Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι ξεκινησες γερα διαιτα βλεπω...προσεχε μη πεσεις κατω...ειναι πολυ αυστηρα ολα αυτα με τα ζυγισματα...ελπιζω ο δευτερος ενδο να σου δωσει μαι καλυτερη γνωμη.με το καλο να γυρισει και η βαλ στο σχολειο.

εμεις πηγαμε για μπανακι το σαβατο ηταν υπεροχη η θαλασσα!ευτυχως σταματησαν και τα ατυχηματα της ελλης τελικα μαλλον η ενυαση εφταιγε,ηταν κατι παροδικο ελπιζω.

δε κοιμηθηκα καθολου καλα χθες πολυ ζεστη ολο στριφογυρναγα κ ανοιγοκλεινα το αιρκοντισιον..χαλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα στεβυ και καλο κουραγιο!ε οχι να ξεκουραστεις στις διακοπες βρε!και του χρονου διπλη;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Υπομονή Σοφάκι μια ιδέα είναι...η ζαλάδα παίζει να είναι κι από τη ζέστη...και που έχει μάθει σε παραπάνω ζάχαρη ο οργανισμός σου. Τί να σου κάνει λίγο παραπάνω κρέας? Άλλωστε 120 γραμμ. είναι μια κανονική μπριζόλα. Άντε να γίνει μια μεγάλη μπριζόλα..επιβάρυνση χωρίς ουσιαστικό κέρδος. Ξερά δαμάσκινα και βερύκοκα κάνει? Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματά τους στην πείνα και την υπογλυκαιμία παρότι εκείνη τη στιγμή που τα τρως νοιώθεις βλάκας...χαχα! Φαντάζομαι θα πέφτει και ζύγισμα φρούτου (πχ καρπουζιού). Δυο φίλες μου έκαναν και είχαν πολύυυυυυυυυυυ αυστηρή δίαιτα. Και το λέω εγώ που "συγκατοικώ" με τη ζυγαριά φαγητού χρόνια(καλά και λόγω αθλητισμού αλλά οκ...έχει γίνει τρόπος ζωής)

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι ξεκινησες γερα διαιτα βλεπω...προσεχε μη πεσεις κατω...ειναι πολυ αυστηρα ολα αυτα με τα ζυγισματα...ελπιζω ο δευτερος ενδο να σου δωσει μαι καλυτερη γνωμη.με το καλο να γυρισει και η βαλ στο σχολειο.

εμεις πηγαμε για μπανακι το σαβατο ηταν υπεροχη η θαλασσα!ευτυχως σταματησαν και τα ατυχηματα της ελλης τελικα μαλλον η ενυαση εφταιγε,ηταν κατι παροδικο ελπιζω.

δε κοιμηθηκα καθολου καλα χθες πολυ ζεστη ολο στριφογυρναγα κ ανοιγοκλεινα το αιρκοντισιον..χαλια!

Καλημέρα Σοφάκι!

ε την ξεκίνησα τη δίαιτα κατά γράμμα...

ήλπιζα οτι θα μπορούσα να τα καταφέρω αλλά αυτές οι ποσότητες που έχει, δε με καλύπτουν σε καμία περίπτωση και σε συνδιασμό με τη χαμηλή πίεση που έχω....τρελές ζαλάδες...

άντε πλησιάζουν οι μέρες για τις διακοπούλες σας....

εγω το ακύρωσα το 3ημερο που λεγαμε να παμε Εύβοια...

με τη δίαιτα δε μου κάνει κέφι να παω...

Υπομονή Σοφάκι μια ιδέα είναι...η ζαλάδα παίζει να είναι κι από τη ζέστη...και που έχει μάθει σε παραπάνω ζάχαρη ο οργανισμός σου. Τί να σου κάνει λίγο παραπάνω κρέας? Άλλωστε 120 γραμμ. είναι μια κανονική μπριζόλα. Άντε να γίνει μια μεγάλη μπριζόλα..επιβάρυνση χωρίς ουσιαστικό κέρδος. Ξερά δαμάσκινα και βερύκοκα κάνει? Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματά τους στην πείνα και την υπογλυκαιμία παρότι εκείνη τη στιγμή που τα τρως νοιώθεις βλάκας...χαχα! Φαντάζομαι θα πέφτει και ζύγισμα φρούτου (πχ καρπουζιού). Δυο φίλες μου έκαναν και είχαν πολύυυυυυυυυυυ αυστηρή δίαιτα. Και το λέω εγώ που "συγκατοικώ" με τη ζυγαριά φαγητού χρόνια(καλά και λόγω αθλητισμού αλλά οκ...έχει γίνει τρόπος ζωής)

Καλημέρα Στέβη!

