Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οι κράμπες πάντως αφορούν όλο το σώμα. Το ξέρω και από τον αθλητισμό ότι παίζει ρόλο το μαγνήσιο. Δεν είναι μόνο για την κοιλιά. Είναι δηλωτικό έλλειψης μαγνησίου όταν συσπώνται συχνά οι μύες γενικώς..

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να'μαι και εγω!

εκανα την καμπυλη μου, ζαλιζομαι μια χαρα,θα κανω τις δουλιτσες μου και μετα αθηνα! βαφτιζει αυριο η κουνιαδα μου τον μπεμπη της και τη Δευτερα εχω γιατρο.

αγωνια πολλή εχω για την καμπυλη η οποια θα βγει κατα τη μια (μαζι με την ψυχη μου :|)

ε ναι Ελενιτσα! ετρωγα ενα κρουασαν και σας διαβαζα τωρα:tongue: αμαν πως με ξερεις! ηταν βουτυρου παντως και οχι σοκολατας οπως θα ηθελα. ειχα πιει τη βρωμογλυκοζη και δεν ηθελα να επιβαρυνθω αλλο!

ποιος οδηγει μεχρι την αθηνα μεσημεριατικα μου λετε;:confused:

Ειδες που σε τσακωσα.....ολα τα ξερω εγω....μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω!!!!!

βρε χριστιανη δεν λες στον συζυγο να στειλει ενα ελικοπτερο να σε παρει...τι τα χουν και καθονται εκει.......εεεεε?????

αντε καλα αποτελεσματα.......θα παρεις και τον Κωνσταντινο μαζι να υποθεσω....τον καημενο...ψημενος θα φτασει!!!!!

αλό!!!

επέστρεψα κι εγώ!!!

πήγα να αλλάξω ένα δωράκι που μας είχαν παρει απο το Ζάρα.....πριν ένα μήνα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

της πήρα κάτι πεδιλάακια μούρλια και μια λευκή μπαντάνα!

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ! ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...!

με τέτοια πείνα....τι να κάνει....:tongue::tongue::tongue:

Ρε κορίτσια απαντήστε μου τι παίζει με το μαγνήσιο γιατί δεν έχω καταλάβει..Εμένα μου το έδωσε από την αρχή αν δεν κάνω λάθος..πάω να δω τι ήταν τα φάρμακά μου στο google μιας που θυμάμαι τα ονόματά τους και επανέρχομαι..ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!

Το μαγνήσιο υποτίθεται οτι το δίνουν όταν έχεις συσπάσεις...είναι τοκολυτικό...

ο Παπαανικολάου στο φέις, λέει οτι οποιοδήποτε τοκολυτικό δεν δρα για πανω απο 48 ώρες οπότε η συνεχόμενη λήψη του δε βοηθάει...

εμένα μου το είχε δωσει απο τον 5ο στη Βαλ γιατι είχα συσπάσεις...

τωρα δεν έχω και είπε θα μου δωσει στον 8ο...

να'μαι και εγω!

εκανα την καμπυλη μου, ζαλιζομαι μια χαρα,θα κανω τις δουλιτσες μου και μετα αθηνα! βαφτιζει αυριο η κουνιαδα μου τον μπεμπη της και τη Δευτερα εχω γιατρο.

αγωνια πολλή εχω για την καμπυλη η οποια θα βγει κατα τη μια (μαζι με την ψυχη μου :|)

ε ναι Ελενιτσα! ετρωγα ενα κρουασαν και σας διαβαζα τωρα:tongue: αμαν πως με ξερεις! ηταν βουτυρου παντως και οχι σοκολατας οπως θα ηθελα. ειχα πιει τη βρωμογλυκοζη και δεν ηθελα να επιβαρυνθω αλλο!

ποιος οδηγει μεχρι την αθηνα μεσημεριατικα μου λετε;:confused:

φάε εσύ το κρουασάν σου μανταμ!!!

εμένα μου έλεγες να μη λέω για φαγητά και τελικά εγώ είμαι αυτη που δεν πρέπει να τα ακουμπάει!!!

χαχαχαχαχα!!!

και πήγα το πρωι για ψωμί στο φούρνο και οτι είχε βγάλει τα κρουασάν σοκολάτα....έφυγα άρον άρον!!!

μια χαρα θα είναι η καμπύλη σου βρε....μην αγχώνεσαι!

