Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπι εγω εχω την αισθηση οτι στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι πιο αυστηρα οσον αφορα στις τιμες σακχαρου, χοληστερινης κλπ κλπ. πιο χαλαροι ειμαστε εδω. παντως και οι δικοι μου οι γιατροι (και ο θειος και ο συνεργατης του) ειναι σπουδαγμενοι αγγλια και συνεργατες βρετανικων πανεπιστημιων και ειναι τοοοσοοοο αυστηροι και προσεκτικοι... και με τα κιλα και με τα παντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τη συμβουλη σας:

την παρασκευη θα κανω την καμπυλη. στο μικροβιολογικο που πηγαινα παλια μου εδιναν την γλυκοζη σε χυμο πορτοκαλι, ενα παχυρευστο πραγμα αλλα οκ , οχι σιχαμερο. κατοπιν αλλαξα μικροβιολογικο γιατι μια φιλη μικροβιολογος διορισμενη ομως σε νοσοκομειο μου ειπε οτι η μικροβιολογος στην οποια πηγαινα δεν ειναι και τοσο καλη. στο καινουργιο μικροβιολογικο μου εδωσαν την γλυκοζη σε σκονη και κοντεψα να κανω εμετο πολλες φορες μεχρι να την πιω. να παω αυτη τη φορα στο παλιο μου μικροβιολογικο για την εξεταση;

μαρακι παντα καλοκαιρι ειχαμε τη περισσοτερη δουλεια..αλλα φετος μαιο και ιουνιο μας πηγε μη πω πως...απ τη μια καλο ειναι αυξανεται η δουλεια αλλα απ την αλλη θα πρεπε ν αυξηθει και το προσωπικο:rolleyes:

για το παπανικολαου δε τον εξρω προσωπικα αλλα τον εκτιμω πολυ..στην αγγλια ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα υπαρχουν guidelines για ολα...δεν εχει καθε γιατρος και διαφορετικη γνωμη..μονο στην ελλαδα γινονται αυτα.

σοφακι δε συμφερει να παει πειραια...οσο χαλασει στη βενζινη τοσο εχει και το φιλισιν να το παρω χωρις συνταγη...ασε που εχουν ελλειψεις.με βλεπω παλι να το πληρωνω θελω 2-3 κουτια ακομα σιγουρα.

δυστυχως τα λινκ δε μπορω να τα δω απο εδω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

συμπι εγω εχω την αισθηση οτι στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι πιο αυστηρα οσον αφορα στις τιμες σακχαρου, χοληστερινης κλπ κλπ. πιο χαλαροι ειμαστε εδω. παντως και οι δικοι μου οι γιατροι (και ο θειος και ο συνεργατης του) ειναι σπουδαγμενοι αγγλια και συνεργατες βρετανικων πανεπιστημιων και ειναι τοοοσοοοο αυστηροι και προσεκτικοι... και με τα κιλα και με τα παντα!

δεν ξέρω....πάντως ο Παπανικολάου πολυ χαλαρός μου φάνηκε με το θέμα!!!

εμένα ο γυναικολόγος μου μόλις του είπα στο τηλέφωνο τις τιμές, έδειξε μια ελαφριά ανησυχία αλλά με παρέπεμψε στην ενδο για να παρω 100% σωστές απαντησεις επί του θέματος...είδα οτι δεν ήθελε να επέμβει...

και το εκτίμησα...

το μαγιο ειναι τελειο!

και πολύ οικονομικό!!!

επίσης τελειο ειναι που θα χωρας σε αυτο ενω εγω ουτε κατα διανοια!

για το κατω βρηκα το μεγεθος θα παρω το 10άρι...

για το πάνω έχω ενδοιασμούς και θέλω βοήθεια....

Λοιπόν εγω διαθετω ένα τεράστιο μπουστο όπως ξέρετε!!!

Φοράω το εξωπραγματικό μέγεθος 70Β!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα!!!

ή αντίστοιχα 32Β...

και προβληματίζομαι....να παρω το 32Β ή το 34Α???

