Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω βρε φιλεναδες στα αγορια ετρωγα πολλα γλυκα ....αλλα μονο στον Μαρινο ειχα αυξημενο αμνιακο και ποτε προβλημα με διαβητη κυησης ουτε στο τοσο......αλλα γεννηθηκαν θηρια....τωρα παιζει ρολο η καμπυλη που θα κανεις ή ο μεταβολισμος που εχεις? τι να πω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω βρε φιλεναδες στα αγορια ετρωγα πολλα γλυκα ....αλλα μονο στον Μαρινο ειχα αυξημενο αμνιακο και ποτε προβλημα με διαβητη κυησης ουτε στο τοσο......αλλα γεννηθηκαν θηρια....τωρα παιζει ρολο η καμπυλη που θα κανεις ή ο μεταβολισμος που εχεις? τι να πω!!!

ας ελπισουμε μονο να μην ειναι τιποτα παθολογικο!

μαρακι συλληπητηρια για τη γιαγια σου να ζησετε να τη θυμαστε!

ελενιτσα καλη αρχη με τα μπανια!

για να δουμε με βλεπω σαβατο κ μενα να ξανακανω καμπυλη...μακαρι να πειστει ο γιατρος μου μ αυτα που ειπε η ενδο και να μ αφησει στην ησυχια μου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρακι συλληπητηρια για τη γιαγια σου να ζησετε να τη θυμαστε!

ελενιτσα καλη αρχη με τα μπανια!

για να δουμε με βλεπω σαβατο κ μενα να ξανακανω καμπυλη...μακαρι να πειστει ο γιατρος μου μ αυτα που ειπε η ενδο και να μ αφησει στην ησυχια μου!

βρε τι εχουμε παθει ολες φετος με τις καμπυλες!:P

Εμένα έτσι μου έρχεται να πάω αύριο να την ξανακάνω την καμπύλη απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται!!!

όπως καταλάβατε την έχω ακούσει στερεοφωνικά με το όλο θέμα!!!

τον βρηκα τον ενδοκρινολόγο....μου είπε να πάει αύριο η μαμά μου στις 6 να του τα δείξει...

πιστευετε οτι πρέπει να του πληρωσω επίσκεψη???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

παντως στεβη εγω δεν καταλαβα γιατι ειχες τελικα αυξημενο αμνιακο. για το τιποτα; μονο θεμα οργανισμου;

Σάμπως και κατάλαβα κι εγώ ρε Μαράκι? Απλά μέσα στην άγνοιά μου αναρρωτιέμαι μήπως επειδή ήταν μικρή η μπουμπού φαίνονταν να πλέει σε μεγαλύτερα πελάγη... και λόγω των δικών τους -εσφαλμένων- μετρήσεων νόμιζαν ότι είναι απλώς αυξημένα τα υγρά...ξέρω γω? ...Λέω...

Παρεμπιπτόντως τα συλλυπητήρια μου..κι εμείς όλη νύχτα περιμέναμε τη γιαγιά του άντρα μου και ονοματο-δότρα της Έλλης (Ελευθερία και γλύκα γιαγιά)..Ακόμα τίποτα όμως, σε κώμα μεν εδώ κι ένα μήνα από εγκεφαλικό.

Τι να πεις...αν είναι γλυκές κ ήσυχες σου στοιχίζει, κι ας είναι μεγάλες

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Εμένα έτσι μου έρχεται να πάω αύριο να την ξανακάνω την καμπύλη απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται!!!

όπως καταλάβατε την έχω ακούσει στερεοφωνικά με το όλο θέμα!!!

τον βρηκα τον ενδοκρινολόγο....μου είπε να πάει αύριο η μαμά μου στις 6 να του τα δείξει...

πιστευετε οτι πρέπει να του πληρωσω επίσκεψη???

ναι πιστευω οτι ρωτας "τι χρωσταω" σε αυτες τις περιπτωσεις :P

Σάμπως και κατάλαβα κι εγώ ρε Μαράκι? Απλά μέσα στην άγνοιά μου αναρρωτιέμαι μήπως επειδή ήταν μικρή η μπουμπού φαίνονταν να πλέει σε μεγαλύτερα πελάγη... και λόγω των δικών τους -εσφαλμένων- μετρήσεων νόμιζαν ότι είναι απλώς αυξημένα τα υγρά...ξέρω γω? ...Λέω...

Παρεμπιπτόντως τα συλλυπητήρια μου..κι εμείς όλη νύχτα περιμέναμε τη γιαγιά του άντρα μου και ονοματο-δότρα της Έλλης (Ελευθερία και γλύκα γιαγιά)..Ακόμα τίποτα όμως, σε κώμα μεν εδώ κι ένα μήνα από εγκεφαλικό.

Τι να πεις...αν είναι γλυκές κ ήσυχες σου στοιχίζει, κι ας είναι μεγάλες

αχ μωρε ο θεος να την αναπαυσει και τη δικη σας τη γιαγια γιατι τσαμπα ταλαιπωρειται!

