Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μαρακι!παρασκευη εχω ραντεβου με τον γυναικολογο να με δει και να συζητησουμε το θεμα της καμπυλης..οποτε αν δεν υποχωρησει θα τη κανω το σαβατο το πρωι..τ αποτελεσματα θα τα μαθω στη παραλια:P

ελπιζω να βγει καλη η δικια σου!

για το εσπα δε ξερω καθολου πως λειτουργει:cry:

ναι ρε γμτ... να εχουμε καλα αποτελεσματα γιατι αλλιως το κριμα στο λαιμο μου....:| δεν προσεχω πολύ. ευτυχως δεν τρωω ποσοτητες αλλα τρωω απ'ολα. ψωμι, μακαρονια, πατατες, φρουτα... σκ@τ@ααα! συγγνωμη για το λεξιλογιο....φαντασου οτι σε 4 εβδομαδες εχω παρει ουτε ενα κιλο! ρεκορ για μενα ετσι. μπαινω στον 8ο με +11; εγω; που θα επρεπε να ειμαι τουλαχιστον 15;:tongue:

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηη, Λιακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου; που ειστε βρε κοριτσια; αντε και σας σκεφτομαι συνεχεια!

Σοφακι από κερκυρα; τι κανει ο Αναστασης μας;

Κατερινακι κοντοχωριανο;

αχ βρε κοριτσια ελατε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα συμπι!

ναι το απόγευμα θα περάσω απο την ενδο να της τα πω....

θα έχω νέα και απο τον άλλο απο Αθήνα πριν παώ σε αυτή...

μακάρι να είναι καλά η Βαλ....να πάει σχολείο, να αρχίσουμε και τα μπανάκια στη θάλασσα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού...

230 το μήνα δίνουμε...

για το ΕΣΠΑ νομίζω οτι είναι θέμα παιδικού πόσο σου κρατάνε τη θέση...

δηλαδη αν τον παρουν μέσω ΕΣΠΑ, να πας στον παιδικό να τους εξηγήσεις την κατασταση και να ρωτησεις μέχρι πότε έχει δικαίωμα να πάει...

εγώ πάντως λέω να τη στείλω κανονικά απο Σεπτέμβρη και μόνο αν δω οτι παίζουν ιώσεις να την κρατήσω σπίτι...

θα δούμε βέβαια...έχω καιρό!

ο μπέμπης αν δεν αποφασίσει απο μόνος του να βγει νωρίτερα, έχει περιθώριο μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη απο τον γιατρό μου...μετά one way or another θα βγει!:tongue:

αχ το μαναρακι μου... και αυτο παρθενακι! συμπι θα σε φαει η μουρμουρα και η κριτικη! ειμαστε σκατουλια εμεις τα παρθενακια.. παραπονιαρικα, ευαισθητα, υποχονδρια αλλα πολύ αλτρουιστες (βλ Μαρια Τερεζα)! καλα παιδια αλλα ατυχα χα χα χα χα :tongue:

ναι ρε γμτ... να εχουμε καλα αποτελεσματα γιατι αλλιως το κριμα στο λαιμο μου....:| δεν προσεχω πολύ. ευτυχως δεν τρωω ποσοτητες αλλα τρωω απ'ολα. ψωμι, μακαρονια, πατατες, φρουτα... σκ@τ@ααα! συγγνωμη για το λεξιλογιο....φαντασου οτι σε 4 εβδομαδες εχω παρει ουτε ενα κιλο! ρεκορ για μενα ετσι. μπαινω στον 8ο με +11; εγω; που θα επρεπε να ειμαι τουλαχιστον 15;:tongue:

συμπι μια χαρα θα είναι η καμπύλη σου!

και για τη διατροφή που λες αφού δεν τρως ποσότητες δεν τρέχει τιποτα...

εμένα η δίαιτα έχει απ'όλα μέσα...και πατάτες και μακαρόνια και ρύζι...

απλά προτιμώ τα ολικής μια και είναι καλύτερα για το ζάχαρο...