που τωρα λόγω εγκυμοσύνης έχω ψιλοπρηστεί????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τη συμβουλη σας:

την παρασκευη θα κανω την καμπυλη. στο μικροβιολογικο που πηγαινα παλια μου εδιναν την γλυκοζη σε χυμο πορτοκαλι, ενα παχυρευστο πραγμα αλλα οκ , οχι σιχαμερο. κατοπιν αλλαξα μικροβιολογικο γιατι μια φιλη μικροβιολογος διορισμενη ομως σε νοσοκομειο μου ειπε οτι η μικροβιολογος στην οποια πηγαινα δεν ειναι και τοσο καλη. στο καινουργιο μικροβιολογικο μου εδωσαν την γλυκοζη σε σκονη και κοντεψα να κανω εμετο πολλες φορες μεχρι να την πιω. να παω αυτη τη φορα στο παλιο μου μικροβιολογικο για την εξεταση;

τι εννοεις σε σκονη?αδιαλυτη?οχι σε νερο?πρωτη φορα τ ακουω...πηγαινε στο ιδιο μικροβιολογικο που εκανες τη πρωτη καμπυλη πριν λιγες βδομαδες για να μπορεις να συγκρινεις τ αποτελεσματα και πες τους να στη διαλυσουν σε νερο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι παρε το μεγαλυτερο..λογικα το στηθος θα μεγαλωσει κι αλλο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

συμπι γιατι δεν πας σε ένα φαρμακείο να παρεις τη γλυκόζη με γευση πορτοκάλι και να την πάρεις μαζί σου στο μικροβιολογικό?

και να τους πεις οτι επειδη δεν την παλεύεις με τη σκόνη, ο φαρμακοποιός σου συστησε αυτό...

και ξεμπερδεψες!!! ;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

για το κατω βρηκα το μεγεθος θα παρω το 10άρι...

για το πάνω έχω ενδοιασμούς και θέλω βοήθεια....

Λοιπόν εγω διαθετω ένα τεράστιο μπουστο όπως ξέρετε!!!

Φοράω το εξωπραγματικό μέγεθος 70Β!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα!!!

ή αντίστοιχα 32Β...

και προβληματίζομαι....να παρω το 32Β ή το 34Α???

που τωρα λόγω εγκυμοσύνης έχω ψιλοπρηστεί????

ενα νουμερακι παραπανω χρειαζεται και στο μεγεθος του στηθους και στην πλατη! εμενα ανοιξε ενα νουμερο και η πλατη μου!

τι εννοεις σε σκονη?αδιαλυτη?οχι σε νερο?πρωτη φορα τ ακουω...πηγαινε στο ιδιο μικροβιολογικο που εκανες τη πρωτη καμπυλη πριν λιγες βδομαδες για να μπορεις να συγκρινεις τ αποτελεσματα και πες τους να στη διαλυσουν σε νερο.

διαλυμενη βρε εννοειται! αλλα και μονο που τη σκεφτομαι. το πρωτο μικροβιολογικο εδινε αυτη: http://www.myaia.gr/index.php?route=product/product&product_id=551 παντως θα παω σε αυτον που πηγα την πρωτη φορα γιατι ετσι με συμβουλευσε πριν λιγο και αυτη η φιλη μου η μικροβιολογος. ευχαριστω σοφακι εχεις απολυτο δικιο

Διαφημίσεις

συμπι γιατι δεν πας σε ένα φαρμακείο να παρεις τη γλυκόζη με γευση πορτοκάλι και να την πάρεις μαζί σου στο μικροβιολογικό?

και να τους πεις οτι επειδη δεν την παλεύεις με τη σκόνη, ο φαρμακοποιός σου συστησε αυτό...

και ξεμπερδεψες!!! ;)

λες να μην το εκανα; δεν την εχουν τα φαρμακεια! εχουν μονο τη σκονη!

ουφ έσκασα!!!

κατέβηκα να περιμένω το σχολικό με τη Βαλ γιατι νόμιζα οτι θα τη φέρουν στις 12:30 και περίμενα 20 λεπτά και πουθενά....τελικά πήρα τηλ και μου είπε η διευθύντρια οτι θα μου τη φέρνουν 2:15 και τον επόμενο μήνα!!!

μου ζητησε χιλια συγνωμη η γυναικα γιατι νόμιζε οτι το είχα καταλάβει για την αλλαγη της ωρας....

ε ρε χλιδές....

θα κανονίσω καφεδάκι αυριο μου φαίνεται!

χεχεχεχεχεχεχε!!!

σύμπι και μένα την ίδια γλυκόζη μου έδωσαν με το πορτοκάλι...

αλλά την επόμενη φορά που θα πάω, θα πάω απο την προηγούμενη μέρα να τους πω να τη βάλουν στο ψυγείο για να πίνεται πιο εύκολα!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

διαλυμενη βρε εννοειται! αλλα και μονο που τη σκεφτομαι. το πρωτο μικροβιολογικο εδινε αυτη: http://www.myaia.gr/index.php?route=product/product&product_id=551 παντως θα παω σε αυτον που πηγα την πρωτη φορα γιατι ετσι με συμβουλευσε πριν λιγο και αυτη η φιλη μου η μικροβιολογος. ευχαριστω σοφακι εχεις απολυτο δικιο

ειπα κ εγω!την αλλη που εβαλες δεν την ηξερα.οπως και να χει αηδια ειναι.