η ζαλάδα είναι και απο τη χαμηλή πίεση συν οτι ο οργανισμός μου έχει μάθει στις 2πλάσιες, μην πω τριπλάσιες ποσότητες φαγητού και τωρα τραβαω στερηση....

δεν είναι αυστηρη δίαιτα όσον αφορά την ποικιλία αλλά όσον αφορά την ποσότητα...

χίλιες φορές να μου έλεγε κομμένα γλυκά,ψωμιά και μακαρόνια αλλά απο τα άλλα να τρωω όσο θέλω!

φρούτα μου έχει 2 για δεκατιανό και 1 για απογευματινό...

όπου για 1 φρούτο μετράει το μισό πεπόνι ή 3 βερύκοκα,κλπ...

μου έχει δωσει χαρτί με τις αντιστοιχίες τους...

αλλά τι να μου κάνει εμένα αυτό?

Συγνωμη που σας ζαλίζω....

όρεξη να έχετε να με ακούτε να γκρινιαζω τους επόμενους 3 μήνες....:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα στεβυ και καλο κουραγιο!ε οχι να ξεκουραστεις στις διακοπες βρε!και του χρονου διπλη;)

χαχα Να μια περίπτωση που ταιριάζει γάντι η ευχή αυτή! Τι να κάνω ρε συ με το διάβασμα...αν δεν προλαβαίνω αναγκαστικά θα το παντρευτώ και στις διακοπές!

Εντυπωσιάστηκα με το πόσο μπορούν να επηρεαστούν τα πουλάκια μου από τις φωνές μας...και πώς το εξωτερικεύουν! απίστευτο....

Διαφημίσεις

καλημερα!

συμπι μου πως σε καταλαβαινωωωωωωωωω δε λεγεται! εγω θα κανω καμπυλη σακχαρου παλι την Πεμπτη και ενω ειπα οτι απο σημερα θα κοψω παντος ειδους ζαχαρη... μολις καταπια την τελευταια μπουκια κρουασαν. ευτυχως που δεν εχω παρει πανω από 1,5 κιλο τις τελευταιες 4 εβδομαδες και ετσι ελπιζω να τους ευχαριστησω. αν ειναι δε καλη και η καμπυλη θα φαω ενα καρπουζι ολοκληρο! καρπουζι αληθεια επιτρεπεται; από την αλλη ενδο ποτε θα εχεις νεωτερα;

κατα τα αλλα καλα ειμαστε αν και μαλλον εχω παθει φαρυγγιτιδα από το αιρκοντισιον. δυστυχως κοιμαμαι με αναμμενο αιρ ολο το βραδυ και το μεσημερι και ξεσκεπαστη τις περισσοτερες φορες. μιλαμε για τρελο ιδρωμα , ξε-ιδρωμα!

ο Κων/νος μαλλον την σκαπουλαρε και δεν αρρωστησε από εκεινα τα παιδακια που βηχανε στον παιδοτοπο. εχουν περασει 6 μερες δεν θα μου ειχε δωσει καποιο συμπτωμα;:confused:

επίσης χθες το βραδυ πεθανε η γιαγια μου. 98 ετων και δεν εχω αλλη ουτε γιαγια ουτε παππου. 1 εβδομαδα αρρωστησε, κρυολογησε, μαζεψε υγρο στον πνευμονα και αυτο ηταν. τα πνευμονια δεν ηταν δυνατο να επανελθουν σε αυτη την ηλικια και επειτα ενα ενα τα οργανα σταμτησαν να λειτουργουν! ευχομαι σε ολους μας να παρουμε τα χρονια της, την υγεια της και το μυαλο της!

καλημερα!

συμπι μου πως σε καταλαβαινωωωωωωωωω δε λεγεται! εγω θα κανω καμπυλη σακχαρου παλι την Πεμπτη και ενω ειπα οτι απο σημερα θα κοψω παντος ειδους ζαχαρη... μολις καταπια την τελευταια μπουκια κρουασαν. ευτυχως που δεν εχω παρει πανω από 1,5 κιλο τις τελευταιες 4 εβδομαδες και ετσι ελπιζω να τους ευχαριστησω. αν ειναι δε καλη και η καμπυλη θα φαω ενα καρπουζι ολοκληρο! καρπουζι αληθεια επιτρεπεται; από την αλλη ενδο ποτε θα εχεις νεωτερα;

κατα τα αλλα καλα ειμαστε αν και μαλλον εχω παθει φαρυγγιτιδα από το αιρκοντισιον. δυστυχως κοιμαμαι με αναμμενο αιρ ολο το βραδυ και το μεσημερι και ξεσκεπαστη τις περισσοτερες φορες. μιλαμε για τρελο ιδρωμα , ξε-ιδρωμα!

