Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα βρε Σοφακι, μη βαρας! χακερ ε χακερ :tongue:

χαχαχαχαχα!!!

εγω φταιω που σε ενημερώνω βρε!!!!!!!!!!!!!

ουφ επιτέλους τελειωσα τη δουλειά...να βάλω τις φακές και μετα αν προλάβω να κάνω κανένα μπανάκι...

καλά μιλάμε οτι ο μπεμπίτος σην κοιλιά δίνει ρεσιτάλ....

προσπαθει απεγνωσμένα να δραπετευσει!!

θα ψάχνει να βρει κανένα μέρος με περισσότερο φαί ο κακομοίρης αφού εγω λιμοκτονώ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χθες το βραδυ εφαγα πατατες τηγανητες με βλητα! σουπερ! ετσι μου'ρχεται να φαω το ιδιο για μεσημερι!

απο τα καλύτερα φαγητά για μένα!!!

και με 2 αυγουλάκια τηγανητά για παρέα....

γιαμι γιάμι!!!

εμένα ο 2ος ενδο επιτρέπει 8 πατατες τηγανητές!!!

αμέεεεε!!!!

και 1/3 του φλυτζανιού βλήτα....

τρελό κέφι!!!

τουλάχιστον η πρωτη ενδο χόρτα μου έχει ένα πιάτο οτι μπορώ να φαω σαν σαλάτα και απο πατάτες 3 μικρές...

Καταλαβάτε τινος τη δίαιτα θα προτιμήσω εεε?????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το 1/3 του φλυτζανιου;;;;;;

ενταξει.. ειλικρινα με εχεις κατατρομαξει. παναγιτσα μου να μην εχω τιποτα αυριο στην καμπυλη. ειλικρινα θα κλαιω με μαυρο δακρυ δεν σας κανω πλακα. εχω που εχω τα ποδια μου που πονανε και θελουν επεμβαση, αν μου πουν για διαιτα ή το ότι κινδυνευει ο μπεμπης από τη διατροφη μου....:|

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου.....δεν μπαινω τελευταια...για εκτος απο πολυ δουλεια, εχω και τα τερατακια μου αλλα μωρε δεν εχω και κατι να πω....εσεις λετε ολο για τις κοιλιτσες σας και εγω δεν εχω!!!!!χιχιχιχιχι

Παντως κατι που επιασε το ματι μου οτι με ρωτησατε.....θα σας απαντησω.....οταν παρουν τον Κωνσταντη θα πας στο σχολειο και θα φτιαξεις τα χαρτια....θα εξηγησεις στην υπευθυνη οτι για αρχη δεν θα ερχεται για λιγο το παιδι...λογω του μωρου.....αν και πιστευω πως δεν θα πειραξει να τον στειλεις για λιγο......αλλα δεν χανεις την θεση σου....μην της πεις εσυ για την ανοιξη!!!!Φετος ομως ειναι πολυ δυσκολα γιατι θα μεινουν πολλοι εκτος λογω των κριτηριων εισοδηματος!!!!!

ααααα και για το ζωδιο που ειπες Σοφακι χιλιες φορες καλυτερα ΖΥΓΟΣ!!!!!

Ελενακι μου!!!!!!!!!! ευχαριστω για τις πληροφοριες ετσι θα το κανω! νομιζω οτι καλο ειναι να μεινουν εξω οι εχοντες εισοδημα πανω από 40.000 γιατι αυτοι βρε παιδι μου μπορουν ν απληρωσουν και ιδιωτικο θεωρητικα! και λεω θεωρητικα γιατι αν εχεις 3-4 παιδια τα 40000 φτανουν μονο για γαλατα!:rolleyes:

Ελενακι μου!!!!!!!!!! ευχαριστω για τις πληροφοριες ετσι θα το κανω! νομιζω οτι καλο ειναι να μεινουν εξω οι εχοντες εισοδημα πανω από 40.000 γιατι αυτοι βρε παιδι μου μπορουν ν απληρωσουν και ιδιωτικο θεωρητικα! και λεω θεωρητικα γιατι αν εχεις 3-4 παιδια τα 40000 φτανουν μονο για γαλατα!:rolleyes:

εγω εχω μπερδευτει λιγο με το εισοδημα...το καθαρο ποσο δηλωνεις?:rolleyes:

Καλησπέρες!!!

πήγα το απόγευμα στο γυναικολόγο μου και του κλαιγόμουνα που πεινάω....

του είπα και για τις μετρησεις με το μηχανάκι και στεναχωρήθηκε...

αφου στο τέλος μου λέει:

μα καλά γιατι σε έβαλα και έκανες καμπύλη εσένα???

και του απαντω:

έλα ντε!!! για να με παιδευετε....καλά ζούσα στην αγνοια μου!:D:D:D

την άλλη εβδομάδα θα ξανακάνω την καμπύλη και άπαξ και είναι καλή είπε, τέλος η δίαιτα!!!

Βέβαια μου είπε να μην δωροδοκήσω κανένα μικροβιολογικό για να μου βγάλει καλά αποτελέσματα!!!!:tongue::tongue::tongue:

με έχει παρει χαμπάρι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η μεσημεριανή μου μέτρηση ήταν 114...μικρότερη απο 120 που πρέπει φυσικά αλλά σχετικά τσιμπημένη σε σχέση με τις υπόλοιπες...

αλλά νομίζω οτι έχει σχέση το οτι είχα φάει φακές τις οποίες αργω να χωνέψω...:?

οπότε cross your fingers ώστε όταν με το καλό την κάνω, να βγει σούπερ!!!

