Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και ευτυχως που το έφερε η κουβέντα και ανεφερα οτι έκανε την καμπύλη των 100 γιατι νόμιζε οτι ειχα κάνει των 75 και λέει με αυτες τις τιμές στων 75, θα μου έδινε μηχανάκι να τρυπιέμαι 6 φορές την ημέρα!

ΑΜΑΝ....:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΜΑΝ....:shock::shock::shock:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και ερωτω εγω...

και στην καμπύλη των 75 γίνονται 4 αιμοληψίες και διαρκεί 3 ώρες όσο και η 100άρα?

νόμιζα οτι διαρκεί λιγότερο...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα Σοφακι!

μαλλον αυτη η ενταση εχει αποδιοργανωσει, το παιδι το οποιο προσπαθει να σας τραβηξει την προσοχη και να σας κανει να ασχοληθειτε με κατι περαν αυτου που ασχολειστε 2 μερες τωρα. πριν πεις για τις εντασεις- διαφωνιες αυτες κατι τετοιο σκεφτηκα οτι παιζει και θα σε ρωτουσα. καταλαβαινουν τα παντα πια. εγω χθες τσακωθηκα με τον Α και υψωσα τον τονο της φωνης μου (αρκετα) και ηρθε τρομαρα μου και μου ειπε: "μαμα τωρα δεν μιλαμε. κουβεντιαζουμε μονο" μαλλον ηθελε να μου πει το σπλαχνακι μου οτι δεν φωναζουμε τωρα αλλα μπερδευτηκε και ειπε δεν μιλαμε τωρα....

ααα Σοφακι ειδα εσενα και την Ελλη στον υπνο μου. η Ελλη λεει ειχε ψηλωσει πολύ και σου ειπα εγω "βρε Σοφακι μια χαρα ειναι το παιδι γιατι λετε οτι δεν ειναι ψηλο"; και μου απαντησες οτι εχει παρει αρκετο υψος τελευταια!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσακια!μαλλον ναι αυτη η ενταση θα φταιει...ελπιζω απο βδομαδα που θα καθομαι κ εγω να μαστε ολοι χαλαροι.

μας ειδες στο ονειρο μαρακι ε?μια που το πες οντως μεσα σε 4 μηνες εβαλε 3ποντους...ειμαι πολυ ευχαρηστημενη!ευελπιστω μεχρι αυγουστο ν αγγιξουμε τους 90ποντους.

όχι μωρέ τι να πειράζει κι εγώ δεν έκανα τη μεγάλη, νομίζω την 75 έκανα.

αυτές οι τιμες δεν είναι επικίνδυνες, από 200 με 220 και πάνω υπάρχει κίνδυνος προβλημάτων.

κ εγω αυτο ξερω.

σοφακι ποιον ενδο εχεις στην αθηνα?στειλε πμ αν δε θες να το γραψεις.

παντως εξακολουθω ν απιστευω οτι εσυ ειδικα δε χρειαζεσαι καμια διαιτα...ειδικα να ζυγιζεις κιολας τις τροφες το θεωρω πολυ υπερβολικο.

κ οσο για να μετριεσαι με μηχανακι αστο καλυτερα!θυμαμαι οσο μετριομουνα το σακχαρο μπορει ν ανεβαινε με τροφες που δε σου παει ο νους...πχ ανεβαινε πολυ αν ετρωγα ενα τοστ ενω δεν ανεβαινε μ ενα παγωτο.θ αγχωθεις χωρις λογο αν μπεις σε τετοια διαδικασια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και ερωτω εγω...

και στην καμπύλη των 75 γίνονται 4 αιμοληψίες και διαρκεί 3 ώρες όσο και η 100άρα?

νόμιζα οτι διαρκεί λιγότερο...

οχι γινονται 3 ληψεις και διαρκει 2 ωρες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κωνσταντινος Τσιγκος λέγεται ο ενδο στην Αθήνα Σοφάκι!

