Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι δες τι θα σου πει και ο ενδοκρινολογος...δε το ηξερα κ εγω αυτο για τη δευτερη ωρα αλλα φαινεται ο παπανικολαου το εχει ψαξει το θεμα δε ξερω η αληθεια ειναι οτι η τιμη της πρωτης ωρας ειναι αρκετα αυξημενη...πες μας τι σου ειπε ο γιατρος θελω και γω να ξερω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπι μου ομοιοπαθουσα;

ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να μην χρειαστει να κανεις διατροφη γιατι αν κανεις εσυ οταν γεννησεις θα εισαι πιο αδυνατη από τωρα!

εγω παλι αν και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα προσεχω τι τρωω... δεν προσεχω. λιγο στις ποσοτητες συγκρατουμε αλλα πειναω φρικτα και ΝΑΙ θελω γλυκα. τρωω φρουτα και κανα κρουσαν σοκολατα. αν κανω κακο στο παιδι μου.... θα τρελαθω. την τεταρτη θα κανω τη μικρη καμπυλη να δω παλι αν και συμφωνα με οσα ειπε το Σοφακι η καμπυλη μου σε αυτη την εβδομαδα δεν θα ειναι τοσο καλη σαν την πρωτη.

συμπι το Βαλεριακι πως ειναι; ελπιζω πολύ καλυτερα...

εγω εχθες πηγα τον μικρο σε παιδοτοπο γιατι δεν την παλευα να παω σε παιδικη χαρα με τοση ζεστη. ε... στον παιδοτοπο ηταν 2 αδερφακια που βηχανε ασυστολα. το ενα μαλιστα από τα 2 εκανε εμετο από τον βηχα και η μανα του ταχα ελεγε πως αυτο το παθαινει οταν τρωει πολυ! μα την παναγια αν παθει τιποτα ο Κων/νος και την πετυχω πουθενα αυτη εξω, θα την βουτηξω! γαιδαρες!

σοφακι δες τι θα σου πει και ο ενδοκρινολογος...δε το ηξερα κ εγω αυτο για τη δευτερη ωρα αλλα φαινεται ο παπανικολαου το εχει ψαξει το θεμα δε ξερω η αληθεια ειναι οτι η τιμη της πρωτης ωρας ειναι αρκετα αυξημενη...πες μας τι σου ειπε ο γιατρος θελω και γω να ξερω.

Θα παώ αυριο το απόγευμα στην ενδοκρινολόγο...

ξέρεις τι φοβάμαι? οτι οι γιατροί, εδω τουλάχιστον, είναι λίγο υπερβολικοί προκειμένου να μην κινδυνευει ο κ...λος τους...

οτι δηλαδή ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα απαραιτητο θα με βάλουν σε διατροφή...

Πάντως και οι τιμές που μου δίνει το εργαστηριο ως φυσιολογικές είναι διαφορετικές απο αυτές που βλέπω στα σάιτ που ασχολούνται με αυτό το θέμα...πολύ πιο χαμηλές...

και κάπου διάβασα οτι για να έχεις διαβητη πρέπει η τιμη να ειναι ανεβασμένη σε τουλάχιστον 2 λήψεις...

ο Παπανικολάου δηλαδή πως μου είπε οτι είναι φυσιολογικά τα αποτελέσματα?

και μάλιστα οι τιμές που μου ανεφερε είναι ακριβως αυτες που διαβασα στα άλλα σαιτ...

συμπι μου ομοιοπαθουσα;

ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να μην χρειαστει να κανεις διατροφη γιατι αν κανεις εσυ οταν γεννησεις θα εισαι πιο αδυνατη από τωρα!

εγω παλι αν και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα προσεχω τι τρωω... δεν προσεχω. λιγο στις ποσοτητες συγκρατουμε αλλα πειναω φρικτα και ΝΑΙ θελω γλυκα. τρωω φρουτα και κανα κρουσαν σοκολατα. αν κανω κακο στο παιδι μου.... θα τρελαθω. την τεταρτη θα κανω τη μικρη καμπυλη να δω παλι αν και συμφωνα με οσα ειπε το Σοφακι η καμπυλη μου σε αυτη την εβδομαδα δεν θα ειναι τοσο καλη σαν την πρωτη.

συμπι το Βαλεριακι πως ειναι; ελπιζω πολύ καλυτερα...

εγω εχθες πηγα τον μικρο σε παιδοτοπο γιατι δεν την παλευα να παω σε παιδικη χαρα με τοση ζεστη. ε... στον παιδοτοπο ηταν 2 αδερφακια που βηχανε ασυστολα. το ενα μαλιστα από τα 2 εκανε εμετο από τον βηχα και η μανα του ταχα ελεγε πως αυτο το παθαινει οταν τρωει πολυ! μα την παναγια αν παθει τιποτα ο Κων/νος και την πετυχω πουθενα αυτη εξω, θα την βουτηξω! γαιδαρες!

ομοιοπαθούσα συμπι....

έχω πολλή αγωνια για το τι θα μου πει αύριο η ενδο...