Ελενάκι για το άλλο θέμα δε σε έχω ξεχάσει....

απλά δεν έχω βρει κάτι προς το παρόν...

αν έχεις κανένα νέο εσύ, πες μου...μη με ξεχασεις...το έχω έννοια...

συμπι μου μην αγχωνεσαι!!!

μια χαρα θα είναι η καμπύλη σου!!!

Καληνυχτούλες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

πρωτη μερα αδειας σημερα και εχω ξυπνησει απ τις 6:shock: σηκωθηκα πριν λιγο κ ειπα να χαζεψω λιγο μεχρι να ξυπνησουν οι υπολοιποι.

σοφακι ευχομαι η καμπυλη να βγει τελεια και να σταματησεις τη διαιτα!

μαρακι περιμενουμε και τα δικα σου αποτελεσματα!

σημερα η μερα εχει γιατρους και για την ελλη και για μενα...στις 11 θα παμε αναπτυξιολογο(καθαρα προληπτικα ειχαμε παει και περισυ μια χαρα την ειχε βρει και μας ειπε να τη ξαναδει σε κανα χρονο) και τ απογευμα θα παω κ εγω στο γυναικολογο μου.καπου στο ενδιαμεσο πρεπει να παω και σουπερ και φυσικα κομμωτηριο με την ελλη.αυριο θα φτιαξουμε βαλιτσες και κυριακη φευγουμε:P

εντωμεταξυ χθες το μεσημερι μ επιασε κραμπα στο ποδι..απιστευτος πνος..μου κανε μασαζ ο αντωνης και περασε ευτυχως...φανταζομαι ηταν κατι τυχαιο γιατι ειχα κουραστει πολυ στη δουλεια ειδικα χθες δεν εκατσα καθολου.μου χε πει ο γυν αν εχω κραμπες θα μου δωσει μαγνησιο...εννεοιται πως δε θ αναφερω καν το γεγονος.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σοφάκι επισήμως καλές διακοπές!!!!

καλή ξεκούραση!!!

ρε συ φαντάζομαι ο γυναικολόγος θα σου είπε θα σου δώσει μαγνήσιο αν έχεις κράμπες στην κοιλιά...του ποδιού δε νομίζω να έχουν σχέση!!!

εγω πήγα να κάνω εξέταση αίματος για έλεγχο του θυρεοειδή αλλά ήταν κλειστό το μικροβιολογικό οπότε απο Δευτέρα...μάλλον θα το συνδιάσω με την καμπύλη, μη γίνω σουρωτήρι απο τα τσιμπήματα...κάθε μέρα και άλλα!

Επιτέλους έφτασε το ΣΚ να πάμε θαλασσίτσα!!!

μακάρι να είναι και ζεστή για να μπω κι εγω και να καμαρώνω απο κοντά το κορίτσι μου με τα μπρατσάκια!

αχ δε μπορώ....πήγα για ψωνια πριν και όλοι μου έλεγαν:

-άντε κοντευεις ε? καλοκαιρινός ο μπέμπης!!!

-εχμμμ....έχω 3 μήνες ακόμα....

-:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πέτρου και Πάυλου σήμερα!

Χρόνια πολλά αν έχετε κανέναν εορτάζοντα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λες σοφακι να εννοουσε κραμπες στη κοιλια?καλα ειμαι πολυ χαζη τελικα:oops:δε το σκεφτηκα...βασικα δε το χα ξανακουσει οτι μπορει να σε πιασει κραμπα στη κοιλια.

καλα μπανακια!μια χαρα θα ναι η θαλασσα ζεστη με τετοιες θερμοκρασιες μη φοβασαι!

ευχαριστω για τις ευχες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλά μιλάμε οτι ο μπεμπίτος σην κοιλιά δίνει ρεσιτάλ....

προσπαθει απεγνωσμένα να δραπετευσει!!

θα ψάχνει να βρει κανένα μέρος με περισσότερο φαί ο κακομοίρης αφού εγω λιμοκτονώ!!!

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ! ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Ρε κορίτσια απαντήστε μου τι παίζει με το μαγνήσιο γιατί δεν έχω καταλάβει..Εμένα μου το έδωσε από την αρχή αν δεν κάνω λάθος..πάω να δω τι ήταν τα φάρμακά μου στο google μιας που θυμάμαι τα ονόματά τους και επανέρχομαι..ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

χαχαχαχαχαχα καλημερα.......γεια σου ρε Σοφακι με τις κραμπες σου!!!!!εχω παθει και εγω αρκετες φορες στην κοιλια και κυριως στα αγορια που ειχα κοιλιες τουμπανο!!!!!αλλα δεν μου ειχε αναφερει ο γιατρος ποτε να μου δωσει μαγνησιο........

Τεσπα.....ζεστη σημερα παλι.....την Κυριακη παμε Αθηνα με τον αδερφο μου και τα τεκνα μου σε εναν θειο που εορταζει σημερα.....οι γονεις μου θα πανε απο το Σαββατο....!!!!!αντε να ξεφυγουμε πιο περα.....ο μπαμπας μας θα κατσει εδω γιατι παιζει μουσικη σε μια βαπτιση....

Σοφακι αντε καλα αποτελεσμτα να εχεις με τις εξετασεις.......

Σοφια 2 καλη ξεκουραση και καλα να περασεις στις διακοπες.....

Μαρακι που εισαι μαρηηηηηηη?φανταζομαι θα τρως κανα κρουασαν πρωι πρωι παλι.......

Ευμορφακι φιλιαααααααααααααααααα!!!!!!!!Ζωηηηη που εισαι εσυ , σε τρεχει το Λυδιακι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...