετά τις 10 άρχισε να μαζεύει κοσμο.η Έλλη εχει ένα θεματακι με το νερό συνέχεια αγκαλιά θέλει φοβάται λέει για να δούμε ελπίζω να το ξεπεράσει κρίμα είναι να μη χαίρεται το μπάνιο.

Πολλά φιλία σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

αναβάλλεται η καμπύλη για αύριο...είχε δουλειά ο συζυξ και δε μπορούσε να με πάει...

θα συνηθίσει η Έλλη σιγά σιγά....άλλωστε θα μείνετε πολλές μέρες και έχει το χρόνο!!!

σύμπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

ουουουουουουουουουου!!!!

επέστρεψες????

πήγα και πήρα ζελέ ανανά χωρίς ζάχαρη...έτσι να το φτιάξω να πω οτι έφαγα γλυκάκι...αν και δε μου έχουν λείψει ιδιαίτερα τα γλυκά...

Καλά ευτυχώς που την έγραψα στον ιδιωτικό παιδικό μόνο για 2 μήνες...

Ξενέρωσα χθες μόλις είδα το χαρτάκι στην τσάντα της Βαλ με το τι έφαγαν...

για πρωινό: μήλο! :?

δεκατιανό: τούρτα! :evil:

μεσημεριανό: χυλοπίτες...άγνωστο πως μαγειρεμένες, αλλά απο την περιγραφή της Βαλ υποψιαζομαι οτι ήταν απλά βρασμένες...

δηλαδή έλεος...

το πρωινό ειδικά που είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και τους δίνουν μήλο???????

τι να χορτάσουν με το μήλο!

δε μιλάω όμως....να τελειώσει και ο μήνας και δε θα μας ξαναδούν...

ας ελπίσουμε να την παρει ο δημόσιος παιδικός...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααααααα!

τι μου κανετε;

μου λειψατε! αχ βρε συμπι κριμα που δεν πας σημερα να τελειωνεις με το θεμα σακχαρου να μας φυγει και εμας η απορια!

θα συμφωνησω δε με τα κοριτσια οτι δεν εχεις τιποτα το σοβαρο και οτι με μια διατροφη οχι βεβαια τοσο αυστηρη οσο αυτη που κανεις τωρα, ολα μπορουν να κρατηθουν σε φυσιολογικότατα επίπεδα!

τα νεα μας τωρα:

οκ διαβητη δεν εχω το ξερουμε πια.

το αμνιακο μου εχει μειωθει ομως αυτο ειναι κατι το φυσιολογικο μιας και πλησιαζει ο καιρος να γεννησω. ειναι οριακο οσον αφορα στις μετρησεις αλλα το συμπερασμα ειναι ότι οφειλεται στο ιδιο το παιδι το οποιο .... κρατηθειτε: ειναι στην 97η θεση οταν ο κων/νος μου (51 εκ και 3440 κιλα) ήταν τις ιδιες εβδομαδες στην 50η!!!:shock: καταλαβαινετε τι κυοφορω; ειναι 2330 +-340γρμ! Σοφακι 2 ακους; ημερομηνια που μου δωσανε ειναι 20/8. βεβαια στις 30/7 που μπαινω στον μηνα μου θα ξαναπαω να με δουν. μου ειπαν να μην κανω και πολλες "ταρζανιες" ηρεμες κινησεις και οχι να πω "αααα ωραια 2300 σε λιγο γενναμε " γιατι ειναι νωρις!

εγω επισης αυτον τον μηνα οχι μονο δεν πηρα ουτε ενα κιλο αλλα εχασα και μισο! αφου ο αντρας μου που με τρωει ειπε το εξης "ρισπεκτ" χα χα χα... ειμαι πολύ χαρουμενη αν και τον μπο μπο μου δεν τον ειδα γιατι ειχε κολλησει την μουριτσα του στον πλακουντα!

Ελενιιιτττσσσααααα! κανε μου τη χαρη κξαι χεσ'την την κουνιαδα.... οχι με την εννοια του να μην δινεις σημασια. να δινεις και να της λες την τελευταια πρωτη. επίσης αν θελει να βαζει τα δικα της τα παιδια μπροστα στο αυτοκινητο και οχι τα δικα σου! :evil:

ασχετο: στα βαφτισια της κουνιαδας ο Κων/νος εκανε θραυση. να μπορουσα να βαλω φωτο ρε γμτ.... δεν το ξερω αυτο το κινητο καθολου! ακουστε κοραλι παντελονι, φυστικι πουκαμισο πανινο παπουτσι στο χρωμα του σπαγκου. συμπι θα σου στειλω φωτο και αν μπορεσω θα ποσταρω και εδω!:P

Τέλεια νέα σύμπι μου!!!

καλέ μπέμπαρο έχεις στην κοιλιά σου!!!!!!!!!!!

και δεν έχασες μόνο μισό κιλό....

αν βάλεις και πόσο πήρε ο μπεμπης απο την προηγουμενη φορά, θα δεις οτι έχασες παραπάνω!

και έχω να πω επειδη είδα φωτό του Κωνσταντίνου, οτι μου έπεσε το σαγόνι στο πατωμα...

ένας κούκλος!!! μια φάτσα απίστευτη....

κααι οκ....συμπι άνετα μπορείς να τον γράψεις νηπιαγωγείο...δε θα καταλάβει κανείς οτι είναι μικρότερος!!!

φτου φτου και ξαναφτου!!!

δεν είνααι μόνο οτι είνααι ψηλός αλλά έχει και τη σοβαρη φάτσα του μεγαλύτερου παιδιού!!!

πωπω....τον φαντάζομαι δίπλα στη Βαλ...ένα κεφάλι θα της ρίχνει χαλαρά της τσιλιμπίθρας μου!!!!!!!!!!!

άντε να την κάνω αυριο την καμπύλη να ξεμπερδευω!!!!!!!!!!

και οτι βρεξει ας κατεβασει!

τουλάχιστον αν βγει παθολογική, να είμαι σίγουρη οτι ορθως κάνω τη διατροφή...

αν και ποια διατροφή...

το βραδυ έφαγα χυλοπίτες κοκκινιστές με μοσχαράκι...και το πρωί που μετρηθηκα, 85 το σάκχαρο!

τέλεια!!!

απλά έφαγα κατα 1/4 μειωμένη την ποσότητα που θα έτρωγα κανονικά...

δε μετρησα 1,5 φλυτζάνι χυλοπίτες και 120 γρμ μοσχάρι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...