και η Βαλ χθες το βραδυ που έφτιαξα ρύζι καστανό, μια χαρα το τσάκισε!!!

αχ για τα κιλά μη μου λες....

ευτυχως πρόλαβα και πήρα 10 γιατι απο δω και πέρα, χλωμα τα βλέπω τα πράγματα...

αχ το μαναρακι μου... και αυτο παρθενακι! συμπι θα σε φαει η μουρμουρα και η κριτικη! ειμαστε σκατουλια εμεις τα παρθενακια.. παραπονιαρικα, ευαισθητα, υποχονδρια αλλα πολύ αλτρουιστες (βλ Μαρια Τερεζα)! καλα παιδια αλλα ατυχα χα χα χα χα :tongue:

αν γεννηθεί στις 22, δεν αλλάζει το ζώδιο?

δεν είμαι σίγουρη....

Ζυγός δε μου είχε πει η Αννούλα οτι είναι μετά???

όχι οτι με νοιάζει!!!

δεν ξερω απο αυτα έτσι κι αλλιώς!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μαρακι αν η καμπυλη μου δωσει παρομοιες τιμες με τη πρωτη δε προκειται να μπω σε διατροφη σωνει και καλα επειδη ο γιατρος μου θελει να βγαλει το φυσιολογικο παθολογικο...ε δε θα ταλαιπωρουμαι εγω για χαρη του..πιστευω οτι το ξερει οτι δε προκειται να κανω καμια ιδιαιτερη διατροφη...απο κιλα δε ξερω τι παιζει τελευταια φορα ημουν στο +7 προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απ τον εαυτο μου.αν συγκρατηθω λιγο και στις διακοπες νομιζω θα τα παω πολυ καλα.

σοφακι ευχομαι η βαλ να ειναι απολυτως καλα και να επιστρεψει στο παιδικο-και στα μπανακια φυσικα:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

σε τρωω στα κιλά συμπι!!!

+10 πριν 1 εβδομαδα και είμαι 1 μηνα πισω!!!!:tongue::tongue::tongue:

απο δω και πέρα να δούμε...:rolleyes:

ναι βρε Σοφάκι...άμα ειναι οκ η καμπύλη σου γιατι να περάσεις στερήσεις???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλέ!!!

26 έχει ο μήνας σήμερα???

Κλείνουμε 11 χρόνια μαζί με τον Π.!!!

και σκεφτείτε οτι αφού δεν το θυμήθηκα εγώ, πόσο το θυμήθηκε εκείνος με το τρέξιμο που έχει αυτο τον καιρό!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

σύμπι ευχομαι τον άλλο μήνα να σε έχω ξεπεράσει....

σε πείσμα της δίαιτας, εγω θέλω να παχύνω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ Θεούλη μου!!!

πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένη με τον άλλο ενδοκρινολόγο!!!

οχι μόνο πρέπει να κάνω δίαιτα λέει αλλά θα πρέπει να τρυπιέμαι και με το μηχανάκι για να βεβαιωθεί οτι δε χρειάζομαι ινσουλίνη....

έλεος!!!!!!!!!!!!!!!

θα μου στείλει αύριο κι αυτός δίαιτα και θέλει να τσεκάρουμε και το θυρεοειδή καθως με παρακολουθούσε όπως σας είπα παλιότερα...

και μου πρότεινε να κανονισουμε να με δει τον Αύγουστο που θα κατέβει για διακοπές για να μη μετακινούμαι...

οιμέεεεεεεεε................

αλί αλί και τρις αλί!!!:(:(:(:(

και πολυ φοβάμαι οτι πρέπει να τον εμπιστευτω γιατι ειναι ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!τι κανετε?

σοφακι χρονια σας πολλα για την επετειο να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι!

στενοχωρεθηκα με τα νεα απ τον ενδο...δε μπορω να καταλαβω τι γινεται με τους γιατρους στην ελλαδα...τα ορια ειναι συγκεκριμενα..ο καθενας εχει δηλαδη τα δικα του?πραγματικα δε μπορω να το καταλαβω.τελικα τι θα κανεις?θα παρεις το μηχανακι?κουραγιο και καλη δυναμη!!