αν μου δωσει διατροφή σιγουρα θα το πρσπαθησω αλλά ξερω απο τωρα οτι δε θα μπορέσω να την ακολουθησω πιστά...

και μαζί με την καμπύλη εκανα και γενικές αίματος...

29,4 ο αιματοκρίτης...σκ@τούλες...

θα αλλάξω το ταρντυφερόν που πίνω με ένα που μου είπε η Βελ οτι είναι πολύ καλό μήπως και δω προκοπή...

το Βαλεριάκι μου είναι μια χαρα όπως νόμιζα οτι ήταν και πριν διαγνωστεί η βρογχοπνευμονία!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

διάθεση σούπερ και κανένα βηχαλάκι που και που....

εντάξει κάθε 12 ωρες πέφτει η ψυχολογία μου στα Τάρταρα που της δίνουμε την αντιβίωση αλλά δείχνει να έχει παρει χαμπάρι οτι πρέπει οπωσδήποτε να την πιεί και στο τέλος συνεργάζεται κάπως καλύτερα...

Να'ναι καλά ο άντρας μου με την υπομονή του και τα χίλια κολπα που της κάνει...

συνεχεια βεβαια της αλλάζω φανελάκια, σκάμε και απο τη ζέστη γιατι δε μπορώ να ανοίξω το σπίτι μη τη φυσηξει κανένα αεράκι και έχουμε άλλα...

κρίμα που δε θα μπορεί και να συμμετεχει στη γιορτη του σχολείου όπως πρέπει...

μου ειπε η διευθυντρια οτι μπορεί να περάσουν να την παρουν με το σχολικό την Παρασκευη που θα πάνε για πρόβα τζενεράλε στο χωρο που θα γίνει η γιορτούλα...τουλάχιστον να έχει μια γενική ιδέα του τι θα γίνεται!

σημερα καταθέσαμε και την αίτηση για τον δημόσιο παιδικό.

Πιστευω οτι θα μας πάρουν...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μαρακι αυτο που μου ειπε η ενδοκρινολογος ειναι οτι δεν αναμενεται η καμπυλη σακχαρου να δωσει υψηλοτερες τιμες απ αυτες που ειχες 24-26 βδομαδα...οποτε λογικα θα ειναι το ιδιο καλη με τη πρωτη σου καμπυλη.αναμενουμε ν αδουμε αν οντως ειναι ετσι.οπως και να χει καλα αποτελεσμτατα!

σοφακι κ εμενα η ενδο τις τιμες που σου δωσε ο παπανικολαου μου ειπε.ομως-διαβαζοντας στο ιντερνετ μη νομιζεις οτι τα ξερα κ εγω-τεινουν τα ορια να γινουν πιο αυστηρα πχ αυτο που ειδα για τα 75γραμ γλυκοζη η 1ωρα θελουμε να ναι κατω απο 150 και η δευτερη κατω απο 120...τι ορια σου δινει το εργαστηριο εσενα?

δε ξερω η ενδο ηταν πολυ χαλαρη...της εδειξα και τη καμπυλη που ειχα κανει στην ελλη κ ακομα κ αυτη που ειχε αρκετα υψηλοτερες τιμες τη βρηκε φυσιολογικη...σιγουρα εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην ενδο παρα στο γυναικολογο μου γι αυτο το θεμα.

εγω παντως δεν ακολουθησα διατροφη ουτε στην ελλη ουτε φυσικα τωρα...ενταξει στην ελλη απλα μειωσα λιγο τη συχνοτητα που ετρωγα γλυκα πχ αντι για καθε μερα καθε 2-3 μερες.

καλη επιτυχια και με το παιδικο!ποτε θα βγουν τ αποτελεσματα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

τα ορια του εργαστηριου Σοφάκι είναι:

νηστική : 70-105

60' : 120-170

120' : 70-110

180' : δε γράφει...

συμφωνα με αυτες τις τιμές, έχω θέμα...

περιμένω να τελειώσει ο Παπανικολάου τη συνεντευξη στην ΕΤ3 μήπως και μου δωσει τα guidelines...να βγάλω καμια ακρη πριν πάω στην ενδο...;)

αν μου πει διατροφή, σίγουρα δε θα την τηρησω αυστηρα αλλά θα το προσπαθησω...

όχι τιποτα άλλο αλλά διαβασα οτι τα υψηλά αμνιακά μπορεί να προκαλέσουν πρόωρο τοκετό...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι και εγω. ηρθα γραφειο μπας και κανω προκοπή!

οταν λεμε προωρο τοκετο τι εννοουμε; ποσο προωρο;

εγω διβασα αλλα κουλα για το πολυ αμνιο και εχω τρομοκρατηθει... ααααχχχχχχ

χμ πολυ αυστηρα τα ορια σοφακι..αλλα βλεπω δεν εχει για τη τριτη ωρα...μηπως αφορουν τη διωρη καμπυλη με τα 75γραμ:confused: δε ξερω περιμενουμε νεα απ τον ενδοκρινολογο σου.