εγω την Τρίτη θα πάω να την επαναλάβω....και ο Θεός βοηθός!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σε λιγο θα παω να παρω τα αποτελεσματα! σας παρακαλω πολυ λιγη θετικη ενεργεια γιατι από το φοβο μου (νομιζω οτι θα δω 200 σακχαρο) εχουν κοπει τα ποδια μου. ουτε στις πανελληνιες τετοιο πραγμα αληθεια!:shock:

Διαφημίσεις

σε λιγο θα παω να παρω τα αποτελεσματα! σας παρακαλω πολυ λιγη θετικη ενεργεια γιατι από το φοβο μου (νομιζω οτι θα δω 200 σακχαρο) εχουν κοπει τα ποδια μου. ουτε στις πανελληνιες τετοιο πραγμα αληθεια!:shock:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

πάρε να έχεις μπόλικη!!!

όλα μια χαρά θα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμένουμε νέα ε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι θα σου στειλω μηνυμα γιατι θα παω στο βενζιναδικο να παρω το αυτοκινητο μου που το εχω δωσει για πλυσιμο και ενημερωσε τις κοπελες!

ασε οταν ειδα τα + νομιζα οτι εκανες τεστ εγκυμοσυνης! χα χα χα χα χααλλου γι αλλου σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι θα σου στειλω μηνυμα γιατι θα παω στο βενζιναδικο να παρω το αυτοκινητο μου που το εχω δωσει για πλυσιμο και ενημερωσε τις κοπελες!

ασε οταν ειδα τα + νομιζα οτι εκανες τεστ εγκυμοσυνης! χα χα χα χα χααλλου γι αλλου σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι έκανα τεστ.....και μάντεψε....

βγήκε θετικό!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σε συγχωρώ....λίγο η ζέστη λίγο η αγωνία.....δικαιολογείσαι!!!

μια χαρα θα είναι τα αποτελέσματα!!!

don't worry!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μαρακι θα ναι μια χαρα η καμπυλη σου!

ελενιτσα καλα να περασετε στην αθηνα!

γυρισαμε απ την αναπτυξιολογο...αναμενομενα πραγματα...τη βρηκε μια χαρα ψυχοκινητικα ολα φυσιολογικα...σε καποια φαση τη ρωταγε να της πει τι βλεπει σε κατι εικονες και η δικια μου δε μιλαγε...πεισμωσε δε ξερω...τη ζορισε και η γιατρος και μουτρωσε...μας εβγαλε εξω κ αφου εκλαψε αρκετα τα ειπε ολα σχεδον..εκεινο που μας ειπε ειναι οτι ειναι πισω στις λεκτικες εντολες...δηλαδη μιλαει οποτε θελει εκεινη κ αν θελει...και οτι ειναι χειριστικη(αυτο το ξεραμε αλλα μονο με τον πατερα της συμβαινει που δε της χαλαει χατηρι), εμμονικη:shock:(αυτο δε το πολυκαταλαβα)..και στο κινητικο κομματι μας ειπε ειναι αδεξια(δε χοροπηδαει δε τρεχει καλα αυτο το ειχα παρατηρησει εδω και πολυ καιρο αλλα ελεγα θα φτιαξει με το χρονο ενω η γιατρος μας ειπε να μη περιμενουμε να βελτιωθει και πολυ,θα δυσκολευτει λεει ακομα και ποδηλατο να μαθει) και θα χει προβλημα και στο γραψιμο(δε ξερω λιγο βιαστικο συμπερασμα μου φαινεται αυτο-απ την αλλη κ εγω δε γραφω καθολου καθαρα ε και?)...σ ολα τ αλλα τη βρηκε στην ηλικια της και πιο μπροστα.συμπερασμα...πρεπει ν αλλαξει οπωσδηποτε συμπεριφορα ο πατερας της...την κακομαθαινει παρα πολυ.δευτερη φορα που μας το λενε σε λιγοτερο απο μια βδομαδα(ειχαμε μια συζητηση μ ενα φιλο ψυχιατρο τις προαλλες που καταληξαμε στα ιδια...) το ευχαριστο για μενα ειναι οτι οταν μεγαλωσει θα ερθει σε ρηξη με τον πατερα της(ειπε θα χαλασει η τελεια εικονα που εχει γι αυτον και θα κοντραριστουν κατι τετοιο)κ μονο εγω θα την καταλαβαινω(ετσι μας ειπε η αναπτυξιολογος σημερα)

αυτα τα νεα μας προς το παρον.πηγαμε και κομμωτηριο καλα της τα εκοψε πολυ πολυ κοντα...καλυτερα βεβαια να μη ζεσταινεται το παιδι μες το καλοκαιρι.κ τα δικα μου κοντα μου φαινονται τουλαχιστον μπορω ακομα και τα πιανω με λαστιχακι παλι καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μαρακι θα ναι μια χαρα η καμπυλη σου!

