Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

σοφακι τη γνωμη μου για τις διαιτες τη ξερεις..προτιμω να πεθανω παρα ν ακολουθησω κατα γραμμα διαιτα...ειναι πολυ αυστηρη αυτη που εβαλες.

το σακχαρο που εγραψες ειναι το νηστειας?νομιζω σ αυτο δεν εχεις προβλημα...εκεινο που θα πρεπει να δωσεις βαση ειναι 1 ωρα μετα το φαγητο.

εμεις πληρωσαμε τη πρωτη δοση της εφοριας σημερα...και μας ηρθε και η δεη..αρκετα αυξημενη:evil:

τελευταια μερα στη δουλεια σημερα γιουπι!!επιτελους θα ξεκουραστω-λεμε τωρα:tongue:

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!

καλα συμπι προσεχε μην βαρυστομαχιασεις! βρε συ τις 2000 θερμιδες ΠΟΥ στα κομματια τις βρηκε; αυτο ειναι διατροφή σπούργου (σπουργιτιου για τις πρωτευουσιανες χα χα χα) όχι ανθρωπου!

απ απααααα... αντε να δουμε και τα δικα μου τα χαμπερια αυριο και βλεπουμε!

συγγνωμη αλλα το 85 σακχαρο σε νηστεια ειναι σουπερ... μετα το φαγητο ειναι το θεμα ποσο εχεις;

ο μπεμπης μου με κλωτσαει σε περιεργα σημεια και ποναωωωωωωωωωωωωωω! επίσης συμπι ολοι νομιζουν οτι γενναω αυριο μεθαυριο γιατι η κοιλια μου εχει φτασει στα γονατα!

ερωτηση : στις 15/7 που εχω γαμο στην Κρητη και θα ειμαι 8,5 μηνων (το Σαββατο μπαινω στον 8ο) λετε να μπορω να παω;

ααααααα δειτε και αυτο: ελιωσα!

http://www.mothersblog.gr/O-kosmos-toy-paidioy/item/1288-To-pio-glyko-vinteo-toy-kosmoy

καλημερα!!

σοφακι τη γνωμη μου για τις διαιτες τη ξερεις..προτιμω να πεθανω παρα ν ακολουθησω κατα γραμμα διαιτα...ειναι πολυ αυστηρη αυτη που εβαλες.

το σακχαρο που εγραψες ειναι το νηστειας?νομιζω σ αυτο δεν εχεις προβλημα...εκεινο που θα πρεπει να δωσεις βαση ειναι 1 ωρα μετα το φαγητο.

εμεις πληρωσαμε τη πρωτη δοση της εφοριας σημερα...και μας ηρθε και η δεη..αρκετα αυξημενη:evil:

τελευταια μερα στη δουλεια σημερα γιουπι!!επιτελους θα ξεκουραστω-λεμε τωρα:tongue:

φιλια πολλα!!

καλημερααααααααααααααααααα Σοφακι!

εμεις δεν εχουμε κανει ΑΚΟΜΑ δηλωση :P... μαζι με του μαιευτηριου τον λογαριασμο βλεπω και τον φορο! ολα τα εγκεφαλικα μαζι!

καλημερααααααααααααααααααα Σοφακι!

εμεις δεν εχουμε κανει ΑΚΟΜΑ δηλωση :P... μαζι με του μαιευτηριου τον λογαριασμο βλεπω και τον φορο! ολα τα εγκεφαλικα μαζι!

καλημερα μαρακι!

ωχ!ελπιζω να εχεις μαζι σου υπογλωσια:tongue:

την εκανες εσυ τη καμπυλη?σημερα δεν ηταν να πας?ποτε θα παρεις τ αποτελεσματα?

για τη κρητη με πλοιο θα πας?αν εσυ αντεχεις δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα..εξαρταται απ τις αντοχες σου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι!

ωχ!ελπιζω να εχεις μαζι σου υπογλωσια:tongue:

την εκανες εσυ τη καμπυλη?σημερα δεν ηταν να πας?ποτε θα παρεις τ αποτελεσματα?

για τη κρητη με πλοιο θα πας?αν εσυ αντεχεις δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα..εξαρταται απ τις αντοχες σου.

ελεγα να την κανω σημερα αλλα την ανεβαλα για αυριο!

λεω να παω με ενα σουπερ φαστ που κανει 6,5 ωρες ταξιδι (και το παιδι δεν θα ταλαιπωρηθει ετσι) και να γυρισω με αεροπλανο!

τα αποτελεσματα αν την κανω αυριο πρωι θα τα παρω το μεσημερι! ειμαστε ταχυτατοι εδω!

ΠΩΣ θα πιω τη γλυκοζη πες μου!

καλη φαση οπως το εχεις σχεδιασει.ωραια ακουγεται.

αχ για τη γλυκοζη τι ν ασου πω..κακα τα ψεματα αηδια ειναι οτι και να κανεις..εγω κλεινω τα ματια και τη κατεβαζω οσο πιο γρηγορα μπορω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!!

φιλια πολλα!!

μα γιαυτό σας την έβαλα τη δίαιτα!!!

