Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά είμαι σίγουρη οτι η ενδο θα προσπαθησει να με τρομοκρατησει!!!

το έχω στανταράκι!!!

αλλά ευτυχως υπάρχει και το ίντερνετ και ενημερωνόμαστε!

ο δε γιατρός μου μου είπε το κουφό προχθές...

-σου έχω δωσει μαγνησιο?

-όχι...

-έχεις τιποτα συσπασούλες?

-όχι μια χαρά είμαι!

-ενταξει δε σου δίνω τότε αλλά στον 8ο θα παρεις οπωσδηποτε!!!

δηλαδη είτε εχω είτε δεν έχω θα μου δωσει!!!

και εγω αν δεν έχω συσπάσεις σιγα να μην το πίνω!

σύμπι εμένα ο Π. βοηθάει στην ακινητοποιηση της Βαλ!

αφού αυτη η αντιβιωση ειναι το μονο φαρμακο με το οποίο μας δυσκολευει....τα άλλα τα πίνει μονορούφι!

τωρα την έπιασε λίγο βηχαλάκι αλλά ακούγεται σα να ξεσπάει...μακάρι....

να ξεμπερδέψει να αρχισουμε τα μπανακια στη θαλασσα!

Σοφάκι μου έρχεται να τα εκτυπωσω να τα παρω μαζί μου στην ενδο αλλά φοβάμαι μην την προσβάλλω αν της τα εμφανίσω!:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι και εγω θα ελεγα να μην το εμφανισεις. ισως αν ελεγες οτι το συζητησες και με αλλον γυναικολογο;:confused:

τεσπα... αν σου πει να κανεις διατροφη εσυ απλα προσεχε λιγο... δεν κανει κακο ουτως η αλλως!

έκλεισα ραντεβού στις 6:30 με την ενδο!

μωρε να το πάθαινα στη Βαλ να έλεγα οκ, να κάνω διατροφή που έτρωγα σα να μην υπάρχει αυριο...

τωρα πράγματικά δεν τρώω πολύ ούτε πολλά γλυκά!

Κανονικά τη μερίδα μου στο φαγητό και γλυκό δεν τρωω συχνά...δε μου λείπει...

αλλά αν μου το απαγορεύσει θα είναι σα να μου λέει όρμα στα γλυκά!!!

δε μπορώ εγω... αμα μου απαγορευσεις κάτι....το θέλω!!!

γιαυτό και δεν καταφερνω ποτέ να νηστεψω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι κ εγω θα κολλαγα να του τα παω...αν και πολυ θα θελα να βλεπα τα μουτρα του οταν θα τα διαβαζε!

κ εγω δε θελω να ξανακανω τη καμπυλη θα του πω οτι πηγα σε ενδο αλλα αν επιμεινει δε ξερω τι θα κανω...

ωραιος παντως ο δικος σου με το μαγνησιο:evil:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

τι να πω βρε συμπι......

μου έκανε την καρδιά περιβόλι η ενδο....

δίαιτα αυστηρη...με ζυγισμένες ποσότητες και με πολύ αυστηρη εντολή να μην παίρνω πάνω απο 300γρμ την εβδομάδα....

γλυκά καθόλου...στο τσακιρ κέφι και σπάνια, λιγη σοκολάτα υγείας...

επαναληψη της καμπύλης στην 32η εβδομάδα όπου ασχετως του αποτελέσματος, τη διατροφή λέει θα τη συνεχίσω έτσι κι αλλιώς μέχρι να γεννήσω....

αν στο επόμενο ραντεβού με τον γυναικολόγο συνεχίζουν τα αμνιακα να είναι αυξημένα, να ξανακάνω τότε την καμπύλη και να μην περιμένω την 32η εβδομάδα....

σκ@τούλες εν ολίγοις....:(:(:(

θα παρω γνωμη κι απο άλλον ενδοκρινολόγο....

την βρηκα πολύ απόλυτη και αυστηρη...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

με επιασε η καρδια μου και μολις τσακισα ενα κρουασαν σοκολατα! παναγιτσα μου... από σημερα μονο θα βοσκαω μου φαινεται. ναι βρε παιδι μου για ρωτα και αλλου... πω πω πολύ αψηφιστα το ειχα παρει και εγω το θεμα με τη μονη διαφορα οτι ο δικος μου γυναικολογος βρηκε φυσιολογικοτατη τη καμπυλη μου. για φρουτα τι σου ειπε; μπορεις να τρως; ω ρε μανα μου και θελω να παω την τεταρτη να κανω καμπυληηηηηηηηηηηη... εχω τρομοκρατηθει.