η βαλ πως ειναι?πηγατε παιδιατρο χθες?

εγω δε μπορω να το πιστεψω οτι τελέυταιες μερες στη δουλεια τρεχω τοσο πολυ...τι ειναι αυτο παλι..ολα μαζι σκανε...ουφ...υπομονη 1 και σημερα!!

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

επιτέλους πήγε σχολείο το κορίτσι μου!!!

μια χαρα τη βρηκε ο γιατρός! μας επέτρεψε να πάμε το ΣΚ για μπανιο αλλά μεχρι τότε να συνεχίσουμε να προσέχουμε τα ρεύματα μην έχουμε κανένα πισωγυρισμα...

πήγα και πήρα φασολάκια να μαγειρεψω και χθες μου έδωσε η κουνιάδα το μηχανάκι για να τρυπιέμαι για το ζάχαρο...

πήγα φαρμακείο να αγοράσω ταινίες και βελόνες...40 ευρώ!!!

ευτυχως που μπορεί να μου τα γράψει ο γυναικολόγος μου και λόγω απεργίας ΕΟΠΥΥ, θα παώ την απόδειξη απο το φαρμακείο στο ΤΕΒΕ και θα μας δώσουν επιτόπου τα χρήματα πίσω!

έκανα και την πρώτη μου μέτρηση/τσίμπημα μαζί μ τη φαρμακοποιό!

96 βγηκε! μια χαρά!

ο ντοκ θέλει η πρωινή να είναι κάτω απο 105 και το μεσημέρι 2 ώρες μετα το γευμα να είναι μικρότερη του 120.

Ενταξει τελικά δεν είναι τίποτα το τρυπημα!

περιμένω με αγωνία να δω τη δίαιτα του γιατρού απο την Αθήνα!

κάτι μου λέει οτι θα είναι πιο αυστηρη απο αυτη που έχω τωρα και αν συμβεί κάτι τέτοιο εννοείται οτι θα κρατησω την πρώτη!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

άντε να περάσει η ωρα απο το χάπι του θυρεοειδή, να φάω το λαχταριστό μου ΜΙΣΟ τοστ!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!τι κανετε?

σοφακι χρονια σας πολλα για την επετειο να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι!

στενοχωρεθηκα με τα νεα απ τον ενδο...δε μπορω να καταλαβω τι γινεται με τους γιατρους στην ελλαδα...τα ορια ειναι συγκεκριμενα..ο καθενας εχει δηλαδη τα δικα του?πραγματικα δε μπορω να το καταλαβω.τελικα τι θα κανεις?θα παρεις το μηχανακι?κουραγιο και καλη δυναμη!!

η βαλ πως ειναι?πηγατε παιδιατρο χθες?

εγω δε μπορω να το πιστεψω οτι τελέυταιες μερες στη δουλεια τρεχω τοσο πολυ...τι ειναι αυτο παλι..ολα μαζι σκανε...ουφ...υπομονη 1 και σημερα!!

φιλια πολλα!!

Ευχαριστω πολύ Σοφάκι μου!!!!

εγω βαρέθηκα να γκρινιάζω τελικά για όλο αυτό....δεν είναι και του χαρακτήρα μου η γκρίνια...

οπότε ακολουθω οδηγίες γιατρού και προχωράω!

δεν έχει νόημα να κάθομαι να κλαίγομαι!

εντάξει αν με βαρέσει η πείνα θα σας το πω αλλά αποφάσισα να είμαι τυπική με τη δίαιτα!

άντε τελειώνεις και μετα χαλαρουίτα!!!!

δεν ξέρεις πόσο τυχερή είσαι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εχετε ακομα απεργια κ εσεις σοφακι?ειχα την εντυπωση πως μονο στην αθηνα συνεχιζεται η απεργια των φαρμακοποιων...δηλαδη να μην ελπιζω οτι θα παρω τα φαρμακα απο επαρχια αν μου τα γραψει ο γιατρος ε?