ναι πιστευω οτι ρωτας "τι χρωσταω" σε αυτες τις περιπτωσεις :P

Μη με περάσετε για τσιγγούνα που ρωτησα!!!

απλά ο συγκεκριμένος παίρνει 100 ευρω επίσκεψη....

Θα πω μάλλον στη μαμά μου να του αφησει 50...

Τα 100 τα βρισκω υπερβολή για 5 λεπτά που θα αφιερώσει...

Λέω να παρω και το γυναικολόγο μου να τον ρωτήσω τι να κάνω για τις ζαλάδες...δε γίνεται αυτό το πράγμα...

απο την Παρασκευη που κάνω τη διατροφή δε μπορώ να κουνηθώ...

Στέκομαι 5 λεπτά όρθια και μετα πρέπει να μεινω ξαπλωμένη μια ώρα για να συνέλθω...

Πάω να φάω το "πλούσιο" απογευματινό μου....

2 σύκα!!! :rolleyes:

καλή μου όρεξη!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μη με περάσετε για τσιγγούνα που ρωτησα!!!

απλά ο συγκεκριμένος παίρνει 100 ευρω επίσκεψη....

Θα πω μάλλον στη μαμά μου να του αφησει 50...

Τα 100 τα βρισκω υπερβολή για 5 λεπτά που θα αφιερώσει...

Λέω να παρω και το γυναικολόγο μου να τον ρωτήσω τι να κάνω για τις ζαλάδες...δε γίνεται αυτό το πράγμα...

απο την Παρασκευη που κάνω τη διατροφή δε μπορώ να κουνηθώ...

Στέκομαι 5 λεπτά όρθια και μετα πρέπει να μεινω ξαπλωμένη μια ώρα για να συνέλθω...

Πάω να φάω το "πλούσιο" απογευματινό μου....

2 σύκα!!! :rolleyes:

καλή μου όρεξη!:tongue::tongue::tongue:

Ωχ κακόμοιρο τι σου μελε...δύο σύκα...Αν έτρωγες κάτι με λιγότερες θερμίδες (πχ βερίκοκα) θα μπορούσες να φας 4-5! Το σύκο έχει μπόλικες..

Τι τσιγγούνα ρε συ? Είναι αυτή εποχή να δίνεις τσάμπα λεφτά σε "μη-επισκέψεις"? Και τα 50€ για μια ερώτηση πολλά είναι αφού θα πληρώσει η μάδερ σου κανονικά την επίσκεψή της. Εγώ δε θα πρότεινα καν..ειδικά αν είναι γιατρός που θα πάω ούτως ή άλλως κάποια στιγμή κανονικά.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρες!!!!

ζέστη και σήμερα...

θα πάω τη Βαλ το απόγευμα να την ακροαστεί ο ντοκτορ να δούμε που βρισκόμαστε...

αν είναι καλά θα τη στείλω σχολείο αύριο! μου το ζητάει συνέχεια!

και επι τη ευκαιρία θα περάσω κι απο την ενδο μια και είναι στο ίδιο κτίριο, να της εκφράσω κάποιες απορίες μου όσον αφορά τη δίαιτα και να της δηλώσω οτι πεινάω...δεν περιμένω να μου βρει λύση αλλά εγω θα της το πω!!!

Στέβη αν δεν έτρωγα 2 συκα επιτρεπόταν να φάω 3 βερυκοκα...

οπότε άστα...

μόνο με το μισό πεπόνι κάτι γίνεται....:tongue:

Επίσης να πω οτι ειδα τις φωτο απο το shower της γειτόνισας Αννούλας και πολύ το ζήλεψα!!!

Πανέμορφα όλα!!!!

Εντάξει θα ομολογήσω οτι το μάτι μου κάθισε λίγο παραπάνω στο καπκέικ λόγω πείνας!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

όχι Στέβη η μαμά μου δε θα πληρωσει επίσκεψη...

απλά θα παέι στον ενδο με τα αποτελέσματα της καμπύλης μου για να τα δει....Νομίζω οτι το αν του αφήσει ένα 50άρικο είναι υπεραρκετό...

Γιατι αν τελικά πάω να με δει απο κοντά, θα σκάσω και τότε ένα 100ρικο...

δε μου περισσεύουν για να τα δίνω έτσι!!!

Περιμένω να μπουν οι εκπτώσεις στην Αγγλία να κάνω καμια παραγγελία πραγματάκια για τον μπέμπη!

Μάλλον απο μάδερκερ θα ψωνίσω και σίγουρα κάτι υπέροχα χρωματιστά του νεξτ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!τι κανετε?

σοφακι αν πληρωσει η μαμα σου επισκεψη τοτε δε χρειαζεται να δωσεις επιπλεον χρηματα για ν αδει τις εξετασεις σου...συνηθως οταν παμε στο γιατρο για αποτελεσματα δε πληρωνουμ επισκεψη...ε για το τυπικο ας ρωτησει η μαμα σου τι σας οφειλω γιατρε?κανονικα δε πρεπει να της παρει χρηματα.περιμενουμε νεα τ απογευμα!