και από κιλα; 1 κιλακι το μηνα ε; αυτο μου το ειπαν και μενα και εχω παρει 1,5 σε 20 μερες!

θα κλαψω... και καλα εγω τα κιλα δεν τα εχω αναγκη αλλα εσυ;

καλημερα!τωρα εφτασα στη δουλεια ειχε κινηση...βριστηκα κ μ εναν μαλακα στο δρομο μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι πρωι πρωι...τον στολισα καταλληλα:evil:

σοφακι κ εμενα πολυ αυστηρα μου φαινονται οσα σου ειπε η ενδο...παρε και δευτερη γνωμη και βλεπεις τι θα κανεις.

εγω εχω "προβλημα" με την ελλη...εχει 2 μερες τωρα που το απογευμα στο σπιτι κατουριεται συνεχεια πανω της...ουτε στην εκπαιδευση τετοιο χαλι...μιλαμε για 3-4 φορες μεσα σε 2 ωρες...στο παιδικο δεν εχει ατυχηματα.ρωτησα μηπως εγινε κατι εκει μηπως τη μαλωσε καμια δασκαλα η οτιδηποτε αλλα μου ειπαν δεν εχει αλλαξει κατι..μονο καμια φορα οταν της κανουν παρατηρηση κατεβαζει μουτρα και καθεται μονη της για λιγο σε καμια γωνιτσα...στο σπιτι υπαρχει μια μικρη ενταση απο προχθες οχι καβγαδες απλα διαφωνουμε εντονα με τον αντρα μου σ ενα θεμα κ μπορει να υψωσουμε λιγο τους τονους...ισως εχει επηρεαστει απο αυτο.μακαρι να περασει γρηγορα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα!!!

σοφάκι να σου πω και τα δικά μου μήπως μπορώ να βοηθήσω, και στα 3 παιδιά η τιμή της πρώτης ώρας πάνω 170 στο δημήτρη, 178 στο μάνο, 171 στο σκίουρο. και οι 3 γιατροί μου (διαφορετικοί και σε άλλες πόλεις) σ αυτό το σημείο συμφωνούσαν, είναι "τσιμπημένες τιμές". όχι προς μεγάλη ανησυχία. παρά λίγη προσοχή. όχι ακραίες δίαιτες αλλά κι ούτε ασυδοσία. μέτρο. οπότε δεν είναι να πανικοβάλλεσαι αλλά και να μη το παίρνεις αψήφιστα.

καλημερα Σοφακι!

μαλλον αυτη η ενταση εχει αποδιοργανωσει, το παιδι το οποιο προσπαθει να σας τραβηξει την προσοχη και να σας κανει να ασχοληθειτε με κατι περαν αυτου που ασχολειστε 2 μερες τωρα. πριν πεις για τις εντασεις- διαφωνιες αυτες κατι τετοιο σκεφτηκα οτι παιζει και θα σε ρωτουσα. καταλαβαινουν τα παντα πια. εγω χθες τσακωθηκα με τον Α και υψωσα τον τονο της φωνης μου (αρκετα) και ηρθε τρομαρα μου και μου ειπε: "μαμα τωρα δεν μιλαμε. κουβεντιαζουμε μονο" μαλλον ηθελε να μου πει το σπλαχνακι μου οτι δεν φωναζουμε τωρα αλλα μπερδευτηκε και ειπε δεν μιλαμε τωρα....

ααα Σοφακι ειδα εσενα και την Ελλη στον υπνο μου. η Ελλη λεει ειχε ψηλωσει πολύ και σου ειπα εγω "βρε Σοφακι μια χαρα ειναι το παιδι γιατι λετε οτι δεν ειναι ψηλο"; και μου απαντησες οτι εχει παρει αρκετο υψος τελευταια!

Διαφημίσεις

καλημερα Αννουλα!

αννα να ρωτησω κατι;

εγω που εκανα τη μικρη καμπυλη πειραζει; λες να επρεπε να κανω την μεγαλη;

δεν μπορουσα τοσες ωρες στο μικροβιολογικο. ειδα οτι στα 50μλ γλυκοζης μετα την πρωτη ωρα θα επρεπε να εχω κατω από 140 και ειχα 118. εντουτοις το αμνιακο μου ειναι... φουλ!