μα και μένα μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό...οκ να μου έλεγε να κόψω τα γλυκά και προσέχω αλλά το να ζυγίζω 120γρμ κρέας μου φαίνεται τραγικό...

άρα είναι και ψιλοχαζή η ενδο....δηλαδή είδε 4 μετρησεις και δεν καταλαβε οτι πρόκειται για την 100άρα καμπύλη...

χμμμμ.....:rolleyes:

μια χαρα η Έλλη ρε συ με το ύψος!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κ εγω κατι αν ξερετε...η απεργια των φαραμακοποιων συνεχιζεται στην αθηνα απ οτι ακουσα χθες...αν ο γιατρος μου μου γραψει ηλεκτρονικη συνταγη μπορω να παρω τα φαρμακα απο φαρμακειο ης επαρχιας?η πρεπει μονο αθηνα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

κατσε Σοφια μου να δουμε τι θα της πει και ο αλλος ενδο μην την παιρνουμε και στο λαιμο μας. ισως οντως να ειναι υπερβολικη η Καλαματιανη αλλα δεν ειμαστε και ειδικοι. καλα αυτο μετις ταινιες ειναι δραμα και κοστιζει!

ααα χαρηκα και για το Ελλάκι σου! ειδες; σας σκεφτομαι :P

Κωνσταντινος Τσιγκος λέγεται ο ενδο στην Αθήνα Σοφάκι!

μα και μένα μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό...οκ να μου έλεγε να κόψω τα γλυκά και προσέχω αλλά το να ζυγίζω 120γρμ κρέας μου φαίνεται τραγικό...

άρα είναι και ψιλοχαζή η ενδο....δηλαδή είδε 4 μετρησεις και δεν καταλαβε οτι πρόκειται για την 100άρα καμπύλη...

χμμμμ.....:rolleyes:

μια χαρα η Έλλη ρε συ με το ύψος!!!

εγω αυτο με τις μετρησεις δεν το κατεχω καθολου. την 100αρα ειχα κανει και τωρα την 50αρα (χλιδη αυτη):tongue:

να ρωτησω κ εγω κατι αν ξερετε...η απεργια των φαραμακοποιων συνεχιζεται στην αθηνα απ οτι ακουσα χθες...αν ο γιατρος μου μου γραψει ηλεκτρονικη συνταγη μπορω να παρω τα φαρμακα απο φαρμακειο ης επαρχιας?η πρεπει μονο αθηνα?

Φανταζομαι απο όποιο φαρμακείο θέλεις τα παίρνεις....

δεν το ξέρω να στο πω σιγουρα αλλά βάσει λογικής...

εμάς η φαρμακοποιός μας είπε οτι πιθανότατα τη Δευτέρα θα λήξει εδώ η απεργία...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εγω αυτο με τις μετρησεις δεν το κατεχω καθολου. την 100αρα ειχα κανει και τωρα την 50αρα (χλιδη αυτη):tongue:

εννοώ βρε οτι είδε οτι είχαν γίνει 4 αιμοληψίες και όχι 3 που γινονται στην 75άρα...

πως δεν καταλαβε οτι πρόκειται για την 100άρα...

αυτό μου έκανε εντύπωση...

τεσπα....απο αυριο θα ξεκινησω επίσημα και οργανωμένα τη διατροφή...

αν δω οτι πεινάω θα τρωω λίγο παραπάνω κρέας που θεωρω οτι πειράζει λιγότερο απο το να φάω πιο πολύ ψωμί ή μακαρόνια...

τα γλυκά δε με πειράζει ιδιαιτερα να μην τρωω...ενταξει αν δω κατι και θέλω, ίσως φάω μια κουταλίτσα να μου φύγει...

αλλά έχω και τον Παν. που είναι αυστηρός και δε θα με αφηνει να παρεκκλίνω...:oops:

Πάντως αν δω οτι με πιάνουν ζαλάδες απο την πείνα, θα την παρω τηλ να μου βρει λύση...