εγω γυρισα χθες σπιτι με απιστευτο πονοκεφαλο..εγινε και το θαυμα και κοιμηθηκε η ελλη για μεσημερι:shock:με το ζορι τη ξυπνησα 7 παρα τ απογευμα.με επηρεαζει πολυ η ζεστη ρε γμτ...σημερα λενε 39 βαθμους:shock:

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα σοφακι!

ειδα κ εγω τις φωτο απ την αννουλα οντως απιθανα ολα!μπραβο στα κοριτσια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!

συμπι συνενοησου με ενδο και γυναικολογο! πες του οτι ζαλιζεσαι βρε πουλακι μου και πες και στην αλλη να σου βαλει τροφες με πολύ σιδηρο στο διαιτολογιό σου! θα πεσεις καμια ωρα! μακαρι και το Βαλεριακι σου να ειναι καλα και να παει σχολείο! κριμα ειναι το πουλακι μου να μενει μεσα. ποσα δινετε το μηνα ειπες;

να ρωτησω και εγω κατι; μαλλον το ελενακι θα ξερει πιο καλα (λογω εμπειριας): αν κανω τα χαρτια μου για το ΕΣΠΑ, ξερετε για τους παιδικους σταθμους, και μας δεχτουν, μπορω αραγε να στειλω τον μικρο την ανοιξη ή από το νεο ετος εστω; δηλαδη να μην παρακολουθησει από Σεπτεμβρη;

Σοφακι 2 καλημεραααααααααααααα! την πεμπτη παω για καμπυλη, εσυ ποτε εισαι;

πολύ ζεστη και σημερα, εγω θα πεθανω μεχρι να γεννησω! γιατι αραγε ειμαι τοσο κομματια σε αυτη την εγκυμοσυνη;:confused:

καλα... ειδα και εγω τις φωτος της Αννουλας και μου αρεσε παααρααααα πολύ! και η ιδεα και τα παντα!

καλημερα μαρακι!παρασκευη εχω ραντεβου με τον γυναικολογο να με δει και να συζητησουμε το θεμα της καμπυλης..οποτε αν δεν υποχωρησει θα τη κανω το σαβατο το πρωι..τ αποτελεσματα θα τα μαθω στη παραλια:P

ελπιζω να βγει καλη η δικια σου!

για το εσπα δε ξερω καθολου πως λειτουργει:cry:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!

συμπι συνενοησου με ενδο και γυναικολογο! πες του οτι ζαλιζεσαι βρε πουλακι μου και πες και στην αλλη να σου βαλει τροφες με πολύ σιδηρο στο διαιτολογιό σου! θα πεσεις καμια ωρα! μακαρι και το Βαλεριακι σου να ειναι καλα και να παει σχολείο! κριμα ειναι το πουλακι μου να μενει μεσα. ποσα δινετε το μηνα ειπες;

να ρωτησω και εγω κατι; μαλλον το ελενακι θα ξερει πιο καλα (λογω εμπειριας): αν κανω τα χαρτια μου για το ΕΣΠΑ, ξερετε για τους παιδικους σταθμους, και μας δεχτουν, μπορω αραγε να στειλω τον μικρο την ανοιξη ή από το νεο ετος εστω; δηλαδη να μην παρακολουθησει από Σεπτεμβρη;

Σοφακι 2 καλημεραααααααααααααα! την πεμπτη παω για καμπυλη, εσυ ποτε εισαι;

πολύ ζεστη και σημερα, εγω θα πεθανω μεχρι να γεννησω! γιατι αραγε ειμαι τοσο κομματια σε αυτη την εγκυμοσυνη;:confused:

καλα... ειδα και εγω τις φωτος της Αννουλας και μου αρεσε παααρααααα πολύ! και η ιδεα και τα παντα!

Καλημέρα συμπι!

ναι το απόγευμα θα περάσω απο την ενδο να της τα πω....

θα έχω νέα και απο τον άλλο απο Αθήνα πριν παώ σε αυτή...

μακάρι να είναι καλά η Βαλ....να πάει σχολείο, να αρχίσουμε και τα μπανάκια στη θάλασσα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού...

230 το μήνα δίνουμε...

για το ΕΣΠΑ νομίζω οτι είναι θέμα παιδικού πόσο σου κρατάνε τη θέση...

δηλαδη αν τον παρουν μέσω ΕΣΠΑ, να πας στον παιδικό να τους εξηγήσεις την κατασταση και να ρωτησεις μέχρι πότε έχει δικαίωμα να πάει...

εγώ πάντως λέω να τη στείλω κανονικά απο Σεπτέμβρη και μόνο αν δω οτι παίζουν ιώσεις να την κρατήσω σπίτι...

θα δούμε βέβαια...έχω καιρό!

ο μπέμπης αν δεν αποφασίσει απο μόνος του να βγει νωρίτερα, έχει περιθώριο μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη απο τον γιατρό μου...μετά one way or another θα βγει!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...