ελενιτσα καλα να περασετε στην αθηνα!

γυρισαμε απ την αναπτυξιολογο...αναμενομενα πραγματα...τη βρηκε μια χαρα ψυχοκινητικα ολα φυσιολογικα...σε καποια φαση τη ρωταγε να της πει τι βλεπει σε κατι εικονες και η δικια μου δε μιλαγε...πεισμωσε δε ξερω...τη ζορισε και η γιατρος και μουτρωσε...μας εβγαλε εξω κ αφου εκλαψε αρκετα τα ειπε ολα σχεδον..εκεινο που μας ειπε ειναι οτι ειναι πισω στις λεκτικες εντολες...δηλαδη μιλαει οποτε θελει εκεινη κ αν θελει...και οτι ειναι χειριστικη(αυτο το ξεραμε αλλα μονο με τον πατερα της συμβαινει που δε της χαλαει χατηρι), εμμονικη:shock:(αυτο δε το πολυκαταλαβα)..και στο κινητικο κομματι μας ειπε ειναι αδεξια(δε χοροπηδαει δε τρεχει καλα αυτο το ειχα παρατηρησει εδω και πολυ καιρο αλλα ελεγα θα φτιαξει με το χρονο ενω η γιατρος μας ειπε να μη περιμενουμε να βελτιωθει και πολυ,θα δυσκολευτει λεει ακομα και ποδηλατο να μαθει) και θα χει προβλημα και στο γραψιμο(δε ξερω λιγο βιαστικο συμπερασμα μου φαινεται αυτο-απ την αλλη κ εγω δε γραφω καθολου καθαρα ε και?)...σ ολα τ αλλα τη βρηκε στην ηλικια της και πιο μπροστα.συμπερασμα...πρεπει ν αλλαξει οπωσδηποτε συμπεριφορα ο πατερας της...την κακομαθαινει παρα πολυ.δευτερη φορα που μας το λενε σε λιγοτερο απο μια βδομαδα(ειχαμε μια συζητηση μ ενα φιλο ψυχιατρο τις προαλλες που καταληξαμε στα ιδια...) το ευχαριστο για μενα ειναι οτι οταν μεγαλωσει θα ερθει σε ρηξη με τον πατερα της(ειπε θα χαλασει η τελεια εικονα που εχει γι αυτον και θα κοντραριστουν κατι τετοιο)κ μονο εγω θα την καταλαβαινω(ετσι μας ειπε η αναπτυξιολογος σημερα)

αυτα τα νεα μας προς το παρον.πηγαμε και κομμωτηριο καλα της τα εκοψε πολυ πολυ κοντα...καλυτερα βεβαια να μη ζεσταινεται το παιδι μες το καλοκαιρι.κ τα δικα μου κοντα μου φαινονται τουλαχιστον μπορω ακομα και τα πιανω με λαστιχακι παλι καλα!

Σοφάκι όλα αυτά τα διέγνωσε η αναπτυξιολόγος σε ένα ραντεβού???????

κάποια μου φαίνονται λίγο υπερβολικά...

πως χαρακτηρίζεις έτσι απλά ένα 3χρονο παιδί εμμονικό?????

ή οτι είναι πίσω στις λεκτικές εντολές επειδή απλά εκείνη την ώρα δεν είχε όρεξη να μιλήσει???

μια χαρά είναι το Ελλάκι και άστη να λέει!!!

δηλαδή να αρχίσω να ανησυχω και για τη Βαλ και να μη το αποδίδω σε τεμπελιά το οτι βαριέται να περπατάει?

και γενικά όταν κάνει μια δραστηριότητα μετα θέλει αμέσως να κάτσει!

εγώ το λέω τεμπελιά....

η αναπτυξιολόγος ίσως να μου την έβγαζε με κινητικά προβλήματα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

για το μπαμπά της....

καλό θα ήταν να συμβαδίζει η αντιμετώπιση σας προς τη μικρή...

καλά τα χατήρια αλλά και λίγη αυστηρότητα δε βλάπτει...

μη φαίνεσαι μόνο εσύ κακιά εκεί μέσα!!!

σε εμάς παρόλο που εγώ σκούζω σαν την υστερική όταν η Βαλ με βγάζει απο τα ρούχα μου και ο άντρας μου παραμένει ψύχραιμος, η Βαλ προτιμά εμένα...όχι έντονα και με μεγάλη διάκριση απο τον μπαμπά της αλλά πάντα θέλει να με συμπεριλαμβάνει σε οτι κάνει...