για να επιβεβαιωθώ οτι δεν είμαι τρελή που τη θεωρω πολυ αυστηρή!!!

χθες που μετρηθηκα 2 ωρες μετα το μεσημεριανό 85 είχα!!!

μια χαρά μέτρηση!!!

ωχ πληρωσατε κιόλας την πρώτη δόση ε?

και σε μας η ΔΕη τσιμπημένη ήρθε....

και ακόμα δεν έχουμε αρχισει να αναβουμε κλιματισμο εντατικά...:rolleyes:

καλημερα!

καλα συμπι προσεχε μην βαρυστομαχιασεις! βρε συ τις 2000 θερμιδες ΠΟΥ στα κομματια τις βρηκε; αυτο ειναι διατροφή σπούργου (σπουργιτιου για τις πρωτευουσιανες χα χα χα) όχι ανθρωπου!

απ απααααα... αντε να δουμε και τα δικα μου τα χαμπερια αυριο και βλεπουμε!

συγγνωμη αλλα το 85 σακχαρο σε νηστεια ειναι σουπερ... μετα το φαγητο ειναι το θεμα ποσο εχεις;

ο μπεμπης μου με κλωτσαει σε περιεργα σημεια και ποναωωωωωωωωωωωωωω! επίσης συμπι ολοι νομιζουν οτι γενναω αυριο μεθαυριο γιατι η κοιλια μου εχει φτασει στα γονατα!

ερωτηση : στις 15/7 που εχω γαμο στην Κρητη και θα ειμαι 8,5 μηνων (το Σαββατο μπαινω στον 8ο) λετε να μπορω να παω;

ααααααα δειτε και αυτο: ελιωσα!

http://www.mothersblog.gr/O-kosmos-toy-paidioy/item/1288-To-pio-glyko-vinteo-toy-kosmoy

έλα ντε!!!

ούτε σπουργίτι δε χορταίνει με αυτά!!!

δηλαδη αν είχα διαβητη θα μου έλεγε να τρωω ένα φυλλο μαρούλι πρωι μεσημέρι βράδυ??????????

εμένα συμπι η κοιλιά ανέβηκε αλλά συνεχίζουν και με ρωτάνε αν κοντευω!!!

βασικά είναι πολυ΄πεταχτη η κοιλιά μου και μπερδευονται!!!

για το ταξίδι....

εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει οτι μόλις μπω στο μήνα μου κομμένες οι πολλές μετακινήσεις...οπότε σίγουρα δε θα μου επέτρεπε να πάω....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μα γιαυτό σας την έβαλα τη δίαιτα!!!

για να επιβεβαιωθώ οτι δεν είμαι τρελή που τη θεωρω πολυ αυστηρή!!!

χθες που μετρηθηκα 2 ωρες μετα το μεσημεριανό 85 είχα!!!

μια χαρά μέτρηση!!!

ωχ πληρωσατε κιόλας την πρώτη δόση ε?

και σε μας η ΔΕη τσιμπημένη ήρθε....

και ακόμα δεν έχουμε αρχισει να αναβουμε κλιματισμο εντατικά...:rolleyes:

εγω δεν θα ειμαι στο μηνα μου!:confused:

έλα ντε!!!

ούτε σπουργίτι δε χορταίνει με αυτά!!!

δηλαδη αν είχα διαβητη θα μου έλεγε να τρωω ένα φυλλο μαρούλι πρωι μεσημέρι βράδυ??????????

εμένα συμπι η κοιλιά ανέβηκε αλλά συνεχίζουν και με ρωτάνε αν κοντευω!!!

βασικά είναι πολυ΄πεταχτη η κοιλιά μου και μπερδευονται!!!

για το ταξίδι....

εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει οτι μόλις μπω στο μήνα μου κομμένες οι πολλές μετακινήσεις...οπότε σίγουρα δε θα μου επέτρεπε να πάω....

εγω το αρκουδισιον κλασσικα αγκαλια και ο Κων/νος και εγω βραχνιασμενοι! φαντασου εγω τι θα πληρωσω ΔΕΗ!

εγω δεν θα ειμαι στο μηνα μου στις 15. στις 30-7 μπαινω

Διαφημίσεις

ΔΙΑΙΤΑ 1800-1900 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σχεδιασμένη για να καλύψει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για καλή υγεία.

(Πίνετε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα)

ΠΡΩΙΝΟ:

1 ισοδ/μο γάλα Ένα ποτήρι γάλα (0% λίπος) ή γιαούρτι (0%) - (λίστα 2)

1 ισοδύναμο ψωμί Μια λεπτή φέτα ψωμί ή δύο φρυφανιές σικάλεως - (λίστα 4)

1 ισοδ/μο κρέας 30 γρ φέτα ή ένα αυγό βραστό - (λίστα 5)

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:

1 ισοδύναμο φρούτου Ένα φρούτο - (λίστα 1) ή ένα γιαούρτι (0%) – (λίστα 2)

KYΡIO ΓΕΥΜΑ:

8 ισοδ/μα κρέας 240 γρ άπαχο κρέας, ή 240 γρ. ψάρι, ή συνδυασμός -

(λίστα 5).