όχι μωρέ τι να πειράζει κι εγώ δεν έκανα τη μεγάλη, νομίζω την 75 έκανα.

αυτές οι τιμες δεν είναι επικίνδυνες, από 200 με 220 και πάνω υπάρχει κίνδυνος προβλημάτων.

ααα καλαααα... τοτε δε νομιζω να εχουμε θεμα! εγω να φανταστεις πηγαινα να κανω βιοχημικες εχοντας φαει κατσικακι και γαλακτομπουρεκο το περασμενο βραδυ (το θυμαμαι αυτο χαρακτηριστικα) και σακχαρο δεν ειχα ουτε κατα διανοια ενω η χοληστερινη μου ηταν στο κοκκινο προς τα κατω! εδειξε κατω από τα φυσιολογικα ορια! το πιστευεις; η αδερφη μου ειχε εκεινη τη φορα 17 τριγλυκεριδια!:rolleyes:

Καλημέρα!

απογοητευμενη είμαι πολυ απο τα χθεσινά μαντατα....

θα κάνω οτι μπορώ...

δε νομίζω να καταφέρω να είμαι τυπος και υπογραμμός που λένε αλλά θα προσπαθησω να τα κρατάω σε γενικές γραμμές...

σε λίγο θα έρθουν να παρουν τη Βαλ απο το σχολείο για μια πρόβα στο σχολείο και θα μου τη φέρουν μετα απο μια ωρίτσα...

καλημερα!

με επιασε η καρδια μου και μολις τσακισα ενα κρουασαν σοκολατα! παναγιτσα μου... από σημερα μονο θα βοσκαω μου φαινεται. ναι βρε παιδι μου για ρωτα και αλλου... πω πω πολύ αψηφιστα το ειχα παρει και εγω το θεμα με τη μονη διαφορα οτι ο δικος μου γυναικολογος βρηκε φυσιολογικοτατη τη καμπυλη μου. για φρουτα τι σου ειπε; μπορεις να τρως; ω ρε μανα μου και θελω να παω την τεταρτη να κανω καμπυληηηηηηηηηηηη... εχω τρομοκρατηθει.

και από κιλα; 1 κιλακι το μηνα ε; αυτο μου το ειπαν και μενα και εχω παρει 1,5 σε 20 μερες!

θα κλαψω... και καλα εγω τα κιλα δεν τα εχω αναγκη αλλα εσυ;

ξέρεις τι συμπι???

σαν διατροφή είναι πολύ καλή απο άποψη ποικιλίας....δε μου στερεί τιποτα εκτός απο τα γλυκά...

αλλά μου τα χαλάει στις ποσότητες...

δηλαδή να ζυγίζω το κρέας να είναι 120γρμ η μερίδα μου και να το συνοδεύω πχ με 3 μικρές πατάτες...

ούτε η Βαλ δε χορταίνει με αυτη την ποσότητα!

και σκέψου οτι εμείς τρωμε 1+ κιλό μοσχάρι για παραδειγμα σε μια μέρα...

και φρούτα έχει κανονικά και οπωσδηποτε θέλει να τρωω κάτι, κατα προτίμηση μισό τοστ πριν κοιμηθω το βράδυ...

είναι στην ουσία μια δίαιτα 2000 θερμίδων...

αλλά εγω το αισθάνομαι οτι δε με παίρνει να την κάνω....θα αδυνατίσω και θα είμαι σαν έγκυος ανορεξική...

αν δεν τρωω τις ποσότητες που πρέπει χάνω πολύ εύκολα κιλά...

ναι κιλά μου είπε 1,2 το μήνα...και ήταν κάθετη σε αυτό!!!

τυπου με απείλησε οτι αν έρθεις και σε ζυγισω και έχεις παρει παραπάνω κινδυνευεις...

που εγω τον προηγούμενο πήρα 4 και αυτόν που μας πέρασε άλλα 3...

και χωρίς να τρωω υπερβολικά έτσι????

μίλησα με μια φιλη απο Αθηνα και θα της στειλω τα αποτελέσματα της καμπύλης να τα δείξει το απόγευμα στον ενδοκρινολόγο της...