μεγεια και τα μαλλάκια σας!!!!

Σοφάκι θα έχετε ίντερνετ εκεί που θα πάτε ή θα σε χάσουμε τελείως???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ή οτι είναι πίσω στις λεκτικές εντολές επειδή απλά εκείνη την ώρα δεν είχε όρεξη να μιλήσει???

δηλαδή να αρχίσω να ανησυχω και για τη Βαλ και να μη το αποδίδω σε τεμπελιά το οτι βαριέται να περπατάει?

εγώ το λέω τεμπελιά....

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

για το μπαμπά της....

σε εμάς παρόλο που εγώ σκούζω σαν την υστερική όταν η Βαλ με βγάζει απο τα ρούχα μου και ο άντρας μου παραμένει ψύχραιμος, η Βαλ προτιμά εμένα...όχι έντονα και με μεγάλη διάκριση απο τον μπαμπά της αλλά πάντα θέλει να με συμπεριλαμβάνει σε οτι κάνει...

συμφωνω και εγω σε αυτα που λες στην αλλη Σοφια....λιγο υπερβολικος αλλα τα παιδια ομως φτιαχνουν λεει χαρακτηρα απ τα 2 μεχρι τα 5...οποτε μηπως οντως αληθευουν καποια....δεν ξερω!!!1

Παντως και εγω ειμαι η κακια του σπιτιου...αλλα ρε παιδι μου οταν γινεται κατι μετα παλι στα ποδια μου θα ερθουν...και να ξερεις οτι τα παιδια σε αυτους που τα μαλωνουν πανε ....ειναι πανεξυπνα ξερουν ποια συμπεριφορα ειναι για το καλο τους ασχετα αν υιοθετουν αλλες καποιες φορες......

εγώ το λέω τεμπελιά....

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

για το μπαμπά της....

κ εμενα καποια πραγματα μου φανηκαν υπερβολικα...καλα αυτο με τις εμμονες δε το δεχομαι σε καμια περιπτωση ...ασε που δε το καταλαβαινω κι ολας...οσο γι ατις λεκτικες εντολες η αληθεια ειναι οτι οταν ειναι στις καλες της μια χαρα τα λεει και τα κανει ολα...αμα πεισμωσει αστο καλυτερα...ε και τη ζορισε παρα πολυ σημερα η γιατρος...κ εγω στη θεση της ελλης ετσι θα αντιδρουσα δε τη κατηγορω καθολου.

σ εκεινο που ειχε απολυτα δικιο ειναι το θεμα συμπεριφορας...το παιδι οταν βλεπει οτι της κανεις ολα τα χατηρια φυσικο ειναι να γινεται χειριστικο προς εσενα μετα...το οτι εγω φαινομαι η κακια στο σπιτι αφου μονο εγω βαζω ορια ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα μας...ελπιζω τωρα που το ακουσε εις διπλουν ο πατερας της να ταρακουνηθηκε λιγο...του ετριξα κ εγω τα δοντια ελπιζω νατο πηρε το μηνυμα.

ιντερνετ οχι δυστυχως δε θα εχω...θα προσπαθησω να μπω καμια φορα απο ιντερνετ καφε...θελω να μαθαινω τα νεα σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μου έστειλε μήνυμα το Μαράκι!!!

μια χαρά η καμπύλη της!!!

τσαμπα η αγωνία της!!!:D

συμφωνω και εγω σε αυτα που λες στην αλλη Σοφια....λιγο υπερβολικος αλλα τα παιδια ομως φτιαχνουν λεει χαρακτηρα απ τα 2 μεχρι τα 5...οποτε μηπως οντως αληθευουν καποια....δεν ξερω!!!1

Παντως και εγω ειμαι η κακια του σπιτιου...αλλα ρε παιδι μου οταν γινεται κατι μετα παλι στα ποδια μου θα ερθουν...και να ξερεις οτι τα παιδια σε αυτους που τα μαλωνουν πανε ....ειναι πανεξυπνα ξερουν ποια συμπεριφορα ειναι για το καλο τους ασχετα αν υιοθετουν αλλες καποιες φορες......

μπραβο στο μαρακι μας!!

ελενιτσα εγω οταν τη μαλωνω δε με θελει καθολου μετα...ενω αν καμια φορα-σπανια-τη μαλωσει ο μπαμπας της αμεσως τρεχει στην αγκαλια του...τι να πω..το μπνο που που μενει ειναι μεγαλωνοντας το παιδι να καταλαβει περισσοτερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...