ο Κων/νος μαλλον την σκαπουλαρε και δεν αρρωστησε από εκεινα τα παιδακια που βηχανε στον παιδοτοπο. εχουν περασει 6 μερες δεν θα μου ειχε δωσει καποιο συμπτωμα;:confused:

επίσης χθες το βραδυ πεθανε η γιαγια μου. 98 ετων και δεν εχω αλλη ουτε γιαγια ουτε παππου. 1 εβδομαδα αρρωστησε, κρυολογησε, μαζεψε υγρο στον πνευμονα και αυτο ηταν. τα πνευμονια δεν ηταν δυνατο να επανελθουν σε αυτη την ηλικια και επειτα ενα ενα τα οργανα σταμτησαν να λειτουργουν! ευχομαι σε ολους μας να παρουμε τα χρονια της, την υγεια της και το μυαλο της!

Συλλυπητηρια συμπι μου για τη γιαγια σου...

Να ζήσετε να τη θυμάστε...

και πραγματικά μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια της!

εσένα τουλάχιστον είναι καλή η καμπύλη σου...

εμένα με έκαψε αυτό το 197...

τι καλά που ήταν στη Βαλ που δεν έκανα καμπύλη!

σαβούριαζα με την ησυχία μου!

καρπουζι εμενα μου επιτρέπει μια φέτα...

ψάχνω να βρω την κάρτα του άλλου ενδοκρινολόγου να δω τι ωρες λειτουργει το ιατρείο του για να πάει η μαμά μου εκεί να του δείξει τα αποτελέσματα...

Πραγματικά οτι χειρότερο μπορούσε να μου τύχει ήταν αυτό....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Συλλυπητηρια συμπι μου για τη γιαγια σου...

Να ζήσετε να τη θυμάστε...

και πραγματικά μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια της!

εσένα τουλάχιστον είναι καλή η καμπύλη σου...

εμένα με έκαψε αυτό το 197...

τι καλά που ήταν στη Βαλ που δεν έκανα καμπύλη!

σαβούριαζα με την ησυχία μου!

καρπουζι εμενα μου επιτρέπει μια φέτα...

ψάχνω να βρω την κάρτα του άλλου ενδοκρινολόγου να δω τι ωρες λειτουργει το ιατρείο του για να πάει η μαμά μου εκεί να του δείξει τα αποτελέσματα...

Πραγματικά οτι χειρότερο μπορούσε να μου τύχει ήταν αυτό....

ευχαριστω συμπι μου!

ααα μην το λες το "χειροτερο" γιατι υπαρχουν χιλια μυρια οσα ασχημα να συμβουν. απλα και εσενα ηταν η ευκαιρια σου να φας και να παχυνεις (εστω για λιγο:tongue:)!

εμενα τωρα που η καμπυλη μου ηταν καλη λες να με ηρεμει; αν δεν εχω προδιαθεση για διαβητη γιατι το αμνιακο ειναι αυξημενο οεο;:confused:

ευχαριστω συμπι μου!

ααα μην το λες το "χειροτερο" γιατι υπαρχουν χιλια μυρια οσα ασχημα να συμβουν. απλα και εσενα ηταν η ευκαιρια σου να φας και να παχυνεις (εστω για λιγο:tongue:)!

εμενα τωρα που η καμπυλη μου ηταν καλη λες να με ηρεμει; αν δεν εχω προδιαθεση για διαβητη γιατι το αμνιακο ειναι αυξημενο οεο;:confused:

εντάξει δε θέλω να είμαι αχαριστη και πολλές γυναίκες τραβανε τόσα και τόσα στην εγκυμοσύνη....