και απο βδομάδα θα τα στείλω και στον ενδοκρινολόγο που με παρακολουθούσε στην Αθήνα που θεωρείται απο τους καλύτερους...

γιατι βασικά μόνο αν πει εκείνος κάτι διαφορετικό, θα τον ακούσει ο γιατρός μου γιατι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

αν και φοβάαμαι τι θα ακούσω κι απο εκείνον γιατι εκείνος έχει ένα κόλλημα με τη σωστη διατροφή!:rolleyes:

καλά ο γυναικολόγος μου που πήγα χθες να του τα πω, στεναχωρηθηκε...

-μα να τυχει σε σένα βρε Σοφάκι???είναι δυνατόν???

εσένα σύμπι αφού ηταν οκ η καμπύλη σου, τι αγχωνεσαι βρε???????

όλα καλά!!!

καλημερα!τωρα εφτασα στη δουλεια ειχε κινηση...βριστηκα κ μ εναν μαλακα στο δρομο μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι πρωι πρωι...τον στολισα καταλληλα:evil:

σοφακι κ εμενα πολυ αυστηρα μου φαινονται οσα σου ειπε η ενδο...παρε και δευτερη γνωμη και βλεπεις τι θα κανεις.

εγω εχω "προβλημα" με την ελλη...εχει 2 μερες τωρα που το απογευμα στο σπιτι κατουριεται συνεχεια πανω της...ουτε στην εκπαιδευση τετοιο χαλι...μιλαμε για 3-4 φορες μεσα σε 2 ωρες...στο παιδικο δεν εχει ατυχηματα.ρωτησα μηπως εγινε κατι εκει μηπως τη μαλωσε καμια δασκαλα η οτιδηποτε αλλα μου ειπαν δεν εχει αλλαξει κατι..μονο καμια φορα οταν της κανουν παρατηρηση κατεβαζει μουτρα και καθεται μονη της για λιγο σε καμια γωνιτσα...στο σπιτι υπαρχει μια μικρη ενταση απο προχθες οχι καβγαδες απλα διαφωνουμε εντονα με τον αντρα μου σ ενα θεμα κ μπορει να υψωσουμε λιγο τους τονους...ισως εχει επηρεαστει απο αυτο.μακαρι να περασει γρηγορα...

μη συγχίζεσαι βρε Σοφάκι με τον κάθε ηλίθιο στο δρόμο!!!

για την Έλλη μην αγχωνεσαι....φαση περνάει...

ίσως λίγο η ένταση στο σπίτι να την επηρρέασε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα!!!

σοφάκι να σου πω και τα δικά μου μήπως μπορώ να βοηθήσω, και στα 3 παιδιά η τιμή της πρώτης ώρας πάνω 170 στο δημήτρη, 178 στο μάνο, 171 στο σκίουρο. και οι 3 γιατροί μου (διαφορετικοί και σε άλλες πόλεις) σ αυτό το σημείο συμφωνούσαν, είναι "τσιμπημένες τιμές". όχι προς μεγάλη ανησυχία. παρά λίγη προσοχή. όχι ακραίες δίαιτες αλλά κι ούτε ασυδοσία. μέτρο. οπότε δεν είναι να πανικοβάλλεσαι αλλά και να μη το παίρνεις αψήφιστα.

συμφωνω Αννούλα οτι δεν πρέπει να το παρω αψηφιστα καθως η τιμη της 1ης ώρας ήταν υψηλή, αλλά νομίζω οτι οι οδηγίες πρέπει να προσαρμόζονται στον ασθενή...

θεωρω δηλαδή υπερβολική μια τόσο αυστηρη διατροφή και με τόσο ζυγισμένο το κρέας σε έναν άνθρωπο που θεωρείται ελλιποβαρής και που έχει αιματοκρίτη 29...

Γιατι της είπα οτι λόγω του αιματοκρίτη, αν γίνεται να τρωω λίγο παραπάνω κόκκινο κρέας και ήταν κατηγορηματική...

εμένα αυτα τα απόλυτα δε μου κάθονται καλά...

και ευτυχως που το έφερε η κουβέντα και ανεφερα οτι έκανε την καμπύλη των 100 γιατι νόμιζε οτι ειχα κάνει των 75 και λέει με αυτες τις τιμές στων 75, θα μου έδινε μηχανάκι να τρυπιέμαι 6 φορές την ημέρα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...