2 ισοδ/μα λαχανικά Πράσινα λαχανικά ή σαλάτα - (λίστα 3)

2 ισοδ/μα λίπος με 2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο.

2 ισοδ/μα ψωμί Δύο μέτριες πατάτες (βραστές ή ψητές) ή ένα φλυτζάνι

αρακάς, φασολάκια ή άλλο ισοδύναμο - (λίστα 4)

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ:

1 ισοδ/μo φρούτου Ένα φρούτo - (λίστα 1)

ΕΛΑΦΡΥ ΒΡΑΔΥΝΟ:

4 ισοδ/μα κρέας 120 γρ κρέας ή ψαρι ή άλλος συνδυασμός (αυγό, τυρί,

τόνος κλπ - (λίστα 5) ή και από άλλες κατηγορίες

(πχ. γάλα, γιαούρτι, φρούτα)

2 ισοδ/μα λαχανικά Πράσινα λαχανικά ή σαλάτα - (λίστα 2)

2 ισοδ/μα λίπος με 2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο.

Υπενθυμίζω ότι τα ανωτέρω είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να επιλέγετε εσείς τα ισοδύναμα από τη λίστα που επισυνάπτω, καθώς και να τα κατανέμετε κατά βούληση στη διάρκεια της ημέρας, αρκεί το σύνολό τους να μην υπερβαίνει τα 27. Όλα τα φαγητά/ισοδύναμα είναι βραστά ή ψητά για να ισχύουν οι θερμίδες που υπολογίζουμε. Επισυνάπτω και μερικές σημειώσεις που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή των ισοδυνάμων.

Καλή προσπάθεια!

Νόμιζα ότι έχω κάνει τις πιο αυστηρές διατροφές. Αυτή -ή παρόμοια με 0% λιπαρά και χωρίς υδατάνθρακες το βράδυ και το μεσημέρι χωρίς τυρί έστω light - δεν έχω κάνει ποτέ! Όχι έγκυος....:?

Λέγοντας δύο κιλά υπονοούν στο σύνολο. Εννοείται ότι θα χάσεις άλλα τόσα τουλάχιστον. Εγώ τέτοια διατροφή βασανίζομαι να την κρατήσω 10 μέρες (χωρίς παρασπονδίες δηλαδή) και στεγνώνω τόσο που φαίνονται κόκκαλα στο στήθος και κοιλιακοί! Επειδή δεν συνηθίζεις να ακολουθείς τέτοια προγράμματα είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι δεν είσαι υπερβολική..ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ! Και εννοείται ότι θα χάσεις κιλα! Μοιάζει όμως με δίαιτα διαβήτη εγκυμοσύνης. Παίζει να έχεις? Μα 0% γαλακτοκομικά και σε έγκυο?:confused:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Ρώτα τον ντοκτορ καλού κακού αν και πιστευω οτι δε θα έχεις θέμα...

και μας χθες γεννησε μια γνωστη μας στη Θεσσαλονίκη η οποία πριν 2 εβδομάδες είχε έρθει με το αεροπλάνο...

εγω το φοβόμουν το αρκουδισιον τόσες μερες με τη Βαλ άρρωστη....

και τωρα σε λίγο θα το ανοίξω γιατι έχω δουλίτσα στον υπολογιστη και βγαζει απο κάτω ο άτιμος τόση ζέστη...

αυτη σας αρέσει:

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Metal-Handle-Foldover-Clutch/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2126593

έχει σε λίγες μέρες γενέθλια η νονά της Βαλ και λόγω έλλειψης παραπάνω χρημάτων λέω να της παρω αυτή....

κάτι άλλο σκόπευα αλλά δε βγαίνω....

πρέπει να αρχίσω να παίρνω και ρούχα για το μπέμπη...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λοιπον αν ψωνισεις από ασοσ ναι ειναι μια χαρα το τσαντακι μου αρεσει. από ποιοτητα δεν ξερω βεβαια!

αν ψωνισεις ομως για τον μπομπιραμ από νεξτ κοιτα και αυτο

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/women/accessories/20/4?pid=839044&curr=eur〈=en&country=gr&curr=EUR&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d714298613%26ts%3dcustom%26w%3dclutches%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3den%26country%3dgr%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bclutches%26quot%3b

οχι τιποτε αλλα να γλιτωσεις τα μεταφορικα!

λοιπον αν ψωνισεις από ασοσ ναι ειναι μια χαρα το τσαντακι μου αρεσει. από ποιοτητα δεν ξερω βεβαια!

αν ψωνισεις ομως για τον μπομπιραμ από νεξτ κοιτα και αυτο

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/women/accessories/20/4?pid=839044&curr=eur〈=en&country=gr&curr=EUR&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d714298613%26ts%3dcustom%26w%3dclutches%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3den%26country%3dgr%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bclutches%26quot%3b

οχι τιποτε αλλα να γλιτωσεις τα μεταφορικα!

δεν εισαι ενημερωμενη συμπι!!!

δωρεαν τα μεταφορικά στο άσος!!!!!;););)

ωραια όμως και αυτη που μου έβαλες....

χμμμμ.......

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...