τιποτε βρε καλα παοτελεσματα!!

σοφακι θα χεις τωρα το πρωινο δικο σου!καλες βολτες;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημέρες!!!

τι κάνετε??????

σα να δρόσισε λίγο σήμερα!!!

ευτυχως!!!

μου έστειλε ο 2ος ενδο χθες βράδυ τη διατροφή....

χειρότερη απο της 1ης....

και μου είχε σημειωσει οτι δεν πρέπει να παρω πάνω απο 2 κιλά μέχρι να γεννήσω!!!!!!!!!

δεν πάει καλά μου φαίνεται!!!

ο μπέμπης μόνο θα πάρει πάνω απο 2 κιλά!

συν αμνιακά συν οτι αύξηση συνεπάγεται....

Δηλαδη όπως τα λέει θα πρέπει να χάσω κιόλας εγώ!!!

εντάξει δεν παίζει με τίποτα να κάνω τόσο αυστηρη διατροφή...

θα σας τη βάλω να τη δείτε...

Δηλαδή αναρωτιέμαι....

αν μου είχαν βρει διαβητη κυησης κανονικά, τι θα έπρεπε να κάνω???

να βγαίνω στα χωράφια για να βοσκήσω μόνο?????????

και η σημερινη μετρηση μου μια χαρα βγηκε...85!

Δηλαδή αν όντως υπήρχε κάποιο θέμα με το ζάχαρο, δε θα έπρεπε να βγει κάποια τιμη τσιμπημένη???

Τελοσπάντων....

θα πάω στο γυναικολόγο το απόγευμα να του τα πω γιατι ενω χθες ήμουν μια χαρα, αφού είδα τη δίαιτα του Τσιγκου είμαι έτοιμη να πεσω σε κατάθλιψη!

Χθες επειδη ο άντρας μου νπιγόταν στη δουλειά, έβγαλα βολτίτσα τη Βαλ μαζί με μια φίλη και την κόρη της και περπατησαμε...ωραία ήταν!

10 το βραδυ μαζευτηκαμε σπίτι!

χόρτασε παιχνίδι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΔΙΑΙΤΑ 1800-1900 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σχεδιασμένη για να καλύψει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για καλή υγεία.

(Πίνετε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα)

ΠΡΩΙΝΟ:

1 ισοδ/μο γάλα Ένα ποτήρι γάλα (0% λίπος) ή γιαούρτι (0%) - (λίστα 2)

1 ισοδύναμο ψωμί Μια λεπτή φέτα ψωμί ή δύο φρυφανιές σικάλεως - (λίστα 4)

1 ισοδ/μο κρέας 30 γρ φέτα ή ένα αυγό βραστό - (λίστα 5)

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:

1 ισοδύναμο φρούτου Ένα φρούτο - (λίστα 1) ή ένα γιαούρτι (0%) – (λίστα 2)

KYΡIO ΓΕΥΜΑ:

8 ισοδ/μα κρέας 240 γρ άπαχο κρέας, ή 240 γρ. ψάρι, ή συνδυασμός -

(λίστα 5).

2 ισοδ/μα λαχανικά Πράσινα λαχανικά ή σαλάτα - (λίστα 3)

2 ισοδ/μα λίπος με 2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο.

2 ισοδ/μα ψωμί Δύο μέτριες πατάτες (βραστές ή ψητές) ή ένα φλυτζάνι

αρακάς, φασολάκια ή άλλο ισοδύναμο - (λίστα 4)

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ:

1 ισοδ/μo φρούτου Ένα φρούτo - (λίστα 1)

ΕΛΑΦΡΥ ΒΡΑΔΥΝΟ:

4 ισοδ/μα κρέας 120 γρ κρέας ή ψαρι ή άλλος συνδυασμός (αυγό, τυρί,

τόνος κλπ - (λίστα 5) ή και από άλλες κατηγορίες

(πχ. γάλα, γιαούρτι, φρούτα)

2 ισοδ/μα λαχανικά Πράσινα λαχανικά ή σαλάτα - (λίστα 2)

2 ισοδ/μα λίπος με 2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο.

Υπενθυμίζω ότι τα ανωτέρω είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να επιλέγετε εσείς τα ισοδύναμα από τη λίστα που επισυνάπτω, καθώς και να τα κατανέμετε κατά βούληση στη διάρκεια της ημέρας, αρκεί το σύνολό τους να μην υπερβαίνει τα 27. Όλα τα φαγητά/ισοδύναμα είναι βραστά ή ψητά για να ισχύουν οι θερμίδες που υπολογίζουμε. Επισυνάπτω και μερικές σημειώσεις που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή των ισοδυνάμων.

Καλή προσπάθεια!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...