απλά για μένα η στέρηση φαγητού δεδομενων των κιλών μου είναι πρόβλημα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοίτα..καλή η ποικιλία αλλά όλες οι σωστές "δίαιτες" (δηλαδή "διατροφές") -και όχι τα "χημικά σκουπίδια"- έχουν ποικιλία και από κει και πέρα παίζουν με τις ποσότητες. Από αυτή την άποψη είναι "δίαιτα" και σίγουρα όχι μια δίαιτα που θα ήθελε να κάνει μια έγκυος. Άρα και από αυτή την άποψη είναι μια "αυστηρή δίαιτα"..οι ποσότητες είναι αυτές που τρώω όταν είμαι σε αυστηρή περίοδο..οπότε μη σου φαίνεται ότι υπερβάλλεις. Και είναι φυσικό να γκρινιάζεις και για όσους μήνες θες! Κι εγώ θα έπαιρνα μια δεύτερη γνώμη γιατί θα με έπιαναν τα περί "φυσιολογικού τρόπου να ζήσεις την εγκυμοσύνη σου" και τέτοια-αν και είμαι και σχολαστική με τις οδηγίες των γιατρών-. Καλό είναι να μη φας τέτοια φρίκη χωρίς να έχεις επιβεβαιώσει ότι δε θα σου βγει σε κακό, για σένα αλλά και κυρίως για το μικρούλι σου! Οπότε καλά κάνεις και το ψάχνεις με δεύτερη επιστημονική γνώμη και πες και σε μας τα αποτελέσματα της έρευνάς σου...!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω συμπι μου!

Τότε που έλεγα για το τελικά μικρό βάρος της Έλλης(2.600) σε αντίθεση με το τι έδειχναν οι μετρήσεις των υπερήχων(3.200 στο τελικό ντόπλερ στο Ιασώ, οι ίδιες μετρήσεις και στο ιατρείο του) είχα αναφέρει ότι ο γιατρός μου είχε επιστήσει την προσοχή στα "ανεβασμένα" αμνιακά υγρά μου και να κόψω τα γλυκά που κρυφοτρώω!:shock::confused: (καμπύλη τίποτα, κιλά 40 εβδομάδων+10.5 =σύνολο 58.5 με 1.60 ύψος, γλυκά:1-2 μπάλες παγωτό κάθε Κυριακή απόγευμα)

Καλημερα και απο μενα....

Μαρακι συλληπητηρια για την γιαγια σου...να ειναι παντα στην σκεψη σας και να φτασετε τα χρονια της!!!

Σοφακι μου τι σε βρηκε και σενα?Υπαρχει καμια περιπτωση να εχει γινει λαθος στα αποτελεσματα ή να εχουν επηρεαστει απο τυχον αγχος?Λεω εγω...

Και εγω θα σου πω να παρεις δευτερη γνωμη γιατι θεωρω πως ειναι πολυ απολυτη η μανταμ!!!Δηλαδη αν ειχες τιμες ανω των 200 που ειναι επικινδυνες τι θα σου εδινε για διατροφη...ενα μαρουλοφυλλο την ημερα?

Εμεις εχθες πηγαμε θαλασσα......το πρωτο μας μπανιο.....ο Μαρινος να εχει γαντζωθε απο πανω μου και να λεει" μαμα το νελο καιει....σιουτ σιουτ".....το νερο ηταν κρυο σχετικα λογω αερα αλλα σιουτ ελεγε στα κυματα που πηγαιναν πανω του.....

τι να σου πω στεβη μου...

εγω στον Κων/νο ετρωγα γλυκα γλυκα γλυκα και φρουτα φρουτα φρουτα! μιλαμε για ποσοστητες. αυξημενο αμνιακο δεν ειχα, καμπυλη σουπερ και ενω φαινοταν για πανω από 4 κιλα ο μπομπος μου τελικα βγηκε 3440.

Καλημερα και απο μενα....

Μαρακι συλληπητηρια για την γιαγια σου...να ειναι παντα στην σκεψη σας και να φτασετε τα χρονια της!!!

Σοφακι μου τι σε βρηκε και σενα?Υπαρχει καμια περιπτωση να εχει γινει λαθος στα αποτελεσματα ή να εχουν επηρεαστει απο τυχον αγχος?Λεω εγω...

Και εγω θα σου πω να παρεις δευτερη γνωμη γιατι θεωρω πως ειναι πολυ απολυτη η μανταμ!!!Δηλαδη αν ειχες τιμες ανω των 200 που ειναι επικινδυνες τι θα σου εδινε για διατροφη...ενα μαρουλοφυλλο την ημερα?

Εμεις εχθες πηγαμε θαλασσα......το πρωτο μας μπανιο.....ο Μαρινος να εχει γαντζωθε απο πανω μου και να λεει" μαμα το νελο καιει....σιουτ σιουτ".....το νερο ηταν κρυο σχετικα λογω αερα αλλα σιουτ ελεγε στα κυματα που πηγαιναν πανω του.....

καλημερα ελενακι μου και ευχαριστω για τα συλλυπητηρια!

αντε καλη αρχη με τα μπανακια! φροντιστε να κανετε πολλα για να θωρακιστουν τα μικρα από τις ιωσεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...