αν και έχω και περιέργεια να δω τι θα μου πει και ο άλλος ενδο...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σας ευχαριστω κοριτσακια μου!ναι καλα παμε δοξα το θεω.

μας εχουν π@Δ@ξει οι φαρμακοποιοι με τις απεργιες τους...εμεις τι φταιμε?κ μενα η λογικη λεει οτι θα μπορεσω να τα παρω απο επαρχια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρες!

ζέστη ζέστη ζέστη......

και δε μπορούμε να πάμε και πουθενά...

η Βαλ ακόμα βήχει...λίγο βέβαια αλλά βηχει...

χθες πήγαμε στη γιορτούλα του παιδικού!!!

το κορίτσι μου αστέρι!:D:D:D

παρόλο που έλειπε απο τις περισσότερες πρόβες τα πήγε μια χαρά!

Θα σας βάλω βιντεάκι συντομα να τη δειτε που χορεύει!

το θέμα της γιορτής ήταν οι Ολυμπιακοί αγωνες!

η δε δασκάλα της στο τέλος της γιορτής μου είπε τα καλύτερα!

εντάξει πρέπει να ψήλωσα 1 μέτρο όσο μου μιλούσε, απο το καμάρι!

Μου είπε οτι είναι πανέξυπνη και οτι αν την προσέξουμε λίγο παραπάνω, του χρόνου θα μας εκπλήξει με αυτα που θα καταφέρνει!

αισθάνθηκα λίγο τύψεις γιατι την έχω παραμελήσει λίγο και άρχισα να ψάχνω για εκπαιδευτικά επιτραπέζια και κανένα παζλ.

Στου Δεσύλλα ψάχνω που θεωρω οτι έχει πολύ καλές λύσεις!

κατά τα άλλα......

ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Δυσκολεύομαι πολύ...

Είμαι και στρατιώτης ρε γμτ και τα κάνω όλα κατα γράμμα...

δεν ξεφευγω πουθενά στη διατροφή της ενδο....

αλλά τόσο που πεινάω, πιστευω οτι δε θα αργησει η μέρα που θα την κάνω την παρασπονδία...

Αλλά πως να χορτάσω ρε κορίτσια με μιαμιση κούπα μακαρόνια και 120 γρμ κρέας?

ή με μισό τοστ για πρωινό????????:shock::shock::shock::shock::shock:

Ελπίζω η 2η γνωμη απο τον άλλο ενδοκρινολόγο να είναι διαφορετική....

αλλιώς με βλέπω να χάνω και τα 10 κιλά που έχω πάρει...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες!!!

ζέστη και σημερα...

36άρια λέει...

άντε να γινει καλά το κορίτσι μου να πάμε για κανένα μπάνιο!

να ξεχάσω και την πείνα μου!!!

θα την κρατησω σπίτι σημερα και αυριο και θα την παω στο γιατρό αν την ακροαστεί αυριο το απόγευμα...

αν είναι οκ, απο Τετάρτη θα επιστρέψει στο σχολείο...

εγω προβλέπω συντομα να παίρνω τηλ την ενδοκρινολόγο να δω τι μπορεί να αλλάξει στη διατροφή μου...

ζαλίζομαι απο την πείνα και δε μπορώ να κάνω ούτε βασικές δουλειές...

κάνω κάτι για 5 λεπτά και μετα τρέχω να ξαπλώσω....:(

που είστε όλες καλέ????????????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες κοριτσούδια...ζέστη και διάβασμα...και ακόμα η νέα κυβέρνηση δεν έχει επιβεβαιώσει τις εξετάσεις..φφφφφφεντάξει για τώρα...τον Αύγουστο με πειράζει που δε θα μπορώ να σηκωθώ χωρίς ξυπνητήρι να πάρω την Έλλη και να πάμε για παγωτό στις κούνιες....σνιφ....ελπίζω να μην πάρω βιβλία μαζί μου στις διακοπές! Και του χρόνου στάνταρ θα έχω κοιλάρα...και ελπίζω όχι από το πάχος :wink:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...