ελπιζω να εχεις καλα αποτελεσματα στις μετρησεις σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

συμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

τι νεα ειναι αυτα πρωι πρωι; θα κανω καμπυλη την Παρασκευη και τρομοκρατηθηκα γμτ! ξεκινησες να τρυπιεσαι ετσι; αντε τζανκι θα καταντησεις :tongue:

τι να πω; τα καλυτερα ευχομαι βρε παιδι μου! καλα και ο αλλος ο Παπανικολαου γιατι ειπε οτι εχεις φυσιολογικη καμπυλη; για τα μπαζα ειναι μου φαινεται. μονο μαλλι, γυαλι και ιδεα!

ααα να τα εκατοστησετε με τον συμπεθερο! παντα καλα να ειστε και να περνατε ομορφα μαζι!

Σοφακι μου αντε με το καλο να παρεις την αδεια σου να ξεκουραστεις! αληθεια τετοια εποχη και σας επεσε μαζεμενη δουλεια; γιατι;

εχετε ακομα απεργια κ εσεις σοφακι?ειχα την εντυπωση πως μονο στην αθηνα συνεχιζεται η απεργια των φαρμακοποιων...δηλαδη να μην ελπιζω οτι θα παρω τα φαρμακα απο επαρχια αν μου τα γραψει ο γιατρος ε?

ελπιζω να εχεις καλα αποτελεσματα στις μετρησεις σου!

ναι συνεχίζεται κι εδώ η απεργία!

να σου πω όμως ρε συ....νομίζω στον Πειραιά τα φαρμακεία λειτουργούν...

γιατι δε στέλνεις τον άντρα σου να κάνει έναν κόπο να στα παρει???

συμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

τι νεα ειναι αυτα πρωι πρωι; θα κανω καμπυλη την Παρασκευη και τρομοκρατηθηκα γμτ! ξεκινησες να τρυπιεσαι ετσι; αντε τζανκι θα καταντησεις :tongue:

τι να πω; τα καλυτερα ευχομαι βρε παιδι μου! καλα και ο αλλος ο Παπανικολαου γιατι ειπε οτι εχεις φυσιολογικη καμπυλη; για τα μπαζα ειναι μου φαινεται. μονο μαλλι, γυαλι και ιδεα!

ααα να τα εκατοστησετε με τον συμπεθερο! παντα καλα να ειστε και να περνατε ομορφα μαζι!

Σοφακι μου αντε με το καλο να παρεις την αδεια σου να ξεκουραστεις! αληθεια τετοια εποχη και σας επεσε μαζεμενη δουλεια; γιατι;

καλημέρα σύμπι!!!

έλα καλέ μην αγχωνεσαι!

μια χαρα θα είσαι πάω στοίχημα!!!

εντάξει εμένα μου έκατσε έτσι, θα το υποστώ...

αν βέβαια τέλη Ιουλίου που θα ξαναπώ στο γιατρό, δω οτι τα αμνιακά είναι οκ, θα αρχίσω να τρωω ένα ολόκληρο τοστ για πρωινό!!!

εμένα στην όλη φάση πιο πολυ΄με ενοχλεί που με πιέζουν να μην παρω κιλά!!! λες και με αυτη τη διατροφή μπορώ να παρω!!!

τωρα για τον Παπανικολάου τι να πω....

δεν τον ακυρώνω ως γιατρό...ίσως το οτι δουλευε στην Αγγλία να τον κάνει αν βλεέπι τα πράγματα όπως τα αντιμετωπίζουν εκεί....

όπως και να το κάνεις οι γιατροί εδώ, έχουν μια τάση τρομολαγνείας....

Πως μου είπε πχ ο γυναικλόγος μου οτι στον 8ο θα μου δωσει μαγνησιο έτσι κι αλλιώς???????? κάτι τέτοιο....

προληπτική ιατρική....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευχαριστω για τις ευχές!

λοιπόν να σας δείξω μαγιώ που θα βάλω τον συμπεθερο να μου παρει για δωρο επετειου?????

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2118145

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2118450

σε ροζάκι!!! καλό???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...