μαρακι τι διαβασες για τα αυξημενα αμνιακα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

οτι μπορει να υπαρχει συγγενης ανωμαλια του εμβρυου ή πχ διατρηση οισοφαγου με αποτελεσμα το μωρο να μην καταπινει το αμνιακο υγρο και αυτο να μενει μεσα στην κοιλια της μανα κλπ κλπ κλπ χεσε με σου λεωωωωωωωωωωω!

οτι μπορει να υπαρχει συγγενης ανωμαλια του εμβρυου ή πχ διατρηση οισοφαγου με αποτελεσμα το μωρο να μην καταπινει το αμνιακο υγρο και αυτο να μενει μεσα στην κοιλια της μανα κλπ κλπ κλπ χεσε με σου λεωωωωωωωωωωω!

τι λες τωρα!!πωπω...

αν συνεβαινε ομως κατι τετοιο δε θα φιανοταν στον υπερηχο?η στο β επιπεδου?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

τι λες τωρα!!πωπω...

αν συνεβαινε ομως κατι τετοιο δε θα φιανοταν στον υπερηχο?η στο β επιπεδου?

το ελπιζω δεν ξερω... οι πιο πολλες περιπτωσεις παντως δεν ηταν κατι παθολογικο του εμβρυο απλα τυχαινε η μανα να ειχε παραπανω αμνιακο. αυτο....

με εχει φαει η αγωνια... υπομονη μεχρι 2/7 στο ντοπλερ. εσυ Σοφακι πως τα πας;

ζεσταινομαι,κουραζομαι. με πιανει δυσπνοια πιο συχνα, δε κοιμαμαι καλα...κατα τ αλλα μια χαρα:P

α και εχει αυξηθει και η ορεξη μου αστα..με βλεπω οσα κιλα δεν εβαλα ,εχρι τωρα να τα βαζω μαζεμενα τωρα που θα καθομαι.

ευτυχως απο αγχος ειμαι καλυτερα..πιο χαλαρη.κατι ειναικ αυτο!

ντοπλερ εγω θ αργησω να κανω...1/8.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

θα παρω σε λίγο να κλείσω ραντεβού με την ενδο...

άντε να δούμε τι θα μου πει!

πάντως όπου κοίταξα, οι τιμες της καμπύλης είναι αυτες που μου είπε ο Παπανικολάου...

mg/dL

Mmol/L

100 g Γλυκόζης

Σάκχαρο Νηστείας

95

5.3

1 ώρα

180

10.0

2 ώρες

155

8.6

3 ώρες

140

7.8

75 g Γλυκόζης

Σάκχαρο Νηστείας

95

5.3

1 ώρα

180

10.0

2 ώρες

155

8.6

για να δούμε τι θα δούμε...

η Βαλ τωρα ξύπνησε και κυλιέται στο πατωμα...κάνει οτι κολυμπάει!!!

το βραδυ την ήπιε πιο ευκολα την αντιβιωση....έφαγε και σοκολατίτσα μετά...και της έπλυνα άμεσα και τα δόντια για να της φυγουν οι κόκκοι της αντιβιωσης απο το στόμα να μην πικραίνεται το κορίτσι μου!

στις 11 θα έρθει ο άντρας μου να της δωσουμε πάλι γιατι μόνη μου δεν την παλεύω!

ο μπέμπης μάλλον πατάει σταφύλια εκεί μέσα!!!

και να μη μου έλεγε ο γιατρός οτι είναι ισχιακός θα το καταλαβαινα έτσι όπως κάνει!!!

θα πάω να φαω ένα γερό πρωινό γιατι το απόγευμα ίσως να μου τα κόψει όλα η γιατρέσα....οτι προλάβω σημερα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

μπραβο βρε σοφακι εβγαλα τα ματια μου χθες να διαβαζω τα λινκ και μπερδευτηκα γιατι στα 2 ειχε φτ σε mmol και δεν ηξερα ποια ειναι η αντιστοιχια σε mg.πολυ χρησιμο το πινακακι.

ελπιζω να ακουσεις καλα νεα απ τον ενδοκρινολογο!περιμενουμε ενημερωση;)

εγω μολις εφαγα το κρουασαν μου και πινω λιγο χυμο πριν ξεκινησω τη δουλεια.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!

αντε συμπι ευχομαι η ενδο να σου πει οσα θελεις να ακουσεις! και εγω να σου πω το κρουασαν σοκολατας το πρωι το τσακιζω. ειναι σα ναρκωτικο. μονο που ευχομαι μην κανω κακο στο μωρο....

καλα και εμενα ο δικος μου ο μπεμπης ολο χαμηλα σπρωχνει. ειναι απιστευτος. εχω και κανα 2 μερες που δεχομαι και χτυπηματα στα πλευρα αλλα αυτο που μου κανει στην ουροδοχο κυστη ειναι απιστευτο!

το Βαλεριακι ενταξει; και εγω με τη σοκολατα (ή σοκολατενιες καραμελιτσες) τον καταφερνω στην αντιβιωση. το κακο ειναι οτι εμενα δεν με βοηθαει ο Α γιατι εγω τα καταφερνω καλυτερα. με τον Α δεν καθεται ουτε 1 :1.000.000:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...